レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virkelig en god oplevelse at tale i telefon og besÞge AT Biler, Horsens. Meget kvalificerede medarbejdere, der taler i et sprog, der er til at forstÃ¥ som ny elbil ejer. Bilen blev kÞbt sÞndag og hent... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har nu kÞbt min anden bil ved AT biler, altid god service og hjÊlpsomt personale. BÃ¥de i butikken sÃ¥vel som pÃ¥ vÊrkstedet 👍

Servicen er sÃ¥ god, at jeg bliver ved med at bruge dem, selv til min gamle bil! Normalt skulle jeg kÞre til Hamborg for at fÃ¥ serviceret en af mine biler, men sÃ¥ fik de certifikeret en af deres mekan... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bestilling og levering af ny Toyota fra ATbiler i Give forlÞb super fint, ikke mindst takket vÊre Michael. God orientering undervejs og en meget fin gennemgang af bilen ved udlevering. Alt det vÊsent... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 39ä»¶

レビュヌを曞く

AT biler i Horsens

Hej har kÞbt min Toyota chr ved AT biler i Horsens . Jeg handlede med Christoffer meget sympatisk fik en rigtig god behandling er ikke sidste gang jeg handler der. Og bilen er vi mega glade for. Mvh Allan og Helle

2023幎3月17日

ATbiler からの回答

Tusind tak og på gensyn.... ;-)

Jeg har flere gange brugt AT biler til

Jeg har flere gange brugt AT biler til forsikrings sager og denne gang faldt jeg over dem igen da det tÊt pÃ¥. Jeg havde dog samtidig en eftersyns lampe der lyste sÃ¥ jeg gik ind og spurgte hvad det ville koste, og fik afvide det var ikke dyrt og det kunne de sagtens lave mens den var pÃ¥ vÊrksted.. Jeg fÃ¥r sÃ¥ en regning pÃ¥ knap 2400kr for OLIE og OLIE skift, det jo fuldstÊndigt vanvittigt, de havde skrevet pÃ¥ regningen at jeg havde fÃ¥et 5 liter (min bil kan have 4 liter) dette spurgte jeg til torsdag og fik afvide jeg ville blive ringet op. Dette skete ikke, og da jeg kom derop stod der en dunk bag min bil med en skat olie i (min bil viser i displayet nÃ¥r den skal have service, sÃ¥ det ville jeg jo aldrig fÃ¥ brugt) det kostede knap 2400kr for olie og olie filter ved dem 😱 1020kr blot pÃ¥ olie..
Skal lige siges min bil fik skiftet olie og olie filter sidste år ved forhandleren dette kostede 600kr for samme olie, selvfÞlgelig minus det jeg fik i en dunk efter jeg havde spurgt hvorfor de tog for mere end min bil kunne rumme..

2023幎2月17日

Hej Anne.
Vi har prÞvet at få kontakt til dig uden held.
Vil du kontakte os.
På forhånd tak

Helt igennem professionelt vÊrksted

Efter jeg er flyttet til trekantsområdet, skule jeg vÊlge et nyt vÊrksted og valget faldt på AT biler der har flere vÊrksteder i området. Jeg valgte Horsens, da det var tÊttest på. Nu har jeg så haft min bil til sit fÞrste service 120000 km. samt udskiftning af en revnet forrude (forsikringssag).
Er yderst tilfreds med vÊrkstedet, fik en spritny Toyota yaris Hybrid som lånebil, en dejlig oplevelse.
Allerede indenfor nogen timer, kom der en mail med en video fra mekanikeren, hvor han gennemgik hvad der skulle laves på bilen og hvad han anbefaldede. Man kan så skrive ddirekte til vÊkrstedet og de tager sig af det.
Derudover, så var service en hel del billigere en fÞrst antaget, hvilket var dejligt. Og jeg hentede en bil der var i tiptop stand, så jeg er yderst tilfreds med valg af vÊrksted og ser frem til et godt samarbejde med dem.

2023幎2月1日

ATbiler からの回答

Tak for din besked... vi glÊder os til at kunne hjÊlpe i fremtiden... ;-) god dag...

