レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virkelig en god oplevelse at tale i telefon og besÞge AT Biler, Horsens. Meget kvalificerede medarbejdere, der taler i et sprog, der er til at forstÃ¥ som ny elbil ejer. Bilen blev kÞbt sÞndag og hent... もっず芋る

䌁業が回答したした

Servicen er sÃ¥ god, at jeg bliver ved med at bruge dem, selv til min gamle bil! Normalt skulle jeg kÞre til Hamborg for at fÃ¥ serviceret en af mine biler, men sÃ¥ fik de certifikeret en af deres mekan... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bestilling og levering af ny Toyota fra ATbiler i Give forlÞb super fint, ikke mindst takket vÊre Michael. God orientering undervejs og en meget fin gennemgang af bilen ved udlevering. Alt det vÊsent... もっず芋る

䌁業が回答したした

Plejer nu at vÊre tilfreds med jeres service og jers imÞdekommenhed men denne gang var det ik tilstede Havde desvÊrre ikke den bedste oplevelse hos Toyota Give. troede at jeg havde fÃ¥et en t... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 38ä»¶

レビュヌを曞く

Horsens afdelingen

Horsens afdelingen. Kommer aldrig igen. Min datter fik lavet en forsikringsskade. Havde lejebil, uden at lejekontrakten var udfyldt, ud over navn og adresse som iÞvrigt var forkert. Ringede og snakkede med dem omkring hele lejebils oplevelsen, da den jo selvfÞlgelig blev tanket meget mere end det der var på da jeg modtog den. Her blev jeg mÞdt med at der jo var to skader på bilen, efter en snak, kunne jeg forstå at det jo var min datter (kunden) som var problemet. Jeg vil på ingen måde anbefale AT biler til nogen. VÊrkfÞreren sagde han ville tage det til efterretning, men jeg tvivler. Vi finder ihvertfald ikke ud af om det bliver bedre, for har kommer vi ikke igen.

2024幎2月21日

KÊre Michael.
Tak for din henvendelse.
Jeg kan kun bekrÊfte at mht. tankningen af lånebil, der er det taget til efterretning, og kan også forstå at vi prÞvede at imÞdekomme dette.
Mht. skader har jeg forstået, at der ikke skete mere i denne sag ? ellers er du meget velkommen til at kontakte mig via atbiler@atbiler.dk
Vi er selvfÞlgelig kede af den opfattelse du har haft, da det ikke er i vores hensigt at genere nogen.

Afd i Vejle

Afd - Vejle
I maj 2023 kÞbte vi vores nye brugte bil hos Toyota Vejle
Inden endelig afhentning af bil efter kÞb - var servicen god og der blev rettet op på nogen påtalte fejl inden afhentningen

EfterfÞlgende altså efter afhentning af bil blev kommunikationen meget dårlig, overflÞdig og udvisning af dårlig service fra en bestemt medarbejder hos Toyota Vejle som havde vÊret den vi havde lavet kÞbet med
Vi blev lovet igennem handlen at vi ville få lettere brugte vinterdÊk med i handlen Max 4 år gamle og der aftales at de tilsendes til Toyota i give som ligger tÊttere på vores bopÊl fremfor at vi skal kÞrer til Vejle endnu en gang
FÞrst i oktober måned altså 5 måneder efter handlen og efter gentagende forsÞg på kontakt til Toyota Vejle til denne bestemte medarbejder lykkedes det endelig at få kontakt her fortÊlles at dÊkkene er sendt til give afdelingen og vi bare skal kÞrer dertil for at få dem skifter
Vi kÞrer dertil og dÊkkene bliver sat på bilen - da vi så får bilen igen ser vi at dÊkkene er nÊsten 9 år gamle hvilket skaber stor undring overfor os som kÞber da der var aftalt lettere brugte dÊk - altså ikke gamle dÊk
Vi kontakter herefter medarbejderen igen i Vejle og fortÊller hvad vi har oplevet - han fortÊller der er sket fejl og vi selvfÞlgelig skal have nogen andre dÊk- efter noget tid får vi aftalt tid i Vejle afdeling til skift men endnu engang bliver vi chokeret vi bliver lovet Max 4 år gamle dÊk men modtager nÊsten 7 år gamle dÊk i andet forsÞg efterfÞlgende blev der igen taget kontakt til den pågÊldende medarbejder og her mÞdes vi af en utrolig dårlig service og får besked på han nok skal finde et andet sÊt , efter gentagende forsÞg igen på kontakt til medarbejderen hvor telefonen ikke tages mÞder vi personligt op - her mÞder vi medarbejderen der giver dårlige undskyldninger for ikke at have vendt retur blandt andet at de har lagt i renovering og sådan nogen undskyldninger
Nu er vi ,slut februar og har endnu ikke fået andre dÊk - andet end de nu nÊsten 7 år gamle dÊk - Êrgerligt at man skal mÞde sådan en service over et sÊt dÊk fra Toyota i Vejle

20/2 Opdatering - der er gået 2 dage . Har forsat slet ikke hÞre fra jer/ vedkommende !?!?

2023幎5月19日

ATbiler からの回答

Hej Kamil. Det duer ikke, så du hÞre fra vedkommende, og der kommer styr på det imorgen.
Du vil få det lavet lokalt her i Give, så du ikke skal kÞre efter det.
Vi beklager, det er ikke godt nok..
ATbiler

Service tidsforbrug og pris intet lever

Service tidsforbrug og pris intet lever op til bare minimum kvalitet!

2024幎2月14日

Hej Aqua.
Det er vi selvfÞlgelig kede af at lÊse. Du er meget velkommen til at uddybe din oplevelse på atbiler@atbiler.dk. Vi har også prÞvet at komme i kontakt med dig uden held, for at få uddybet din anmeldelse.
Mvh.

KÞbte en ny bil hos ATbiler i Give af

KÞbte en ny bil hos ATbiler i Give af Marcus. Fantastisk service. Havde man spÞrgsmål blev de besvaret lynhurtigt. Der var stor Êrlighed igennem hele forlÞbet ift. den nye og min egen bils tilstand mm. Og god fleksibilitet ift. afhentning af den nye bil. Jeg kan klart anbefale ATbiler i Give, man bliver mÞdt med stor venlighed, ligegyldig hvilken sÊlger man snakker med.

2024幎1月24日

ATbiler からの回答

Hej og tak for dit skriv... Det er givet videre med det samme...

Snyd med priser

KÞbte en ny Toyota ved ATBiler i Fredericia, der blev aftalt en byttepris for den bil jeg smed med i handlen. Det viste sig så at den pris på min gamle pris aldrig kom med i handlen, nej jeg fik ikke en krone for min gamle bil, da jeg kontakter sÊlgeren var undskyldningen pludselig at bilen var det dyre, men man havde trukket det belÞb fra på regningen, da jeg igen spÞrg undrende, da jeg ikke er informeret om det, var undskyldningen nu at jeg havde fået pengene for den gamle bil i hånden, det kunne jeg ikke få til at hÊnge sammen de to jeg havde med da jeg hentede bilen havde heller ikke set jeg fik pengene stukket i hånden. Min bil var altså pludselig blevet dyre og pengene for den gamle bil skulle jeg have haft fået i hånden.. SÊlgeren var desvÊrre salgschefen for ATBiler i Fredericia

Og desvÊrre blev det opdaget alt for sent, så handlen kunne ikke gå tilbage, kan kun fraråde at handle med ATBiler!

2023幎8月15日

ATbiler からの回答

Vi kan desvÊrre ikke genkende denne sag. Vi udbetaler aldrig penge kontant for en byttebil ( penge i hånden ). Det nemt at finde ud af, da der foreligger faktura på handel og byttebiler. Der er absolut ikke noget der er for sent, så vi beder dig om at tage kontakt til os med det samme.

super service

Det kan siges enkelt-----en super service hele vejen--- og en god video af forlÞbet og forklaring ...............
en teknisk fejl på vores Yaris hybrid blev bare ordnet uden problemer -----og alm service udfÞrt.
alt blev bare håndteret på bedste måde - ny lånebil - bil nyvasket - alt klaret med et smil og sidst af alt UB.
kommer man med et problem, bliver det bare checket omgående og lÞst.
SE DET ER SERVICE
Britta og Michael

2023幎12月8日

ATbiler からの回答

Tak for det og på gensyn ;-)

Varm anbefaling til ATbiler Fredericia

Hos ATbiler Fredericia bliver man mÞdt med utrolig god service - lige fra telefonopkaldet til mÞdet i forretningen og til deres fine efterservicevideoer fra vÊrkstedet. Jeg skulle kÞbe min fÞrste bil i december, og jeg fik både grundig, tålmodig og venlig vejledning af Carsten. Jeg har kun gode ord at sige om stedet, og kan derfor varmt anbefale at kÞbe biler der.

2023幎9月25日

ATbiler からの回答

Tak, og vi glÊder os til at kunne hjÊlpe dig fremover... ;-)

Tjo....

Tjo.. Vi kan lige snige os op på 2 stjerner da de heldigvis har udbedret det de har kvast indvendigt i bilen.. Efter 3 forsÞg tror jeg nu at alle skruer og stik er monteret efter de har skiftet nÞgler/boks under instrument bordet..

