Vi hade i noget tid gÃ¥et og drÞmt om at kÞbe en camper. Og brugte en sÞndag pÃ¥ at kÞre rundt og kigge. Vi kommer til autocamp i LÃ¥sby sidst pÃ¥ turen. Hvor deres sÊlger Mathias tager imod os.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Autocamp.dk kan jeg ikke anbefale, da de desvÊrre har vist sig at vÊre lidt for kreative i deres forretningsmodel. Jeg kÞbte min autocamper hos dem, og fik 1 Ã¥rs garanti med i kÞbet. 8 dage efter... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi skulle pÃ¥ tur i vores Autocamper i pÃ¥sken, men opdager pludselig at gassen ikke virker. Vi havde allerede afskrevet at komme af sted, men tog alligevel chancen og kÞrer til Autocamp i LÃ¥sby og hÃ¥be... ãã£ãšèŠã
Da vi efter lidt ventetid fra fiat fik vores autocamper.var de lynhurtige til at montere ekstraudstyr 2 dage efter den kom til lÃ¥sby kunne den hentes.super instruktion i alle finesesser. Meget tilfred... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
Autocamp ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velkommen til Autocamp!
Hos Autocamp har vi siden 2001 beskÊftiget os med salg af nye og brugte autocampere og campervans i alle prisklasser og modeller. Vi er beliggende i Låsby, mellem à rhus og Silkeborg. Motorvejen tager dig lige til dÞren!
Vi er specialister i autocampere!
Vi er stolte af at vÊre en af de fÞrende forhandlere af autocampere i Danmark. Vores passion er at hjÊlpe dig med at finde din drÞmmecamper, som vil give dig den ultimative frihed til at udforske nÊr og fjern.
På nyvognsmarkedet er vi stolte forhandlere af mÊrkerne; Hymer, Carado, Adria, Eura Mobil, Laika, BÌrstner og Karmann Mobil.Sådan startede Autocamp:
Autocamp startede i 2001 med salg, service og udlejning af autocampere. Hovedafdelingen lå i store lokaler i Tilst ved à rhus. I 2006 flyttede Autocamp til nybyggede lokaler i Låsby, mellem à rhus og Silkeborg. Her blev indrettet 1.680 m2 showroom og 840 m2 topmoderne vÊrksted.
Sammen finder vi din drÞmmecamper!
Uanset om du er en erfaren autocamper-entusiast eller fÞrstegangsrejsende, står vi klar til at opfylde dine drÞmme om den perfekte autocamper for dig. Vi glÊder os til at byde dig velkommen i vores center for autocampere.
Din kundeoplevelse er vigtigt for os!
Vi vÊrdsÊtter vores kunders tilfredshed, og vi strÊber efter at levere en fÞrsteklasses kundeoplevelse. Vores venlige og professionelle personale er dedikeret til at imÞdekomme dine behov og svare på eventuelle spÞrgsmål, du måtte have fÞr, under og efter du har kÞbt din autocamper hos os. Vi er med dig på hele rejsen!
Derfor er din feedback også vigtig for os. Vi opfordrer vores kunder til at dele deres oplevelse med vores service her på Trustpilot. Din feedback hjÊlper os med at forbedre vores service.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super service - god rådgivning
Vi kÞbte en brugt camper. Efter vinterpausen var der problemer med starteren. Det var fejl ved glÞderÞr, starteren og irede ledninger. Autocamp gav os lov til at bruge egen mekaniker og betalte alle regninger uden diskussion. Super kommunikation og super service. Også ved handlen. God tid til rådgivning og fair handel.
I forbindelse med kÞb af ny Eura MobilâŠ
I forbindelse med kÞb af ny Eura Mobil autocamper hos Autocamp i Låsby, har undertegnede betalt 7.800 for en tv-installation. (Uden TV). EfterfÞlgende viste det sig at der ikke var monteret antenne i kÞretÞjet. Forhandleren afviste at montere denne antenne. I stedet for Boxer-tv som han foreslog ved kÞbet, mener han nu at vi skal bruge pc og cromecaste signaler.
Udtalelse fra FDM: âFDM har vurderet sagen og finder, at en antenne og montering deraf bÞr fÞlge med vognen idet der er aftalt tv-installation som en pakkelÞsning. Det vil sige, at der skal monteres stik, ledninger og antenne, sÃ¥ et TV-billede kan forventes, nÃ¥r et TV tilsluttes.â
Til orientering var vi to par som overvÊrede handelen, da vores medbragte venner havde camping-erfaring.
Forhandleren Johannes har efterfÞlgende oplyst til FDM, at vi alle fire lider af âklar erindringsforskydningâ set i forhold til det han husker! Endvidere pÃ¥stÃ¥r han at aftalen var, at jeg selv ville stÃ¥ for monteringen?!
Jeg har overhovedet ingen forudsÊtninger herfor, da jeg aldrig har beskÊftiget mig med den slags.
Det viste sig senere, at han i aftalegrundlaget blot havde skrevet TV-holder: 7.800 kr. Endvidere medgiver han at TV-holderen virker til den dyre side.
JA MON IKKE! Samme TV-holder er set i anden campingbutik til 525 kr. Vi har altsÃ¥ betalt 15 (Femten!) gange dette belÞb til AutoklampâŠundskyld.. Autocamp LÃ¥sby for et TV-ophÊng.
Tilliden til denne forhandler er, at han ikke får lov at holde min soft-ice, mens jeg binder mine snÞrebånd, da han efter min mening, er lige så falsk som en 3 kroneseddel
God og nÊrvÊrende oplevelse
Vi kom trillende lidt fÞr åbningstid, men blev budt velkommen ind til trods for det. Vi fik tid til at gå rundt og sparke dÊk og kigge uden en sÊlger i nakken, med besked om at hente ham når vi var klar.
vi kunne sÊtte os med en kop kaffe og få svar på alle vores spÞrgsmål ( vi havde mange, er 1.gangskÞbere). Meget tålmodig sÊlger.
Vi har efterfÞlgende valgt at handle her, da vi ubetinget fÞlte os mest trygge ved denne forhandler ( besÞgte 4 ialt) vi ser frem til at modtage vores nye vogn i marts.
det lykkedes. ok service
efter kÞb af brugt autocamper ( kundevogn ). har der vÊret en del ting.
den måtte afsted et par gange. fÞrst på deres lokale vÊrksted. som ikke fandt fejl, derefter ved den lokale ford. men må sige , trods en dyr reperation ved Ford. så kÞrer vognen, rigtig godt nu. og ingen bÞvl fra autocamps side , de satte bare Ford igang. så den er kÞrende.
dejligt.
trÊls at skulle undvÊre vogn 2 gange osv. men problemer lÞst, og vi er glade for vognen. og den service vi har fået.
vi er ikke bange for at kÞbe ved dem en anden gang. så ok service fra autocamps side.
Jeg kan godt anbefale at kÞbe ved dem. og dette er vores 5 autocamper.
Ekstrem ringe
Kan ikke anbefale denne virksomhed til nogen.
Vi havde valgt at vi ville prÞve at tage på ferie i en autocamper i september 2012, og vi valgte at leje ved Autocamp.
Da vi afhenter bilen virker den ene forlygte ikke, sÊder i beboelsesafdelingen er meget beskidte, stort set alle skuffer og skabe åbner sig ved det mindste sving og bilen har ikke overholdt serviceeftersyn, samt virker centrallåsen kun engang imellem.
Pga det manglende lys i forlygten kÞrer vi ned igennem Tyskland om natten med kun en forlygte der virker. Denne lygte får vi skiftet under ferien, med en skriftlig aftale om at Autocamp ville refundere belÞbet, dette har de dog ikke gjort.
Pga den manglende service på vognen får vi efter ganske få dage en gul advarselslampe på motorblokken og vi mister desuden meget af servostyringen (måske på grund af manglende serviceeftersyn på vognen?)
Kontraktbrud: Der står meget klart i lejekontrakten at man kan kÞre autocamperen med et katagori B kÞrekort, dette var ikke tilfÊldet da autocamperen vejede over de maks tillladte 3500 kg
Beskidte sÊder: Da vi afhentede bilen, var både vi og den person der udlejede bilen enige om at sÊderne var beskidte og dette godtog vi, da vi gerne ville afsted på ferie. Da vi kommer hjem får vi alligevel en regning for rens af de beskidte sÊder, på trods a det IKKE er os der har gjort dem beskidte.
Desuden bliver vi bedt om at betale for en ridse på hÞjre side af autocamperen, velvidende at det ikke er os der har påfÞrt denne, og at vi har billeder fra den sidste dag på ferien hvor denne ridse ikke er.
Da vi lejer autocamperen betaler vi tysk moms, da vi lejer den i Tyskland, men da de sender os en efterregning er denne ligepludslig med dansk moms (tysk moms: 19% ; dansk moms: 25%), dette gÞr naturligvis at belÞbet er stÞrre end det burde vÊre.
Vi har forgÊves forsÞgt at kommunikere med Autocamp om den opgÞrelse/regning de har tilsendt os. Vi har naturligvis hele tiden vÊret villige til at betale for den skade vi har påfÞrt autocamperens markise, hvilket også har fremgået af den mail vi har sendt til firmaet. Autocamp har dog valgt at ignorere vores henvendelse og i stedet valgt at sende os en rykker.
Det eneste jeg er glad for ved dette firma, er at de har valgt ikke at udleje autocampere lÊngere, så der ikke er flere der får en Êrgerlig overraskelse når de kommer hjem. Men de har dog stadig slag af autocampere og andre services forbundet med autocampere.
Men som fÞrste sÊtning fortÊller, kan jeg ikke anbefale andre personer at gÞre forretninger med denne virksomhed. Og så vil jeg anbefale andre folk til at vÊre meget varsomme hvis de vÊlger at leje en autocamper, sÞrg for at få ALT skrevet ned af mangler og andet ved afhentning og tag rigeligt med billeder af mangler.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã