Een dure rondreis door IJsland leverde volgens verwachting veel mooie natuur. Maar de bus waarmee we vervoerd werden had weinig beenruimte. De hotelaccommodaties onderweg waren over het algemeen mati... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Vandaag contact gehad via de telefoon met medewerkster van TUI...verschrikkelijk mens, Domme reactie en totaal o respons Mijn dochter schoonzoon zitten doodziek in Bali en kunnen waarschijnlijk mor... もっと見る
Tui Magic life De uitgebreide All Inclusive Fuerteventura. Hotel stuk ouder dan gezegd. Men kan niet reserveren in de restaurants. En als je deel wil nemen aan de sport activiteiten/handboogschieten,... もっと見る
Wij hebben deluxe stoelen genomen bij tui deze kregen wij niet uit eindelijk konden we comfort nemen die 18 uur voor vertrek werden gewijzigd waardoor wij zomaar ergens in het vliegtuig werden geplaat... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Met 1,4 miljoen vakantiegangers en een omzet van € 1,5 miljard in 2011 is TUI Nederland marktleider in de Nederlandse reisbranche. We voeren de reismerken Arke, Holland International, KRAS, ROBINSON, Sunplugged, KidsWorldClub, Sunrise, Goed Idee Reizen en Lastminute.nl. Daarnaast heeft TUI Nederland haar eigen luchtvaartmaatschappij ArkeFly. Het beeldmerk van TUI Nederland is de kenmerkende smile. Naast het feit dat de smile is opgebouwd uit de drie letters T, U en I, komt hij ook terug in onze spirit: More than a smile. TUI Nederland is onderdeel van TUI Travel PLC, met wereldwijd ruim 200 reismerken in 27 landen.
連絡先
オランダ
- www.arke.nl
Teleurstellend....
Ik PROBEER( op mijn telefoon)via de site mezelf te oriënteren op EEN vakantie...
Die site laadt gewoon niet , of blijft maar laden....er komt iig NIKS UIT.
Ik heb inmiddels via de concurrentie,waarvan de site prima werkt op mijn telefoon...die snappen het ,toch, blijkbaar....,een mooie 14 daagse zonvakantie geboekt in Spanje. Had met TUI toch ook moeten lukken....maar ja, die site he...😡. Mij zien ze NIET meer terug bij TUI
Tui via het 088 nr een reis geboekt, drama
Heb via het 088 nr een reis geboekt en dacht het hoofdkantoor te hebben maar bleek via roosendaal geboekt te zijn ,woon in middenbeemster,is onmogelijk om het hoofdkantoor te spreken te krijgt over problemen met tickets,je krijgt dan automatisch een reisbureau,veel waren zeer behulpzaam ,maar 2x in purmerend,deden hun best met tegenzin en als het moeilijk werd kreeg je te horen u heeft hier niet geboekt dus dat blij zijn dat we tijd voor u hebben,maar ik kan geen contact met hoofdkantoor krijgen,mailen onmogelijk,bellen ook ,dus met een probleem afhankelijk van de goodwill van een reisbureau,dus een reisje van 6000 euro en tui hoofkantoor onbereikbaar.
Dus als je een reis wilt boeken waar je verder aan e lot wordt overgelaten boek dan bij tul,voor eens maar nooit,nooit meer,en moet de vakantie nog beginnen
Geen menselijke betrokkenheid
Wegens een ziekenhuisopname met verdenking op hersenvlies ontsteking
van onze twee maanden oude zoon hebben we onvoorzien onze reis moeten annuleren. Helaas geen enkele tegemoetkoming vanuit TUI.
Ik kan tot op zekere hoogte policy wel begrijpen maar geen enkele tegemoetkoming terwijl hotel en vliegtuig stoelen gewoon weer in de verkoop gaan vindt ik gezien de omstandigheden getuigen van geen enkele menselijke betrokkenheid naar de klant.
11 daagse fly-drive sicilie van TUI
11 daagse fly-drive sicilie van TUI: NIET DOEN! Verschrikkelijk armoedige, vieze hotels, gelegen in achteraf achterbuurten. Extra hotelkosten moeten maken om deze hotels te vermijden en TUI doet net of ze gek zijn! Wat een idiote reis organisatie! En nu verneem ik dat ze ook nig steeds entree tickets verkopen voor bv seaworld...deze reisorganisatie is echt niet meer van deze tijd. Ik boek nooit meer een reis of wat dan ook bij TUI
NOOIt meer met tui.nl op vakantie
Heb 23/09/2023 reis geboekt bij Tui.nl naar Egypte met vertrek Eindhoven op 20/10/2023 krijg ik te horen dat Tui deze winter niet meer vliegt vanaf Eindhoven en wordt verzet naar Schiphol op datum van boeking was Schiphol 204 euro goedkoper vraag via reisbureau voor compensatie krijg te horen dat ze werken met dagprijzen en ik kosteloos kan omboeken of reis op een andere datum kan boeken de eerste vlucht met Tui is 1april vanaf Eindhoven,ganaar reisbureau en wil de reis op 1 april laten doorgaan reactie Tui het gaat niet of moet 1600 euro bijbetalen vraag om anulatie van de reis kosten meer dan 600 euro dit is onze 4e vakantie binnen het jaar verzet wordt schandalig dat je zo met klanten omgaat dit zijn de laatste reizen met Tui.nl hoop dat veel reizigers Tui zullen laten vallen Bij tui klantendienst krijg je geen fatsoenlijk antwoord en schuiven alles af.
Slechte service
Contact gehad met de klanten service over verkeerde kamer verkeerde plek zouden dit oplossen. binnen 24 uur zouden ze weer contact opnemen nu 3 dagen veder en nog steeds niks gehoord. Slechte service.
Antwoord in het Engels op mijn Review.
Had graag het antwoord van TUI in het Nederlands gehad en niet in het Engels
Nooit meer TUI
Een vakantie met Tui, discover your smile, dus niet meer!
Heenreis 1uur vertraging wat uiteindelijk 1uur en 55 minuten werd, ze zorgen wel dat het geen 2 uur wordt voordat het vliegtuig de deur sluit. Uiteindelijk ruim 2 uur vertraging. En we hebben via de Tui app geen bericht hierover ontvangen.
Op de locatie staat een hostess je op te wachten en spreekt alleen engels wat voor ons gelukkig geen probleem is. Voor de rest niemand van Tui nog gezien of gesproken terwijl ze blijkbaar elke dag door de straat liep.
De transfer ook weer 1 uur vertraging.
Op de terugreis weer 2 uur vertraging wat weer niet via de app bekend gemaakt is. We wisten dus weer van niks.
En ondanks de vele excuses is er niet een keer een kopje koffie aangeboden op de vliegreis. Mede reizigers die best vaak op vakantie zijn geweest hebben nog nooit zo'n slechte organisatie meegemaakt. Dat is bij de concurrent dan toch beter geregeld.
Dus de smile hebben we niet kunnen ontdekken.
TUI Nederland hanteert wanbeleid en gaat schandalig met zijn klanten om.
TUI NL gaat schandalig met zijn klanten om. De lijst is werkelijk té lang om hier te typen.
O.a. Misleidende informatie geven, wanbeleid, van het kastje naar de muur sturen, niet adequaat handelen, allemaal wat anders zeggen maar geen één die wilt helpen in een noodsituatie. Wij hadden een noodsituatie en per direct ter plekke hulp nodig. "We hebben een bericht gestuurd in de chat naar de reisleider. Deze neemt contact met je op." werd er gezegd, maar deze reisleider heeft ons NOOIT teruggebeld of zichzelf laten zien. Ook wilden ze ons geen telefoonnummer van de reisleiding ter plaatse geven. Zelfs niet na herhaaldelijk bellen naar de zogenaamde nooddienst en 24/7 reisbureau (telefonisch) van TUI NL en aangeven dat het een noodsituatie betrof.
Godzijdank waren de hotelmedewerkers (niet TUI) wél empathisch en hebben zij ons zo goed als mogelijk proberen te helpen.
Afspraken worden herhaaldelijk niet nagekomen door TUI NL. Soms krijg je een slecht verstaanbare medewerker met een sterk Vlaams of Surinaams accent aan de telefoon die van alles niets weet en zogenaamd nergens mee kan helpen. Dat dit bedrijf nog bestaat, verbaast mij ten zeerste.
kijk naar de naam in mijn profielfoto voor hulp
Belachelijk!!! Oplichterij
Belachelijk!!!
Kijken op de TUI website voor last minutes. Prijzen zien maar weten dat als je soms wat doorklikt dat de bedragen flink afwijken. Dus ik controleer deze altijd door de boeking te starten en te bezien wat de uiteindelijke prijs wordt. Nadat ik enkele stappen had doorlopen, kwam ik na de vliegtijden uit op ‘volgende stap’. Daarop geklikt, een tijd moeten wachten voor het laden van de nieuwe pagina, en weet je wat?? Bedankt voor uw boeking stond er!! Welke boeking!? Geen moment een pagina gehad met de betaalmethode of überhaupt een juist totaalbedrag, ik kreeg gewoon ineens een boekingsbevesting zonder betaling. Meteen gebeld en alles uitgelegd. Eindeloos gewacht tot ze me een antwoord konden geven en dat was uiteindelijk; we kunnen uw boeking annuleren maar helaas niet kostenloos. Let op; ik moet van een vakantie van €1382 nu €721 betalen voor de annulering want de vliegtuigstoelen waren hiermee ook geboekt!? Dus ik doe geen boeking? Maar ik moet nu €721 betalen of €1382 voor een 8 daagse vakantie eind oktober? Dat wordt een rechtsbijstand inschakelen! Schaam jullie diep!!
