Batteri-Energi.DK レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har meget positive oplevelser med Batteri-Energi.dk. Firmaet fungere effektiv pÃ¥ alle fronter. Jeg fik hurtig respons fra min bestilling til modtagelsen af varen. Desuden fik jeg ogsÃ¥ meget venlig... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち3の評䟡

Leveringen & supporten var helt i orden. Jeg giver kun 3 stjerner fordi jeg synes der mangler nogle oplysninger nÃ¥r man kÞber anlÊgget. 1. man kunne godt skrive at hvis anlÊgget er mere end 10m fr... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

Jeg er overrasket over hastigheden, jeg bestiller 16:40 ca. men da mobilepay lavede en fejl, blev ordren oprettet to gang, de ringer til mig kl 21 og spÞrger om det er en fejl der er to bestillinger,... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Her handler jeg afgjort igen! Fik skiftet indmaden pÃ¥ mit cykelbatteri i juni 2022 - og sparede herved godt 2.000,- i forhold til at kÞbe et nyt. Er fuldt tilfreds med det "nye" batteri. Dog ville det... もっず芋る

䌁業情報

1. 電池店
  2. 電池補造業者

圓該䌁業による蚘述

Vi tilbyder batterier og tilbehÞr til batteripakker samt mere.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 17ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Skuffet over at de kan finde på sende

Skuffet over at de kan finde på sende en mail om at ordre er sendt og fÞrst sende den 4 dag efter. Det visser bare at ved at bestille fra dette firma er det samme som wish samme fabrikant og man ved ikke hvornår pakken ankommer

2022幎2月5日

Hej Jens,
Vi beklager meget forsinkelsen på DAO posten, vi har haft nogle tekniske problemer som nu er lÞst.
Kontakt os gerne for at få din fragt refunderet.

Da vi har en direkte aftale med post nord, plejer de at vÊre hurtigere hos os, typisk dagen efter ved alle varer med grÞn lager status

Vores kvalitet specielt vores elektronik (BMS) 100% originale og kan ikke sammenlignes med Wish's produkter.

Youssef Awad

5぀星のうち5の評䟡

Kan på alle måder anbefale

Kan på alle måder anbefale Batteri-Energi - de gÞr det ekstra for at du får det produkt du mangler. Det er den oplevelse jeg har fået. Mange tak!

2022幎2月2日

Hej Thomas,

Tak for de fine ord.

Vi er meget glade for vi kunne hjÊlpe dig, du er altid velkommen til at tage fat i os nÊste gang du står med noget batteri relateret du mangler.

Youssef Awad

Top service

Top service! Var inde for at kÞbe et batteri, og pga af den gode pris endte jeg med to stks. Super behjÊlpelig og meget nede på jorden! Absolut ikke sidste gang.

2021幎10月19日

Hej!
Tak for de pÊne ord og vi er meget glade for at kunne hjÊlpe.
Vi håber vi kan hjÊlpe igen i fremtiden.
Youssef

5぀星のうち2の評䟡

har kÞbt en bms

har kÞbt en bms. kÞbte den kl 17:00 og den dagen efter
leverings tid 5/5 stjerne

kunne så se at der ikke rigtig var nogen vejledning eller datablad sammen med produktet og det kan heller ikke findes på deres hjemmeside.
info 3/5 stjerne

bms'en virkede så kun i en dag.
qualitet 2/5

så nu har jeg mail kontakt men det går meget langsomt og jeg har prÞvet at ringe men der er ingen der tager den.
kommunikation. 2/5 stjerne

2021幎10月13日

Hej Matthias,
Vi er kede af din oplevelse ikke var helt som forventet, vi har haft nogle IT problemer pga skift af hosting og derfor er nogle mails ikke gået igennem. Venligst ring til mig på 60 18 79 32, så skal vi nok finde en god lÞsning på det hele.

Billigt, og godt udvalg.

Rart man har et sted at handle elektronik og lignende, herhjemme hvor prisen ikke er helt godnat.
At alle beskrivelser ovenikÞbet er oversat til ordentligt dansk gÞr det endu bedre.

2021幎10月6日

Hej Mathias,
Tak for de pÊne ord.
Håber vi kan hjÊlpe en anden gang igen.
Mvh Youssef

Altid hjÊlpsomme

Har haft ringet til "batteri-energi.dk" et par gange nu, det er ikke hver gang de tager telefonen, men de har ringet tilbage hver gang, hvor de har vÊret optaget.

Har bÞvlet lidt med bms og genbrugte batterier, dem jeg har talt med omkring det, har vÊret super tålmodige og hjÊlpsomme.

Og så er det rigtig rart med en godt bygget, og overskuelig hjemmeside. -you got the power! Tak!

2021幎9月4日
5぀星のうち1の評䟡

VÊrste oplevelse jeg lÊnge har oplevet

VÊrste oplevelse jeg lÊnge har oplevet hos et firma.
der bliver kvitteret for modtagelsen af mit cykelbatteri den 15 juni, og efter jeg har rykket dem nogle gange, kommer de så til mit batteri. De kigger på det igennem og konkludere fejlen, de retter det. De finder så ud af at det ikke var fejlen, så de finder så den rigtige fejl, og laver det. ( skal så ikke betale for den fÞrst rep. ) 2200,- kroner fattigere og 2 måned efter modtager jeg batteriet retur. Det virker stadig ikke, har haft cyklen og batteriet til 2 forskellige cykel handler, som siger at batteriet stadig ikke afgiver nok strÞm.
Sjovt nok tager Batteri-energi, så ikke telefonen når jeg ringer.

2021幎7月27日

Hej Anja,
Vi har vÊret på sommerferie som står både på vores hjemmeside og på Google, i den tid har vi ikke vÊret ved telefonerne som også er gjort klart i vores voicemail når der ringes ind til os.

I forhold til dit batteri:
Der er 2 dele i en batteripakken: Batterierne og elektronikken. Når vi udfÞre en renoveringen uden at skifte elektronikken, kan vi ikke yde garanti på noget vi ikke har skiftet.
Vi vil altid meget gerne tage et ekstra kig på dit batteri og gÞre alt hvad vi kan for at få det ud og kÞre (Dog ikke i vores ferie)
Batteri Energi

5぀星のうち1の評䟡

I reklamere med man kan betale med

I reklamere med man kan betale med viabill men når man så er noget til betaling er dette ikke en mulighed

2021幎5月16日

Hej Sul,
Som min kollega forklarede (sÞndag morgen, hvor vi normalt har lukket) , så var vores viabill betalingssystem nede, da vi opdaterede vores aftale.
Betalingsmuligheden var oppe og kÞre dagen efter.
Vi beklager ulejligheden
Batteri-Energi

5぀星のうち2の評䟡

Varen OK. Med forsendelse var skidt

Varen er OK, men der er plads til forbedringer på forsendelsen.

Det er MEGET irriterende og ubelejligt, at Batteri-energi.dk sender varerne til en pakkeboks 5 km. fra arbejdspladsen, når der eksplicit er angivet arbejdspladsadresse. Det gÞr man vel, fordi man netop Þnsker varen leveret der!

Arbejdspladsens varemodtagelse var åben og tilgÊngelig på leveringsdagen.

2021幎1月23日

Hej,
Jeres pakke blev sendt som erhverv, dog kan vi ikke styre hvad post nord gÞr efterfÞlgende.
Youssef

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス