4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

11件のレビュヌ

God behandling

Jeg besÞgte BÞje & BrÞchner i Vejle i flere omgange for at kigge på bil. Jeg valgte i sidste ende en anden bil fra en anden forhandler, men dette var pga. bilen og ikke pga. en dårlig oplevelse hos forhandleren.

Generelt blev jeg rigtig godt modtaget hos BÞje & BrÞchner, uanset hvem jeg talte med, og jeg kan klart anbefale at aflÊgge dem et besÞg hvis god, moden og seriÞs behandling er noget der er vigtigt for en når man skal foretage så stor en investering som en bil.

2026幎4月27日

Vi har holdt ferie i Lalandia Billund

Vi har holdt ferie i Lalandia Billund men oplever desvÊrre at motor lampen i bilen lyser. Vi er på ferie med vores 3 bÞrn og min hÞjgravide kone. Af den grund kan vi ikke undvÊre vores bil. På trods af en varslende 2 ugers ventetid valgte vÊrkstedet at presse os ind så ferien ikke var Þdelagt. Det skal lige siges at det ikke var en stor operation men stadige skylder vi en stor tak til vÊrkstedet og de folk der hÞjt sandsynligt måtte arbejde over. Super service.

2023幎5月24日

Rigtig dårlig service i Billund

Rigtig dårlig service i Billund afdeling.Fik min bil til reparation efter en lille ulykke og når de har fjernet kofanger de har skadet et stykke lak fra bilen.Når jeg gik tilbage til ham,han vil ikke hÞre til mig og i stedet sagde at der er rust under lak selv jeg tror der er ikke rust under lak.
Det vigtigste for mig er jeg ved at lakken var i orden når jeg har leveret bilen til dem og de har skadet den med de nÊgter at reparere lakken

2022幎8月19日
自発的なレビュヌ

Ford forhandlere spinner guld på Kuga

Ford forhandlere spinner guld på Kuga PHEV biler med ekstraudstyr
Selvom der ikke skal betales afgift af de fÞrste kr. 40.000,- på ekstraudstyr på elbiler eller Plugin Hybrid Biler i 2020, har Ford valgt at vise prisliste med ekstraudstyr inkl. afgift. på deres Kuga PHEV.
Dvs. at kÞber man for kr. 100.000,- ekstraudstyr efter deres prisliste, er den reelle pris kun kr. 40.000,- inkl. forhandlerens fortjeneste.
Altså får forhandleren en ekstra indtjening på 60.000,- ved salget, udover den normale fortjeneste, hvis bilen bliver solgt uden afslag i prisen, med ekstra udstyr for kr. 100.000,-
Som eksempel kÞbte min kone og jeg i slutningen af juli en Ford Kuga ST+ PHEV demobil, hos BÞje og BrÞchner i Vejle der havde kÞrt 10.000 km for kr. 378.000,- + byttebil til vÊrdi kr. 32-36.000,- jfr. bilpriser.dk (juli måned) d.v.s i alt over kr. 410.000,-
Efter handlen finder vi ud af, at to andre forhandlere kun skal have hhv. kr. 340.000,- og kr. 345.000,- i ren handel uden byttebil for en helt ny model med samme udstyr og tilbehÞr. Samtidig kan vi på skat.dk se, at BÞje og BrÞchner kun afregner den til kr. 316.000,- over for Skat inkl. afgifter, moms og fortjeneste
Samtidig har en forhenvÊrende Ford sÊlger fortalt, at han i april havde kig på samme model med samme udstyr, og på det tidspunkt kostede den netto lige under kr. 300.000,- inkl. afgifter og moms, og det svarer jo fint til det man kan se på på Skat.dk
D.v.s. at BÞje og BrÞchner har haft en fortjeneste på 60.000-80.000,- på vores bil. Det svarer til at jeg skal tjene nÊsten kr. 200.000,- fÞr skat, for at betale denne forhandlers grove overpris, som igen svarer til mere end et halv års arbejdslÞn for mit vedkommende.
EfterfÞlgende har jeg snakket med andre, der ogsÃ¥ har kÞbt hos BÞje og BrÞchner, og det ser desvÊrre ud til at vÊre generelt og ikke et enkeltstÃ¥ende tilfÊlde. Ud af 8 stk. er de 5 ogsÃ¥ solgt med overpris, 2 stk til OK pris (fortjeneste anslÃ¥et til 15 – 25.000,-) og en enkelt ville ikke oplyse prisen. Jeg har ogsÃ¥ eksempler pÃ¥ overpriser pÃ¥ vÊrkstedet, som dog ikke lige har med vores situation at gÞre.
FDM, AnkenÊvnet for Biler og forbrugerombudsmanden tager desvÊrre ikke denne typer sager, og min kone og jeg har selvfÞlgelig kontaktet både sÊlger (Finn Kronborg) og ejer (Bent Krogh) utallige gange, så de kunne få mulighed for at rette op på denne grove overpris, men det er de ikke interesserede i.
Derfor kan jeg kun anbefale: KÞb aldrig hos BÞje og BrÞchner, fÞr man har checket prisen mindst 2-3 andre steder inden kÞb
Se mere på http://JegFÞlerMigSnydtAfFordBÞjeOgBrÞchneriVejle.dk

