Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale Mette Krog vedr. et evt. boligkÞb. Hun er hurtig, prÊcis samt velfunderet som rÃ¥dgiver, og sÃ¥ledes 100 % pÃ¥ din side. Man fÞler en handel er trovÊrdig og dokumetmÊssi... ãã£ãšèŠã
Mette er yderst professionel og effektiv og fÞrte os sikkert gennem junglen af dokumenter, da vi skulle kÞbe hus. Hun fremfÞrte bl.a flere forbehold, som alle blev imÞdekommet af sÊlger. Vi vil kl... ãã£ãšèŠã
I forbindelse med vort huskÞb indgik vi aftale med Mette Krog om juridisk rÃ¥dgivning. Det var en sÊrdeles positiv oplevelse, hvor Mette Krog altid var 100% tilgÊngelig undervejs - endda ogsÃ¥ udenfor n... ãã£ãšèŠã
Vi fandt Mette pÃ¥ Trustpilot pÃ¥ grund af de gode anmeldelser, og hun har levet op til forventningerne til fulde. Hun har hjulpet med et huskÞb, hvor hun var hurtig til at svare, gav et rigtig godt ove... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Advokatvirksomhed
Hovedgaden 56F, 4140, Borup, ãã³ããŒã¯
- mette@advokatmettekrog.dk
- www.advokatmettekrog.dk
I forbindelse med vores HuskÞb brugteviâŠ
I forbindelse med vores HuskÞb brugtevi Mette som juridisk rådgiver. Mette leverede et meget kompetent stykke arbejde, og samarbejdet fungerede perfekt. Vi kan kun give Mette de bedste anbefalinger.
Samejekontrakt
Mette hjalp ifbm. en samejekontrakt og ud over professionelt udfÞrt arbejde er hun også tålmodig, fleksibel og et varmt menneske. Stor anbefaling herfra.
Kompetent og meget behagelig advokat
Kompetent og meget behagelig advokat, hvis rådgivning i forbindelse med oprettelse af testamente har vÊret upåklagelig. Kan varmt anbefales.
Venlig og kompetent rÃ¥dgivning ð
Mette hjalp os i forbindelse med et huskÞb, og guidede os venligt, tålmodigt og kompetent igennem processen. Vi fÞlte os trygge og godt orienterede om forlÞbet fra fÞrste samtale. Det er vores fÞrste huskÞb, og i et område som vi ikke kendte så godt, så vi havde mange spÞrgsmål. Mette var altid til rådighed, og vi fik god rådgivning. Vi var på forhånd orienteret om alle tidsfrister, alle dokumenter blev udfyldt og afleveret til tiden. Vi er meget tilfredse og har allerede anbefalet Mette til venner i samme situation.
fem stjerner
Jeg valgte ikke Mette Krog på grund af de mange fine anmeldelser, men på grund af hendes svar på de få dårlige anmeldelser, hun havde fået.
Ved kÞbet af lejligheden fik jeg den hjÊlp og stÞtte, som jeg havde brug for.
Det er rart at mÞde et menneske, der brÊnder for sine klienter og sit fag.
I trygge hÊnder
Vi havde en god dialog med Mette igennem hele vores huskÞb og var i utrolig gode hÊnder hele vejen igennnem.
Grundig, professionel og leverer til tiden
Jeg valgte Mette som boligadvokat, fordi hun har fået gode anmeldelser på trustpilot. Mette har levet helt op til forventningerne. Hun er meget grundig, professionel og leverer til tiden.
SkÞde og refusionsopgÞrelse
Jeg benyttede Advokat Mette Krog i forbindelse med et huskÞb. Hun udarbejde skÞde, og refusionsopgÞrelse helt uden problemer, og ikke mindst god rådgivning hele vejen igennem.
Jeg kan klart anbefale Advokat Mette Krog til lignende sager.
Mette har hjulpet med boligkÞb
Mette har hjulpet med boligkÞb, og det har vÊret meget tilfredsstillende. Hun er rar og grundig og yderst professionel. Kan helt klart anbefale hende, og vil bruge hende igen.
Mvh JÞrn
Meget professionel rÃ¥dgivning og hjÊlpâŠ
Meget professionel rÃ¥dgivning og hjÊlp til kÞb af hus. Vi har vÊret meget trygge hele vejen igennem. Kan kun anbefale Mette ð
Perfekt valg
Hurtig og yderst kompetent juridisk assistance i forbindelse med huskÞb vinter/forår 2025. Havde valgt "fuld pakke", hvilket varmt kan anbefales.