Waardeloos reisbureau
Waardeloos reisbureau, na een reservering van plaatsen in het vliegtuig 30 dagen voor vertrek er 2 dagen voor vertrek zonder enig overleg andere plekken toegewezen gekregen nooit meer Tui dit was al de vierde keer
TUI is echt niet ok
Bij TUI geboekt inclusief transfer hotel. Houdt er rekening mee dat als je een late vlucht hebt, je alsnog om 12.00 moet uitchecken bij het hotel en buiten je hotelkamer een paar uren (in mijn geval, minimaal 6 uur) moet wachten op je transfer. Ook was de hotelkamer verbonden met een deur naar de hotelkamer van de buren. Ik was nauwelijks aangekleed, net wakker, doen ineens de buren de deur open. Echt niet fijn! Je hoort de buren ook snurken en naar toilet gaan, je hoort alles. Lijkt alsof je met elkaar in de kamer slaapt. Dit was op Mallorca Hotel Globales Pionero TUI Suneo
Ze beloven bij TUI maar doen nie
Ze beloven bij TUI maar doen nie
Tui belooft omruilgarantie op alle pakketreizen. Ik heb drie aansluitende vakanties naar Benidorm geboekt. Tui heeft zelf één van die reizen geannuleerd. Nu sluiten de reizen niet meer op elkaar aan en wil ik omruilen. Maar dat doen ze niet!
Schaam je TUI
Schaam je TUI
Dat je niet naar je klanten met een voldoende info komt snap ik niet. Iets vertraging wordt 4 uur vertraging.
De gekochte stoelen / plekken zijn zonder reden omgewisseld. Dus moeder en kind gescheiden.
Ik neem niet de moeite om een lange slechte review te schrijven maar wil graag mensen waarschuwen dat jullie TUI geen serieuze maatschappij zijn die verantwoordelijk zich voelt.
*Vlucht uitbesteden
*Stoelen zonder reden omruilen
*4 uur mensen laten zitten. Geen vervolg app zoals jullie zogenaamd doen.
Daadwerkelijke prijs wijkt soms ruim 50% af, let dus op!
Tijdens boeken wijkt de op de TUI Website weergegeven prijs ruim 50% af van de prijs als je daadwerkelijk wilt boeken. Volgens TUI heeft dit te maken met updates waardoor prijzen kunnen afwijken. Let wel: prijs op website € 839,- pp en als je doorklikt naar boeken: € 1237,- pp. Onder het mom van updates. Als de prijzen aangepast kunnen worden, door "updates" in het boeking scherm, kun je dat ook heel makkelijk technisch aan laten passen op het eerste scherm van het hotel. Dit is mensen voor de gek houden. Niet netjes.
Vanuit Spanje bij Tui Nederland een reis booken is onmogelijk
Onmogelijk om een reis te booken als je in het buitenland woont.
1. Tijdens de reservering moet je op een gegeven moment kiezen voor Nederland, België of Duitsland. Als je in een ander land woont kom je niet verder.
2. Geen e-mail adres dus moet je bellen. Na tien minuten bellen vanuit het buitenland en nog steeds geen mens aan de telefoon hebben geef ik het op.
3. De Facebook link naar TUI Nederland gaat automatisch naar de TUI Facebook page van het land waar je woont (Spanje in dit geval). Zowel in Firefox als Chrome is dit zelfs met redirecting blockers niet uit te zetten.
Nooit meer doen! Communicatie slecht en beloftes worden niet nagekomen
Vlucht geboekt naar Corfu (OR1115).
Zouden 12 aug om 15:10 vliegen. Krijgen half uur van tevoren te horen dat het toch 18:00 wordt. Dan ineens toch 21:30. Alsnog wordt het om 21:15 afgeblazen. Geen hotels worden geregeld, we moeten maar naar huis. Je hoort niets over wanneer de volgende dag de vlucht zou gaan. Duurt allemaal veel te lang. Communicatie is gewoon zo slecht. Geen medewerker gezien. Laten vlucht door andere maatschappij oplossen. Durven de confrontatie gewoon niet aan. Ronduit slecht en laten je zelf alles oplossen. Beloven volgende dag op €10 vouchers voor wat eten, werken ook niet.. Kortom je kunt nergens van op aan bij ze. 13 augustus zouden we om 12:00 vliegen dan toch, denk maar niet dat dat ze lukt.
Niet meer met tui
Hallo
Vorige jaar geboekt via tui maar er was geen info over zwembad instructies
toen wij daar gearriveerd hebben wij gehoord dat alleen toegestaan zwemmen met bikini in hotel Grand kaptan in Turkije ook mijn kinderen worden niet toegelaten te zwemmen met korte broek en korte mouwen die zijn echt zwemkleding
Deze zwemkleding beschermet tegen de zon
Dus vrouw en kinderen mogen niet zwemmen met deze kleding
Volgens mij Tui moest volledige informatie voorzienen over zon vakantie
klacht ingediend tegen tui
Zes weken later hebben gezegd dat deze info stond wel op de website
En wat hebben ze gedaan eerste info bijgevoegd op hun website
En daarna gaf aan mijn hun reactie
Maar gelukkig dat ik een kopie gemaakt tijdens het boeking die stond helemaal niet over zwembad
Niet meer via tui
Geen excursies boeken via Tui.
Geen excursies boeken via Tui.
Als je door ziekte wilt annuleren, en je ben een uur te laat met afmelden( oa door een haperende wifi), krijg je geen enkele medewerking en kan je fluiten naar je geld.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。