Mega god anbefaling til AT-biler i

Mega god anbefaling til AT-biler i Horsens. Jeg har fÃ¥et en ufattelig god service selvom jeg har vÊret en krÊsen og lidt besvÊrlig kunde. Christoffer, som er sÊlger hos AT-biler i Horsens, lavede et super godt arbejde for at tilpasse mine krav og budget. Der var god kommunikation igennem hele processen og jeg blev sat ind i alle de ting jeg var usikker pÃ¥. Mega god oplevelse og jeg anbefaler dem gerne til andre, som skal ud og kÞbe bil ☺

2023幎1月19日

ATbiler からの回答

Tusind tak for det... ;-)

Den varmeste anbefaling til AT-biler i

Den varmeste anbefaling til AT-biler i Give. Jeg kommer normalt i Vejle, men havde ved et uheld fået bestilt en nÞgle til Give (min fejl). Vi havde en dum, presset dag og brug for at få den bestilte nÞgle kodet asap! Da jeg kommer derud springer de til og koder med det samme. Jeg har min syge datter, der er hjemme fra skole, med bagi. Hun får lov at komme med ud på vÊrkstedet bagi i bilen. Mens jeg venter bliver jeg kontaktet af en sÞd sÊlger, der tager sig tid til at snakke. Da nÞglen er kodet fÊrdig, får jeg bil og datter tilbage. Ikke nok med at mekanikeren har kodet nÞglen, han har også snakket med min datter og givet hende en drikkedunk og lidt bolsjer. Det var en dum dag og trÊls at skulle frem og tilbage til Give, men den imÞdekommenhed og varme service, gjorde det hele turen frem og tilbage vÊrd!! Så tak til jer:)

2023幎1月12日

Tak for besÞget... ;-)

Service hos AT biler - tip top

Har lige hentet min leasede Toyota Yaris Cross efter service hos AT Biler Fredericia.
Dejligt sted at komme - service som foreskrevet - samt bilvask og shinet op indvendig. Det er sq da lÊkkert :)

2022幎11月30日

ATbiler からの回答

Dejligt at hÞre.... nyd din nye bil... ;-)

Et helt igennem dårligt valg af

Et helt igennem dårligt valg af vÊrksted! Afleverede bil efter uheld, gjorde opmÊrksom på udfordringer med bremse systemet og muligt skade på bagbro/Aksel et eller andet. De vurderede at der var sket skade på hjulkapsel og bagkofanger - de siger de lige vil tjekke igennem og ringe tilbage. Da jeg ikke hÞrer mere, rykker jeg for svar dagen efter - de vil ikke oplyse mig om yderligere undersÞgelser eller fejl, og siger jeg skal afvente taksator! Taksator melder tilbage at skadecenteret har konstateret fejl på hjulkapsel samt kofanger! Jeg adspÞrger om de har taget dÊkket af og undersÞgt nÊrmere, hvilket de fortsat ikke har, de har undersÞgt udfordringer med bremsesystemet, hvilket bestemt ikke kan skyldes ulykken men en fejl på abs pumpen som ikke er en del af ulykken! Da jeg adspÞrger om dokumentation for fejlkoder og hvornår de er registreret, er de desvÊrre kommet til at slette dem! DÊkket bliver sendt til ekstern vÊrksted og det kan konstateres at der er sket skade på enten bagbro/Aksel! Helt igennem useriÞst firma og kan bestemt ikke anbefales at benytte dem som skadecenter - og nu skadecentret ikke fungere, hvem er så tosset nok til at handle bil der?

2022幎11月2日

ATbiler からの回答

KÊre Jesper MÞller. Vi er som samarbejdspartner med forsikringsselskaberne henlagt til, at holde os til de regler de udstikker til os. Hvis du ikke har opnået det forventede fra forsikringsselskabet, så henviser vi til at tage fat i dem og tage dialogen. Hvis det er fordi du er ked af, at din bil er blev erklÊret totalskadet, så er det stadig dit forsikringsselskab du skal tale med dette om.

AT biler i Give

Har lige kÞbt en Aygo X hos AT biler i Give, gennem Esben og det har hele vejen igennem vÊret en god oplevelse, lige fra fÞrste kontakt til jeg hentede bilen. Fik en video tilsendt, fra Nikolaj, da bilen ankom til Give, også en overraskelse. Dejligt at opleve de ekstra skridt der bliver taget for at jeg skal fÞle mig set.

2022幎7月22日

Hej Bente - Tak for det... ;-) God weekend

Rat krakelere efter kun 3 1/2 år

Vores Toyota CHR er 3 1/2 år gammel og nu krakelere ratttet Þverst hvor man ikke holder. Så det er ikke slid. Det er smart med varme i rattet men det er da ekstremt ringe kvalitet hvis rattet ikke kan holde til det. Så kontaktede AT biler Horsens, som tog billeder og sendte det videre. Men det er åbenbart det man kan forvente når man kÞber Toyota der skal holde mere end de 3 år. Derfor 1 stjerne herfra og et lÞfte om vi aldrig kÞber Toyota igen.
Som svar til svaret så syntes jeg 3 års garanti er super fint. Men stiller spÞrgsmålstegn ved kvaliteten af rattet som jeg holder fast i er for ringe når det ikke holder mere end 3 1/2 år.

