Een dure rondreis door IJsland leverde volgens verwachting veel mooie natuur. Maar de bus waarmee we vervoerd werden had weinig beenruimte. De hotelaccommodaties onderweg waren over het algemeen mati... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Vandaag contact gehad via de telefoon met medewerkster van TUI...verschrikkelijk mens, Domme reactie en totaal o respons Mijn dochter schoonzoon zitten doodziek in Bali en kunnen waarschijnlijk mor... もっと見る
Tui Magic life De uitgebreide All Inclusive Fuerteventura. Hotel stuk ouder dan gezegd. Men kan niet reserveren in de restaurants. En als je deel wil nemen aan de sport activiteiten/handboogschieten,... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Met 1,4 miljoen vakantiegangers en een omzet van € 1,5 miljard in 2011 is TUI Nederland marktleider in de Nederlandse reisbranche. We voeren de reismerken Arke, Holland International, KRAS, ROBINSON, Sunplugged, KidsWorldClub, Sunrise, Goed Idee Reizen en Lastminute.nl. Daarnaast heeft TUI Nederland haar eigen luchtvaartmaatschappij ArkeFly. Het beeldmerk van TUI Nederland is de kenmerkende smile. Naast het feit dat de smile is opgebouwd uit de drie letters T, U en I, komt hij ook terug in onze spirit: More than a smile. TUI Nederland is onderdeel van TUI Travel PLC, met wereldwijd ruim 200 reismerken in 27 landen.
連絡先
オランダ
- www.arke.nl
Al jaren reizen wij met TUI en wij zijn…
Al jaren reizen wij met TUI en wij zijn zeer tevreden over deze organisatie.
In oktober 8 dagen Bella Italia…
In oktober 8 dagen Bella Italia groepsreis. Op zich was alles goed geregeld en we hadden goede gidsen en een super gezellige groep. Maar we zaten ergens achteraf in een hotel ver verwijderd van alle bezoekslocaties waardoor we iedere dag 3 tot 4 uur in de bus moesten zitten op routes waarvan bekend is dat die dagelijks volledig verstopt zitten. Het eten was verschrikkelijk slecht. De dag langs de Amalfikust was teleurstellend met een ergerlijke "boottocht" van Amalfi naar Salerno. We zijn geeneens in Positano geweest. Je kunt beter voor een luttel bedrag een boottrip boeken van Sorento naar Positano. Dan zie je tenminste de Amalfikust. Kortom: het was niet duur maar veel verspilde bustijd en zeer slecht eten in Italie. Een schande was het
Rondreis Amerika en Canada
Dit was onze eerste groepsrondreis met TUI. Het verliep helaas niet zoals verwacht. Desalniettemin hebben we een prachtige reis gemaakt en heel veel mooie indrukwekkende dingen gezien in Canada en Amerika! Dat is echt onvergetelijk. De reis had wel langer mogen duren, 12 dagen is eigenlijk echt te kort. En er had ook wel elke dag ontbijt bij mogen zitten, dit omdat we soms vroeg vertrokken vanwege de lange afstanden.
We hadden transfer geregeld voor als we op het vliegveld in New York zouden aankomen na de lange reis. We hadden namelijk geen zin om met het openbaar vervoer te gaan of een taxi te zoeken. We hadden ook voor de transfer betaald, heen en terug. Na ongeveer 3 kwartier zoeken naar onze transfer, maar gebeld met de TUI noodlijn. Het was nacht in Nederland toen we belden. Die gene die opnam kon in z’n computer niks zien over een transfer, terwijl wij het zwart op wit hadden. Moesten we toch met zo’n taxi met een chauffeur erin die heel gevaarlijk reed. Kostte veel tijd om het geld van de transfer terug te krijgen en de gemaakte belkosten. Uiteindelijk na 3 maanden is het gelukt.
Ook stond er bij de reis die we geboekt hadden dat de gids Nederlandssprekend was. Echter, er had wel bij mogen staan dat deze reis ook met mensen uit andere landen is. Ik ging er van uit dat ik met andere Nederlanders in de groep zat. Welgeteld waren er nog 3 andere Nederlanders in een groep van bijna 30 mensen, de rest kwam uit andere delen van de wereld. Dus de gids deed z’n verhaal in 3 talen wat veel tijd kostte. Het verhaal in het Nederlands deed hij altijd als laatst waardoor mensen erdoorheen gingen praten. 😞
Zie review
Nou, alles was perfect, top vakantie met een goeie vriendin.
Hotel alles top,..geef een 9.
Maar bij aankomst lange vlucht,..zin in een drankje, blijkt het een niet rokers Hotel te zijn!
( dat heeft Tui TOTAAL NIET VERMELD bij de belangrijke informatie, wel standaard alle reizen honden niet toegestaan!
