Batterinet.dk レビュヌ 254

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bestilte batteri til Husqverna 310 Robotklipper pÃ¥ en mandag, mottatt pÃ¥ fredag i norge. Var pÃ¥ mail til de nÃ¥r jeg bestilte og spurte om seriÞsiteten til nettsiden og batteri. Rask svar med at de var... もっず芋る

Virksomheden besvarer ikke mails vedrÞrende data anmodninger, og udfÞrer dem ikke. Jeg har d. 10/2/2026 sendt dem en mail med en anmodning om sletning af data, og en opfÞlgningsmail igen d. 31/3/... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har en elrullstol och behövde nya batterier. Tog bild+mÃ¥tt pÃ¥ Mia gamla batterier och mailade det till dom och inom en timme sÃ¥ fick jag reda pÃ¥ vilka jag skulle ha. Skickade efter dom och vips s... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fick hemskickat ett Dyson V8 batteri som inte passade till min orginaldammsugare ingen retursedel inget öppet köp.Kontaktpersonen otrevlig och ej villig att betala för det returnerade batteriet inte... もっず芋る

䌁業情報

1. 電池店
  2. カヌ バッテリヌ販売店
  3. 庭園
  4. キッチン甚品店
  5. プヌル甚品店

圓該䌁業による蚘述

www.batterinet.dk er en dansk onlineshop med et stort udvalg af special batterier, batterier og tilbehÞr samt artikler til din bolig og have, altid til super skarpe og konkurrencedygtige priser. Vi har et stort udvalg af bl.a. Lithium batterier i forskellige volt, og også genopladelige Lithium batterier. Du finder også blybatterier til f.eks. golfvogne, el biler og el-scocter fra flere mÊrker og i forskellige volt, afhÊngig af dit behov. Vi fÞrer mange stÊrke brands som f.eks. Duracell, Osram, Nitecore, Varta og Victron. Vi har et stort udvalg af alverdens batterier til f.eks. den almindelige husholdning eller bil, MC og marine batterier samt boremaskine og robotplÊneklipper batterier. Mangler du en pool, mini drivhus eller vinkÞleskab eller måske kÞkken og bad produkter har vi også dette. Du finder et bredt udvalg af LED-lyskÊder, LED-stearinlys og julevarer. Mangler du en god gaveidé har vi f.eks. LED lygter, LED pandelygter og UV rav lygter fra Nitcore, som er produkter i hÞj kvalitet og flot design. Vi har et dansk lager og leverer derfor dine varer med dag-til-dag levering i hele Danmark. Vi tilbyder billig fragt fra 29kr og fri fragt ved 499kr. Vi sidder klar i kundeservice og hjÊlper altid gerne med spÞrgsmål, råd og vejledning på info@batterinet.dk

3.3

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Batterier kom som aftalt

ingen problemer, bestilling kom som beskrevet

2023幎11月30日

Hej Johannes.

Mange tak for din anmeldelse af batterinet.dk

Det er fantastisk at erfare, at vi lever op til dine forventninger.
Det er vigtigt for os, at vores kunder har en god oplevelse når de handler hos os.

Kundeservice.

Pas på med QR koder på Êskerne!

Jeg har fået, hvad jeg har bestilt. Jeg kunne have sagt mig selv, at varen ville vÊre det sÊdvanlige fra Kina, men jeg tog chancen, og der er intet at udsÊtte på Batterinet. Men vÊr klar over at hvis man skanner QR koden på Êsken ( for at styre lyskÊdenettet) kommer man ind på en app, hvor der krÊves kreditkort oplysninger for at få adgang til styringen af det!!! Heldigvis går det fint uden app ved hjÊlp af knappen på ledningen.

2023幎11月28日

Hej Jane

Mange tak for din anmeldelse af batterinet.dk

Vi har taget kontakt til producenten, der har bekrÊftet at der ikke skal benyttes betalingskort til brug af produkt.

Bestilte lyskÊder her

Bestilte lyskÊder her. Efter kort tid virkede den ene ikke. Jeg skrev til firmaet og beklagede mig. Jeg forventede at få en ny lyskÊde, som virkede men nej de kunne kreditere mig.
Jeg bad om en ny lyskÊde men det ville de ikke. Det betyder så, at hvis jeg vil have en lyskÊde magen til de andre jeg har - ja skal jeg bestille en ny og så skal jeg endnu en gang betale Porto. Den udgift burde de have afholdt.
Absolut sidste gang jeg handler der og I andre skal vÊre opmÊrksomme på den dårlige kundepleje.

2023幎11月28日

Batterinet.dk からの回答

Hej Bente, hvis en vare er defekt bliver den enten ombyttet eller krediteret. En lyskÊde til 29,- sender vi ikke frem og tilbage, men krediterer dig naturligvis kÞbet.

Hurtig ekspedition samt rigtig god

Hurtig ekspedition samt rigtig god kundeservice.
Sendte mail meget hurtig, da et af de bestilte varer var i restordre, med forslag om alternativ 😊

2023幎11月1日

Hej Lis.

Mange tak, fordi du har taget dig tid til at skrive din flotte anmeldelse af batterinet.dk.

Det er skÞnt at hÞre, at du synes godt om vores service. Det er takket vÊre din feedback, at vi kan blive bedre som virksomhed.
Vi håber, at du har lyst til at dele dine oplevelser med os igen en anden gang - din mening er vigtig for os.

Kundeservice.

Super hurtig levering og god vare

2023幎10月24日

Hej Winnie.

Alt perfekt

2023幎10月21日

Hej Kim.

Vi takker mange gange for din flotte anmeldelse af batterinet.dk.

Den sÊtter vi pris på, og vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores service.

Kundeservice.

Superhurtig levering til en pris der lå

Superhurtig levering til en pris der lÃ¥ 1/3 under andre online sÊlgere, sÃ¥ kan varmt anbefales 🀗

2023幎10月26日

Hej Miguel.

Tusind tak for din flotte anmeldelse af batterinet.dk.

Vi er stolte af, at vi lever op til dine forventninger.
Hos batterinet bestrÊber vi os på at levere en fantastisk service til vores kunder. Derfor er vi super glade for din feedback.

Behagelig samtale

Behagelig samtale

2023幎10月20日

Hej Jesper.

Super hurtig levering😀

2023幎10月6日

Hej Birthe.

Kundeservice.

Super kvalitet og hurtig levering

2023幎9月29日

Hej Palle.

Vi takker mange gange for din anmeldelse af batterinet.dk.

God service og support

2023幎8月25日

Hej Palle.

Ble lovet 2 batterier som jeg bestilte

Ble lovet leveringstid på 3-5 dager på 2 batterier som jeg bestilte. flere uker etterpå fikk jeg 1 av 2. Venter fortsatt på nummer 2. Ekstrem dårlig kundeservice med useriÞs ansvarfraskrivelse. HOLD DERE LANGT UNNA BATTERINETT

2023幎8月18日

Hej Glenn,

Vi beklager meget at du har haft problemer med din levering. Dine to batterier er afsendt fra os i hver sin pakke kort tid efter bestillingen.

PostNord har haft problemer med forsendelsen, hvilket vi desvÊrre ikke har indflydelse på, selvom vi gentagende gange rykker for levering.

Den forsinket pakke er i dag ankommet til Drammen, hvor den klargÞres til at blive leveret.

Hvis du har nogle spÞrgsmål, så tÞv endelig ikke med at kontakte os på info@batterinett.no.

Kundeservice, Batterinett.no

God oplevelse

Havde kigget herinde inden jeg bestilte, og så nogle negative anmeldelser , men lÊste dem så. Folk giver 1 stjerne for mÊrkelige ting .
Jeg bestilte trygt og varen kom ganske hurtigt og varen var godt pakket ind ..
Fremragende sted

2023幎7月30日

Hej Daniel.

Rekommenderar detta företag.

Har en elrullstol och behövde nya batterier.
Tog bild+mått på Mia gamla batterier och mailade det till dom och inom en timme så fick jag reda på vilka jag skulle ha.
Skickade efter dom och vips så hade jag rÀtt batterier och Àr super nöjd.
BÀttre service kan man inte få.

Mange tak!

2023幎7月16日

Hej Kerstin.

hurtig ekspedition

2023幎7月14日

Hej Lotte.

Kundeservice.

Hurtig levering! (dag-til-dag) Meget tilfreds med produktet (Nitecore Powerbank)

2023幎7月11日

Hej Thea.

Vi takker mange gange for din flotte anmeldelse af batterinet.dk.

Kundeservice.

Manglende hjÊlpe ved reklamation.

Manglende hjÊlp ved reklamation.
Jeg kÞbte sidste år to batterier til min grÊsslåmaskine. kÞbet fungerende rigtig godt, god pris og hurtig levering.
Denne forsommer fungerer batterierne imidlertid ikke lÊngere. Jeg får at vide at det er fordi jeg ikke har brugt dem over vinteren.
Der er ikke leveret nogen vejledning med til batterierne der beskriver at de skal vedligeholdes på sÊrlig vis.
Jeg synes det er ansvarsfraskrivelse i urimelig grad. Jeg har brugt batterierne helt som det må forventes og derfor synes jeg at det må vÊre rimeligt at få batterierne ombyttet. -Hvis ikke batterierne til en grÊsslåmaskine kan tåle ikke at blive brugt om vinteren, bÞr den information gives sammen med kÞbet.

2023幎6月28日

hurtigt og god service.

Jeg fik mit batteri efter 16 tim. De tager telefonen med det samme, og hjÊlper selv med rabatkode.
Kan kun anbefale dem.

Leveret til tiden

Leveret til tiden - og prisen var OK

2023幎6月22日

Hej JÞrgen.

Tusind tak for din flotte anmeldelse af batterinet.dk.

Vi er stolte af, at vi lever op til dine forventninger.

Kundeservice.

Altid glad for at handle ved

Altid glad for at handle ved Batterinet.dk

2023幎6月17日

Hej Ester.