2022幎6月22日

Hej Eva
Vi er selvfÞlgelig kede af at hÞre det afholder dig fra at kÞbe en Toyota ved ATbiler. Vi er ret sikre på at det ikke er varmen i rattet der har fÞrt til at lÊderet krakelere. Alle Toyota er fÞdt med 3 års garanti fra ny, og som du ved har vi sendt dine billeder videre for, at undersÞge om det kunne dÊkkes af den normale garanti. Dette fik vi desvÊrre afslag på.

AT Biler i Give

Dejlig med en vÊrksteds vÊrkfÞrer som er passioneret omkring sit arbejde. Siger tingene som de er og ved hvad han taler om.
Det gÞr det trygt, at sende sin kÊre Toyota til service.
AT biler, bliver helt sikkert mit favorit vÊrksted.

2022幎4月29日

Tak for det.... ;-)

Fiat Dukato 2020

Fiat Dukato 2020, forsÞgte at pumpe lidt luft i et hjul med den MEDFØLGENDE luftpumpe, efter 20 sek. brug stoppede pumpen, der var sikringen der var sprunget.
Efter lang tids sÞgen fandt jeg sikringen i motorrummet (logisk placering) men den sad godt fast og jeg manglede vÊrktÞj.
Jeg holdt ved Fiat Vejle kl. 8.00 onsdag morgen og bad om hjÊlp til udskiftning af sikringen, efter nogen sÞgen på PC skÊrmen kom beskeden, beklager det har vi ikke tid til, måske i morgen.
Jeg kÞrte til BOSCH autoservice og efter 10 min. Var sikring skiftet, en ekstra til lommen, pris nul kroner, se det er service.
BehÞver jeg at sige at det var SIDSTE gang jeg kommer til service hos FIAT, Haderslevvej, Vejle

2022幎4月23日
自発的なレビュヌ

KÞbte bil for noget siden i fredercia

KÞbte bil for noget siden i fredercia, flink sÊlger og alt kunne lade sig gÞre lige til jeg havde skrevet under.
Efter underskrift glemte sÊlger at kontakte mig om levering i nÊsten en uge, det var heller ikke mere muligt at få den leveret lÞrdag eller sent en hverdag.
Bilen blev leveret forkert med en nr plade, meget beskidt ude/inde, loftbeklÊdning var bukket (Þdelagt) ved montering af antenne og faldt ned flere gange samt dårlig signal. Pose til nyt aftaligt anhÊngertrÊk var Þdelagt. Problemer med start ved meget varm motor.
Efter at fredercia ikke kunne hjÊlpe efter flere forsÞg, kÞrte jeg til vejle afdeling de fixede hurtig sÃ¥ loftbeklÊdning ikke faldt ned (stadig bukket og dÃ¥rlig signal) men den “nye” vÊrkfÞre forstod ikke start problemet og talte bare ned og arrogant til mig.
Så alt i alt jeg har lÊrt at leve med dårlig radio signal og at den kan have problemer med start om sommeren, da den nu er gået over garanti.
Har ikke fortrudt at kÞbe toyota, bare fortrudt at kÞbe ved at biler.

2022幎3月27日

utrovÊrdig

Jeg ringede til Atbiler i Horsens ifm. et smadret sidespejl..
FÞrste gang ringede jeg til vÊrkstedet og fik besked på at de ville ringe tilbage med et tilbud.
Dagen efter havde de stadig ikke ringet tilbage, og besluttede mig for at ringe om eftermiddagen.
Snakkede med samme person, og han oplyste prisen og jeg bad om tilbuddet på mail fordi modparten i sammenstÞdet ville se det.
Modtog aldrig en mail fra jer, og det er nu over 10 dage siden..!

Jeg ved det er en lille opgave, og I tjener sikkert ikke så meget på det.....
MEN hvis ikke I vil udfÞre dem så giv dog kunderne besked i stedet for at spilde deres tid.

Jeg stod i en konflikt med modparten som blev forvÊrret fordi jeg fremstod utrovÊrdig da jeg jo påstod jeg havde bedt om tilbud fra jer!!

2022幎3月18日

Hej Line
Du har ret - det er ikke iorden....
Jeg graver lige ned i det, og hvis det ikke er for sent, så bliver du kontaktet.
Jeg beklager din oplevelse...
mvh

Har lige haft min Citroën c1 på

Har lige haft min Citroën c1 på pladevÊrkstedet i Fredericia, for at få lavet en skade på hÞjre side af min bil. God oplevelse, professionel personale, og 100% tilfreds resultat, lånebil i 3 dage uden beregning. Kan 100 % anbefales.

2022幎3月18日

Tak for det... ;-)