Efter et pÃ¥stÃ¥et krav mod mig, tager jeg kontakt til Anker/MÞller. Her bliver jeg introduceret for Charlotte. Hun ringer og prÊsentere sig pÊnt, tager sig tiden til at forklare tingene grun... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi oplevede en god dialog og fik en Êrlig vurdering af bÃ¥de sagens styrker og de Þkonomiske risici ved at fÞre den videre. Det eneste, der efterlod os lidt forvirrede, var udviklingen i den anb... ãã£ãšèŠã
Jeg brugte LÊrke Sofie BÞje i forbindelse med en ejendomshandel i à rhus. LÊrke var meget grundig og nÊrvÊrende hele vejen igennem. Jeg er utroligt glad for, at hun hjalp mig som kÞber, da det kan vÊre... ãã£ãšèŠã
Jeg er sÃ¥ glad for, at jeg valgte AsbjÞrn Storm Graversen som min advokat, efter jeg fik bevilliget fri proces. Han har vÊret utrolig dygtig gennem hele forlÞbet og har virkelig hjulpet mig. Han sÞr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- æ³åŸäºåæ
- äžåç£è²æž¡å°éã®åŒè·å£«
- ã«ãŠã³ã»ã©ãŒ
- æ³åŸãµãŒãã¹
- äžåç£å°éåŒè·å£«
- æ³å»·åŒè·å£«
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Anker | MÞller Advokater har stor erfaring med både erhvervsret og privatret, og vores fokus er altid at vÊre en aktiv, fleksibel og vÊrdsat partner for dem vi arbejder med. Hos Anker | MÞller Advokater giver vi målrettet og lÞsningsorienteret rådgivning med blik for de Þkonomiske og kommercielle interesser. Anker | MÞller Advokater er et proaktivt advokatfirma med ekspertise inden for flere juridiske fagområder. Vi bistår med alt fra private bolighandler til juridiske emner inden for erhverv; f.eks. selskabsret, kompleks kontraktsudarbejdelse, ansÊttelsesret, virksomhedsoverdragelse samt procesret i forbindelse med tvister og retssager, ligesom vi også bistår private i juridiske forhold; f.eks. med lejeret, arveret og procesret i forbindelse med tvister og retssager.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Dygtig advokater
Super dygtig advokater der hjÊlper mig med at fÊrdiggÞre min hus kÞbe hurtigt og sikkert!
Warme anbefaler!!! ð©ð°
Top dollar ð
Varmt anbefales.
De modtog min sag under virkelig tidspunkt, men intet problem. Min sag blev videre givet til den virkelig dygtige Kristoffer. Som hurtigt Ringede og prÊsenteret sig selv, rigtig god kommunikation, og meget hÞflig hele vejen igennem. På meget kort tid , var sagen lÊst igennem, Henvendt sig til retten, som min advokat, sÞgt retshjÊlp og lavede besvarelse til sagsÞgers advokat, som fÞrte til de trak sig tilbage dagen fÞr retten.
Alt i alt, vildt dygtige og rare menneskerð
Sagen handlede om restvÊrdi ved leasede bil, hos scanleasing.
Top karakter
Super dygtig advokat der har tjekket alt op har haft styr på det hele og lige til og snakke med og forstå. Skulle vi nogen sinde får brug for en advokat igen er det klart Kristoffer vi skriver til
God og hurtig service
God og hurtig service, flinke og hjÊlpsomme :)
These guys helped me with legalâŠ
These guys helped me with legal assistance during my first home purchase. I can recommend these guys as they acted very professionally and expedient. I don't think I ever waited more than 4-6 hours for email responses when I queried, even if I wrote during very late office hours.
My specific lawyer was Kristoffer Mackenhauer Nielsen. Very professional individual.
NB: I live in Denmark and am Danish, so my legal advise was in danish. I don't know if they do international legal assistance.
Hurtigt svar på mail og telefon
Jeg har fået rigtig god service og vejledning i forbindelse med udleje af min ejerlejlighed. Kristoffer Mackenhauer Nielsen har vÊret meget professionel og har stor viden om boligområdet. Han svarer hurtigt på mails og er altid klar på at svare på opfÞlgende spÞrgsmål på telefonen. Det er afgÞrende, når det skal gå hurtigt med at lave en aftale.
Yderst professionel service og rådgivning
Vi har fået yderst professionel service og rådgivning af Rasmus Johansen i forbindelse med boligkÞb. Vi kan kun give de bedste anbefalinger herfra.
