I starten virkede Amino faktisk som om, at det havde noget på hjertet. Nu virker det mere som om, at de kærer sig mere om deres egen omsætning end på brugernes. Jeg har tidligere været meget begej... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg forsøgte gennem 10 måneder at sælge min webshop. Jeg fulgte de gode råd der blev givet af Amino selv - herunder deres kraftige opfordring til at købe deres forskellige abonnementer - som skull... もっと見る
企業が回答しました
Amino er idag fyldt med pop-up reklamer og mange rigtig gamle indlæg og spørgsmål, som idag er uinteressante. Mangler du en freelance sælger var Amino tidligere stedet at sætte en annonce i, men det... もっと見る
Jeg modtager Amino mails om jobs for grafikere og fatter ikke at freelancere kan lave logoer, brochurer, webdesign i 4 forskellige sprogvarianter for 500,- kr. Opgaverne er mange gange gode....... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Iværksætter og selvstændig erhvervsdrivende mødes på Amino for at udveksle erfaringer om iværksætteri
デンマーク
- www.amino.dk
Danmarks iværksætter portal!
Amino er rigtig fedt, måde til at få og give rådgivning g evt. få hjælp!
gebyr
syntes det er synd at det er blevet så dyrt at sætte til salg derinde det ødelægger den oprindelig ide.
Uundværeligt for iværksættere
Overskriften siger det hele, jeg bruger det rigtigt meget og er aldrig blevet skuffet :o)
Det eneste sted for iværksættere
Ja... overskriften siger det hele... man kan bruge timer på amino.dk og helt glemme sin virksomhed... der er SÅ meget brugbart info.
Stor hjælp til iværksættere !
Har tit hentet hjælp fra Amino.dk
Virkeligt et brugbart forum !
Perfekt for iværksættere
Jamen 99,8% af de ting Martin Thorborg rører ved eller starter op bliver jo guld. Elsker den side, og læser selv en del ting derinde. Ideelt hvis du vil starte eller har startet virksomhed og mangler nogle seriøse råd, hvor du altså ikke skal betale boxen (læs NUL=0 kroner) for gratis hjælp fra de mange eksperter der blogger og skriver indlæg på amino.dk
Et uundværligt værktøj
Amino gør det nemt, effektivt og spændende at kaste sig ud i et iværksætter eventyr. Så megen kompetence ét sted!
Kan klart anbefales!
Et godt iværksætterforum
Amino.dk er et godt og solidt forum, hvor man kan få svar på rigtig mange spørgsmål i det at være iværksætter.
Der findes et utal af seriøse brugere på Amino og du kan i de fleste tilfælde finde svar på dit spørgsmål uden overhovedet at stille det.
Jeg har kun en ting at sige : Perfekt.
God til iværksættere og mindre virksomheder
Amino er en rigtig god side, hvis man mangler viden om alt der vedrører mindre virksomheder eller hvis man vil starte som iværksætter. Samtidig er det muligt både at finde brugbare kontakter og få gratis hjælp - begge meget nyttigt.
DK´s bedste iværksætter forum
Men deres nye ekspertsblogs er ret rodet og uoverskueligt. Desuden bærer de forskellige indlæg ofte meget præg af, at forfatteren udelukkende ønsker at sælge en service eller et produkt gennem deres egen virksomhed.
Afhænger af, hvad du leder efter
Ideen og konceptet er genialt men der er meget mundhuggeri i deres fora somme tider. På trods af fælleskabet omkring det at være entreprenør lever JANTE desværre (også) i bedste velgående på Amino. Når det er sagt er der da helt bestemt meget godt nyt at lære/udveksle på siden. Det er nok bare et faktum at folk er lidt mere 'smarte' på et debat forum etc. Så klik ind men se igennem fingre med visse udtalelser fra visse medlemmer :-)
godt arbejde :-)
Dejligt med et super venligt forum..
Mange gør et stort stykke gratis arbejde for at hjælpe andre :-)
Dejligt der stadig findes søde mennesker :-)
the best a man can get + women in fewer numbers
Super tiltag, yderst brugbart!
Hvis man ikke kan se igennem fingre med tonen derinde, så skal man nok tænke lidt over det at agere inde fra og ud og ikke udefra og ind.
Blevet et meget negativt forum
Har været aktiv derinde noget tid, men tonen bliver bare værre og værre.
Det er de samme mennesker der er synlige og de samme der sviner hinanden til. Det er lidt to 2 rockergrupper der kæmper om padsen.
AMINO TA OG FÅ STYR PÅ JERES MEDLEMMER !!
Ikke længere medlem.
Amino er, hvad man gør det til!
Amino.dk er, hvad man gør det til! Nemlig et sted, hvor man kan hjælpe andre iværksættere og finde gode tips til egen virksomhed. Godt initiativ / god idé!
Amino holder!
Amino er et super aktivt og godt forum! Havde selv fornøjelsen af at deltage til Aminotastic 2010 som havde gæster som manden bag det hele.. Martin Thorborg og så talte bl.a. Stig Severinsen og Mikkel deMib :) super aften.. og igen godt forum :)
Gode services!
Er dagligt aktiv på Amino - super forum.
Har købt billettet amino tastic, betalingsprocessen fungerede glimrende. Faktura pr. mail - alt som det skal være!
Elendig kunde/medlemsservice
Jeg blev oprettet som Amino plus medlem sidste år og min opfattelse er at siden ofte kører meget langsom og derfor sker det tit at jeg opgiver at bruge siden.
Efter at have modtaget reklame for deres nye freelance service besluttede jeg at forsøge mig med en oprettelse af en freelance opgave. Det gik også fint bortset fra at jeg ikke kunne oprette billeder.
Efter at have skrevet til deres kundeservice, fik jeg besked om at det var grundet at jeg var oprettet 2 gange i deres system og at de derfor ville slette den ene profil.
Aminos kundeservice slettede derefter den profil hvor jeg havde min betalte PLUS profil og da jeg skrev til deres kundeservice igen om problemet var der pludselig intet svar! - Efter 3 rykkere til kundeservice indenfor en uge uden svar - valgt jeg at skrve retur på en reklame mail fra dem, her kom så svar fra en anden medarbejder som kunne fortælle at Amino desværre ikke havde en backup og kunne derfor ikke fremtrykke mine data igen, personen lovede at ville vende tilbage efter 2 dage med status på om de kunne fremtrylle det som de havde slettet, efter de 2 dage måtte jeg selv skrive til dem igen da der ingen henvendelse var fra dem igen, yderligere 2 dage senere kom der svar at de desværre igen havde overset mig, men om vi ikke kunne lave en ny profil og de kunne give mig et 60 dages GULD abnn, hvilket igen viser de ikke har styr på hvilket abonnement de har solgt mig, men nu må jeg så til den igen imorgen med at skrive til dem for at få løst noget som burde være en simpel opgave for et firma som "fremstår" som experter på IT området....hmmm...betemt ikke min opfattelse af dem!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。