レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Udgangen af 2025 blev fejret med krudt for smÃ¥ 1000 kr. Raketter der ikke kunne lette, batterier med fÃ¥ eller slet ingen skud og de sÞrgeligste stjernekaster ever! En tiny lille glÞd uden gnister... もっず芋る

Har misvisende film af fyrvÊrkeri pÃ¥ deres hjemmeside. KÞbte Golden Parade batteri hvor deres film af batteriet varer 2 min, men selve batteriet kun er ca. 30 sek. Har haft dialog med AFAC som lo... もっず芋る

Skuffende Vi laver aftale om kompensation for batteriserie, som springer i luften, da det tÊndes. God service tÊnker jeg. Har aldrig modtaget det aftalte og i hverken svarer eller reagerer... もっず芋る

䌁業情報

1. 花火提䟛業者
  2. 電池店
  3. 電子機噚店

圓該䌁業による蚘述

Aalborg FyrvÊrkerifabrik Þnsker at vÊre Danmarks foretrukne fyrvÊrkerileverandÞr, og vi brÊnder for at gÞre din nytårsaften uforglemmelig. Med et stort sortiment af CE-mÊrket fyrvÊrkeri fra vores produktserier Japan, Panther og Nordic, kan du trygt og sikkert altid kan finde noget, som vil imponere. Vores sortiment som består af et stort udvalg af batterier, raketter, fontÊner, bomberÞr og juniorpakker, og med forhandlere fordelt rundt i hele landet, er vi altid tÊt på dig, når du skal kÞbe fyrvÊrkeri til årets stÞrste fest. Vi arbejder hele tiden på at udvide vores katalog med nye farver og effekter, så du får en nytårsaften, du sent vil glemme. Aalborg FyrvÊrkerifabrik blev etableret i 1998, og alle vores medarbejdere har vÊret med på rejsen siden da. Selvom håret er blevet tyndere og skÊgget mere gråt, er begejstringen stadig lige stor, når et nyt projekt lykkedes.. Fra starten var det et Þnske om at producere fyrvÊrkeri i hÞj kvalitet, der var udgangspunktet for virksomheden. Der viste sig hurtigt en voldsom interesse hos forbrugerne, der tog godt imod os. Frem til i dag er det stadig kvalitetsprodukter, samt udvikling af nye effekter og farver, der kendetegner virksomheden. Vores inspiration fra de store shows og kraftige professionelle effekter er udgangspunktet for udviklingen af konsumvarerne. Ideen har fra starten vÊret klar: Alle skal have mulighed for at lave et festfyrvÊrkeri, der ikke står tilbage for de store shows. De japanske effekter, hvor guldet danner baggrunden for de mange Det er den japanske fyrvÊrkeritradition, som har vÊret inspirationskilde for vores produkter, hvor specielt effekten med den gyldne baggrund har kendetegnet vores fabrik. Det er isÊr vores ekspertise i store batterier og raketter, der har gjort fabrikken berÞmt ud over Danmarks grÊnser. Udviklingen og administrationen foregår i vores nye moderne lokaler centralt i Aalborg, mens al produkthåndtering foregår på vores 2500m2 store hovedlager i Vandel.

1.5

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

30件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

GÃ¥ aldrig tilbage til en fuser - eller til Afac

Udgangen af 2025 blev fejret med krudt for små 1000 kr.
Raketter der ikke kunne lette, batterier med få eller slet ingen skud og de sÞrgeligste stjernekaster ever! En tiny lille glÞd uden gnister der hurtigt brÊndte ud. Men flottest var nu Êsken med de 8 små fontÊner helt uden lunter!?

Goddag 2026. Farvel Afac.

2025幎12月30日
自発的なレビュヌ

Vi kÞbte en junior pakke med lidt

Vi kÞbte en junior pakke med lidt blandet nytårsfyrvÊrkeri i. Det stÞrste batteri skulle affyre 49 skud, det blev kun til 4-5 stykker, der var lÞse lunter på enkelte af de mindre raketter, og flere af de mellem raketter kom ikke ret hÞjt op.
Rigtig Êrgerlig oplevelse for ikke mindst vores bÞrn.