Je moet buiten het hotel roken!
Heb al gebeld,..tig keer ..maar je wordt van kastje naar de muur gestuurd!!!.. en je moet weer naar tig keer daarna een klachten formulier invullen:(
Ja dan geef ik het op,...vreet energie.
Maar, Tui gaat erg achteruit met de service!
En het Hotel, waar wij zaten wist ook niet dat Tui dit niet heeft aangegeven! En vonden dit ook vreemd. En het hotel zei, meld dit bij Tui.
Heb ik gedaan en een mooie review
met een 9,..ook gezegd dat het slecht is van Tui dat het een niet rokers hotel is!, en de tranfer erg lang ( 10 hotels ong. 1,5 uur )
Dat van het roken, en tranfer had ik in de review vermeld,....
Maar dat hebben ze NIET geplaatst in mijn review!!
Juist de review,..is belangrijk,omdat dan de gasten weten hoe of wat.
En weten dat dan als je op vakantie gaat.
Ze zetten alleen (in eigen voordeel) de mooie cijfers en complimenten, maar niet de klachten/opmerkingen.
Want anders krijg je geen gasten.
Tui moet ff goed kijken,.. en dit echt veranderen/aangeven.
Want ze weten heus wel, dat er meer gasten zijn die dit aangeven over het niet roken in het hotel.
Zeker als je elke week weer nieuwe gasten krijgt in het hotel.
dergelijke praktijken
Tui ….. Doei ….
Vandaag wilden we onze online uitgezochte vakantie in de winkel boeken.
Bij binnenkomst kregen we een welkom …..
Wat komen jullie doen?
Geen enkel idee over hotels / de bestemming / etc.
Gaat u het thuis allemaal maar uitzoeken …..???
Tja maar even binnengelopen bij D reizen.
Nooit meer met TUI
Nog steeds wacht ik op een menselijke reactie van TUI. Ik ben als sinds eind augustus terug van vakantie en tot op heden heeft er niemand de moeite genomen mij een normale reactie te sturen. Bijna 4 maanden dus aan het wachten op een stukje menselijkheid.
Geweldige service
Geweldige service. Ook is er na de vakantie snel contact met mij opgenomen. Vriendelijk personeel van begin tot eind
Fantastische groepsreis naar Sri Lanka
Goed georganiseerde reis naar Sri Lanka gehad. Leuke groep en Nederlandstalige reisleider. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De reis was boven verwachting.
Waarom kan ik 18 jaar 2 x per jaar bij…
Waarom kan ik 18 jaar 2 x per jaar bij Tui boeken als alleenstaande en nu niet meer dit is puur discriminatie a vlaken
Losse vliegtickets geboekt
Losse vliegtickets geboekt. Prima service. Ook de klantenservice neemt de telefoon vrij snel op. Ik heb wel eens meegemaakt dat dit uren kan duren. Dus al met al zeker in orde hoor.
Helaas ben ik door een fout van TUI een…
Helaas ben ik door een fout van TUI een groot geldbedrag kwijt.
Na jaren lange goede ervaringen, Ben ik genoodzaakt om naar een andere reisorganisatie over te stappen.
Het erge van dit verhaal is. TUI weet dat ze een fout hebben gemaakt, maar ik krijg 0% empathie of vergoeding.
Wat een aanfluiting deze reisorganisaties.
TUI word door mij nooit meer gepromoot!!
Vertragingsclaim TUI Fly afgewezen
Vlucht wordt 's nachts om 02:12 d.m.v. een SMS verplaats van vertrek 10:20 naar 13:00 uur vertrek. Reden hiervan zijn operationele omstandigheden binnen TUI ( wat niet telt als onvoorziene omstandigheden).
Koffers wel aanwezig, maar passagiers missen, dus koffers moeten van boord.
Koffers worden uiteindelijk pas om 14:00 uur gevonden en krijgen nieuwe vertrektijd van 14:45 toegewezen.
Inmiddels zijn we de 3 uurs grens allang verstreken heb je als passagier recht op vergoeding !!
Om 15:00 uur wordt er dan omgeroepen dat we niet mogen opstijgen i.v.m. noodweer boven de Balkan en we moeten wachten op een nieuwe vertrektijd.
Uiteindelijk gaan we om 15:28 de lucht in en krijgen we via TUI de melding dat we geen recht hebben op vergoeding want niet mogen opstijgen door noodweer zijn onvoorziene omstandigheden 🤦🏼♀️
Als oud reisbureau medewerker weet ik wat mijn rechten en plichten zijn. Om deze reden ook met diverse gespecialiseerde instanties/juristen informatie ingewonnen en daaruit blijkt dat wij voor het eerste deel wel degelijk recht hebben op de claim.