A+++ SuverÊn service - kan varmt anbefales.
A+++ SuverÊn service. Fra start til slut har Kristoffer vÊret yderst professionel og super venlig og informeret ved vores bolighandel. Samt hjulpet med at tage fat i de forskellige parter så alt lykkes. De svarer på emails og telefon hurtigt. Og er både venlige og professionelle. Kan varmt anbefales herfra :-)
HjÊlp til hushandel
HjÊlp til hushandel. Kristoffers arbejde er virkelig godt. Hele tiden al den information man har brug for. Man tages dybt seriÞst og fÞler sig ikke bare som en form sag. Rigtig positiv oplevelse.
Meget professionel og dygtig hjÊlp iâŠ
Meget professionel og dygtig hjÊlp i vores sag af advokatfuldmÊgtig Kristoffer Mackenhauer Nielsen. Informationen var fremragende.
Kan absolutt anbefales!
Professionel og god advokat bistand iâŠ
Professionel og god advokat bistand i forbindelse med vores fÞrste kÞb af fast ejendom. Vi kan kun give de bedste anbefalinger.
Effektiv og yderst professionel
Effektiv og yderst professionel ydelse vi har modtaget i forbindelse med familieoverdragelse af sommerhus
Professionel og behagelig
Vi har fået hjÊlp af Rasmus Johansen til udarbejdelse af testermente + bÞrne testermente og vi kan give vores varmeste anbefalinger. Det har vÊret så behageligt og professionelt, samme tid med han har vÊret hurtig og behjÊlpelig når vi havde brug for ham.
Den varmeste anbefaling ang. sag med lejer
En lang og kompliceret sag med en urimelig lejer, blev lÞst professionelt og effektiv af Morten.
Han trådte hurtigt til og tog hånd om alle spÞrgsmål undervejs. Undervejs var der mange tvivl spÞrgsmål, som Morten forklarede alt rolig og forståeligt undervejs. I hele sagen var jeg rolig ved Morten og var uasnset hvad udfaldet blev, så var jeg aldrig i tvivl om Morten var den rigtige advokat ved denne sag.
Selv da sagen blev trukket i langdrag af modpartens advokat, så forklarede Morten hvorfor vi nu var havnet der.
Generelt kan jeg kun sige positive ting om Anker I MÞller Advokat og med Morten mÞder du samtidig også en sympatisk stÞtte i den svÊr tid man kan gå igennem. Jeg har kun fået det indtryk at for Morten handler det om at give en fair og korrekt rådgivning end bare at vÊre pengegrisk.
Skulle jeg nogensinde få behov for en advokat igen, så ville jeg ikke tÞve med at bruge Anker I MÞller Advokat igen.
Depositum ved fraflytning af lejemål
Morten Malling Anker-MÞller har hjulpet mig med en sag hvor udlejer ikke ville tilbagebetale mit depositum. Jeg kan varmt anbefale Morten, da han sÞrgede for at jeg fik en nem og behagelig fÞrstegsangoplevelse med en advokat og leverede en super service med hurtig response gennem hele forlÞbet.
Han vejledte mig og forklarede mig mange ting så jeg fÞlte i den grad jeg fik noget for pengene.
Stor anbefaling herfra
Jeg har i min virksomhed StepUp Media, fået hjÊlp af Rasmus Johansen fra Anker MÞller Advokater i forbindelse med gennemgang af lejekontrakter samt forhandling af forholdene.
Tilbagemeldingen har vÊret hurtig, effektiv og vi har sparet en del penge og fået en god aftale på plads, takket vÊre Rasmus.
Vi bruger helt sikkert dette firma igen, nÊste gang vi skal bruge juridisk rådgivning.
Brugt i forbindelse med huskÞb
Brugt i forbindelse med huskÞb. Havde Rasmus som advokat. God pris og god service. Meget tilfreds
Super behandling af vores sag!
I trygge hÊnder
I forbindelse med kÞb af ejendom, har vi gjort brug af Anker MÞller Advokater, hvilket har vÊret en meget positiv oplevelse.
De var gode til at forklare og oplyse, på et sprog man kan forstå.
Alt i alt en kort og effektiv proces, hvor vi fÞlte os trygge fra start til slut.
De kan klart anbefales til andre!
Professionelt arbejde
Professionelt arbejde - og hurtig respons på henvendelser
/Lars
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