Jeg har meget positive oplevelser med Batteri-Energi.dk. Firmaet fungere effektiv pÃ¥ alle fronter. Jeg fik hurtig respons fra min bestilling til modtagelsen af varen. Desuden fik jeg ogsÃ¥ meget venlig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Leveringen & supporten var helt i orden. Jeg giver kun 3 stjerner fordi jeg synes der mangler nogle oplysninger nÃ¥r man kÞber anlÊgget. 1. man kunne godt skrive at hvis anlÊgget er mere end 10m fr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er overrasket over hastigheden, jeg bestiller 16:40 ca. men da mobilepay lavede en fejl, blev ordren oprettet to gang, de ringer til mig kl 21 og spÞrger om det er en fejl der er to bestillinger,... ãã£ãšèŠã
Her handler jeg afgjort igen! Fik skiftet indmaden pÃ¥ mit cykelbatteri i juni 2022 - og sparede herved godt 2.000,- i forhold til at kÞbe et nyt. Er fuldt tilfreds med det "nye" batteri. Dog ville det... ãã£ãšèŠã
Vi tilbyder batterier og tilbehÞr til batteripakker samt mere.
Stokagervej 6E, 8240, Risskov, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Virkelig hurtig ekspedition og fragt. Gode produkter!

Batteri-Energi.DK ããã®åç
Jeg kÞbte en ny batteri oplader. Det gik hurtigt med ekspedition & levering. 1 dag!

Batteri-Energi.DK ããã®åç
Jeg har fået en ualmindelig god og meget fair behandling hos firmaet. Kan varmt anbefales

Batteri-Energi.DK ããã®åç
Gode varer og hurtig levering ikke Noget at klage over.

Batteri-Energi.DK ããã®åç
Leveret som forventet, Jeg har endnu ikke haft strÞm på BMS'en, håber det forlÞber smertefrit. Der ligger en god vejledning på hjemmesiden, som formentlig vil vÊre en stor hjÊlp.
//JÞrgen

Batteri-Energi.DK ããã®åç
Jeg lavede en bestilling, hvor at det viste sig at de desvÊrre ikke havde varerne på lager her nu,
SÃ¥ jeg blev ringet op og tilbudt et alternativ.
Tak for god service
Fint produkt, fin leveringstid, fin pris.
Jeg mangler dog instruktioner med produktet.

Batteri-Energi.DK ããã®åç
Hurtig levering og god kommunikation med sÊlger.
Pakning og levering var super fin.
Produktet ser rigtigt godt og solidt ud.

Batteri-Energi.DK ããã®åç
Opdatering af anmeldelsen på 1 stjerne....
Jeg er blevet kontaktet af Batteri-energi og de har rettet op på deres manglende interaktion.
Alle dele blev bestilt hjem, hvorfor der var lÊngere leveringstid.
Jeg har siden min fÞrste anmeldelse oplevet yderst fin kommunikation og service, hvorfor jeg nu retter min anmeldelse til 4 stjerner for deres forbedring!
Mvh Jens Christian Ãsterby Jensen
_--------------
Ordre afgivet for 10 dage siden.
Varene er endnu ikke modtaget, og virksomheden har ikke sendt nogen status.
Jeg har henvendt mig på mail med en forespÞrgsel om forventet leveringstid.
Stadig ingen reaktion fra virksomheden.

Batteri-Energi.DK ããã®åç
Bestilte 5 stk batterier til en god pris, varen kom meget hurtigt, og endda med 2 stk batteri covere.. vildt lÊkker service. Det er absolut mit nye sted at handle fremover

Batteri-Energi.DK ããã®åç
5 dage efter bestilling. Vare endnu ikke afsendt. Telefonisk kontakt flere gange (kÞ) efter lÊngere tid bliver der lagt på.
Sendt besked til shoppen, ser der kommer en x-pres levering til mig, da varen er nÞdvendig for at jeg kan kÞre (som jeg i nu 5 dage ikke har kunne)
Ingen kommunikation vedr. forlÊnget levering fra shoppens side.
2 stjerner!

Batteri-Energi.DK ããã®åç
Jeg kÞbte det som skulle vÊre nye 202Ah celler, men fik udleveret 190Ah grade B celler (altså genbrugte og renoverede celler).
De tog cellerne tilbage og returnerede pengene, men på trods af at de ved at cellerne ikke er ok sÊlger de dem stadig på deres hjemmeside.

Batteri-Energi.DK ããã®åç
Komfortabel kundeservice nogensinde tusind tak til jer batteri NRGi
vil helt klar anbefale jer til alle derude
og mine vare kom som lovet, og pakket så kompakt og skade sikret
Det dejligt at man kan stole pÃ¥ jâers leveringstidspunktet.
Desuden altid skarpe priser og
Det helt klart min favorit butik online !
LÊnge leve batteri- energi i gÞr Danmark grÞnnere !!!
ogsÃ¥ er i altid blandt de billigste webshops. Udover det ! er jâers vare i top kvalitet
Hjemmesiden er enkel og tilgÊngelig
God orientering om forlÞbet
Det var nemt at finde den vare jeg sÞgte.
så Dejligt at ud over det sÊdvanlige betalingsmuligheder
kan bruge mobilepay ved betaling
Og jâers nye vÊrksted er virkelig flot
Og er glad for i fik jâers firma sÃ¥ hurtig pÃ¥ benene efter det tragiske brÊnd stÊrkt klaret
Jeg kan varmt anbefale at handle hos Batteri-Energi
Har altid fået god service. Blandt andet hjalp de mig med at ombytte en BMS til en anden hvilket jeg var glad for. Deres produkter har altid vÊret gode. Jeg har blandt andet bygget en stor batteripakke til min cykel som bare spiller