En rigtig trÊls oplevelse
Min mor kÞbte i september 2015 en Fiat 500 ved AT Biler i Vejle. Selve handlen gik rigtig fint.
I foråret 2020 opstår så et problem med en lÞs forbindelse i bilen, der krÊver, at den kommer på vÊrksted. Ved AT tager de imod bilen, men informerer mig om, at de tidligst kan se på den om halvanden måned.
Da vi ikke bliver tilbudt en lånebil, indser vi efter et par dage, at vi ikke kan vente så lÊnge, hvorfor vi henter bilen igen. Da jeg henter bilen, bliver jeg spurgt, om jeg virkelig vil have den med, selvom de ikke har lavet noget på den, hvilket jeg bekrÊfter. Indtil videre stadigvÊk OK behandling.
Men så opstår problemet. En uges tid efter jeg har hentet bilen, fremsender ATbiler en faktura på ca. 1800 kroner for at have undersÞgt bilen. Vi tror selvfÞlgelig straks, at der er tale om en fejl. Da vi ringer ind til, får vi dog at vide, at de forventer, at vi betaler regningen for undersÞgelse. Vi forsÞger, at forklare dem, at vi hentede bilen, inden de lavede noget på den, hvilket de også påpegede, da vi hentede den. Efter lang tids diskussion krediterer ATbiler regningen, hvorefter, vi regner med, at sagen er afsluttet.
Det var den dog ikke. Det nÊste, selskabet gjorde, var nemlig i stedet at fakturere vores mekaniker, der havde henvist bilen. Derfor endte vi igen med regningen (dog kun den halve pris denne gang) - men for et stykke arbejde, de aldrig havde lavet!
Det var simpelthen så trÊttende og helt Êrlig en grådig opfÞrsel, vi mÞdte ved ATbiler.
Jeg vil til hver en tid vÊlge et andet sted både at kÞbe og reparere bil fremover.
2020幎7æ8æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