レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Kim Jacobsen skiftede hÃ¥ndtaget pÃ¥ min altandÞr. Arbejdet blev udfÞrt hurtigt og professionelt. Og han var utrolig venlig. Oven i kÞbet smurte han ogsÃ¥ lige dÞrene. SÃ¥ fuld tilfredshed med hele forlÞb... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har fÃ¥et opsat en lÊkker altan af Altan.dk og ved 5-Ã¥rs gennemgangen af min altan var Mikael fra Altan.dk en guttermand og skifte et brÊt med revner i samt rense altanen under brÊdderne. Han var hurti... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har haft en fantastisk god oplevelse med montering af altan. Monteret af Rasmus og Morten fra Altan.dk. De to unge herre er bare sÃ¥ sÞde, sÃ¥ enestÃ¥ende og virkelig sÃ¥ utrolig dygtige til deres h... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hela processen frÃ¥n första kontakt till montering har varit vÀldigt enkel! Altan löste allt för oss som privatpersoner och allt gick vÀldigt smidigt med minimal insats frÃ¥n vÃ¥r sida. Kommunikationen... もっず芋る

䌁業情報

1. 建物修埩サヌビス
  2. 建蚭䌚瀟
  3. 請負業者
  4. ドア専門店
  5. 建蚭䞀般請負業者

圓該䌁業による蚘述

DrÞmmer du ogsÃ¥ om altan? Altan.dk er Danmarks mest erfarne virksomhed indenfor levering og etablering af altaner til eksisterende etageejendomme, hvor vi monterer tusindvis af altaner om Ã¥ret i hele Danmark. Med Altan.dk som leverandÞr af jeres nye altaner, fÃ¥r I en samarbejdspartner med stor erfaring og bred fra flere tusinde altanprojekter. Vi vÊgter design, kvalitet, innovation og kundepleje hÞjt. Det giver nemlig de bedste resultater. Foruden den store erfaring, kan I ogsÃ¥ nyde godt af vores gennemtestede proces, hvor vi tager hÃ¥nd om alt fra fÞrste besigtigelse, myndighedsbehand­ling og selve monteringsarbejdet af altanerne — og vi tager dig med hele vejen. Ud over nyetablering, hjÊlper vi ogsÃ¥ gerne med eftersyn af din eksisterende altan samt bÃ¥de renovering og udskiftning af gamle og nedslidte altaner. Eftersynet lavet i samarbejde med eksterne og uvildige eksperter inden for bÃ¥de stÃ¥l, beton og konstruktioner. Altan.dk sÞrger for altaner til de hyggelige stunder, til morgenkaffen, til vasketÞjet, til barnevognen, til solbadning, til et koldt glas rosé, til aftensmaden. Kort fortalt, sÃ¥ sÞrger vi for en altan til det gode liv, hvor bÃ¥de inde- og udeliv kombineres pÃ¥ bedste vis. Vi leverer altaner til enhver lejlighed, bygning og ejendom. Altan.dk — til det gode liv i byen.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

477件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Rigtig flot arbejde

Rigtig flot arbejde, vores altaner står helt skarpt.
Fantastisk samarbejde med team 01 med Tobias og projektleder Thomas. God kommunikation og samarbejde gennem hele processen. Tak for et flot resultat.

2025幎9月12日

KÊre Vibeke

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse!

Jeg sender jeg din store ros videre til Tobias og Thomas, som uden tvivl har gjort et stort og flot stykke arbejde på projektet!🫶

Louise

Super service og flot arbejde

Det her var så anden del, hvor jeg har stået for begge projekter og endnu engang super samarbejde, og rigtig flot finish indvendig samt oprydning efter jer og rigtig god service. Kan kun anbefale at vÊlge Altan DK

2025幎9月25日

KÊre Lene

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Vi er glade og stolte over, at vi igen har kunne levere en service og et produkt, som I er fuldt ud tilfredse med 🫶

Jeg sender jeg din store ros videre til alle involverede i jeres altanprojekt!

Louise

Altan.dk er professionel og leverer god service!

Altan.dk er meget professionel og informationen er i top!

Morten og Martin fra Team 46 er fantastiske - så venlige og flot arbejde.