Men hold op hvor har turen vÊret lang her til.. Der er stadig fejl ved bilen, men jeg magter Êrligt ikke at hverken tage en evt. diskussionen om at få det udbedret.. Så nu tager jeg til takke med et "nyt" brugt instrumentbord efter de havde over ridset det andet - det har stadig ridser men ikke lige så voldsom som det andet..
Så må jeg selv fikse forskÊrm og at mine vinduer lyder sÊrt når de rulles op/ned som om noget går på..

Jeg vil bestemt opfodre til at man tager en tur rundt om bilen og inde i bilen sammen med en vÊrkfÞrer og tager billeder af ALT inden nÞgler afleveres.. For som kunde har man bevisbyrden hvis der skulle opstÃ¥ buler/ridser/skrammer indvendigt og udvendigt - hvilket godt kan forekomme nÃ¥r man fÃ¥r den tilbage 🀷‍♀🙄

2023幎9月4日

uprofessionelt

Lang historie kort.
Fik skadet min Toyota, som er kÞbt ved ATbiler den krÊvede en omlakering af den ene side. Da jeg fik bilen igen var den ikke malet i samme farve, bule som ikke var udbedret, og malingen så ud som appelsinskrÊl. Efter lang diskussion og en fortÊlling om at den ikke kom til at ligne det oprindelige efter en skade, gik de med til at lave det om.
Fik bilen igen og nu var hele siden fyldt af hologrammer / lakeringen flimre i lys. Dette skulle også diskuteres. men de havde en ansat som engang havde lavet poleringer. Det gik jeg med til, fik bilen igen, men efter fÞrste solskinsstråle viste det sig at hele siden var det samme som fÞr. har efterfÞlgende prÞvet at kontakte dem via mail og tlf. uden held. Skiftede til Toyota i Give, og fortalte historien, de ville prÞve at kontakte dem, hvilket er flere mdr. siden, har stadig intet hÞrt.
Har aldrig oplevet noget så uprofessionelt og personale som er så arrogante og ligeglade.
Atbiler i behÞver ikke besvare.

2022幎9月1日

Toyota Rav4 plug-in hybrid

Toyota Rav4 plug-in hybrid
Super tilfredse fra vi skrev en mail om vi Þnskede en prÞvetur til kÞb af bilen,
vi fÞlte os trygge hele vejen igennem
Super lÊkker vogn og rigtig god kundeservice.
Kundeservicen og garanti gjorde vi valgte Toyota frem for Ford som vi har kÞrt de sidste 10 år
AT biler Horsens 👍
Hilsen de glade Toyota ejere

2023幎8月9日

ATbiler からの回答

Tak for det og på gensyn... ;-)

AT Biler, Give

Har netop hentet vores nye bil hos AT Biler i Give, og må sige det har vÊret en yderst positiv oplevelse fra start til slut. Esben fortjener 5 store stjerner, og vil til hver en tid anbefale andre at handle der.

2023幎8月13日

ATbiler からの回答

Tak for det, og på gensyn...

Ingen mail-svar...

Ja, hr. vÊrkfÞrer... Når man ikke gider at besvare mails fra kunderne, så kommer de nok heller ikke....

2023幎7月3日

ATbiler からの回答

Hej CMM, vi har prÞvet at kontakte dig uden held.. Du er velkommen til at kontakte os igen, så vi kan få svaret på din mail. Det er hvis måden at gribe det an på...

Min bedste anbefaling

Hver eneste gang jeg har vÊret i kontakt med AT biler i Horsens, er jeg blevet mÞdt
af professionelle, venlige og hjÊlpsomme medarbejdere. Alle servicebesÞg og reparationer er blevet udfÞrt perfekt og til tiden. Priserne er yderst rimelige, så ideen om at autoriserede vÊrksteder er dyrere, holder ikke her. Min bedste anbefaling til AT biler i Horsens.

2023幎7月13日

ATbiler からの回答

Tak for det og rigtig god sommer..

Glad kunde hos ATbiler

Jeg fik handlet min fÞrste bil hos ATbiler Horsens. Jeg fik fornÞjelsen af Christoffer hvor jeg fÞlte mig utrolig vÊrdsat. Jeg har vÊret nede forbi flere gange efter jeg fik bilen da jeg havde brug for hjÊlp og man bliver altid mÞdt med et smil. 3 Måneder efter blev min bil desvÊrre påkÞrt, så jeg kontaktede Christoffer og Kim fra pladevÊrkstedet som lavede min bil rigtig fin igen.
Overall en rigtig god oplevelse hos ATbiler

Tak for det! :)

2022幎12月19日