Super dejlig buffet alt var i orden .super service sÞde tjenere .vi kommer helt sikkert igen
Normalt anmelder jeg ikke spisesteder, men i det her tilfÊlde, er det tiden vÊrd. Vi var en familie pÃ¥ ni, der skulle pÃ¥ Bakken, og vi skulle derfor ogsÃ¥ finde et sted at spise. Jeg... ãã£ãšèŠã
Fuldkommen smagslÞs intetsigende mad. Vi bestilte pastaret - pasta med kylling, basilikum og ristede hvidlÞg. Kedelig tynd pasta snasket ind i olie. Lidt basilikum, intet parmesanost, kyllingest... ãã£ãšèŠã
Vi besÞgte Bondestuen i gÃ¥r aftes. I forhold til sidste Ã¥r, var det en stor skuffelse. Ved forretten manglede der tallerkener til brÞdet, knive og gafler til senere brug mÃ¥tte vi lÊgge pÃ¥ et ikke... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
SkÞn mad
Vi var derinde og spise 10-12-2023. Det var så hyggeligt! Og maden var himmelsk! Vi var 4 og vi alle var helt vilde med jeres dejligt mad.
Man kunne virkelig smage det var hjemmelavet, og det smagte fantastisk. Tak for en skÞn frokost!
Vi var sÞndag 27/8 2023 3 menneskerâŠ
Vi var sÞndag 27/8 2023 3 mennesker inde og spise på bondestuen. Det var en fantastisk oplevelse, rigtig god mad kÞdet var helt mÞrt og smagen var helt i orden. Betjening også i top
Maden var sÃ¥ ringe at jeg ikke villeâŠ
Maden var så ringe at jeg ikke ville servere det for min hund
Der var travlt men tjenerne var sÞde og imÞdekommende
Mad 0 stjerner betjening 4 stjerner
Flink betjening.
Flink og hurtig betjening.
Maden var udmÊrket, vi var tre ud af otte der bestilte stegt flÊsk. FlÊsket var nogenlunde, men sovsen var helt i top. De andre fik lidt forskelligt og var rigtig godt tilfreds.
Frokost buffet
Super god oplevelse til frokost buffet, mig, min kÊreste og min mor.
Alt maden var lÊkker og varm, en anelse for krydrede frikadeller, men smag og behag.
Godt velskÊnket fadÞl og hurtig venlig betjening.
Dog kedelig bitter kaffe til sidst.
Alt i alt kommer helt sikkert igen.
Dårlig service og ubehÞvlet servitrice
Havde i dag en ubehagelig oplevelse på bakken , vi var 7 personer der gerne ville spise frokost der.
Gik ind i Bondestuen for at spÞrge om vi kunne spise frokost der
Men der var ingen personale, gik hen og bankede på dÞren for at gÞre opmÊrksom på at vi var der
En sur servitrice stikker hoved ud og snerre af os og siger at vi bare kan vente til hun kommer ud
Endvidere er hun uhÞflig og ubehageligt
SÃ¥ vi gik hurtig ud igen
SÃ¥dan en ubehagelig servitrice ville vi ikke ekspederes af
Så nu kommer vi aldrig igen på Bondestuen på bakken
ð¡ð¡ð¡ð¡ð¡ð¡ð¡
Cafeteria mad af vÊrste skuffe.
Har altid vÊret meget tilfredse med Bondestuen, men nu har niveauet nået bunden. Har de overhovedet en kok ansat? Der var noget at udsÊtte på alle 4 retter. Et godt råd stram op, få en dygtig kok. Stedet fortjener et hÞjere niveau inden butikken bliver kÞrt I sÊnk af dårlige anmeldelser. I Þvrigt stod bufeen til kl. 18.00 selv om den lukkede kl. 16.00 der var ca. 15 kunder og 2 tjenere. Det er noget sjusk. MÞdte bekendte der også havde klaget over noget så simpelt som en CÊsars salat. Troede vi var på restaurant, men det var dårlig cafeteria mad vi fik serveret til restaurant priser.
en helt fantastisk dag
en helt fantastisk dag, virkelig god mad, og hÞflig betjening, det er fÞrste gang i de mange år jeg er kommet på bakken, at jeg har fået så god en mad samt god betjening. Vi var 8 per. i alt . Det er ikke sidste gang vi kommer der. PS. Jeg er selv kok. så ved godt når mad er ringe.
DÃ¥rlig Oplevelse
Vi har spist på Bondestuen rigtig mange gange for flere år siden, det var vores faste restaurant på bakken. Efter flere års fravÊr skulle vi selvfÞlgelig på Bondestuen igen.
Kunne forstå på tjeneren at det var den samme ejer, men betjeningen var langsom og maden under alt kritik. Et bord til 4 ventede 45 min på maden i en stille periode og den 4 deltager fik fÞrst sin seje bÞf efter vi andre var fÊrdige med at spise vores kolde mad. Alt var dårligt og tror vi har spist der mere end 25 gange med familie og venner.
Nu skal vi prÞve noget andet.
Synd hvordan dårlige råvare og en elendig kok kan ÞdelÊgge et tidligere pragtfuldt spisested.
Utrolig ringe oplevelse.
