Belladyreklinik レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super proffessionelle dyrlÊger. Med et fantastisk og kÊrligt tag pÃ¥ dyr. KÊrlige, venlige, rolige og taler ikke "hen over hovedet" pÃ¥ dig, nÃ¥r de skal beskrive dit dyrs tilstand og behandling. Jeg fly... もっず芋る

Vi skiftede fra en anden dyrelÊge til Bella Dyreklinik, da vores ene kat blev ved at skrante. Vi blev nu taget alvorligt og modtog yderst kompetent behandling! Kort herefter blev vores anden ka... もっず芋る

Vi har en lille hund med noget allergi. FÞrste problem var at den ene dyrlÊge anbefaler os noget allergivenligt foder, derfor kÞber vi en stor pose, nÊste gang vi kommer siger den anden dyrlÊge at... もっず芋る

䌁業情報

1. 獣医
  2. 動物病院
  3. 救急動物医療サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi er en specialiseret smådyrsklinik beliggende på Fredrikssundsvej 127 i BrÞnshÞj.

優良

通垞1週間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg har vÊret tilfreds kunde i Bella

Jeg har vÊret tilfreds kunde i Bella Dyreklinik I over 32 år. Alle mine dyr, 1 hund og indtil videre 9 katte gennem årerne, (4 katte har jeg pt) har vÊret under deres kyndige, kÊrlige og omsorgsfulde hÊnder, under sterilisationer, vacciner, ÞremÊrkning, sygdom, kontrolbesÞg, og i sidste ende afsked. Annette Staun er bredt uddannet, og et empatisk menneske. Hendes ansatte ligeså. Aldrig gennem 32+ år, har jeg haft grund til klage eller utilfredshed. Jeg kan ikke andet end give Bella Dyreklinik min aller stÞrste anbefalinger, og uforbeholdne TAK for tidligere, nuvÊrende og fremtidige behandlinger af mine pelsede familiemedlemmer. Igår var det Charlie på 15 år. ⭐⭐⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎4月28日

Fantastisk dyrlÊge

Fantastisk dyrlÊge. Grundigt, dygtig, alle er mega sÞde og tager sig godt tid. Privat forståelse. Ledte efter flere dyrlÊge men har slet ikke fortrudt mit valg. Kommer 100% igen hvis det bliver nÞdvendigt

2025幎4月3日

Kan varmt anbefales

I er professionelle og personlige på samme tid og har altid min hunds ve og vel som 1. prioritet. I har aldrig foreslået unÞdige behandlinger eller undersÞgelser, og jeres priser er meget rimelige.

2025幎3月20日
自発的なレビュヌ

Elendigt personale, uduelige mennesker som gÞr alt til deres fordel.

Normalt plejer jeg at anbefale Bella dyreklink til alle jeg mÞder, den del er dog Êndret efter et besÞg i december med min kat og jeg vil derfor anbefale alle at holde sig langt vÊk derfra. Min kat blev taget til dyrelÊgen da han var utrolig slÞj, det fÞrste jeg mÞder er utrolig travlt personale, dette var jeg dog fuldt ud klar over og de tager derefter min kat ind til undersÞgelse, jeg aflevere ham kl 9. Og jeg hÞre derefter INTET frem til kl 15 hvor jeg er jÊvnt frustreret over at jeg intet ved om min kats tilstand. Da dyrelÊgen ringer udtrykker jeg min frustration over hvor dÃ¥rlig service jeg har fÃ¥et, det er dyrelÊgen dog helt uforstÃ¥ende overfor da de jo havde “travlt” jeg fÃ¥r sÃ¥ besked pÃ¥ at hente min kat kl 17:30 inden de lukker, da jeg henter min kat fÃ¥r jeg smidt en regning pÃ¥ 5500kr i hovedet for undersÞgelser jeg absolut ikke har godtaget eller er informeret om. Havde jeg vÊret informeret om prisen havde jeg da bestemt overvejet en anden dyrelÊge da de fleste undersÞgelser ikke var nÞdvendige.

Kort fortalt så er Bella dyreklink utrolig pengegriske mennesker som vil gÞre alt for at tjene pengene til deres fordel. Da jeg fÞr har vÊret rigtig glad for Bella dyreklink er jeg utrolig skuffet over min behandling og hverken jeg eller mine dyr kommer derud igen.

2024幎12月17日
自発的なレビュヌ

Jeg oplevede manglende kommunikation og

Jeg oplevede manglende kommunikation og forslag til alternativ behandling med dyrlÊgen og en hård tone i forbindelse med en tandrensning af min hund, som var blevet lagt i narkose. Jeg fik besked om at 17 tÊnder skulle hives ud (organer så fine ud). Adspurgt om betalingen på over kr. 17.000,- kunne deles op, fik jeg svaret "nej, vi skal jo også leve" eller om der var alternativer, fik jeg svaret "nej, alle tÊnder skal ud". Jeg var så presset, at jeg ikke
forlangte, at min hund kun fik hevet de lÞse fortÊnder ud i undermunden, hvilket havde givet en meget mindre regning, samt tid til at sunde os (hund og ejer). - og hvilket ville have vÊret et alternativ til at hive alle 17 tÊnder ud. I stedet fÞlte jeg mig tvunget til at få aflivet min hund. Alt foregik på under 60 minutter. Jeg har vÊret i dialog med Bella Dyreklinik, som for Þvrigt kom til at tage for kremeringen, til trods for at jeg tog min hund med mig. Det beklagede de naturligvis og jeg fik pengene retur herfor. Jeg har foreslået Bella Dyreklinik, at de går ind i en bedre dialog med dyreejere i fremtiden. De svarede, at de gerne ville have opereret tÊnderne ud. Jeg er forsat meget sorgfuld over at have fået min elskede hund aflivet.

2024幎6月20日
自発的なレビュヌ

De var så sÞde lige fra starten af

De var så sÞde lige fra starten af, havde ro i maven da jeg afleverede min 6 mdr killing til at blive steriliseret, kan kun anbefale det sted !! Meget sÞde og meget profesionelle. Ringede undervejs og fortalte st det var gået godt, ringede dagen efter for at hÞre hvordan det gik. Har kun ros til dem. De bedste hilsner fra sally og familie

2025幎1月22日

Aflivning med lyd på

Fik min hund på ca 11år aflivet
inden jeg kom ind til dyrelÊgen kunne jeg hÞre på dyrelÊgen i ventevÊrelset at hun var utilfreds med at skulle aflive min hund hun ville hellere have en anden patient, da vi kom ind i klinikken startede hun med at spÞrge hvad skal vi gÞre med din dÞde hund det var ikke sÊrligt, rart hun aflivede min hund hvor han stod op hun stak forkert så han skreg som en gris prÞvede at flygte fra smerten fik han lagt på gulvet jeg var der hele var tiden, da hun ikke kunne få hjertet til at stoppe gav hun 3 injektioner istedet for 1 denne aflivning fÞlger mig dag og nat, er ikke i orden dyrelÊgens svar, at det er hvad der kan ske min hund har aldrig reageret hos dyrelÊgen ved injektioner dyelÊgen sagde også at hun arbejded 50,70 timer for at hjÊlpe dyr ,det er sindsygt du kan ikke arbejde så meget og vÊre tilstede hele tiden mentalt
Et dyr skal ikke forlade denne verden med smerter og angst

2024幎12月16日

Anbefaling af dyrlÊge

Vi har haft begge vores katte hos Bella Dyreklinik og har vÊret meget tilfredse. Vores ene kat havde i mange år vÊret urenlig, uden at en tidligere dyrlÊge havde fundet noget gennem undersÞgelser.

Hos Bella Dyreklinik bed de ved fÞrste konsultation mÊrke i racen, og gjorde opmÊrksom på, at der kunne vÊre tale om nyresvigt. Dette bekrÊftede undersÞgelser, og vi kunne derefter behandle vores kat med den rigtige foder og medicin. Vores katte har vÊret igennem blodprÞver og mindre operationer, og der har hverken vÊret komplikationer eller efterfÞlgende behov for opfÞlgning.

Alt i alt en positiv oplevelse.

2024幎11月25日

Jeg kan stÊrkt anbefale

Jeg kan stÊrkt anbefale belladyreklinik. Man fÞler sig velkommen lige fra man trÊder ind og de har virkelig hjulpet mig med min kat som skulle opereres. Deres priser er rimelige i forhold til så mange andre steder. Vil aldrig skifte dyrlÊge.

2024幎4月22日
自発的なレビュヌ

Jeg bliver anklaget for misrÞgt

Jeg bliver anklaget for misrÞgt af min hund fordi han har en knÊkket tand, som sjovt nok har vÊret tilset af dem selv de sidste 6 gange jeg har vÊret hos dem. Så de kan jo så anklage sig selv i stedet, da det jo var dem selv der har stået for behandlingen. Dybt ubehageligt at blive anklaget for da ingen elsker min hund mere end mig selv, og mine dyrelÊge regninger siger det samme. Jeg vender aldrig tilbage hos dem igen, sikke en ubehagelig oplevelse og en ubehagelig ejer!

OBS : Dette har intet at gÞre med de altid sÞde og rare piger og kvinder der sidder i receptionen, de får fem stjerner... Ejeren får dog nul...

2024幎2月28日

Bedste dyreklinik!!!

Har haft Bella Dyreklinik siden slut juni 2020, hvor min schÊferhund skulle kastreres. Jeg faldt tilfÊldigt over deres klinik, snakkede med dem og valgte dem. Har blevet der siden, de er altid MEGA sÞde og venlige, elsker dyrene og gÞr alt for at bÃ¥de min hund og jeg har den bedste oplevelse😍 ringede til dem sÃ¥ sent som idag, da jeg skal have noget til min hund til nytÃ¥r, og de tager sig tid til én og hjÊlper alt hvad de kan med at give den bedste oplevelse og sÞrge for at min hund fÃ¥r det bedste nytÃ¥r

2023幎11月10日