We zijn trouwe klanten, meestal online door de afstand van onze woonplaats. Deze keer kochten wij een kroonluchter die voordelig werd aangeboden. Bij het ophalen bleek deze groter dan gedacht, maar... もっと見る
企業が回答しました
Très contente de mon achat, un lampadaire tiffany d’excellente facture. Le service clientèle impeccable. Article commandé vendredi soir. Le samedi soir, j’écris un mail pour demander de changer l’ar... もっと見る
企業が回答しました
C'est la troisième fois que j'achète des lampes chez Art Deco. Toutes ont été livrées correctement et bien emballées. La marchandise ne déçoit pas ; elle est telle qu'elle paraît sur le site et de t... もっと見る
さまざまな外部ソースから提供された情報
Hoogeind 36, 4143 LZ, Leerdam
Bij het ophalen bleek deze groter dan gedacht, maar
toch meegenomen. Service en vriendelijkheid groot.

Art Deco Webwinkel からの回答
Livraison extrêmement rapide en parfait état. Produit conforme à la description.

Art Deco Webwinkel からの回答
Ik kon snel een afspraak maken om in de showroom te kijken. Ik was enthousiast over de mooie kwaliteit en heb daarna 2 lampen besteld. Een daarvan moest nog samengesteld worden, maar we hadden ze na een paar dagen al in huis, en we zijn er heel blij mee!

Art Deco Webwinkel からの回答
het was jammer dat ik alleen op de dag van besyelling een berichtje kreeg, daarna niet meer, terwijl er op de website staat voor 12 uur besteld, de volgende dag geleverd. dat was wel jammer

Art Deco Webwinkel からの回答
Der hochpreisige Artikel entspricht im Wesentlichen den Erwartungen. Es fehlt allerdings eine Montageanleitung für weniger begabte/geübte Kunden.
Das Bestellerlebnis könnte deutlich besser sein, wenn die deutsche Webseite besser wäre. Sie ist nicht in allen Punkten selbsterklärend, teilweise missverständlich und enthält hinsichtlich der telefonischen Kontaktaufnahme unklare Angaben.
Die Chatfunktion funktioniert gut.

Art Deco Webwinkel からの回答
Prachtige kwaliteit spullen. Goed op de hoogte gehouden van de verzending die erg vlot was, en mooi ingepakt(het was een kado) zeer tevreden. Prachtige kwaliteitswinkel!

Art Deco Webwinkel からの回答
Ik bestelde een prachtige lamp die aan een pendel zou komen te hangen maar dat had ik bij bestellen niet goed gezien. Een pendel is een beetje onhandig als je contactdoos niet op de plek zit waar je de lamp wilt hebben… omdat ‘ie zeg maar niet meebeweegt als een snoer. De lieve mensen van Art Deco Winkel / Blauwe Deel dachten proactief mee en stuurden zelfs gratis een extra kap met daaraan gemaakt stukje verlengsnoer mee om de uitdaging op te lossen. Wat een service! Kan ik iedereen aanbevelen. De lamp hangt inmiddels toppie.

Art Deco Webwinkel からの回答
Ik had een ring besteld. Deze was zorgvuldig ingepakt en snel verstuurd. De foto's en maten waren comfort de verwachting.

Art Deco Webwinkel からの回答
Artikel was snel en goed geleverd, alleen miste er een led lampje. Na het melden is deze gelijk naar ons opgestuurd en binnen 2 dagen afgeleverd.

Art Deco Webwinkel からの回答
Snelle levering na bestelling keurig te volgen wanneer pakket bezorgd zou worden en in ons geval een lamp was zo strak ingepakt voor verzending dat deze goed is afgegeven. Complimenten daarvoor

Art Deco Webwinkel からの回答
Heel heldere communicatie en het artikel werd snel bezorgd.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。