2024幎12月31日

DÃ¥rlig kundeservice

Den 30/12-2021 affyrede vi en 70 grams cylinder raket fra AFAC.
Raketten sprang efter få sekunder direkte på jorden, uden nogen for for advarsel, og efterfÞlgende kom selve startkrudtet.
Jeg tog straks kontakt til AFAC for at informere dem om ulykken og give dem mulighed for at tilbagekalde produktet, hvis dette skulle vÊre nÞdvendigt.
Den 28/1-2022 skriver den davÊrende direktÞr til mig og beklager den lange responstid, men undskylder dem selv med at de har haft travlt.
Sådanne reklamationer / ulykker må på ingen måde ryge bagerst i kÞen.
Han skrev fÞlgende "man er ikke herre over den menneskelige faktor, det kan samles forkert eller blive transporteret / opbevaret forkert frem til salgsstedet"
I dette tilfÊlde var det en forkert samling af produktet, hvor der var byttet om på 2 lunter inde i raketten, hvilket resulterede i sprÊngning direkte på jorden.
Ved så stor en raket, er det fysisk umuligt at nå langt nok vÊk inden den sprÊnger, så vi fik både fysiske og psykiske skader ved ulykken.
Den davÊrende direktÞr gav os muligheden for at anmelde til forsikringen, men da den fysiske skade var under den forventede selvrisiko, valgte vi kun at acceptere hans tilbud om kompensation til nÊste nytårsaften.
Da jeg skrev til AFAC her i efteråret, om den lovede kompensation, var der igen meget lang responstid.
Kompensationen lÞd på 125 kr. WOW
Det er latterligt og jeg vÊlger derfor i stedet at ytre mig her og ved de sociale medier, med det eneste formÃ¥l, KØB IKKE PRODUKTER FRA AFAC

2021幎12月29日

Virker ikke eller er direkte farligt!!! KØB IKKE

Ud af 81 skud kom der 1 sÞlle lille rÞd kugle! Stalinorgel skÞd nÊrmest vandret. Ikke pengene vÊrd. Virker ikke eller er direkte farligt, selv for garvet bruger. Har aldrig haft problemer med denne slags batterier fÞr, men AFACŽs lignede 2020 lidt for meget. Silvan bÞr ikke have så dårlige vare i sortiment. Man burde have sine penge retur!

2021幎1月1日
自発的なレビュヌ

Alle fire indkÞbte AFAC batterier eksploderede på jorden.

Alle fire indkÞbte AFAC batterier eksploderede pÃ¥ jorden og sendte en byge af fragmenter i alle retninge. Tre personer blev ramt af sÃ¥danne fragmenter og det var kun et held at ingen fik alvorlige skader. 👎 fire ud af fire, og i skulle vÊre blandt de bedste! Batterierne eksploderer i hjÞrnet ved lunten.

2019幎1月1日

KÞbte afac sidste år

KÞbte afac sidste år, levede fuldt op til forventningerne, men minus en stjerne da i ikke overholder jeres lovet deadline om ny hjemmeside, 1 december, vi har nu 2 december, og stadig står der samme crap om lancering. SÊt igang.

2018幎12月2日
自発的なレビュヌ

Forsinkelse på lancering af hjemmeside

Hvorfor har I ikke lanceret jeres nye sortiment på trods af at der står på jeres hjemmeide at det vil blive lanceret den 1. december???? på trods af at jeres fyrvÊrkeri er i verdensklasse, så overholder I ikke jeres aftale om den deadline som i har fremlagt om jeres hjemmesides lancering. Lad os håbe at I vil rydde bod på den arvbrÊndte aftale med sindssyg gode priser på jeres fyrvÊrkeri, så folk ved hvor de skal kÞbe deres fyrvÊrkeri her i år!