De bedste hilsner fra Vibeke & Peter

2025幎9月23日

KÊre Vibeke og Peter

Tusind tak for jeres store ros og fine anmeldelse!

Jeg sender jeg jeres ros videre til Morten og Martin, som uden tvivl har gjort et godt stykke arbejde! :-)

Louise

Dygtige, venlige og kompetente mennesker!

Vores projekt var lille og internt, og vi havde en lang proces, fÞr alle var enige (ca. 3 Ã¥r), hvilket desvÊrre ogsÃ¥ resulterede i en konkurs, inden Altan.dk blev relanceret. Men da vi fÞrst havde haft opstartsmÞdet, spillede det hele; sÞde og ordentlige mennesker, som virkelig gjorde en indsats for, at alle fÞlte sig trygge i projektet – ogsÃ¥ de Þvrige foreninger i gÃ¥rden. Hurtig respons og god vejledning hele vejen igennem.

Og mest imponerende af alt; Det dygtige og kompetente team formåede at indhente en uges forsinkelse efter sygdom.

Så nu kan vi nyde vores skÞnne altaner hele sommeren. TAK!

2025幎7月7日

KÊre Karoline

Tusind tak for din meget store ros og fine anmeldelse!

Vi er glade og stolte over, at vi trods en turbulent periode har kunnet vende skuden og give jer en god oplevelse med jeres altanprojekt!

Jeg sender jeg din store ros videre til alle involverede i dit altanprojekt!

Jeg hÃ¥ber, at du fÃ¥r en fantastisk sensommer!☀

Sådan skal det gÞres

Hermed min varmeste anbefaling til Altan.dk. Vi har fået opsat meget fine altaner samt dÞre med trapper fra stuen. Arbejdet er udfÞrt med stor professionalisme, omhyggelighed og sans for detaljer. Tidsplanen blev overholdt.

De to montÞrer Ole og Flemming er sÊrdeles dygtige og har stor faglig kunnen. Samtidig havde vi meget fin kommunikation. Det samme med projektleder Hans JÞrgen.

Tak herfra for godt udfÞrt arbejde.

2025幎6月15日

KÊre Ole

Tusind tak for din meget store ros og fine anmeldelse!

Alt det du nÊver er grunden til at vi alle hver dag går på arbejde og vores allerbedste at give vores kunder en god oplevelse.

Jeg sender jeg din ros videre til alle involverede i dit altanprojekt, og sÊrligt Ole, Flemming og Hans JÞrgen!

Jeg hÃ¥ber, at du fÃ¥r en fantastisk sensommer!☀

Perfekt salg og service

Magen til godt salgsarbejde og service skal man lede lÊnge efter. Selv om vi kun havde brug for max. 5 altaner så blev behandlet som var vi en stor kunde. Vores kontaktperson Leslie var behjÊlpelig i alle faser, deltog i generalforsamlingerne, Êndrede tilbuddet flere gange og fik opsat en fuldskala model. Fuldskala modellen blev opsat/nedtaget af Michael og det fungerede perfekt.
Kan kun anbefale Altan.dk og deres dygtige og kompetente medarbejdere.

2025幎5月8日

KÊre Brian

Tusind tak for din meget store ros og fine anmeldelse!

Vi gÞr altid vores allerbedste for at behandle alle projekter ens - uanset stÞrrelsen af projektet. Alle kunder er vigtige og fortjener en god service! Derfor sender jeg din ros videre til alle involverede i dit altanprojekt, og sÊrligt Leslie og Michael!

Jeg hÃ¥ber, at du fÃ¥r en fantastisk sommer!☀

Louise

Meget professionelle og til at snakke

Meget professionelle og til at snakke med. Svarer hurtigt og nemme at koordinere med

2025幎6月10日

KÊre Lars

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Vi gÞr altid vores ypperste for at svare hurtigt og yde en god service gennem hele projektet! Derfor sender jeg din ros videre til alle involverede i dit altanprojekt!

