Har brugt belladyre klinik gennem 13 Ã¥r og er meget tilfreds. De altid sÞde og grundige. GÞr oplevelsen for hunden sÃ¥ tryg som muligt...kan kun anbefales ð
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super proffessionelle dyrlÊger. Med et fantastisk og kÊrligt tag pÃ¥ dyr. KÊrlige, venlige, rolige og taler ikke "hen over hovedet" pÃ¥ dig, nÃ¥r de skal beskrive dit dyrs tilstand og behandling. Jeg fly... ãã£ãšèŠã
Vi skiftede fra en anden dyrelÊge til Bella Dyreklinik, da vores ene kat blev ved at skrante. Vi blev nu taget alvorligt og modtog yderst kompetent behandling! Kort herefter blev vores anden ka... ãã£ãšèŠã
Vi har en lille hund med noget allergi. FÞrste problem var at den ene dyrlÊge anbefaler os noget allergivenligt foder, derfor kÞber vi en stor pose, nÊste gang vi kommer siger den anden dyrlÊge at... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi er en specialiseret smådyrsklinik beliggende på Fredrikssundsvej 127 i BrÞnshÞj.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Har brugt belladyre klinik gennem 13 Ã¥râŠ
Vi skiftede fra en anden dyrelÊge tilâŠ
Kort herefter blev vores anden kat syg, og vi kom til lynhurtigt og fik ham hasteopereret - ovenikÞbet til pris, som absolut var god!!
Vi vil, på det varmeste, anbefale Bella Dyreklinik!
Vi har kun oplevet hurtig, engageret, empatisk, sympatisk og yderst kompetent behandling på klinikken!
Vi er meget taknemmelige og trygge, og vi har helt klart fundet vores fremtidige dyrelÊge hos Bella Dyreklinik.
Advarsel:
Advarsel:
De opdigter lÞgne overfor udlejere.
Bella dyreklinik som har sat KLM Byg Aps på opgaven med at rive alt ned fra gulv til loft og bygge op efter eget Þnske, der har det vÊret en plage uden lige. De arbejder man-sÞndag fra kl 06:30 til kl. 21:00 eller senere og vi snakker om alle dage på alle tidspunkter dog ikke mellem kl. 22-06 og de hammer, bore og banker så meget og så voldsomt at det runger igennem alle lejlighederne som ligger ovenpå.
PrÞvede at kontakte KLM Byg sÞndag den 18-01-2026 kl. 07:30 på en sms til om hvad de bilder sig ind at larme på en sÞndag og også dagen fÞr lÞrdag den 17-01-2026 hvor de begyndte kl. 06:30 og at jeg agter og klage til AAB
Svaret jeg fik tilbage var: GÞr det.
Så alså ingen dialog fra KLM Byg Aps

Belladyreklinik ããã®åç
Super god og tryk behandling
Super god og tryk behandling.
Fik en god og faglig forklaring, fÞlte min hund var i trykke hÊnder hos den.
God behandling og efterfÞlgende godâŠ
God behandling og efterfÞlgende god forklaring på operationen. Kan klart anbefale Bella dyreklinik.

Belladyreklinik ããã®åç
Dygtige, omsorgsfulde og til fornuftig pris
Meget venlige og omsorgsfulde. Bella var også vÊsentlig billigere end de dyrlÊger som er tÊttere på vores bopÊl.

Super oplevelse
Dygtig og meget grundig dyrlÊge.
Dygtig og meget grundig dyrlÊge.

Altid dygtige medarbejdere
Altid god og professionel modtagelse og sparring hos Bella Dyreklinik. Min ene hund er kommet der i 15 Ã¥r og vi bruger klinikken til alle vores tre hunde. Der er en respektfuld og professionel tone, men ogsÃ¥ tid og omsorg til rÃ¥dgivning om behandling og efterbehandling. Det er min klare opfattelse at hundens bedste altid er i fokus, og at der ikke bliver behandlet âbare for at behandleâ. Vi fÞler os meget trygge nÃ¥r vi kommer i klinikken med vores hunde, uanset om vi er der for vaccine, for at kÞbe godbider eller skulle pÃ¥ vÊgten. Vi bliver mÞdt med imÞdekommenhed og man fornemmer at de ansatte brÊnder for dyrenes ve og vel. Det er altid nemt at komme i kontakt med klinikken og at fÃ¥ tid.

God dyrlÊge
Kompetent og venlig behandling. Gode til bange dyr.

KÊmpe anbefalinger
Som fÞrstegangsforÊldre er der mange ting man skal lÊre, man kan vÊre nervÞs for at gÞre noget forkert, derfor er det fantastisk at have Bella dyreklinik som livslinje. De tager sig tid til en. Vores lille hund kommer tit forbi på sine gåture, og får en godbid og en nusser. Hun elsker at komme der. Når der har vÊret noget galt, som f.eks. hjerteorm. Så bruger de meget tid på at vÊre omhyggelige, de er omsorgsfulde og vejleder og guider hele vejen igennem. Vi kan ikke forstille os noget sted hvor vi heller vil efterlade vores lille skat til undersÞgelser, end i armene hos de kompetente mennesker der arbejder på Bella dyreklinik. KÊmpe anbefalinger herfra.

Jeg fÞler mig 100% tryg
Jeg fÞler mig 100% tryg
v/Jeres ekspertise & dygtighed - vi får den bedste behandling
& opfÞlgning mmm - det er rart

God behandling
God behandling, dygtig dyrelÊge og meget sÞd og kompetent.

Belladyreklinik ããã®åç
Altid en god oplevelse at komme i Belladyreklinik
Altid venlig, professionel og rolig behandling eller undersÞgelse af vores kat.
Overordnet god oplevelse
Rart, venligt og enorm kompetent personale. Vi kan tydeligt mÊrke at de brÊnder for dyr. De har vÊret dygtige til at imÞdekomme vores svÊrt syge kats behov (og vores). Tak for jer. Kan til hver en tid anbefale denne klinik.
Positiv oplevelse
Jeg og min hund er blevet mÞdt med smil og sÞd vejledning
Virkelig dygtige dyrlÊger
Virkelig dygtige dyrlÊger. fik opereret Þjet på vores undulat så flot et arbejde.så abselut tilfreds . kommer der stadig ..
FÃ¥r altid den bedste behandling
Får altid den bedste behandling, og min hund er bestemt en af de mere besvÊrlige,
Fordi Hun har svÊr angst, der bliver sat ekstra tid af til os og god tid gÞr en forskel
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã