Appelhoes レビュヌ

3,923
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Top site! Duidelijk kunnen vinden wat ik zocht en goede prijs met snelle levering. Als je een bestelling plaatst krijg je gewoon direct bevestiging en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestel... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Dinsdag 2 hoesjes besteld, 10 dagen later pas ontvangen. Tussendoor wel contact gezocht waar hoesjes bleven. “U heeft er 1 besteld die niet op voorraad was, komt er morgen aan” was fijn geweest als ju... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mijn eerste reactie was negatief, omdat PostNl in gebrekewas gebleven met het bezorgen van het pakje. De reactie van Appelhoes plezierig zij hadden begrip. Na ontvangst van de bandjes blij met een de... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Ik had zelf de verkeerde case besteld, ze geven je netjes de optie voor terug betaling, wel de verzendkosten te betalen, wat ik niet raar vind. Of een waarde bon, daar heb ik voor gekozen. Na het teru... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 携垯電話販売店

圓該䌁業による蚘述

Appelhoes heeft voor al uw draagbare Apple producten een passende hoes! Heb je vragen over een bestelling, een retour of anderzijds? Neem contact met ons op via WhatsApp, telefoon, email of contactformulier op onze website!

連絡先

(3,923)

過去12か月のレビュヌ数: 980ä»¶

レビュヌを曞く

Snel en simpel

Snel en simpel, gewoon goed en het hoesje is ook erg mooi.

2026幎6月6日

Beste Roald,

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering. Past door brievenbus. Hoesjes zien er ook goed uit.

2026幎6月9日

Beste Dennis,

Alles volgens het boekje

Alles volgens het boekje. Die dag later bezorgd vergeef ik jullie

Beste Frank,

Veel plezier met de bestelling!

Top!

Super snel geleverd zoals afgesproken. Uitgebreide keuze.

Beste Wouter,

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Hoes voor mini iPad

Snel en gelukkig de goede hoes

2026幎6月13日

Beste Irene,

Dank voor het delen van uw ervaring! Veel plezier met de order.

Uitstekend

Goede website, ruime keuze, goede producten voor redelijke prijzen. Snelle levering.

Beste Fons,

Dank voor het delen van uw ervaring en de complimenten!

5぀星のうち5の評䟡

Twee keer apple watch ultra bandjes

Twee keer apple watch ultra bandjes besteld beide keer perfect gegaan en snel geleverd.topper +5 stars waard.

2026幎6月10日

Beste Bunnaroat,

Dank voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.

5぀星のうち5の評䟡

Goed product en snelle levering

Beste Will,

Veel plezier met de order!

Zoals altijd

Zoals altijd: fijne website, groot assortiment, nette prijzen, eenvoudige betaling en snelle bezorging.

Beste Aad,

5぀星のうち1の評䟡

Vooral de communicatie met het bedrijf

Vooral de communicatie met het bedrijf laat de wensen over. Nooit meer Appelhoes wat mij betreft.

2026幎6月7日

Beste Ben,

Wat vervelend om te horen dat uw contact met ons niet helemaal naar wens is verlopen. Ik heb eventjes met u meegekeken, maar uw order is in het weekend geplaatst en direct de eerst volgende werkdag verzonden.

Dus we horen dus ook graag wat het probleem verder is, want zo te zien is alles netjes verlopen.

Prima product

Prima product, zoals omschreven en zeer makkelijk aan te brengen. Snelle levering

2026幎6月9日

Beste Daniel,

Dank voor het delen van uw ervaring met ons!
Veel plezier met uw order.

5぀星のうち1の評䟡

Slechte kwaliteit en weigering fatsoenlijke zakelijke afhandeling

Voor mijn bedrijf heb je een telefoonhoesje besteld dat netjes werd geleverd. Echter, na enkele uren ontstonden er al barsten in en viel het hoesje letterlijk uit elkaar. Dit is een overduidelijk geval van non-conformiteit.

De reactie van Appelhoes? Ze gaven zelf schriftelijk aan: "Wellicht omdat het een oude hoes betreft." Als je als webshop bewust verouderd materiaal levert dat direct uit elkaar valt, hoor je dit kosteloos op te lossen. In plaats daarvan kreeg ik slechts een voucher aangeboden en moet ik nu zelf de retourkosten betalen voor hún defecte product om mijn geld terug te krijgen. Ik gaf aan dat ik geen voucher wilde, maar het factuurbedrag zoals dat ook hoort in deze situatie. Appelhoes bleef maar verwijzen naar de voucher terwijl ik in het begin gelijk duidelijk aangaf wat mijn keuze was. Ik kreeg reacties als: “Het is dan ook jammer dat u kiest voor deze aanpak”. Het werd daarna niet opgepakt en opgelost. Ook zakelijk hoor je gewoon een deugdelijk product te ontvangen en als dat niet zo is netjes op te lossen.

Daarnaast was het contact vanuit Appelhoes vrij defensief en klantonvriendelijk. Mijn eerste mail hierover is al op 26 mei verstuurd. Het hoesje is inmiddels al bijna een week retour bij Appelhoes, maar ik heb nog geen enkele bevestiging of terugbetaling ontvangen. Kortom, geen aanrader!

Eindresultaat: na 20 dagen opgelost met flink wat moeite.

自発的なレビュヌ

Beste Sebastiaan,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat het ontvangen telefoonhoesje niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en dat u deze ervaring met onze service als onprettig heeft ervaren.

Nadat u contact met ons heeft opgenomen over de ontstane schade, hebben wij uw melding in behandeling genomen en een passende oplossing aangeboden. Uiteindelijk hebben wij uw klacht na ontvangst en beoordeling van het geretourneerde product afgehandeld.

Wij begrijpen dat de doorlooptijd voor u langer heeft gevoeld dan gewenst. Daarvoor bieden wij onze excuses aan. We streven ernaar om iedere klant zo snel mogelijk te helpen en nemen uw opmerkingen over de communicatie en afhandeling mee om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Fijn dat de situatie uiteindelijk naar tevredenheid is opgelost. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Super snelle levering

Super snelle levering

2026幎5月27日

Beste H Jager,

Belofte voor 21:00 besteld

Belofte voor 21:00 besteld, vandaag verzonden is niet waargemaakt. Daardoor elders een vervangend product moeten kopen.
Desondanks geen coulance met gratis retourneren en geld retour. Of zelf verzendkosten terug betalen of anders enkel aankoopbedrag retour op tegoedbon welke daar moet worden besteed.

2026幎5月14日

Goedemiddag,

Dank voor uw feedback!

Wij hebben inderdaad geen gratis retour mogelijkheid, maar dat was voor aanschaf ook bekend uiteraard.

Wat dat betreft is het niet helemaal fair dat wij deze review van u ontvangen, zeker gezien het contact en het ruilen en retourneren allemaal goed is verlopen en daaruit ook wel is gebleken dat het niet aan onze service mankeert.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。