Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale Mette Krog vedr. et evt. boligkÞb. Hun er hurtig, prÊcis samt velfunderet som rÃ¥dgiver, og sÃ¥ledes 100 % pÃ¥ din side. Man fÞler en handel er trovÊrdig og dokumetmÊssi... ãã£ãšèŠã
Mette er yderst professionel og effektiv og fÞrte os sikkert gennem junglen af dokumenter, da vi skulle kÞbe hus. Hun fremfÞrte bl.a flere forbehold, som alle blev imÞdekommet af sÊlger. Vi vil kl... ãã£ãšèŠã
I forbindelse med vort huskÞb indgik vi aftale med Mette Krog om juridisk rÃ¥dgivning. Det var en sÊrdeles positiv oplevelse, hvor Mette Krog altid var 100% tilgÊngelig undervejs - endda ogsÃ¥ udenfor n... ãã£ãšèŠã
Vi fandt Mette pÃ¥ Trustpilot pÃ¥ grund af de gode anmeldelser, og hun har levet op til forventningerne til fulde. Hun har hjulpet med et huskÞb, hvor hun var hurtig til at svare, gav et rigtig godt ove... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Advokatvirksomhed
Hovedgaden 56F, 4140, Borup, ãã³ããŒã¯
- mette@advokatmettekrog.dk
- www.advokatmettekrog.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Vi kan absolut kun anbefale advokatâŠ
Vi kan absolut kun anbefale advokat Mette Krog på det varmeste. Vi benyttede hende til kÞbsdelen, da jeg skulle hjÊlpe min mor med at sÊlge hendes hus og kÞbe et mindre rÊkkehus. Alt gik glat med Mette Krog, hun er både let og hurtig at kommunikere med og svarer beredvilligt på alle spÞrgsmål. Hun har check på alle ting vedrÞrende huskÞb og salg og kommer også med anbefalinger i processen. Man fÞler sig tryg og vi har vÊret rigtigt glade for hendes hjÊlp.
Super oplevelse
Alt gik perfekt, og Mette havde styr på alt.
Vi har benyttet Mette Krog iâŠ
Vi har benyttet Mette Krog i forbindelse med boligkÞb. Mette er en seriÞs og behagelig advokat, som har styr på tingene. Vi har vÊret rigtig glade for hendes hjÊlp.
Tor tak for en lynhurtig start og fÊrdigbehandling,start o slt på6timer
Tor tak for en start og slut behandling.på 6 timer.jeg er meget tilfreds og billig
Jeg kan på det varmeste anbefale Advokat Mette Krog!
Jeg kan på det varmeste anbefale advokat Mette Krogh - rolig,venlig,imÞdekommende og yderst medmenneskelig at kommunikere med. Desuden var det meget let og hurtigt at komme direkte i kontakt med hende - ingen omstillinger og flere led at skulle igennem for at få hende i tale - hvilket var en stor lettelse for mig i.f.m. mit huskÞb, hvor jeg af forskellige årsager var i en meget presset situation.
Hendes indsat var langt stÞrre og meget mere personlig end jeg på nogen måde havde forventet, meget professionel og god til på en enkel måde at tage mig gennem forlÞbet, en helt igennem professionel indsats - som gjorde mig helt tryg.
Og så det hele til en yderst rimelig pris. En STOR tak fra mig !
Hun er utrolig hjÊlpsom og ved hvad hunâŠ
Hun er utrolig hjÊlpsom og ved hvad hun skal gÞre ved huskÞb. Selvom jeg aldrig har mÞdt hende, men hun svarer per mail rimelig hurtigt. Hendes honorar er rimelig og hun er ikke grådig.
Jeg vil klart anbefale hende.
Vh.
A. Ali
Hurtig og professionel rÃ¥dgivning iâŠ
Hurtig og professionel rådgivning i forbindelse med ejendomshandel.
HuskÞb
Vi har brugt Mette i forbindelse med huskÞb, og har vÊret meget tilfredse. Mette var meget hjÊlpsom og god til at forklare processen som godt kan virke overvÊldende og uoverskuelig som fÞrstegangskÞbere.
Varmeste anbefaling herfra.
Professionel og hurtig service
Vi fandt Mette på Trustpilot på grund af de gode anmeldelser, og hun har levet op til forventningerne til fulde. Hun har hjulpet med et huskÞb, hvor hun var hurtig til at svare, gav et rigtig godt overblik over alle detaljerne, og overholdt alle deadlines hele vejen igennem. Vi havde udelukkende kommunikation via email, og vor helt trygge hele vejen igennem.
Vi skulle have hjÊlp til et boligkÞb
Vi skulle have hjÊlp til et boligkÞb, og Mette har hjulpet hos rigtig meget. Det var godt og professionelt arbejde. Det var muligt at kontakte hende når som helst og plejede at få svar nÊsten med det samme.
Vi har vÊret yderst tilfreds.
God information
God information, vejledning og hurtig tilbagemelding over en lang periode ved huskÞb.
Hurtig, god og lÞbende informeret igennem hele sagen
Vi har brugt Mette i forbindelse med huskÞb. Vi kendte hende ikke på forhånd, men hun blev anbefalet af vores mÊgler (der solgte vores) og har kun positivt at sige omkring forlÞbet. Hun trådte hurtigt til, da vi havde brug for en advokat på sagen med det samme og end dag lige op til jul. Vi blev lÞbende informeret hele vejen igennem, som vi har sat stor pris på. Vi har kun vÊret trygge igennem hele forlÞbet. Derudover er det en fair og god pris hun tager for sådan en opgave.
God og hurtig skÞdeskrivning ogâŠ
God og hurtig skÞdeskrivning og refusionsopgÞrelse til en god pris kan anbefales
Mvh Benny
HuskÞb
Jeg har brugt Mette Krogh i forbindelse med huskÞb.
Jeg kendte ikke Mette på forhånd , men blev positivt overrasket. Hun har vÊret meget kompetent og hurtig i behandlingen af sagen . Har kun de varmeste anbefalinger. Lisbeth.
God advokat ved kÞb af lejlighed
I forbindelse med kÞb af lejlighed valgte vi at bruge Mette Krog som advokat og det har vi vÊret meget tilfredse med. Mette har sÞrget for alle detaljer og papirer samtidig med at hun har overholdt alle aftaler og deadlines samt holdt os godt informeret undervejs.
Dygtig og professionel advokat ifm huskÞb
Mette leverer en professionel og gennemarbejdet ydelse. Derudover er hun hurtig og effektiv til at melde tilbage - også selvom det er ferietid. Mette er derudover behagelig og oprigtig interesseret. Jeg kan kun anbefale Mette som advokat
HuskÞb
Mette lagde et helt fantastisk stykke arbejde i forbindelse med mit kÞb af hus. Hun var med hele vejen og sÞrgede for en professionel og hurtig håndtering af sagen.
Jeg havde en fÞlelse af, at sagen blev fulgt hele vejen på meget fornem vis.
I kyndige hÊnder
Mette "tog mig i hånden" fra start til slut.
Jeg er meget tilfreds med samarbejdet, og anbefaler andre der overvejer Mette som advokat at gÞre det.
Venlighed, varme og Êgte interesse
Med Mette Krog som advokat er man ikke bare et nummer eller en sag. Man fÞler sig mÞdt med venlighed og varme og en oprigtig interesse. Dette er utrolig vÊrdifuldt i en situation, hvor man har brug for en advokat.