2018幎12月1日
自発的なレビュヌ

Har misvisende film af fyrvÊrkeri på

Har misvisende film af fyrvÊrkeri på deres hjemmeside. KÞbte Golden Parade batteri hvor deres film af batteriet varer 2 min, men selve batteriet kun er ca. 30 sek.

Har haft dialog med AFAC som lovede kompensation, men har aldrig hÞrt fra dem siden - de svarer hverken på mails eller tager telefon.

Vil stÊrk fraråde at kÞbe fyrvÊrkeri hos AFAC.

2018幎3月14日

Skuffende

Skuffende

God service tÊnker jeg.
Har aldrig modtaget det aftalte og i hverken svarer eller reagerer når man skriver til jer.
I lÊser mine Messenger beskeder på Facebook, men ingen reaktion ellers.

Smider normalt 10.000 om året hos jeres forhandler her på Mors.
Så må jo gå til Royal fireworks i stedet fremover

Sagen afsluttet og er tilfreds 👍🏻

2017幎11月13日

Skuffet

Da I har renset Jeres hjemmeside for kontaktoplysninger må jeg prÞve at skrive til Jer her i stedet.

Vi har tidligere år kÞbt fyrvÊrkeri fra jer og har vÊret tilfreds med dette, men i år fÞler vi os skuffede og i en vis grad snydt.

Efter at have set nogle af videoerne på Jeres hjemmeside faldt valget på et Japan Tokyo Batteri til 799,- kr.
Det startede fint som i videoen, men ca halvt inde i forlÞbet hvor nogle af de mere spÊndende effekter skulle starte springer batteriet direkte til slutningen uden de "smaragdgrÞnne effekter" eller "Finalen er voldsom og flot" som videoen også viser.
Vi sidder tilbage med en fÞlelse af at vi har set en video af et meget stÞrre batteri!

Jeg håber det er en fejl på batteriet, og hvis jeg kunne ville jeg have sendt en reklamation direkte til Jer.
Men hvis det generelt er standarden, så er Jeres videoer i hÞj grad misvisende.

2017幎1月2日

En stor skuffelse

Vi kÞbte fyrvÊrkeri hos jer den 30/12 i et telt ved Århus. Vi kÞbte for ca 1300 kr bl.a. en bÞrnepakke, en pakke med heksehyl og raketter og en pakke med batterier.
BÞrnepakken blev leveret i en papkasse og da vi Ã¥bnede den, var halvdelen af pakken, en stor flamingoplade. Alt fyrvÊrkeriet var en stor skuffelse. Det var trist og kedeligt. FontÊnerne var decideret en joke at se pÃ¥. Den gratis gave vi fik med var en fontÊne - uden lunte - mod at vi tjekkede ind pÃ¥ jeres Facebook side- for at lokke kunder til teltet. De store stjernekastere med 5 i en pakke kunne vi slet ikke fÃ¥ ild i. Alt i alt var det trist at skulle lÊgge penge hos jer og blive sÃ¥ skuffet. Det er en nitte at kÞbe fyrvÊrkeri fra et ‘kendt’ varemÊrke og fÃ¥ en stor omgang kinakrudt.

2017幎1月1日

Batteri eksplodere

Da det ikke er muligt at finde kontaktoplysininger på jeres hjemmeside må jeg jo skrive her.
Sammen med en ven havde jeg kÞbt "Danmarks vildeste sortiment" og en "AFAC 12 stk kugleraketsortiment".
Det fÞrste vi gÞr da klokken slår tolv er at tage det mindste bateri fra sortimentet. Bateriets 2 fÞrste skud når måske en halv meter op fÞr de eksplodere, hvorefter at selve batteriet eksplodere. Vi prÞver med lidt flere ting og det går fint indtil en af raketterne fra raketsortimentet ikke lÊtter, men bare eksplodere.
Jeg synes at det er et utroeligt sammentraf at der kommer forskellige problemer og at man så ikke kan kontaktee jer. Heldigvis var der ingen der kom til skade.

2017幎1月1日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。