Batteri-Energi.DK レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har meget positive oplevelser med Batteri-Energi.dk. Firmaet fungere effektiv pÃ¥ alle fronter. Jeg fik hurtig respons fra min bestilling til modtagelsen af varen. Desuden fik jeg ogsÃ¥ meget venlig... もっず芋る

䌁業が回答したした

Leveringen & supporten var helt i orden. Jeg giver kun 3 stjerner fordi jeg synes der mangler nogle oplysninger nÃ¥r man kÞber anlÊgget. 1. man kunne godt skrive at hvis anlÊgget er mere end 10m fr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg er overrasket over hastigheden, jeg bestiller 16:40 ca. men da mobilepay lavede en fejl, blev ordren oprettet to gang, de ringer til mig kl 21 og spÞrger om det er en fejl der er to bestillinger,... もっず芋る

Her handler jeg afgjort igen! Fik skiftet indmaden pÃ¥ mit cykelbatteri i juni 2022 - og sparede herved godt 2.000,- i forhold til at kÞbe et nyt. Er fuldt tilfreds med det "nye" batteri. Dog ville det... もっず芋る

䌁業情報

1. 電池店
  2. 電池補造業者

圓該䌁業による蚘述

Vi tilbyder batterier og tilbehÞr til batteripakker samt mere.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 18ä»¶

レビュヌを曞く

Fremragende!

Virkelig hurtig ekspedition og fragt. Gode produkter!

2022幎11月28日

Hej Bob,

Vi er super glade du kunne lide dine produkter! Håber vi kan hjÊlpe en anden gang :=)

Batteri Energi ApS

Jeg kÞbte en ny batteri oplader

Jeg kÞbte en ny batteri oplader. Det gik hurtigt med ekspedition & levering. 1 dag!

2023幎1月10日

Hej Flemming,

HÃ¥ber du nyder din nye hurtig lader ;)

Batteri Energi ApS

Jeg har fået en ualmindelig god og

Jeg har fået en ualmindelig god og meget fair behandling hos firmaet. Kan varmt anbefales

2022幎12月19日

Hej!

Tak for de fine ord, håber vi kan hjÊlpe en anden gang! :)

Fornem service

Fornem service, her er der mange som kunne lÊre noget.

2022幎12月11日

Hej Bo,

Mange tak for rosen, det sÊtter vi pris på

Leveret som forventet.

Leveret som forventet, Jeg har endnu ikke haft strÞm på BMS'en, håber det forlÞber smertefrit. Der ligger en god vejledning på hjemmesiden, som formentlig vil vÊre en stor hjÊlp.
//JÞrgen

2022幎12月9日

Hej!

Tak!
Husk vi står til råighed på telefonen fra kl 10 til 17, hvis du har det mindste spÞrgsmål

God Service

Jeg lavede en bestilling, hvor at det viste sig at de desvÊrre ikke havde varerne på lager her nu,
SÃ¥ jeg blev ringet op og tilbudt et alternativ.

Tak for god service

2022幎10月31日

Fint produkt

Fint produkt, fin leveringstid, fin pris.
Jeg mangler dog instruktioner med produktet.

2022幎12月1日

Hej Erik,
Tak for din anmedelse.

Beklager du ikke har fået vejledningen med i kassen,
Kontakt os gerne på 6914 2030 eller Kontakt@batteri-energi.dk, så kan vi få sendt vejledningen på mail.

Batteri Energi ApS

Hurtig levering og god kommunikation

Hurtig levering og god kommunikation med sÊlger.
Pakning og levering var super fin.
Produktet ser rigtigt godt og solidt ud.

2022幎11月28日

Hej SÞren!,
Tak for de pÊne ord, vi håber du bliver glad for din Deye inverter. Hvis der er det mindste så ringer du bare :)
Fortsat god dag

Batteri Energi ApS

Gode priser hurtigt levering og god

Gode priser hurtigt levering og god support

2022幎11月8日

Hej Tajgun,

Vi bestrÊber os altid for at sÞrge for vores kunder har alt hvad de skal bruge til deres projekter.
Tag endelig fat i os igen til dit nÊste projekt :)

Batteri Energi ApS

Ordre afgivet for 10 dage siden, stadig ingen reaktion.

Opdatering af anmeldelsen på 1 stjerne....

Jeg er blevet kontaktet af Batteri-energi og de har rettet op på deres manglende interaktion.
Alle dele blev bestilt hjem, hvorfor der var lÊngere leveringstid.
Jeg har siden min fÞrste anmeldelse oplevet yderst fin kommunikation og service, hvorfor jeg nu retter min anmeldelse til 4 stjerner for deres forbedring!