2020幎11月20日

Kun dårlige oplevelser.

Har ikke selv handlet der. Men dem jeg kender, som har kÞbt bil der. Er blevet behandlet usÊdvanlig dårligt. Det er deres Billund afd. som ikke behandler reklamationer anstÊndig. De burde måske overveje denne afdelings fortsatte eksistens. Pas på. Med de rigtige ansatte kunne det sikkert vÊre en fornuftig bilforhandler.

2016幎4月11日

DÃ¥rlig behandling hele vejen igennem - Billundafdelingen

KÞbte en nyere Mondeo til 160.000,- hos BÞje og BrÞchner i Billund - de gav 6 måneders garanti. Kort efter fik bilen problemer, idet den ved almindelig kÞrsel pludselig lukkede ned og gik ud. Det gav direkte farlige situationer - ubehageligt, ikke mindst når man kÞrer med bÞrn i bilen.
VÊrkstedet forsÞgte at udbedre fejlen ved at skifte diverse småting. Kort efter garantiens udlÞb opstod problemet igen - fuldstÊndig identisk med den fejl, der tidligere havde vÊret.
Nu afslog vÊrkstedet dog at afhjÊlpe problemet med mindre at vi selv betalte. De var ligeglade med, at problemet var opstået indenfor garantien og åbenbart ikke korrekt afhjulpet. Efter mange diskussioner gik de dog med til at betale arbejdslÞn, men vi måtte selv betale en meget dyr reservedel (en slags ventil?).
Nu er problemet opstået igen - og vÊrkstedet vil ikke vedkende sig nogen form for ansvar - ud over evt. reservedelsgarantien (som jo ikke koster dem penge).
Alt i alt en behandling, som burde have vÊret endt i en retssal - har dog desvÊrre pt. ikke tiden til det.
Kan kun anbefale folk at holde sig langt vÊk!

2016幎3月16日

BÞje og BrÞchner Billund. Nemt, hurtigt og problemfrit

Har kÞbt bil i billund afdelingen til en handelsvÊrdi på ca 130000 kr. Perfekt og fleksibel fremvisning, problemfri handel med hurtig levering og efterfÞlgende opfÞlgning på et par småting der lige skulle rettes på bilen gik helt efter bogen. Vi fik lånebil, og vÊrkstedets arbejde var helt i top. Alt i alt en MEGET positiv oplevelse, både hvad angår salgsvogne, personale og arbejdet de udfÞrer.. De fortjener 6 stjerner

2014幎12月24日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