Top site! Duidelijk kunnen vinden wat ik zocht en goede prijs met snelle levering. Als je een bestelling plaatst krijg je gewoon direct bevestiging en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestel... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Dinsdag 2 hoesjes besteld, 10 dagen later pas ontvangen. Tussendoor wel contact gezocht waar hoesjes bleven. âU heeft er 1 besteld die niet op voorraad was, komt er morgen aanâ was fijn geweest als ju... ãã£ãšèŠã
Mijn eerste reactie was negatief, omdat PostNl in gebrekewas gebleven met het bezorgen van het pakje. De reactie van Appelhoes plezierig zij hadden begrip. Na ontvangst van de bandjes blij met een de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik had zelf de verkeerde case besteld, ze geven je netjes de optie voor terug betaling, wel de verzendkosten te betalen, wat ik niet raar vind. Of een waarde bon, daar heb ik voor gekozen. Na het teru... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Appelhoes heeft voor al uw draagbare Apple producten een passende hoes! Heb je vragen over een bestelling, een retour of anderzijds? Neem contact met ons op via WhatsApp, telefoon, email of contactformulier op onze website!
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ondanks kleine vertraging bij postnl
Ondanks kleine vertraging bij postnl, lekker vlot geregeld.

Appelhoes ããã®åç
Snelle levering en producten zijn vanâŠ
Snelle levering en producten zijn van goede kwaliteit

Alles volgens het boekje
Alles volgens het boekje. Die dag later bezorgd vergeef ik jullie

Uitstekend
Goede website, ruime keuze, goede producten voor redelijke prijzen. Snelle levering.

Appelhoes ããã®åç
Twee keer apple watch ultra bandjesâŠ
Twee keer apple watch ultra bandjes besteld beide keer perfect gegaan en snel geleverd.topper +5 stars waard.

Zoals altijd
Zoals altijd: fijne website, groot assortiment, nette prijzen, eenvoudige betaling en snelle bezorging.

Appelhoes ããã®åç
Vooral de communicatie met het bedrijfâŠ
Vooral de communicatie met het bedrijf laat de wensen over. Nooit meer Appelhoes wat mij betreft.

Prima product
Prima product, zoals omschreven en zeer makkelijk aan te brengen. Snelle levering

Appelhoes ããã®åç
Slechte kwaliteit en weigering fatsoenlijke zakelijke afhandeling
Voor mijn bedrijf heb je een telefoonhoesje besteld dat netjes werd geleverd. Echter, na enkele uren ontstonden er al barsten in en viel het hoesje letterlijk uit elkaar. Dit is een overduidelijk geval van non-conformiteit.
De reactie van Appelhoes? Ze gaven zelf schriftelijk aan: "Wellicht omdat het een oude hoes betreft." Als je als webshop bewust verouderd materiaal levert dat direct uit elkaar valt, hoor je dit kosteloos op te lossen. In plaats daarvan kreeg ik slechts een voucher aangeboden en moet ik nu zelf de retourkosten betalen voor hún defecte product om mijn geld terug te krijgen. Ik gaf aan dat ik geen voucher wilde, maar het factuurbedrag zoals dat ook hoort in deze situatie. Appelhoes bleef maar verwijzen naar de voucher terwijl ik in het begin gelijk duidelijk aangaf wat mijn keuze was. Ik kreeg reacties als: âHet is dan ook jammer dat u kiest voor deze aanpakâ. Het werd daarna niet opgepakt en opgelost. Ook zakelijk hoor je gewoon een deugdelijk product te ontvangen en als dat niet zo is netjes op te lossen.
Daarnaast was het contact vanuit Appelhoes vrij defensief en klantonvriendelijk. Mijn eerste mail hierover is al op 26 mei verstuurd. Het hoesje is inmiddels al bijna een week retour bij Appelhoes, maar ik heb nog geen enkele bevestiging of terugbetaling ontvangen. Kortom, geen aanrader!
Eindresultaat: na 20 dagen opgelost met flink wat moeite.

Product voldoet aan verwachting
Product voldoet aan verwachting.
Prijs/kwaliteit oké

Belofte voor 21:00 besteld
Belofte voor 21:00 besteld, vandaag verzonden is niet waargemaakt. Daardoor elders een vervangend product moeten kopen.
Desondanks geen coulance met gratis retourneren en geld retour. Of zelf verzendkosten terug betalen of anders enkel aankoopbedrag retour op tegoedbon welke daar moet worden besteed.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã