Anker|MÞller Advokater レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Efter et pÃ¥stÃ¥et krav mod mig, tager jeg kontakt til Anker/MÞller. Her bliver jeg introduceret for Charlotte. Hun ringer og prÊsentere sig pÊnt, tager sig tiden til at forklare tingene grun... もっず芋る

Vi oplevede en god dialog og fik en Êrlig vurdering af bÃ¥de sagens styrker og de Þkonomiske risici ved at fÞre den videre. Det eneste, der efterlod os lidt forvirrede, var udviklingen i den anb... もっず芋る

Jeg brugte LÊrke Sofie BÞje i forbindelse med en ejendomshandel i Århus. LÊrke var meget grundig og nÊrvÊrende hele vejen igennem. Jeg er utroligt glad for, at hun hjalp mig som kÞber, da det kan vÊre... もっず芋る

Jeg er sÃ¥ glad for, at jeg valgte AsbjÞrn Storm Graversen som min advokat, efter jeg fik bevilliget fri proces. Han har vÊret utrolig dygtig gennem hele forlÞbet og har virkelig hjulpet mig. Han sÞr... もっず芋る

䌁業情報

1. 法埋事務所
  2. 䞍動産譲枡専門の匁護士
  3. カりンセラヌ
  4. 法埋サヌビス
  5. 䞍動産専門匁護士
  6. 法廷匁護士

圓該䌁業による蚘述

Anker | MÞller Advokater har stor erfaring med både erhvervsret og privatret, og vores fokus er altid at vÊre en aktiv, fleksibel og vÊrdsat partner for dem vi arbejder med. Hos Anker | MÞller Advokater giver vi målrettet og lÞsningsorienteret rådgivning med blik for de Þkonomiske og kommercielle interesser. Anker | MÞller Advokater er et proaktivt advokatfirma med ekspertise inden for flere juridiske fagområder. Vi bistår med alt fra private bolighandler til juridiske emner inden for erhverv; f.eks. selskabsret, kompleks kontraktsudarbejdelse, ansÊttelsesret, virksomhedsoverdragelse samt procesret i forbindelse med tvister og retssager, ligesom vi også bistår private i juridiske forhold; f.eks. med lejeret, arveret og procesret i forbindelse med tvister og retssager.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 17ä»¶

レビュヌを曞く

Kun ros herfra!

Kristoffer Mackenhauer Nielsen har igennem hele forlÞbet med huskÞb vÊret super professionel. Han har guidet og vejledt os fra start til slut, det har vÊret meget trygt at vÊre i kontakt med ham. Kan klart anbefale Anker | MÞller Advokater!

2021幎7月17日
自発的なレビュヌ

Vi fik hjÊlp af Rasmus fra Anker MÞller Advokater i forbindelse med kÞb af fast ejendom. Handlen trak ud grundet en tvist omkring en nedgravet olietank. Rasmus var meget tilgÊngelig i processen og altid let at få fat på.

Vil anbefale andre at bruge Anker MÞller advokater ved kÞb af fast ejendom.

Christian Littau

2021幎2月2日

5 stjerner herfra

Vil til hver en tid, anbefale AM Advokater til andre 👍🏌 Vi havde Kristoffer og har vÊret rigtig glade for samarbejdet med ham. Utrolig venlig og dygtig!
5 stjerner herfra.

2021幎1月10日

Kristoffer

Kristoffer har fÞrt en boligsag for mig og min familie, 1 års kamp sammen med Kristoffer for retfÊrdig som skete fyldest, jeg vil stÊrkt anbefale Kristoffer som advokat til andre folks sager, og skulle vi vÊre noget igennem igen der krÊver en god advokat, så er der ingen tvivl herfra, Kristoffer er manden, tak for go behandling, og man altid ku ringe og stille spÞrgsmål, håber det bedste for jer fremover,,,,, bedste hilsner Peter :)

P.s. 5 stjerner gives der herfra.

自発的なレビュヌ

En advokat i verdens klasse!

Vi har haft en lang og sej kamp om lejeret og skyldne belÞb.

Kristoffer har vÊret meget kompetent og altid rar og venlig at snakke med!

Vi har fÞlt os 100 procent trygge i hans hÊnder, og vi vil med garanti bruge Kristoffer igen, hvis der skulle opstå noget som helst.

Det har vÊret et hårdt år Kristoffer, men du er verdensklasse, og vi priser os lykkelige for at vi kom i kontakt med dig!

