Ingen informasjon om hvilken dato eller hvilken tid de vil levere. Hvis du ikke legger vekt pÃ¥ telefon nÃ¥r de ringer, kjÞrer de tilbake med en gang. Da mÃ¥ du vente en ny leveringsdato som igjen inge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Var svÊrt godt fornÞgd med kundebehandlingen vi fikk da en eletrisk motor ikke fungerte lenger. Det var en garantisak, var vanskelig Ã¥ fÃ¥ tak i spesifikk motor og AJ Produkter Norge ordret oss en hel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Erstattet fantastisk god kontor stol. Fikk nytt produkt... pronto, grunnet et problem med gjenge/skrue pÃ¥ kontorstol som lÞsner. Lagt inn anmeldelse av produktet tidligere ( Kjempe bra stol). NÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Enormt bra opplevelse og strÃ¥lende service! Jeg fikk anledning til Ã¥ bruke sÃ¥ lang tid jeg bare trengte i forbindelse med kjÞp at kontorstol. Pga smerter og diverse behov var det svÊrt viktig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vår ambisjon og målsetting er å fortsatt lede og drive utviklingen i bransjen fremover og vÊre lydhÞre for våre kunders behov. Vi skal leve opp til og tilfredstille de forventninger våre kunder har rett til å stille til oss. Vi skal vÊre konkurransedykt...
Myrvangvegen 14, 2040, KlÞfta, ãã«ãŠã§ãŒ
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Oppdatering etter at jeg postet denne anmeldelsen:
AJ ringte og beklaget og vi hadde en god samtale. Da fikk jeg 15 % rabatt på glasstavlen, samt beholde de gamle magnetene gratis og fikk tilsendt nye gratis :) Jeg justerer derfor opp fra 2 til 4 stjerner.
Opprinnelig anmeldelse:
Jeg hadde en bra kjÞpsopplevelse helt til jeg tok kontakt med Kundeservice. De fraskriver seg ansvar og svarer arrogant :(
Jeg hadde bestilt denne til å henge opp postkort med magneter: Glasstavle GLENDA
Men da jeg mottar den viser det seg at du må ha spesialmagneter for å bruke den, noe det ikke står noe om på produktsidene.
Jeg leste nÞye på siden om Glasstavlen Glenda, og der står det ingenting om at du må ha spesialmagneter for å feste ting på den.
Den fester heller ikke kjÞleskapsmagneter eller noen vanlige magneter. Selv ikke de spesialmagnetene jeg kjÞpte på Clas Ohlson (som de bruker til å henge opp vegglange plakater) sitter veldig godt.
Jeg er ikke fagmann innenfor kontorinnredning, og tenkte at "magnetisk" betyr "magnetisk", og at hvis du må ha spesialutstyr for å bruke den, så burde det stått på produktsiden til selve glasstavlen.
Når jeg opplyser kundeservice om dette så får jeg bare ett arrogant svar om "vi anser dette som god nok informasjon fra vår side".
Måten dere her svarer en fÞrstegangskunde, innbyr ikke akkurat til å komme tilbake å kjÞpe mer fra dere.

AJ Produkter Norge ããã®åç
Dårlig kundeservice, lite kundevennlig og de fraskrivelser seg ansvar. Bestilte en oppbevaringskommode og etter en stund fikk jeg en epost om ytterligere forsinkelser og at leveringsdatoen blir utsatt enda 2 uker. Dette selv om leveringstiden stod oppfÞrt på min ordre og var i utgangspunktet langt frem i tid. Uendelig lang ventetid på å få varer fra "AJ Produkter" etter å ha bestilt. Sendte en hyggelig epost for å hÞre om de kompenserer noe for all denne ventingen/forsinkelsen. Men da fikk jeg et lite hyggelig svar tilbake med fÞlgende tekst:
"Hei,
Viser til våre salgsvilkår:
Leveringsdato:
Med leveringstid menes estimert leveringstid til de fleste adresser sÞr for Steinkjer. Enkelte adresser sÞr for Steinkjer samt de fleste nord for Steinkjer mÃ¥ regne med 1â2 dager ekstra leveringstid.
Forventet forsendelsesdato angis på ordrebekreftelsen. Dette er den dagen varene sendes ut fra vårt lager i Halmstad, Sverige. Varer vil normalt vÊre klare for videresendelse i Norge samme eller påfÞlgende arbeidsdag.
Vi forbeholder oss retten til å endre leveringsdato. AJ Produkter har ikke erstatningsansvar for forsinkelser eller konsekvens av forsinket levering."
Lite hyggelig å motta et slikt svar og de fraskriver seg ansvar m.t.p leveringstid.
STYR ALTSÃ
UNNA Ã
HANDLE HER!
Du venter og venter og varene kommer kanskje etter flere uker/mnd. Anbefaler heller å handle hos en annen butikk som leverer til avtalte tider.
AJ Produkter er ikke til å stole på i alle fall og tror ikke jeg har opplevd en butikk som har så elendig service til sine kunder.
Jeg kommer aldri til å handle her igjen!