Mvh Jens Christian Østerby Jensen

_--------------

Ordre afgivet for 10 dage siden.
Varene er endnu ikke modtaget, og virksomheden har ikke sendt nogen status.
Jeg har henvendt mig på mail med en forespÞrgsel om forventet leveringstid.
Stadig ingen reaktion fra virksomheden.

2022幎11月12日

Hej Jens,

En af mine kollegaer har kontaktet dig og lÞst problemet. Håber du er glad for din ordre :)

2022幎10月21日

Hej Preben, Tak!

Vrrroooom!
Vi bestrÊber os efter dag til dag levering,

Gode produkter.

Gode produkter.

Hurtig og god service
Kan anbefales

2022幎10月12日

Batteri-Energi.DK からの回答

Tak for de pÊne ord Gokhan.

Vi er glade for at hjÊlpe og sig endelig til en anden gang :)

Batteri Energi ApS

5 dage efter bestilling. Vare ikke modtaget.

5 dage efter bestilling. Vare endnu ikke afsendt. Telefonisk kontakt flere gange (kÞ) efter lÊngere tid bliver der lagt på.
Sendt besked til shoppen, ser der kommer en x-pres levering til mig, da varen er nÞdvendig for at jeg kan kÞre (som jeg i nu 5 dage ikke har kunne)
Ingen kommunikation vedr. forlÊnget levering fra shoppens side.
2 stjerner!

2022幎10月21日

Hej Anja,
Varen du har bestilt er på restordre, det blev gjort tydeligt både på produktsiden, kuvnen samt din ordre bekrÊftelse.

Du skrev ind til os kl 6:55 28-10-22 og skrev din Trustpilot anmeldelse 8:55 28-10-22. Du fik svar fra os 20 min efter.

Du kan ikke forvente en rest ordre vare at blive leveret dagen efter.
Din ordre er annulleret herfra
God weekend.
Batteri Energi ApS

Fik solgt brugte celler i forkert stÞrrelse

Jeg kÞbte det som skulle vÊre nye 202Ah celler, men fik udleveret 190Ah grade B celler (altså genbrugte og renoverede celler).
De tog cellerne tilbage og returnerede pengene, men på trods af at de ved at cellerne ikke er ok sÊlger de dem stadig på deres hjemmeside.

2022幎8月15日

Hej Mads,
Vi er kede af du havde den oplevelse, godt det blev lÞst. Cellerne du fik samt hele forsendelsen af 202Ah blev sendt tilbage til Kina da de kun testede til 196Ah.
Det er korrekt vi stadig sÊlger cellerne, dog er disse certificerede A grade som er direkte fra EVE power og Lishen nede Kina. Prisen på cellerne er også gået op da det er dyrere at kÞbe direkte fra de store giganter med vores kÞbe kraft.
Nu fåes der også et lille stykke papir med oplysninger på batch, såsom produktionsdato og kvalitet på hver celle

Komfortabel kundeservice nogensinde

Komfortabel kundeservice nogensinde tusind tak til jer batteri NRGi

vil helt klar anbefale jer til alle derude
og mine vare kom som lovet, og pakket så kompakt og skade sikret

Det dejligt at man kan stole på j’ers leveringstidspunktet.
Desuden altid skarpe priser og
Det helt klart min favorit butik online !
LÊnge leve batteri- energi i gÞr Danmark grÞnnere !!!

også er i altid blandt de billigste webshops. Udover det ! er j’ers vare i top kvalitet

Hjemmesiden er enkel og tilgÊngelig
God orientering om forlÞbet
Det var nemt at finde den vare jeg sÞgte.

så Dejligt at ud over det sÊdvanlige betalingsmuligheder
kan bruge mobilepay ved betaling
Og j’ers nye vÊrksted er virkelig flot
Og er glad for i fik j’ers firma sÃ¥ hurtig pÃ¥ benene efter det tragiske brÊnd stÊrkt klaret

Jeg kan varmt anbefale at handle hos Batteri-Energi

2022幎8月3日
自発的なレビュヌ

Har altid fået god service

Har altid fået god service. Blandt andet hjalp de mig med at ombytte en BMS til en anden hvilket jeg var glad for. Deres produkter har altid vÊret gode. Jeg har blandt andet bygget en stor batteripakke til min cykel som bare spiller

2022幎5月24日