1000 tak for din hjÊlp fra
Shelly, Peter, Morten og Mark

自発的なレビュヌ

Excellent customer service - beyond what you can expect

Great service. Our advocat Kristoffer Mackenhauer Nielsen gave us great support and guidance throughout the process of buying an appartement in Copenhagen. He immediately switched to fluent English both written and verbally upon our request as my Danish is not sufficient for business purposes yet. Overall, no complaints and it felt like a fair price for the service we received (without having compared it) - can definitely recommend :-) BR Patrick & Ida (December 2020)

UPDATE March 2021:
During winter frost we found that some windows in our new appartement were punctured (damaged / destroyed), which was not mentioned during the negotiations or in the contract - which implies that the seller has a duty to cover the cost for significant unmentioned issues. We reached out to our lawyer Kristoffer asking for advice - and he provided excellent service by providing us information on the legal situation of our problem and he facilitated the following communication with the seller - FOR FREE. I could even call him to talk things through in English. He mentioned he would let us know about potential lawyer fees going forward - but as we managed to resolve the issue with the seller mutually amicable - there were no additional fees for us at all. Nevertheless, the process went over 3,4 weeks and dozens of emails were send back and forth. This is beyond what you could expect from great customer service - if I could give 10 starts I would do it immediately. Kristoffer Nielsen & MÞller Advokat will be our go-to lawyer for all future related inquiries - thank you!

Vi har ifbm

Vi har ifbm. kÞb af ejerlejlighed, udarbejdelse af testamente, sÊreje osv. gjort brug af Anker/MÞller, Kristoffer Mackenhauer Nielsen. Vi har fÞlt os rigtig godt behandlet hele vejen igennem. Kristoffer er en meget behagelig og kompetent advokat.
De bedste og varmeste anbefalinger herfra
Annette og Torben

2020幎10月5日
自発的なレビュヌ

Har i forbindelse med kÞb af grund og

Har i forbindelse med kÞb af grund og byggeprojekt fået rådgivning af Rasmus Lind Johansen.

Gennem hele forlÞbet har vi fået en god og professionel rådgivning, Rasmus har vÊret god til at forklare de forskellige ting der har vÊret. Rasmus har stået for alle mailkorrespondance og har haft det store overblik. Samt overholdt alle deadlines. Man har fÞlt sig tryg gennem hele forlÞbet.

Det har altid vÊret hurtigt og nemt at komme i kontakt Med Rasmus.

Vi kan varmt anbefale Rasmus Lind Johansen til andre der står og skal bruge en advokat til kÞb/salg af hus.

2020幎9月27日
自発的なレビュヌ

Jeg har fået en yderst professionel

Jeg har fået en yderst professionel hjÊlp til at fÞre en retssag. Var blevet sagsÞgt efter et hus salg, for en 40 år gammel havemur, i dårlig stand. Ingen vilde lÞfter om en sikker sag, men grundig og god vejledning hele vejen igennem. Tak til advokat Anker-MÞller og hans dygtige kollegaer.

2020幎9月14日

Virkelig god service

Har i forbindelse ned huskÞb, fået hjÊlp af advokatfuldmÊgtig Kristoffer Mackenhauer Nielsen. Gennem hele forlÞbet har alt vÊret perfekt. Kristoffer har vÊret god til at forklare tingene, for sådan nogen som os, som aldrig har kÞbt hus fÞr, og ikke aner noget om tingene.

Kristoffer har konsekvent svaret lynhurtigt både på mail og telefon, når der var det mindste vi var i tvivl om.

Det har vÊret et virkeligt behageligt samarbejde, og jeg kan kun give min varmeste anbefaling herfra.

2020幎9月10日
自発的なレビュヌ

Vi fik fantastisk rÃ¥dgivning og hjÊlp

Vi fik fantastisk rådgivning og hjÊlp af advokatfuldmÊgtig Rasmus Johansen til at sÊlge vores hus midt i sommerferien på kun 20 dage.

Rasmus overholdt alle deadlines og handlede enormt hurtigt på alt hvad vi sendte ham.

Han holdt også fast i både kÞber og banker undervejs.

Vi kan varmt anbefale Rasmus Johansen hos Anker/MÞller Advokater, hvis du skal have en pris-rimelig og meget ordentlig og kompetent hjÊlp til salg af hus.

2020幎8月6日