AJ Produkter Norge ããã®åç
FÞrste og siste gang jeg bestiller fra AJ produkter. Leveringsalternativer er kun noen få dager å velge mellom, og det må skje mellom 8-14, ingen alternativer på ettermiddag eller kveld. Man kan velge å hente varene på lager, men da får man beskjed om at lagerleie vil pålÞpe (hvor mye står selvsagt ikke oppgitt). Jeg ble derfor tvunget til å velge en dag, mellom 8-14, men jeg får heller ikke vite omtrent når innenfor dette tidsrommet pakken kommer. Aldri mer AJ produkter med mindre de ordner opp i leveringen til kundene sine.

AJ Produkter Norge ããã®åç
I dag, 6 uker etter bestilling er ordren del-levert. Riktignok ble den ikke levert til oss. Vi måtte da gå ut av bygget, inn neste dÞr og deretter ta heisen opp 5 etasjer for å hente våre 7 kolli.
Informerte da kundeservice om feilen, men da får vi svaret: "Regner med at dere får hentet varene der da". - så avslutter bare personen på kundeservice samtalen. FÞrste og siste handel her.

AJ Produkter Norge ããã®åç
De var svÊrt behjelpelige med å svare på de spÞrsmålene jeg hadde om varen fÞr jeg inngikk kjÞpet. Varen ble levert innen oppsatt tid. Ingen problemer.

AJ Produkter Norge ããã®åç
Utrolig dårlige leveringsalternativer for privatpersoner!! Enten må man vente hjemme for å ta i mot pakken mellom kl 8-14 eller hente selv på Alnabru. Og da har man allerede betalt for frakt. Det burde vÊre et alternativ at pakken leveres utenfor dÞren.

AJ Produkter Norge ããã®åç
Utrolig dårlig når det gjelder utsending av pakkene.. tar sirka 7 dager fÞr pakkene er utsendt til fraktleverandÞren, deretter 3 dager fÞr jeg får de, altså totalt 10 dager fÞr jeg får der jeg bestiller!!!!!! Dette blir siste gang jeg bestiller her hos dere selvom prisene deres er gode⊠få fikset utsendelse av pakkene, så skal jeg vurdere å bruke dere igjen i bedriften min

AJ Produkter Norge ããã®åç
Helt fullstendig håplÞs på levering, klarer aldri å levere når de skal.

AJ Produkter Norge ããã®åç
Veldig bra service. Varene kom fÞr avtalt og til avtalt pris. "tommel opp" :-)

AJ Produkter Norge ããã®åç
KjÞpte en kontorstol tidlig oktober måned. Stod i ordrebekreftelse at levering skulle skje om 21 dager som var helt greit for meg men så bytter de til at det skjer i uke 46/48. Heeelt uaktuelt og krevde pengene tilbake. STà R MAKS 14 DAGER tilbakebetaling og nå idag 30.10.20 har pengene fortsatt ikke kommet inn på konto. Boss opplegg

AJ Produkter Norge ããã®åç
AJ reklamerer med rask levering.
Da jeg skulle bestille et skrivebord sto det noe sånn som 5 dagers levering på nettsiden.
Ved bestilling ble det opplyst at skrivebordet skulle leveres i uke 43. Jeg bestilte i uke 38. Jeg ringte med en gang AJ og spurte om dette virkelig stemte. De sjekket opp og kunne bekrefte uke 43.
Når jeg ringer i uke 43 for å hÞre hvor det blir av skrivebordet får jeg beskjed om at levering ikke er fÞr i uke 47. Jeg sier at jeg har skaffet bÊrehjelp til uke 43 og at jeg forventer levering eller hvertfall beskjed om at skrivebordet er forsinket.
Jeg får da beskjed om at det står uke 47 i bestillingsbekreftelsen... Her får jeg problemer; jeg skjÞnner ikke hvordan de kan unnlate å opplyse om dette når jeg til og med ringte på bestillingstidspunktet for å få bekreftet leveringstidspunkt. Hvordan endrer leverings tid seg fra 5 til 9 uker i lÞpet av et par timer?
Jeg forklarer at jeg har skaffet bÊrehjelp i uke 43 og spÞr om det er mulig å få hjelp til å bÊre opp skrivebordet nå som det kommer så mye senere. Får da beskjed om at det kan jeg få for 1000+ kr. Jeg får også tilbud om å kansellere ordenen.
Jeg er skuffet over AJs lÞfter om rask levering og manglende, samt villedende kommunikasjon. SvÊrt lite behjelpelig og forståelsesfulle på sentralbordet, lite lÞsningsorientert og vilje til å kompensere for svÊrt forsinket levering.
9 uker er ikke rask levering når du i utgangspunktet reklamerer med 5 dager.

Jeg er veldig fornÞyd !
Varene kom raskt med fraktfirma Schenker .
Frakten var rimelig og Schenker viste seg å vÊre et godt firma til frakten og en herlig opplevelse i forhold til PostNor.
I framtiden vil jeg nok kjÞpe fra AJ Produkter .
Bestillingen ble levert efter uker, og det var heller ikke tilfredstillende kommunikasjon underveis. Jeg har tidligere handlet mye fra AJ, men dette er siste gang, ikke minst pga at leveransekostnadene kom ekstra.