Jeg hÃ¥ber, at du fÃ¥r en fantastisk altansÊson pÃ¥ din nye altan!☀

Gennemsyn af altaner

Vi har haft Steen fra Altan.dk til at udfÞre gennemsyn af alle altanerne i vores andelsforening, og vi er super tilfredse. Steen var meget grundig og gav sig god tid til at forklare og komme med lÞsninger. Resultatet er at vi nu har data til at udarbejde en detaljeret vedligeholdelsesplan, og så går vi snart igang med de fÞrste punkter på planen, hvor Altan.dk også hjÊlper os. Det skaber tryghed blandt andelshaverne, at altanerne er tjekket igennem, og at vi får en plan for vedligeholdelsen, så alle er glade og tilfredse.

2025幎6月4日

KÊre Brian

Tusind tak for din fine anmeldelse! Jeg sender din store ros videre til Steen!

Det er altid en god idé med en detaljeret vedligeholdelsesplan, sÃ¥ vi er bare glade for at kunne hjÊlpe👏

Louise

Generelt en rigtig god proces med

Generelt en rigtig god proces med Altan.dk. HåndvÊrkerne var virkelige sÞde, effektive og kompetente. Det kan klart anbefales

2025幎5月24日

KÊre SÞren

Tusind tak for din fine anmeldelse! Jeg sender din store ros videre til Morten og Martin, som har monteret altanerne, samt alle andre involverede i projektet 🫶

Flotte altaner på ejendom

Vi brugte altan.dk til et projekt på en mellemstor ejendom, hvor vi har fået nogle flotte altaner ud af det

2025幎5月15日

KÊre Christian

Tusind tak for din anmeldelse!

Opslidende proces

Det har vÊret en meget lang og opslidende proces. Vi har oplevet en konkurs og håndvÊrkere, der forlod pladsen midt i det hele. Alt i alt har processen vÊret uorganiseret. Jeg vil ikke anbefale altan.dk til dit altanprojekt.

2025幎2月17日

KÊre Christian

Tusind tak for din feedback. Vi sÊtter pris på, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse, om end det ikke er den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder.

Vi anerkender, at der har vÊret uforudsete udfordringer, som vi har forsÞgt at håndtere med fokus på at påvirke jer mindst muligt.

Vi vil meget gerne i dialog med dig, hvis du har lyst til at uddybe dine oplevelser – bÃ¥de for at lÊre af dem men ogsÃ¥ for at se, om der stadig er noget, vi kan gÞre, som kan forbedre din oplevelse.

Du kan fange mig direkte på 60 11 56 66 eller rp@altan.dk.

Vi håber trods alt, at du er tilfreds med resultatet og nu kan nyde den fÞrste sommer på din nye altan.

Mvh.
Rasmus Plougmann
CEO

Godt gået Altan.dk

Altan Projekt.
Vi er fire boligforeninger med over 100 lejligheder der deler en fÊllesgård ved Amagerbro, Kbh. S.
Som beboer og formand for gårdlauget er man altid lidt betÊnkelig når der er opstart på stÞrre byggeprojekter. KÊmpe kraner, lifte, gaffeltrucks mm. - you name it. Sagen var at Altan.dk skulle sÊtte altaner op i vores hyggelig gård - Der er ikke meget plads - De kommer til at smadre det hele tÊnker man ! Hvordan kan det lade sig gÞre ? Men hvad skete der så ....
Jeg kan bare afslÞre, at dem der udfÞrte arbejdet - Team 3 hedder de - Rasmus og Thomas var ikke kun imÞdekommende og hjÊlpsome i forhold til alle vores Þnsker men også super dygtige og professionelle i forhold til deres arbejde. Arbejdet blev udfÞrt til perfektion - og resultatet var flot ! Udover det, var Hans JÞrgen - projektlederen rigtig god til at sÞrge for at alle lÞse ender, helt ned i små detaljer blev fulgt til dÞrs.
Rigtig fin anbefaling til Altan.dk herfra.
Mvh. Cliff.

2025幎4月30日

KÊre Cliff

Tusind tak for din meget grundige og flotte anmeldelse – den var en fornÞjelse at lÊse!

Vi ved godt, at det kan vÊkke bekymring, nÃ¥r et stort altanprojekt rykker ind i en tÊt bebygget og hyggelig gÃ¥rd som jeres. Derfor er det ekstra dejligt at hÞre, at bÃ¥de Rasmus, Thomas og Hans JÞrgen har formÃ¥et at leve op til jeres forventninger og skabe tryghed hele vejen igennem projektet🀩

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ dine ord om bÃ¥de imÞdekommenhed, professionalisme og det gode samarbejde – det er lige prÊcis den oplevelse, vi arbejder mÃ¥lrettet pÃ¥ at levere, hver gang!

