Appelhoes レビュヌ

3,903
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Mijn eerste reactie was negatief, omdat PostNl in gebrekewas gebleven met het bezorgen van het pakje. De reactie van Appelhoes plezierig zij hadden begrip. Na ontvangst van de bandjes blij met een de... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Snelle en nette levering Hoesje is mooi, hardcase met een stevige fit om de telefoon Hoesje is naar mijn mening de beste optie voor een iPhone air . Je behoud het gevoel van een dunne telefoon... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Goed product geleverd. Goed assortiment van hoesjes. Helaas maakt Postnl de belofte van Applehoes niet waar. Het product is snel verzonden, maar pas een paar dagen later door PostNL bezorgd. Ik weet d... もっず芋る

䌁業情報

1. 携垯電話販売店

圓該䌁業による蚘述

Appelhoes heeft voor al uw draagbare Apple producten een passende hoes! Heb je vragen over een bestelling, een retour of anderzijds? Neem contact met ons op via WhatsApp, telefoon, email of contactformulier op onze website!

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 1,013ä»¶

レビュヌを曞く

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering

Hoesje is mooi, hardcase met een stevige fit om de telefoon

2026幎7月20日

Beste Arjen,

Veel dank voor het delen van uw ervaring, we worden hier heel blij van!

Overzichtelijke website waardoor ik

Overzichtelijke website waardoor ik direct de juiste IPhone hoesje glas protector en oplader heb gevonden. Ruime keuze en levering was snel. Kortom heel tevreden.

2026幎7月1日

Beste Frank,

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.
Dank voor uw mooie woorden.

2026幎7月3日

Beste Fernande,

Dank voor het delen van uw ervaring, dat waarderen we!

Gewoon snel en goed

Gewoon snel en goed. Verpakking kan kleiner zodat pakje door brievenbus kan

Beste Els,

Dank voor het delen van uw ervaring.
Ik zie dat de zending ook als brievenbus zending naar u is verzonden.

Ruime keuze snel geleverd

Beste Saskia,

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen, veel plezier met de order.

Snelle service. Goede producten

Snelle service, makkelijke website en goed kwaliteit hoesje terwijl het een van de goedkopere is. Laat zien dat ze ook in het goedkopere segment geen rotzooi verkopen. Recommended!

Beste Maarten,

Dank voor het delen van uw ervaring en uw mooie woorden!

5぀星のうち1の評䟡

ERG LATE LEVERING!

ERG LATE LEVERING!
Slechte communicatie en tussentijdse updates. Bezorging zou volgende dag zijn echt na vier dagen was het item nog steeds niet bij PostNL aangeleverd en bij PostNL werd ook nog eens geschoven met de bezorging
Uiteindelijk heeft ca 7 DAGEN TE LANG geduurd.

Beste Lee,

Vervelend om te lezen dat de levering niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Volgens onze gegevens is uw bestelling op tijd door ons verzonden. Wij hebben echter geen bericht van u ontvangen over de vertraging.

Zonder contact zijn wij helaas niet op de hoogte van eventuele problemen tijdens het bezorgproces en kunnen wij daar ook niet op inspelen. Zodra een pakket is overgedragen aan de vervoerder, hebben wij geen invloed meer op de verdere afhandeling en kunnen wij niet alle zendingen actief blijven volgen.

Als u tijdens de levering contact met ons had opgenomen, hadden wij direct met u mee kunnen kijken en waar mogelijk een passende oplossing kunnen bieden.

Goed meedenken

2026幎7月13日

Beste Hans,

Dank voor het delen van uw ervaring fijn om te horen dat we u naar wens hebben kunnen helpen.

Service, Zekerheid en Tijdigheid

Zoals altijd en volgens afspraak de zending goed geregeld door Appelhoes.
Ook tijdigheid en service hoog in hun vaandel. Top.

2026幎7月11日

Beste Peter,

Dank voor uw mooie woorden, fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen!

Prima product lage prijs

Snelle levering, uitstekende telefoon houder voor de fiets.

2026幎7月15日

Beste John,

Uitstekende prijs

Uitstekende prijs, ruime collectie, snel bezorgd.

2026幎6月27日

Beste Ferry,

5぀星のうち4の評䟡

Mooi hoesje, iets mindere service.

Ik had een kortingsbon van €5 voor bestellingen boven de €40, maar bestelde een iPad hoes voor €34,90, helaas de verkeerde. Netjes gratis teruggestuurd en tegoedbon van €34,90 ontvangen. Het goede hoesje van €49,90 besteld maar daar kon maar 1 tegoedbon op ingevuld worden, die van €34,90 dus. Jammer dat hier geen uitzondering voor gemaakt kon worden. Vandaar 4 sterren en geen 5 sterren.

2026幎7月12日
自発的なレビュヌ

Beste Djurre,

Dank voor het delen van uw ervaring.
Het klopt inderdaad dat er per order maar 1 coupon kan worden toegevoegd, we snappen dat dat als teleurstellend ervaren kan worden. Maar dit staat wel vooraf aangegeven op onze website.

5぀星のうち1の評䟡

De hoes is te groot voor mijn phone

De hoes is te groot voor mijn phone. Het was me de verkeerd meten gemaakt.

Beste Fernando,

U bent zelf verantwoordelijk voor welke maat hoes u besteld.
U had ook eventjes navraag kunnen doen bij ons, of gebruik kunnen maken van onze selectie filters op de website.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。