ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Dochter rijd 2 jaar auto komt bij dezeâŠ
Dochter rijd 2 jaar auto komt bij deze k club terecht,is haar 2 jaar kwijt. Maar gelukkig is er een ding wel mooi je kan direct weg bij deze graf club. Echt nooit aan beginnen ð€¢ð€¢
slechte klantenservice
ashveen en andere klantenservice medewerkers denken niet met je verder mee en doen geen moeite om dingen voor je uit te zoeken. ik raad andere verzekeraars aan.
AOV oplichters, verzekering afsluiten daar heeftâŠ
AOV verzekering afsluiten daar heeft geen zin, wordt je eerder zieker van. Schandalige manier en tussen bedrijven zoals Sedgwick en andere partijen worden ertussen ingeschakeld om jou niets uit te keren. Echt schandig en onbeschoft bedrijf en benadering van ZZP-er die niet meer kan werken door ziekte.
Klantenservice onbereikbaar
Probeer medewerker van klantenservice te spreken, onmogelijk krijg alleen maar een domme ai assistent met vragen, lijkt wel bananensplit......misschien toch maar overstappen naar een andere verzekeraar. (32 jaar al schadevrij, wordt gewoon op 0 jaar gezet) Zo kan ik ook goedkope verzekeringen aanbieden.
Bereikbaarheid Klantenservice & qualiteit
Heb een autoverzekering gehad en ben gewisseld omdat de klantenservice slecht te bereiken is, gemiddeld sta je er 30 minuten in de wacht. Als je dan doorkomt dan blijkt dat zij achteraf niet alles juist hebben verwerkt en je weer telefonisch/chat contact moet opnemen wat ook heel slecht loopt (via chat). Ook daar sta je 25-35 minuten in de wacht voor een vraag. Geen aanrader!
Annuleringsverzekering één grote aanfluiting
Totaal niet bereikbaar, telefoon wordt er meerdere keren opgegooid en chatfunctie werkt niet. Annuleringsverzekering afgesloten en krijgen minder dan de helft terug zonder enige uitleg oid. Voor vragen kun je niet bij ze terecht
Zeldzaam slechte consumenten service
Zeldzaam slechte consumenten service. Eerst krijg je een super onduidelijke electronishe stem hulp. Als je dan eindelijk door het onduidelijke menu heen bent waarbij je je keuze pas kunt maken als de electronische stem helemaal klaar is met haar langradige verhaal, ga je de langste wachtrij in die ik ooit met een verzekeraar gehad heb. Als je ze wilt bellen voor hulp reken maar op een uur wacht tijd. En dan krijg je de hele tijd een stem die zegt dat ze hun best doen om je zo snel mogelijk te helpen⊠hahahaha. Allianz lacht je als consument gewoon uit. Stuitend.
Niet soepel
Weet zeker dat ik bij aanvraag reisverzekering de datum einde oude verzekering (14 juli) heb aangehouden.
Polisblad ontvangen, staat er 7 maart op, maar dat staat er heel klein.
Krijg op 1 april een nieuw polisblad met een heel andere lay-out, waar het veel duidelijker op staat. Bellen. Ellenlange wachttijd.
Vraag de datum aan te passen naar 14 juli, maar dat kan niet want de bedenktermijn is verlopen. Vervolgens wijs ik erop dat er op de polis staat "Je bent flexibel en dat zijn wij ook. Daarom kun je je
verzekering dagelijks opzeggen, zonder gedoe."
-Normaal kan je dat niet bij je 1e jaar-
Dat zou een fout zijn, maar de (niet zo gezellige dame) moest weer terug naar een collega. Weer lang wachten.
Uiteindelijk zal ze opzeggen. Al met al 45 minuten aan de lijn en geen steek verder. Polis was al betaald, wat is de moeite het aan te passen?
Slecht AI bij de klantenservice duurt 5âŠ
SlechtAI bij de klantenservice duurt 5 minuten voor je gewoon een mens kans spreken. Irritant en langzaam kutsysteem!
Doorlopende fietsverzekering van â¬âŠ
Doorlopende fietsverzekering van ⬠10,06 per maand naar ⬠26,64 per maand
Prijsstijging van 165%
Gelijk maar opgezegd
Allianz Peter de Haan is vakman!
Waar ik veel moeite heb moeten doen om schade (door derden veroorzaakt) vergoed te krijgen besloot ik klacht in te dienen. Hierbij heb ik ook een schade (waarborgfonds) van 2 jaar geleden meegenomen. Door te laat informeren kon dat niet meer worden ingediend en zou het mijn no-claim kosten. Afgelopen maandag heb ik gebeld met Allianz Peter de Haan - klachtenafhandeling. Hij gaf aan overal naar te gaan kijken. Ook het waarborgfonds. Hiervoor heb ik gisteravond verklaringen toegestuurd. Zojuist werd ik door Peter de Haan gebeld met de woorden dat alles is opgelost en uitbetaald. Dus ook de waarborgfonds schade. Heel erg bedankt Peter de Haan! Zo kan het ook. Ere wie ere toekomt!
Zeer teleurstellende ervaring
Zeer teleurstellende ervaring met Allianz. Ondanks dat de schade door een ander voertuig is veroorzaakt, weigeren ze bijstand te verlenen tenzij je allrisk verzekerd bent. Dit voelt voor mij als slechte service. Ik zou deze verzekering daarom niet aanbevelen.
Neem geen inboedel verzekering, ze keren niet uit bij schade
Neem geen inboedel verzekering, ze weigeren uit tekeren bij waterschade. Dit is puur oplichting en maandelijkse kosten incasseren. Ik heb meer verzekeringen lopen zoals auto bij hun, die ga ik allemaal opzeggen. Zie andere al die andere 1 ster reviews, dat geeft aan geen goede verzekering is bij schade.
Specialisten in het afwijzen van claims
Jammer dat je helemaal geen ster kan geven, specialisten in afwijzen van claims,(woonverzerekring) dacht laat een slechte review achter, dat zal ze leren, maar blijkbaar had ik dit eerder moeten checken voor het afsluiten.
Nog een paar maanden dan ben ik van ze af.
Ze denken echt dat je schade zelf verzint!
Ik ben vanmorgen geholpen door MichaelâŠ
Ik ben vanmorgen geholpen door Michael met mijn vraag over inloggen.
Michael heeft mij uitstekend en duidelijk geholpen en te woord gestaan.
Ik heb antwoord gekregen op al mijn vragen en daar ben ik heel erg blij mee.
Chapeau Michael
Ze reageren niet op mijn mailtjes
Ze reageren niet op mijn mailtjes, ik zou teruggebeld worden wat dus niet gebeurt. Ondanks dat er een ingevulde schadeformulier is opgestuurd wordt er niet gereageerd. Onbetrouw en onprofessioneel bedrijf.
Echt een hele goede autoverzekering
Echt een hele goede autoverzekering. Sinds mijn avontuur met die waardeloze FBTO Autoverzekering ben ik blij dat ik terug kon keren bij Allianz. Maar....ik rij altijd netjes en ik maak geen brokken en dat al 40 jaar lang. En de premie per maand is fatsoenlijk dus ik snap niet waar al die klachten vandaan komen? Het ligt hoogstwaarschijnlijk aan de chauffeurs zelf. ð ð Met vriendelijke groeten Joop Terpstra
Schade verhalen? moest ik dus zelf regelen
Schade gehad aan mijn auto wat de schuld is van de tegenpartij. Schadeformulieren en alles ingevuld en opgestuurd naar beide verzekeraars. Allianz komt nu bijna een jaar later met de terugkoppeling dat ze de schade niet kunnen verhalen en ik zelf maar ergens anders rechtsbijstand moet zoeken of aangifte moet doen. Ondertussen heb ik eigen risico betaald, een hogere premie, en ben ik vele schadevrije jaren in de min gegaan.
Ik heb de tegenverzekeraar gebeld en binnen 10 min antwoord gekregen dat ze niks ontvangen hadden van Allianz maar het graag willen oplossen en allerlei informatie mee hebben gegeven zodat Allianz ze kan bereiken. Allianz probeert zich er dus compleet makkelijk vanaf te maken en ik zit met de kosten.
1 ster is nog te veel
1 ster is nog te veel. Wij wachten al maanden op een schadeafhandeling van onze auto. Terwijl al vanaf dag 1 bekend is dat de auto Total-Loss is. Wij gaan al onze verzekeringen weghalen en een advocaat inschakelen als het deze week niet is afgehandeld.
Mega slechte communicatie via deâŠ
Mega slechte communicatie via de chatfunctie op hun site. Mijn opzegging was niet doorgevoerd en degene op de chat was totaal niet behulpzaam en sloot uit zichzelf de chat af terwijl ik nog bezig was met mijn verhaal.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