Utrolig ringe oplevelse.
Madens kvalitet er simpelthen for dårlig. Vi bestilte stegt flÊsk. FlÊsket er skamtilberedt, så det er nÊrmest umuligt ag skÊre og tygge. Kartoflerne tilberedt uden salt og halv kolde ved servering og persillesaucen er sur i smagen og stort set uden smag af persille. Eneste grund til at jeg ikke giver en stjerne er den sÞde betjening.
Rigtig rigtig dÃ¥rlig mad vi fik idag ogâŠ
Rigtig rigtig dårlig mad vi fik idag og i sidste uge da vi spiste der. Helt indtÞrret flÊsk, persillesovsen var sur, den ene dag var kartoflerne overkogte og helt vandede, og idag var de Så slet ikke kogte nok. Frokost buffeten er heller ikke noget at råbe hurra for. Blev vÊk og spist et andet sted på Bakken.
frokost buffet
Frokost buffet.
Frisk og dejlig buffet, Super betjening.
Hyggelig restaurant på Bakken
Hyggelig restaurant pÃ¥ Bakken. Vi spiste efter Cirkusrevyen kl. 20.30 og fik dejlig mad og god betjening. Der var tid til at servicere os godt og komme med et par sjove bemÊrkninger ð€. Vi fik stegt flÊsk, oksesteak og en glutenfri burger. Alt smagte dejligt. Vi har spist flere gange her og er aldrig blevet skuffet.
Stedet trÊnger til en kÊrlig hÃ¥nd ogsÃ¥âŠ
Stedet trÊnger til en kÊrlig hånd også er det alt for dyrt.
Vi fik tilmed kvalme af den stegte flÊsk som bare smagte af ren friture
Derudover overhÞrte vi kokken sige âdu putter bare alle kartoflerne i mikroovnenâ
Hold jer langt herfra - Virkelig!
Bestilte et godt stykke kÞd striploinâŠ
Bestilte et godt stykke kÞd striploin med grÞnsager og fritter troede vi den 16/10-2021 tjeneren kom og spurgte om det var godt tÊnker han blev overrasket og at se rÞdt kÞd med hvide sener og fritter der smagte af gammel olie og serveret som om det var affald. Ingen interesse i at forbedre så betalte 459,- for dårlig mad men kan rose drikkevarerne.
TÊnker et mindre Spisekort kunne give bedre kvalitet på maden.
En meget dårlig oplevelse
DesvÊrre en meget dÃ¥rlig oplevelse. Vi var et selskab pÃ¥ 8 personer der havde forudbestilt bord. Der var simpelthen alt for travlt pÃ¥ restauranten Tjeneren nÊrmest rykkede for vores bestilling ganske fÃ¥ minutter efter han havde givet os menukortet! Halvdelen af selskabet bestilte stegt flÊsk, resten bestilte wienerschnitzler Ret hurtigt blev maden serveret. Det hele var skuffende. Stegt flÊsk der ikke smagte af noget og var alt for hÃ¥rdt stegt. Wienerschnitzler der var sort brÊndte i paneringen og rÃ¥ indvendig. Vi var desvÊrre placeret ved et langt bord midt i restauranten! Vi fÞlte os bogstaveligt placeret i midterrabatten pÃ¥ en motorvej! Tjenerne lÞb nÊrmest stafet op og ned af gulvet sÃ¥ man blev stresset af den âslipvindâ der var nÃ¥r de fór forbi konstant. Og det hele skulle Ã¥benbart gÃ¥ ALT for hurtigt. DesvÊrre var der INTET godt at sige om besÞget. Det var pÃ¥ ingen mÃ¥de nogen fornÞjelse. At der sÃ¥ ogsÃ¥ var fejl i regningen, sÊtter det hele i relief!!!!
Aldrig mere - Bondestuen kan absolut ikke anbefales. Find andre steder på Bakken.
God frokost buffet
Vi var 11 personer til frokost. Vi var enige om det var en god frokost buffet, hyggelige omgivelser, travle men flinke tjenere.
LÊkker frokostbuffet for 41 personer
Vi spiste frokostbuffet ved en familietur til Bakken og Dyrehaven. Maden var helt fantastisk, betjeningen var helt i top og selskabslokalerne ovenpå var hyggelige og behagelige. Kan helt sikkert anbefales.
Bedste spisested på Bakken
Bedste spisested på Bakken, dejlig mad, hÞflige tjenere og god stemning
DÃ¥rlig wienerschnitzel
Et besÞg på Bakken skulle rundes af med en wienerschnitzel På Bondestuen. Retten koster 179 kr., og må forventes at vÊre af en vis kvalitet for prisen. Det viste sig desvÊrre ikke at vÊre tilfÊldet... kÞdet var sejt og senet hele vejen igennem og den medfÞlgende skysovs var smagslÞs og ligegyldig. BraseKartofler var fine... de 10 stk. der medfulgte, og Êrterne var friske, men kolde. Da vi nÊvnte det for personalet, var svaret: det kan jeg ikke forstå, vi plejer altid at få gode anmeldelser. Alt i alt i dårlig oplevelse, der bar prÊg af turisme fÊlde, og servering for kunder, de sandsynligvis aldrig ser igen