Bestilte batteri til Husqverna 310 Robotklipper pÃ¥ en mandag, mottatt pÃ¥ fredag i norge. Var pÃ¥ mail til de nÃ¥r jeg bestilte og spurte om seriÞsiteten til nettsiden og batteri. Rask svar med at de var... ãã£ãšèŠã
Virksomheden besvarer ikke mails vedrÞrende data anmodninger, og udfÞrer dem ikke. Jeg har d. 10/2/2026 sendt dem en mail med en anmodning om sletning af data, og en opfÞlgningsmail igen d. 31/3/... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har en elrullstol och behövde nya batterier. Tog bild+mÃ¥tt pÃ¥ Mia gamla batterier och mailade det till dom och inom en timme sÃ¥ fick jag reda pÃ¥ vilka jag skulle ha. Skickade efter dom och vips s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fick hemskickat ett Dyson V8 batteri som inte passade till min orginaldammsugare ingen retursedel inget öppet köp.Kontaktpersonen otrevlig och ej villig att betala för det returnerade batteriet inte... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
www.batterinet.dk er en dansk onlineshop med et stort udvalg af special batterier, batterier og tilbehÞr samt artikler til din bolig og have, altid til super skarpe og konkurrencedygtige priser. Vi har et stort udvalg af bl.a. Lithium batterier i forskellige volt, og også genopladelige Lithium batterier. Du finder også blybatterier til f.eks. golfvogne, el biler og el-scocter fra flere mÊrker og i forskellige volt, afhÊngig af dit behov. Vi fÞrer mange stÊrke brands som f.eks. Duracell, Osram, Nitecore, Varta og Victron. Vi har et stort udvalg af alverdens batterier til f.eks. den almindelige husholdning eller bil, MC og marine batterier samt boremaskine og robotplÊneklipper batterier. Mangler du en pool, mini drivhus eller vinkÞleskab eller måske kÞkken og bad produkter har vi også dette. Du finder et bredt udvalg af LED-lyskÊder, LED-stearinlys og julevarer. Mangler du en god gaveidé har vi f.eks. LED lygter, LED pandelygter og UV rav lygter fra Nitcore, som er produkter i hÞj kvalitet og flot design. Vi har et dansk lager og leverer derfor dine varer med dag-til-dag levering i hele Danmark. Vi tilbyder billig fragt fra 29kr og fri fragt ved 499kr. Vi sidder klar i kundeservice og hjÊlper altid gerne med spÞrgsmål, råd og vejledning på info@batterinet.dk
Virkevangen 48b, 8960, Randers SÃ, ãã³ããŒã¯
- info@batterinet.dk
- www.batterinet.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Jeg kÞbte Pool fliser 9 stk
Jeg kÞbte Pool fliser 9 stk. som var vind og skÊve og som ikke passede sammen i takkerne. Efter flere mails frem og tilbage og sendte billeder fik jeg den besked at at varen var som den skulle vÊre. Det var fordi jeg ikke brugte dem som underlag for en pool. Jeg kunne jo bare sende dem tilbage. De ville simpelthen ikke tro på mig.
Jeg har kÞbt et tilsvarende produkt men et andet mÊrke, til den halve pris et andet sted og fliserne er her kvadratiske og tapperne passer sammen. De ligger plant på gulvet uden en pool oven på.

Meget meget trÊls oplevelse
KÞbte et tipi telt og tog pÃ¥ tur med 5 smÃ¥ bÞrnebÞrn. INGEN plÞkker i posen - Þh what to do âŠ..ð³
Hvis det ikke fÞlger med SÃ
SKRIV DET MED BLINKENDE RÃDT, sÃ¥ man ved det ð
Jeg er SUR !

Batterinet.dk ããã®åç
Kan ikke rÃ¥de nogen til at kÞbe nogetâŠ
Kan ikke råde nogen til at kÞbe noget som helst ved dette firma. Eller ved nogen af de andre 5 navne han bruger. Manden bag dette firma sÊlger dårlige produkter, beholder dem ved reklamation. Og vil ikke fortage sig yderligere.

Produktet har ingen effekt
Produktet har ingen effekt
Pengene ud af vinduet

Professionel kundeservice som sÊtterâŠ
Professionel kundeservice som sÊtter kundens Þnsker i hÞjsÊde! Jeg har haft en rigtig god oplevelse.

Batterinet.dk ããã®åç
Jeg har kÞbt et batteri tilâŠ
Jeg har kÞbt et batteri til campingvogn, hjemmesiden er nem at finde rundt i, og batteriet blev leveret meget hurtigt med GLS, 2 dage efter at have bestilt trods weekend.

Min pakke med 30 stk 20165 Li-ion batterier
Min pakke med 30 stk. 18650 li-ion batterier, blev modtaget i en pakke, hvor de lå helt lÞs uden nogen som helst beskyttelse, og det er kun et held, at de ikke var beskadiget under transporten !
Da jeg kontaktede firmaet, var de totalt ligeglade, og selv på en opfordring på en forbedring til en kommende handel, var de totalt ligegyldige mht. min opfordring !
Jeg vil aldrig handle med denne virksomhed igen !

Varen leveret som bestilt
Varen leveret som bestilt, godt indpakket og hurtig leveret.

Bilbatteri blev hurtigt leveret
Bilbatteri blev hurtigt leveret. Dog var der valgt Bring levering til en Silvan som man Êndrede til fragtmand (pga. vÊgt) unden besked til mig. Kun ved telefonisk henvendelse til Batteriet fandt jeg ud af det

Batterinet.dk ããã®åç
Nem hjemmeside og god supportâŠ
Nem hjemmeside og god support efterfÞlgende.
Jeg havde lidt problemer med at connecte via BT til batteriet og skrev til support - de svarede med det samme (i weekenden) og mit problem blev lÞst - SUPER service - Tak til Michael...

hurtig levering
hurtig levering, produkt levede fuldt op til min forventning. pris ved kÞb af 10 stk gjorde det ca 50% billigere end andre steder, jeg vil helt sikkert kÞbe derfra igen :)

Fantastisk kundeservice
Jeg sÞgte et nyt batteri til min gamle pc og skrev til kundeservice for at finde det helt rigtige batteri og sikke en fantastisk service! Efter blot fÃ¥ timer fik jeg tilsendt et link, og da jeg stadig var i tvivl om det var det rigtige batteri ( jeg ved intet om batterier og pcâ er) sÃ¥ blev der hurtigt tjekket en ekstra gang og bekrÊftet at det var det rigtige batteri.
Jeg bestilte og få dage efter kÞrte min pc igen.
Tak for hjÊlpen Casper, de bedste anbefalinger herfra.

Batterinet.dk ããã®åç
Hurtig ekspedition og en hurtig levering

Gode priser
Gode priser, hurtig levering. Hvad mere kan man Þnske sig?

Batterinet.dk ããã®åç
TrovÊrdighed og efektiv levering ð

Batterinet.dk ããã®åç
Alletider sÞges har man fÃ¥et derforâŠ
Alletider sÞges har man fået derfor giver jeg dem fem stjerner

Hurtig levering & ingen problemer