Mijn eerste reactie was negatief, omdat PostNl in gebrekewas gebleven met het bezorgen van het pakje. De reactie van Appelhoes plezierig zij hadden begrip. Na ontvangst van de bandjes blij met een de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Snelle en nette levering Hoesje is mooi, hardcase met een stevige fit om de telefoon Hoesje is naar mijn mening de beste optie voor een iPhone air . Je behoud het gevoel van een dunne telefoon... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Goed product geleverd. Goed assortiment van hoesjes. Helaas maakt Postnl de belofte van Applehoes niet waar. Het product is snel verzonden, maar pas een paar dagen later door PostNL bezorgd. Ik weet d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Appelhoes heeft voor al uw draagbare Apple producten een passende hoes! Heb je vragen over een bestelling, een retour of anderzijds? Neem contact met ons op via WhatsApp, telefoon, email of contactformulier op onze website!
ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 78ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Goede prijs en goede communicatie van bestelling t/m levering

Snelle en nette levering
Hoesje is mooi, hardcase met een stevige fit om de telefoon

Appelhoes ããã®åç
Overzichtelijke website waardoor ik direct de juiste IPhone hoesje glas protector en oplader heb gevonden. Ruime keuze en levering was snel. Kortom heel tevreden.

Appelhoes ããã®åç
Gewoon snel en goed. Verpakking kan kleiner zodat pakje door brievenbus kan

Appelhoes ããã®åç
Snelle service, makkelijke website en goed kwaliteit hoesje terwijl het een van de goedkopere is. Laat zien dat ze ook in het goedkopere segment geen rotzooi verkopen. Recommended!

ERG LATE LEVERING!
Slechte communicatie en tussentijdse updates. Bezorging zou volgende dag zijn echt na vier dagen was het item nog steeds niet bij PostNL aangeleverd en bij PostNL werd ook nog eens geschoven met de bezorging
Uiteindelijk heeft ca 7 DAGEN TE LANG geduurd.

Appelhoes ããã®åç
Zoals altijd en volgens afspraak de zending goed geregeld door Appelhoes.
Ook tijdigheid en service hoog in hun vaandel. Top.

Appelhoes ããã®åç
Snelle levering, uitstekende telefoon houder voor de fiets.

Appelhoes ããã®åç
Ik had een kortingsbon van â¬5 voor bestellingen boven de â¬40, maar bestelde een iPad hoes voor â¬34,90, helaas de verkeerde. Netjes gratis teruggestuurd en tegoedbon van â¬34,90 ontvangen. Het goede hoesje van â¬49,90 besteld maar daar kon maar 1 tegoedbon op ingevuld worden, die van â¬34,90 dus. Jammer dat hier geen uitzondering voor gemaakt kon worden. Vandaar 4 sterren en geen 5 sterren.

Appelhoes ããã®åç
De hoes is te groot voor mijn phone. Het was me de verkeerd meten gemaakt.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã