Belladyreklinik レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super proffessionelle dyrlÊger. Med et fantastisk og kÊrligt tag pÃ¥ dyr. KÊrlige, venlige, rolige og taler ikke "hen over hovedet" pÃ¥ dig, nÃ¥r de skal beskrive dit dyrs tilstand og behandling. Jeg fly... もっず芋る

Vi skiftede fra en anden dyrelÊge til Bella Dyreklinik, da vores ene kat blev ved at skrante. Vi blev nu taget alvorligt og modtog yderst kompetent behandling! Kort herefter blev vores anden ka... もっず芋る

Vi har en lille hund med noget allergi. FÞrste problem var at den ene dyrlÊge anbefaler os noget allergivenligt foder, derfor kÞber vi en stor pose, nÊste gang vi kommer siger den anden dyrlÊge at... もっず芋る

䌁業情報

1. 獣医
  2. 動物病院
  3. 救急動物医療サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi er en specialiseret smådyrsklinik beliggende på Fredrikssundsvej 127 i BrÞnshÞj.

優良

通垞1週間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

Vi skiftede fra en anden dyrelÊge til

Kort herefter blev vores anden kat syg, og vi kom til lynhurtigt og fik ham hasteopereret - ovenikÞbet til pris, som absolut var god!!

Vi vil, på det varmeste, anbefale Bella Dyreklinik!
Vi har kun oplevet hurtig, engageret, empatisk, sympatisk og yderst kompetent behandling på klinikken!

Vi er meget taknemmelige og trygge, og vi har helt klart fundet vores fremtidige dyrelÊge hos Bella Dyreklinik.

2026幎4月30日

Advarsel:

Advarsel:
De opdigter lÞgne overfor udlejere.

Bella dyreklinik som har sat KLM Byg Aps på opgaven med at rive alt ned fra gulv til loft og bygge op efter eget Þnske, der har det vÊret en plage uden lige. De arbejder man-sÞndag fra kl 06:30 til kl. 21:00 eller senere og vi snakker om alle dage på alle tidspunkter dog ikke mellem kl. 22-06 og de hammer, bore og banker så meget og så voldsomt at det runger igennem alle lejlighederne som ligger ovenpå.
PrÞvede at kontakte KLM Byg sÞndag den 18-01-2026 kl. 07:30 på en sms til om hvad de bilder sig ind at larme på en sÞndag og også dagen fÞr lÞrdag den 17-01-2026 hvor de begyndte kl. 06:30 og at jeg agter og klage til AAB

Svaret jeg fik tilbage var: GÞr det.

Så alså ingen dialog fra KLM Byg Aps

2026幎1月19日

Hej

Vi beklager de gener, som vores ombygning kan have medfÞrt for beboere i ejendommen.
Arbejdet udfÞres af autoriserede håndvÊrkere og planlÊgges efter gÊldende regler og retningslinjer.

Eventuelle klager vedrÞrende stÞj og arbejdstider bedes rettes til ejendommens udlejer/boligforening.

Bella Dyreklinik

God behandling og efterfÞlgende god

God behandling og efterfÞlgende god forklaring på operationen. Kan klart anbefale Bella dyreklinik.

2025幎10月17日

Belladyreklinik からの回答

Hvor er det dejligt at hÞre – tusind tak for de pÊne ord 😊
Vi er glade for, at både behandling og opfÞlgning levede op til dine forventninger.
Tak fordi du anbefaler os 💙

Bella Dyreklinik

Dygtige, omsorgsfulde og til fornuftig pris

Meget venlige og omsorgsfulde. Bella var også vÊsentlig billigere end de dyrlÊger som er tÊttere på vores bopÊl.

2025幎10月1日

Belladyreklinik からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊
Det glÊder os virkelig at hÞre, at I oplevede os som både venlige og omsorgsfulde.
Vi sÊtter ogsÃ¥ stor pris pÃ¥, at du fremhÊver vores priser – vi gÞr os altid umage for at tilbyde hÞj faglighed til en fair pris.

Bella Dyreklinik 💙

Dygtig og meget grundig dyrlÊge.

Dygtig og meget grundig dyrlÊge.

2025幎9月8日

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du oplevede vores dyrlÊge som både dygtig og grundig.

Altid dygtige medarbejdere

Altid god og professionel modtagelse og sparring hos Bella Dyreklinik. Min ene hund er kommet der i 15 Ã¥r og vi bruger klinikken til alle vores tre hunde. Der er en respektfuld og professionel tone, men ogsÃ¥ tid og omsorg til rÃ¥dgivning om behandling og efterbehandling. Det er min klare opfattelse at hundens bedste altid er i fokus, og at der ikke bliver behandlet “bare for at behandle”. Vi fÞler os meget trygge nÃ¥r vi kommer i klinikken med vores hunde, uanset om vi er der for vaccine, for at kÞbe godbider eller skulle pÃ¥ vÊgten. Vi bliver mÞdt med imÞdekommenhed og man fornemmer at de ansatte brÊnder for dyrenes ve og vel. Det er altid nemt at komme i kontakt med klinikken og at fÃ¥ tid.

2025幎8月21日

Belladyreklinik からの回答

Tusind tak for din meget fine og grundige anmeldelse 💙
Det betyder enormt meget for os at hÞre, at I har fÞlt jer trygge hos os gennem sÃ¥ mange Ã¥r – og at vi har fÃ¥et lov til at fÞlge jeres hunde i bÃ¥de store og smÃ¥ besÞg.

Vi er isÊr glade for, at du oplever vores rådgivning som respektfuld, omsorgsfuld og professionel, og at hundens bedste altid er i fokus.

Tak for jeres store tillid og loyalitet – det sÊtter vi virkelig pris pÃ¥ 🐟

God dyrlÊge

Kompetent og venlig behandling. Gode til bange dyr.

2025幎8月14日

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har oplevet en kompetent og venlig behandling hos os.

Vi har i stigende grad fokus pÃ¥ bange og nervÞse dyr, og vi gÞr os meget umage med at skabe en rolig oplevelse med tid, tÃ¥lmodighed og trygge rammer – sÃ¥ bÃ¥de dyr og ejer fÞler sig godt tilpas 🐟

Tak fordi du tog dig tid til at skrive det.

KÊmpe anbefalinger

Som fÞrstegangsforÊldre er der mange ting man skal lÊre, man kan vÊre nervÞs for at gÞre noget forkert, derfor er det fantastisk at have Bella dyreklinik som livslinje. De tager sig tid til en. Vores lille hund kommer tit forbi på sine gåture, og får en godbid og en nusser. Hun elsker at komme der. Når der har vÊret noget galt, som f.eks. hjerteorm. Så bruger de meget tid på at vÊre omhyggelige, de er omsorgsfulde og vejleder og guider hele vejen igennem. Vi kan ikke forstille os noget sted hvor vi heller vil efterlade vores lille skat til undersÞgelser, end i armene hos de kompetente mennesker der arbejder på Bella dyreklinik. KÊmpe anbefalinger herfra.

2025幎7月22日

Belladyreklinik からの回答

Tusind tak for jeres utroligt fine og hjertevarme anmeldelse 💙
Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at I som fÞrstegangs-hundeforÊldre har fÞlt jer trygge og godt guidet hos os – netop det er noget, vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥.

Hvor er det dejligt at hÞre, at Molly elsker at kigge forbi pÃ¥ sine gÃ¥ture – hun har helt sikkert ogsÃ¥ en helt sÊrlig plads hos os 🐟

Når der opstår sygdom, gÞr vi os altid umage med at tage os god tid, vÊre grundige og stÞtte jer hele vejen igennem, og det betyder meget, at I har mÊrket den omsorg.

Tusind tak for jeres store tillid og kÊmpe anbefaling – den varmer mere, end I aner 💙

Jeg fÞler mig 100% tryg

Jeg fÞler mig 100% tryg
v/Jeres ekspertise & dygtighed - vi får den bedste behandling
& opfÞlgning mmm - det er rart

2025幎7月11日

Belladyreklinik からの回答

Tusind tak for din sÞde anmeldelse 😊
Det glÊder os virkelig at hÞre, at du fÞler dig 100% tryg hos os, og at du oplever både god behandling og grundig opfÞlgning.

Tryghed er noget af det vigtigste for os, så det betyder ekstra meget at få den tilbagemelding.

Bella Dyreklinik 💙🐟

God behandling

God behandling, dygtig dyrelÊge og meget sÞd og kompetent.

2025幎7月10日

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du har oplevet god behandling og en dygtig, sÞd og kompetent dyrlÊge hos os.

Bella Dyreklinik 💙🐟

Overordnet god oplevelse

Rart, venligt og enorm kompetent personale. Vi kan tydeligt mÊrke at de brÊnder for dyr. De har vÊret dygtige til at imÞdekomme vores svÊrt syge kats behov (og vores). Tak for jer. Kan til hver en tid anbefale denne klinik.

2025幎7月7日