Anker|MÞller Advokater レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Efter et pÃ¥stÃ¥et krav mod mig, tager jeg kontakt til Anker/MÞller. Her bliver jeg introduceret for Charlotte. Hun ringer og prÊsentere sig pÊnt, tager sig tiden til at forklare tingene grun... もっず芋る

Vi oplevede en god dialog og fik en Êrlig vurdering af bÃ¥de sagens styrker og de Þkonomiske risici ved at fÞre den videre. Det eneste, der efterlod os lidt forvirrede, var udviklingen i den anb... もっず芋る

Jeg brugte LÊrke Sofie BÞje i forbindelse med en ejendomshandel i Århus. LÊrke var meget grundig og nÊrvÊrende hele vejen igennem. Jeg er utroligt glad for, at hun hjalp mig som kÞber, da det kan vÊre... もっず芋る

Jeg er sÃ¥ glad for, at jeg valgte AsbjÞrn Storm Graversen som min advokat, efter jeg fik bevilliget fri proces. Han har vÊret utrolig dygtig gennem hele forlÞbet og har virkelig hjulpet mig. Han sÞr... もっず芋る

䌁業情報

1. 法埋事務所
  2. 䞍動産譲枡専門の匁護士
  3. カりンセラヌ
  4. 法埋サヌビス
  5. 䞍動産専門匁護士
  6. 法廷匁護士

圓該䌁業による蚘述

Anker | MÞller Advokater har stor erfaring med både erhvervsret og privatret, og vores fokus er altid at vÊre en aktiv, fleksibel og vÊrdsat partner for dem vi arbejder med. Hos Anker | MÞller Advokater giver vi målrettet og lÞsningsorienteret rådgivning med blik for de Þkonomiske og kommercielle interesser. Anker | MÞller Advokater er et proaktivt advokatfirma med ekspertise inden for flere juridiske fagområder. Vi bistår med alt fra private bolighandler til juridiske emner inden for erhverv; f.eks. selskabsret, kompleks kontraktsudarbejdelse, ansÊttelsesret, virksomhedsoverdragelse samt procesret i forbindelse med tvister og retssager, ligesom vi også bistår private i juridiske forhold; f.eks. med lejeret, arveret og procesret i forbindelse med tvister og retssager.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 17ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk advokat

Morten er en utrolig dygtig advokat.
Der har vÊret styr på alt, hele vejen igennem! Kompetent og professionel service og rådgivning.
Har benyttet Morten gennem 2 år og gerne mange år i fremtiden.
De varmeste anbefalinger herfra!

Tak Morten!

2019幎1月7日

GOD SERVICE - MEN KÆMPE FEJL ET ÅR EFTER ØDELAGDE HELHEDSINDTRYKKET, DETSVÆRRE

DET GODE
I starten da vi åbnede vores tidligere spisested i Aabenraa, gjorde de det hurtigt og smertefrit og fik lavet de nÞdvendige dokumenter til opstart af viksomhed og overdragelse deraf.

DER HVOR DET GIK GALT
Men der gik så et år og jeg fandt så ud af at min tidligere ......... havde snydt mig og trukket penge ud af firmaet, og fusket med papirer, oprettet en anden konto i anden bank (uden min underskift som direktÞr) og vi ku bli ved.
Den eneste udvej min tidligere ......... så, var så at kontakte Anker | MÞller advokater og påstå at jeg ville trÊde ud af virkdomheden, så jeg ik kunne undersÞge det hele mere og gå tingene til bunds.

FEJLEN ! Anker | MÞller advokater lavede så en kÊmpe fejl og meldte mig ud ved erhvervsstyrelsen, uden hverken at have snakket med mig, set dokumenter fra en stiftende generalforsamling etc, med min underskrift på osv, alt det der er lov. og min tidligere ......... kunne imellemtiden så flytte rundt på penge, afskaffe/eller fremskaffe nÞdvendige dokumenter - for at alt så fint ud. Jeg blev fÞrst meldt ind 2 uger efter igen, og der var alt for sent. Jeg mistede nu min drÞm, min families penge og min mor og jeg har indtil videre brugt et hav af penge på advokat udgifter etc. for at komme det her til bunds.
På grund af denne kÊmpe fejl.
Anker | MÞller advokat forsikringsselskab der skal dÊkke sådan nogle fejl, når de laver sådan nogle fejltrin, har endnu ikke rykket på sig endnu et år efter (skal dog desuden siges at det er anmeldt efter en lang periode mellem mail korspondancer mellem min advokat og Anker | MÞller

Tak Trustpilot !

2019幎1月6日

Rigtig dygtig advokat

Morten er en kompetent og virkelig dygtig advokat. Under hele processen har jeg fÞlt mig tryg og oplyst, hvilket har vÊret enormt vigtigt for mig. Jeg kan klart anbefale denne virksomhed.

2018幎7月11日

Kan klart anbefales

God, venlig og kompetent kundeservice. Alt var som Þnsket og forventet og til den tilbudte pris, som var meget konkurrencedygtig. Kan klart anbefales.

2018幎4月27日
自発的なレビュヌ

Super skarp og dedikeret Advokat som i

Super skarp og dedikeret Advokat som i den grad fortjener alle 5 stjerner. Morten har stået på hovedet for mig og vores virksomhed.

Ingen spÞrgsmål har vÊret for små og alle henvendelser, både telefonisk og pr. mail er blevet behandlet med stor flid og omhu.

Jeg vil gerne takke for Mortens professionalisme og give ham og hans virksomhed min klare anbefaling.

2017幎11月23日

Perfekt!

Jeg har ikke en finger, at sÊtte på Mortens service og ekspertise.
Morten har hele vejen igennem min sag vÊret klar til at hjÊlpe med stort og småt, og tilmed et tilfredstillende resultat.
Jeg vil helt klart anbefale Morten som advokat.

2017幎11月15日
自発的なレビュヌ

Jeg giver Morten 5 stjerner!

Jeg giver Morten 5 stjerner!
Dette skyldes at Morten hele vejen igennem samarbejdet har vÊret professionel, kunde-mindet, imÞdekommende og hele tiden forsÞgt at gÞre alt for mig i den kedelige situation jeg stod i.
I mit tilfÊlde blev jeg bedraget af en samarbejdspartner da jeg var selvstÊndig, og på alle måder havde denne samarbejdspartner prÞvet at undlade at give lyd fra sig iht. det stÞrre belÞb de skyldte mig.
Da Morten kontaktede dem begyndte de at give lyd fra sig, og samtidigt fik jeg personligt en afklaring på sagen, som nu heldigvis er et lukket kapitel for mig efter en lang kamp mellem mig og samarbejdspartneren.
Morten er skyld i at sagen fik en afslutning, og han har i det hele taget gjort sit arbejde godt. Jeg tvivler på om der findes en bedre advokat en ham.
Desuden ligger han af min opfattelse prismÊssigt godt i forhold til andre jeg havde kontakt med inden jeg valgte Morten som min advokat.
jeg vil varmt anbefale Morten, såfremt i altså Þnsker en god afslutning!

Mvh
Nicolai Barslev

2017幎11月8日

Rigtig dygtig advokatvirksomhed!

Rigtig dygtig advokatvirksomhed! Anker|MÞller Advokater har nu hjulpet mig flere gange, og hver gang har vÊret en god oplevelse. Det er derfor på tide, at dele disse gode oplevelser med andre brugere.

Altid venlig og hurtig betjening og hÞj faglig standard.

Kan klart anbefales.

Mvh SÞren