I ordered 6 tickets to the game against Tottenham-Everton the 25th of May. Everything was as described and we received the tickets a week before the game. Thanks for a great expirence. i have ordered... ãã£ãšèŠã
Arteudland er nu perfekt. Det mÃ¥ vÊre rekord ! Fra bestillingen til jeg fÃ¥ billetter under ET minut. Dejlig at gÃ¥ sÃ¥ let. Kraftig anbefaling ð
Nemt til overpris men det vidste vi. SÃ¥ kampen mellem Watford - Liverpool, hvor vi sad pÃ¥ polstret sÊder, hvilket var behageligt. Billetterne blev sendt med mail ca. 7 dage inden afgang. Da vi kom... ãã£ãšèŠã
Bestilte VIP-pakke til Tottenhamkamp pÃ¥ det nye fantastiske stadion. Fik billetter pÃ¥ mail fem dage i forvejen og alt klappede. Prisen i den hÞje ende, men billigere end de andre steder, jeg havde kig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ArteUdland er en langvarig billetagent, som har specialiseret sig i at give danske rejsende de bedste eventbilletter verden over. Fra officielle fodboldbilletter til de mest populÊre shows i byen, fra sightseeingture til de mest populÊre attraktioner, har ArteUdland vÊret en fÞrende virksomhed inden for online billet- og rejseindustrien siden 1978. Arte Udland offers personal service via online chat and e-mail, and you order easily and quickly online. You can safely order from Ticket Service, as we only work with authorized ticket suppliers who are reliable and provide good service. Since 2021, ArteUdland has been taken over by Connection Ticketing, part of the Travel Connection Group.
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Nem og overskuelig hjemmeside.
Det er nemt at sÞge sit rejsemål og se begivenheder og sevÊrdigheder. Det gik fint med at booke rejsehjemmel og hurtig levering på mail.
Billetter til "alt" og til fornuftigeâŠ
Billetter til "alt" og til fornuftige priser.
Vi har kun haft gode oplevelser med Arte.
Enkelt / fint / hurtigt .....
Enkelt / fint / hurtigt ...... en super fornÞjelse ........
A good swift service.
Alt fungerer let og smidigtð
Fodboldbilletter
Super god service ifm. kÞb af billetter til championship kamp i London.
Jeg har handlet med ARTE Udland flereâŠ
Jeg har handlet med ARTE Udland flere gange gennem årene, og har altid oplevet god service.
Har modtaget alle billetter tilâŠ
Har modtaget alle billetter til forskellige ting i London. Nu er der bare at vente på om de virker.....
Rigtig god beskrivelse af det
Rigtig god beskrivelse af det, jeg Þnskede at kÞbe, og enormt nemt og hurtigt at gennemfÞre kÞbet. Få timer senere havde jeg modtaget billetterne på e-mail.
KÞbte fodbold billetter i sidsteâŠ
KÞbte fodbold billetter i sidste Þjeblik. DesvÊrre var de Þnskede billetter udsolgt, MEN blev kontaktet af ARTE om vi vil kÞbe nogle anfre billetter til samme pris, hvilket vi endte med. Fin service og god opfÞlgning.
MEGET TILFREDS...!!!
Jeg har benyttet mig af Arte Udland mange gange.
Jeg har altid vÊret utroligt glad for deres service og sammensÊtning af deres produkter.
Jeg har vÊret udsat for at fodbold kampe har vÊret flyttet til andre datoer også her har Arte Udland vÊret meget behjÊlpelig med at finde alternative lÞsninger og ombooket til en anden kamp.
MEGET tilfreds :-)
Det er så nemt.
mega god oplevelse
mega god oplevelse - nemt og hurtigt.
God service.
Fin information og tryg bestilling
Fin information så jeg fÞlte mig tryg i min bestilling.