De allerbedste altanhilsner

God kommunikation

Vi har fået opsat altan og er meget tilfredse med både forlÞbet og resultatet. Der har vÊret god kommunikation under hele forlÞbet, og når der opstod uforudsete udfordringer, var de klar til at lÞse det hurtigt og professionelt. Alt holdt som aftalt, og håndvÊrkerne var dygtige og imÞdekommende.
Kan klart anbefales.

2025幎5月2日

KÊre Karina

Tusind tak for din fine anmeldelse! Jeg sender din store ros direkte videre til alle involverede i din sag🀩🙏

Top service ⭐⭐⭐⭐⭐

Steen og Mikael fortjener 5 stjerner! Jeg snakkede til at starte med Steen omkring en reklamation vedr. lister og rammer pÃ¥ altandÞrerne. Steen kom kort tid efter og kontrolleret hvad der var galt, samme dag fik jeg tilbudt en lÞsning og udover at hjÊlpe mig med reklamationen, var han super venlig med undersÞge den rigtige farve til altanrammen. Efter en lille uges tid, kommer Mikael fra serviceafdelingen og fik ordnet det hele! Mikael var mega professionel i hans arbejde og fik ogsÃ¥ hjulpet mig med at finde den rigtige maling til at give trÊet en lille renovering + sÃ¥ fik jeg ogsÃ¥ en lille bÞtte med :) jeg anbefaler stÊrkt herfra! Tusind tak for en top oplevelse! 😀

2025幎4月10日

KÊre Katarina

Tusind tak for din fine anmeldelse! Jeg sender din store ros direkte videre til Steen og Mikael fra vores serviceteam🀩🙏

Louise

Fantastisk sÞde og hjÊlpsomme montÞrer

Fantastisk sÞde og hjÊlpsomme montÞrer. Sag 15110 sjak 46.
Hensynsfulde, oprydelige og lige ud af landevejen. Prof samarbejde og fine afslutninger.
Hans Hvenegaard

2025幎4月7日

KÊre Hans

Tusind tak for din fine anmeldelse! Jeg sender din store ros direkte videre til Morten og Martin 🀩🙏

Punktlig og effektiv service

Jeg havde en rigtig positiv oplevelse med Altan.dk.
Alle aftalerne blev overholdt og de var enormt punktlige. Jeg var selv lidt sent ude og på trods af det, fik de fikset fejlen/skaden på mit altangulv. Det er hurtig og virkelig kompetent service. Kan helt klart anbefale Altan.dk.

2025幎3月18日

KÊre Elvan

Tusind tak for din fine anmeldelse! Jeg sender din store ros direkte videre til Mikael fra vores serviceteam🀩🙏

Super god team

Super god team, selv forsinket projekt men professionel udfÞrt.

2025幎3月25日

KÊre D-Khan

Tusind tak for din anmeldelse🀩

Overholder alle aftaler

Overholder alle aftaler.
Leverer hvad der er aftalt i en flot kvalitet.
God kommunikation og dygtige medarbejdere.

2025幎3月20日

KÊre Per

Tusind tak for din fine anmeldelse! Jeg sender din ros direkte videre til Rasmus og Thomas🀩🙏

Louise

Altan.dk var forbi for at tjekke vores

Altan.dk var forbi for at tjekke vores altan af Êldre dato (opsat af andet firma). Meget professionel og venlig behandling. Vores varmeste anbefalinger

2025幎3月11日

KÊre Kasper

Tusind tak for din anmeldelse! Jeg sender din ros direkte videre til Steen🀩

Louise

Hurtig service fra Altan.dk og god til

Hurtig service fra Altan.dk og god til at fÞlge op både overfor beboere og ejerforeningen. Rimelig pris og et godt stykke arbejde. Kan stÊrk anbefale deres service.

2025幎1月23日

KÊre R.B.

Tusind tak for din fine anmeldelse af vores serviceafdeling - jeg sender straks din store ros videre til dem!

Det bedste altanhilsner

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。