Klachtenformulier ingevuld om hier tegen in verweer te gaan, dus mocht er nog iets goeds/positiefs uit komen uiteindelijk dan zal ik dat hier zeker nog vermelden.
Koffer vermist, TUI helpt je niet
Bij aankomst in Bonaire misten we een koffer.
Netjes een PIR document ingevuld. Property Irregulation Report. en bij de eerstvolgende vlucht zouden we de koffer krijgen. We zijn 6 dagen verder en niks, geen contact. Noodnummer mogen we niet bellen voor vermiste baggage.
Aan de telefoon bij TUI doen ze super moeilijk want we hebben geen dossiernummer. maar die geven ze in bonaire niet omdat ze afhandelaar zijn.
Na een instagram post reageert TUI wel. maar de koffer is nog zoek. met een dossiernummer kunnen we dat online zien maar geen koffer.
Tui beweert dat je dan maar bij de verzekering moet zijn.
En een klacht indienen kan. maar na 10 weken gaan ze misschien reageren staat er op de site.
wat een belachelijke organisatie.
Lekker naar de verzekering wijzen en geen hand in eigen boezem.
Zit je dan met 30+ graden en alles opnieuw moeten kopen.
Rondreis Thailand, Via TUI een grote teleurstelling.
Rondreis Thailand,
TUI brengt kosten in rekening voor diverse tempelbezoeken die in Thailand gratis zijn. Ook geeft TUI aan dat bijv. het Grand Palace inclusief is maar brengt dan toch weer deze entreekosten ter plekke in rekening. Weinig excursies zijn echt inbegrepen. Als je alle excursies bijboekt in Thailand dan is de reis extreem duur.
De meeste hotels van de rondreis zijn ver van het centrum in donkere achteraf straten en zijn zeer onderkomen en smerig. (Vaak per kamer te boeken voor maximaal 25 euro inclusief ontbijt).
Na een klacht over de smerigheid ingediend te hebben bij TUI en foto's opgestuurd te hebben als bewijs worden wij nu van het kastje naar de muur gestuurd en komt en GEEN REACTIE VAN TUI.
Nooit meer boeken bij Tui
We hadden vliegtickets geboekt plus trolleys naar Athene op 4 tot 9 mei 2024.
Komen op het vliegveld aan in Düsseldorf .blijkt tot onze verbazingdat de koffers niet waren bijgeboekt (€80) .
Melding van gemaakt ; in eerste instantie werd er gezegd dat we het vergoed kregen dat er toch iets mis is gegaan tijdens het boeken.
Kreeg vandaag een mail dat we het niet vergoed kregen omdat het onze eigen verantwoording is.
Waarom denkt Tui dat we naar het reisbureau zijn gegaan? Zodat we het zelf niet hoeven doen ! Verantwoording van Tui is dat ze hun werk naar behoren dienen te doen en als er iets mis gaat het niet afschuiven naar de klant!
Nooit meer iets boeken bij Tui! Waardeloos!
Nog nooit zo iets meegemaakt !!!
Wij hebben deluxe stoelen genomen bij tui deze kregen wij niet uit eindelijk konden we comfort nemen die 18 uur voor vertrek werden gewijzigd waardoor wij zomaar ergens in het vliegtuig werden geplaatst als reactie konden ze hier niks aan doen! Wij zouden geld terug gestort krijgen niet gezien! Boek nooit bij tui wat een verschrikkelijke maatschappij zeg!!!! 1 woord OPLICHTERS
Fantastische vliegreis via Tui naar…
Fantastische vliegreis via Tui naar Bonaire gehad. Geregeld via Tui Hoogvliet. Volgende reis weer via dit reisbureau. Ook fijn personeel in het vliegtuig. Zeer behulpzaam
Reis plotseling duurder
Bezig met fly-drive reis Ierland boeken. Prijs €1797,- pp. Alles ingevuld. Als laatste op bevestigen gedrukt. Op dat moment uit de reservering gegooid met de mededeling om opnieuw te boeken. Bij opnieuw boeken is de prijs in erns € 1909,- pp. Gebeld: 20 minuten aan de lijn gezeten. Konden aan de prijs niets doen. Kon € 200,- korting krijgen (ook nog met de mededeling dat de prijs kon wijzigen). Zij gooien mij van de website, bieden "korting" en ben dan (met die fantastische korting) € 24,- duurder uit. PRIMA RECLAME TUI. ga wel met een ander ergens anders naar toe.
Geweldige service Tui Stationsstraat Maastricht
Deze review beperkt zich tot de service in het Tui reisburo Stationsstraat Maastricht.
Wij werden er bij het boeken heel goed geadviseerd en er werd volop meegedacht over de te boeken reis naar de USA.
Vooral complimenten voor Ria en Norbert.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。