I ordered 6 tickets to the game against Tottenham-Everton the 25th of May. Everything was as described and we received the tickets a week before the game. Thanks for a great expirence. i have ordered... ãã£ãšèŠã
Arteudland er nu perfekt. Det mÃ¥ vÊre rekord ! Fra bestillingen til jeg fÃ¥ billetter under ET minut. Dejlig at gÃ¥ sÃ¥ let. Kraftig anbefaling ð
Nemt til overpris men det vidste vi. SÃ¥ kampen mellem Watford - Liverpool, hvor vi sad pÃ¥ polstret sÊder, hvilket var behageligt. Billetterne blev sendt med mail ca. 7 dage inden afgang. Da vi kom... ãã£ãšèŠã
Bestilte VIP-pakke til Tottenhamkamp pÃ¥ det nye fantastiske stadion. Fik billetter pÃ¥ mail fem dage i forvejen og alt klappede. Prisen i den hÞje ende, men billigere end de andre steder, jeg havde kig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ArteUdland er en langvarig billetagent, som har specialiseret sig i at give danske rejsende de bedste eventbilletter verden over. Fra officielle fodboldbilletter til de mest populÊre shows i byen, fra sightseeingture til de mest populÊre attraktioner, har ArteUdland vÊret en fÞrende virksomhed inden for online billet- og rejseindustrien siden 1978. Arte Udland offers personal service via online chat and e-mail, and you order easily and quickly online. You can safely order from Ticket Service, as we only work with authorized ticket suppliers who are reliable and provide good service. Since 2021, ArteUdland has been taken over by Connection Ticketing, part of the Travel Connection Group.
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Tidligere kÞbt fodboldbilletter tilâŠ
Tidligere kÞbt fodboldbilletter til West Ham kamp hos Arte. Ingen problemet overhovedet.
fint fik billeterne med posten megetâŠ
fint fik billeterne med posten meget hurtig, dem på nettet kunne jeg bare printe ud
God og hurtig service.
Hurtigt og nemt
Super effektivt
Det hele fungerede perfekt og der var god beskrivelse af de musicals, jeg sÞgte,i London
Nemt at bestille billetter
God oplevelse.
Nemt at komme i kontakt med kundeservice.
Venlige og meget hjÊlpsomme medarbejder i kundeservice. Kan klart anbefales.
Super nemt og hurtigt
Super nemt og hurtigt, dejlig måde at forberede sit besÞg på. Så ved vi hvad og hvornår vi skal besÞge de forskellige sevÊrdigheder, og er sikre på vi når det vi gerne vil.
Fantastisk service
Fantastisk service, super gode billetter som var prÊcis som beskrevet på hjemmesiden. Vi var en gruppe afsted som så en Juventus- og en AC Milan kamp, og der er kun ros til Arteudland. Vi benytter jer helt sikkert igen nÊste gang.
alt funger fra start til slut.
Det var simpelthen perfekte biletter
Det var simpelthen perfekte biletter, vi fik til en Leeds fodboldkamp lÞrdag 21-9-2019.
Det var med mad og drikke , fede pladser på stadium. KÊmpe oplevelse.
5 STORE stjerner herfra.
Vi bruger jer nÊste gang vi skal til Leeds :-)
Nice and easyð
Jeg har kÞbt billetter til en fodboldâŠ
Jeg har kÞbt billetter til en fodbold kamp i Barcelona. På intet tidspunkt blev jeg informeret om, at jeg selv skal hente dem på et kontor / adresse i Barcelona. FÞrst da jeg havde betalt og ikke kunne annullere mit kÞb fik jeg besked om at jeg selv skal hente dem et stedet i Barcelona by. Jeg er ikke kendt i Barcelona og havde bestemt ikke tÊnkt mig at bruge tid på at finde min billet et tilfÊldigt sted i byen. Der ud over kan jeg kun hente min billet på selve kampdagen, sammen med formentlig rigtig mange andre der har kÞbt billet. Jeg skal altså sÊtte hele dagen af for at hente billet, hvor jeg ellers havde planlagt at en rund tur med min sÞn inden vi skulle se kampen om aftenen. Det er virkelig ikke tilfredsstillende og utrolig dårlig service at det ikke bliver oplyst inden man kÞber sin billet.
Jeg forstår ikke, at jeg kan få billetterne tilsendt på mail som DBU gÞr når jeg kÞber billetter hos dem til Danmarks Landskampe
Hurtig men Þnske om et defineret tidsspand
Hurtig men kunne Þnske at vi kunne få et tidsspand på leveringen som var mindre end fra 9-17 f.eks.et defineret tidsspand på 2 timer
Perfekt lÞsning nÃ¥r man skal til LondonâŠ
Perfekt lÞsning når man skal til London og gerne vil opleve en masse! :D
Altid til ar stole på
Altid til ar stole på, dog lidt hÞje priser
Super service og meget tÃ¥lmodige ð€©