Mette var min advokat og rÃ¥dgiver daâŠ
Mette var min advokat og rådgiver da jeg kÞbte rÊkkehus.
Det var en virkelig god oplevelse. Hun har vÊret nem at komme i kontakt med, yderst professionel og gav en overskuelig og "nem at forstå" gennemgang af alle de dokumenter der hÞre med til et huskÞb. Hun fremlagde og gennemfÞrte gode forbehold - og har i det hele taget sÞrget for at jeg har fÞlt mig meget tryg i hele processen.
Jeg anbefaler Mette og vil med glÊde bruge hende igen.
Professionel og effektiv rådgivning
Vi vil klart anbefale Mette, hvis I Þnsker en tryg bolighandel til en fair pris.
Lars og Lisbeth i Vigersted
Kompetent og god vejledning
Kompetent og god vejledning gennem hele forlÞbet i forbindelse med huskÞb, hvor Mette var yderst behjÊlpsom. Jeg har intet andet ros tilovers for Mette, som svarede på mails hurtigt og fik hjulpet mig gennem hele forlÞbet gnidningsfrit.
professionel og tillidsfuld
god vejledning under kÞbsprocessen og hurtig svar på mails
Professionel og hurtig respons
Vi oplevede en professionel og hurtig gennemgang af dokumenter ifbm. lejlighedskÞb - alt i alt et godt forlÞb.
Masser af fejl
Masser af fejl. I forbindelse med boligkÞb. Mette er lÞbet fra sin aftale og nÊgter at lave sin arbejde fra samt har sendt en faktura på 100% dyre. Selv om hun har sendt priser på skrift. Jeg har måtte finde mange fejl i hendes gemmen gang af kÞbet. Ting hun ikke mente var vÊr og undersÞge har givet mig stor problemer. Ikke engang navnet på aftalen var rigtigt men det skulle jeg selv gÞr opmÊrksom på. Så hvis du bruger Mette så tjek alt igennem hvis du vil vÊre sikker

Advokat Mette Krog ããã®åç
Engageret og kompetent boligadvokat
Jeg Þnsker hermed at give min varmeste anbefaling til Mette Krog som boligadvokat. I forbindelse med mit boligkÞb kontaktede jeg Mette, selv om hun var på vej på ferie. Mette viste en fantastisk professionalisme og villighed til at hjÊlpe, og hun tog hurtigt fat på opgaven, selvom det betÞd, at hun måtte bruge tid på mit kÞb i sin ferie.
Mette har en yderst kompetent tilgang til sit arbejde og formåede at besvare mine spÞrgsmål hurtigt og prÊcist, hvilket var en stor lettelse for mig, da jeg var usikker på flere aspekter af kÞbsprocessen. Hun sÞrgede for at få alle de nÞdvendige ting gjort, så jeg kunne fÞle mig tryg gennem hele forlÞbet.
Desuden var prisen for hendes ydelser fornuftig og transparant, da hun tilbÞd en pakkepris. Dette sparede mig fra ubehagelige overraskelser senere hen.
Jeg kan varmt anbefale Mette til enhver, der står over for et boligkÞb. Hendes engagement og kompetence gÞr en kÊmpe forskel, og jeg er meget taknemmelig for den stÞtte, hun har givet mig.
mvh. Helle Achilles
5 Stjerner til Mette Krog
Vi kan kun anbefale Mette Krog i forbindelse med hushandel. Der er styr på tingende og
Mette er hurtig ,effektiv og let tilgÊngelig.... selv i sommerferien.
Tak for det !
I trygge hÊnder
I forbindelse med kÞb af sommerhus har vi fået meget kompetent, professionel og effektiv rådgivning i alle faser af handelen - fra den indledende gennemgang af de mange dokumenter, der ledsagede kÞbet, til udarbejdelse af skÞde og refusionsopgÞrelse. Advokat Mette Krog har svaret hurtigt og klart på vores mange spÞrgsmål og har påpeget forhold, vi ikke selv har vÊret bevidste om. Vi har fÞlt os i meget trygge hÊnder og kan varmt anbefale Mette Krog.