Belladyreklinik レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super proffessionelle dyrlÊger. Med et fantastisk og kÊrligt tag pÃ¥ dyr. KÊrlige, venlige, rolige og taler ikke "hen over hovedet" pÃ¥ dig, nÃ¥r de skal beskrive dit dyrs tilstand og behandling. Jeg fly... もっず芋る

Vi skiftede fra en anden dyrelÊge til Bella Dyreklinik, da vores ene kat blev ved at skrante. Vi blev nu taget alvorligt og modtog yderst kompetent behandling! Kort herefter blev vores anden ka... もっず芋る

Vi har en lille hund med noget allergi. FÞrste problem var at den ene dyrlÊge anbefaler os noget allergivenligt foder, derfor kÞber vi en stor pose, nÊste gang vi kommer siger den anden dyrlÊge at... もっず芋る

䌁業情報

1. 獣医
  2. 動物病院
  3. 救急動物医療サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi er en specialiseret smådyrsklinik beliggende på Fredrikssundsvej 127 i BrÞnshÞj.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

Ringede idag fredag d.30/6 og fik en

Ringede idag fredag d.30/6 og fik en tid allerede samme dag, allerede der var jeg glad. Ankom med min lille Bellis (guldhamster) da hendes ansigt var meget hÊvet, kom til med det samme, og kom ind til den sÞdeste dyrlÊge, kan desvÊrre ikke huske navnet på hende. Hun undersÞgte hende i alle ender og kanter, hvilket jeg ikke havde forventet, da jeg havde kontaktet andre dyrlÊger, der bare sagde at hun var jo et gammelt hamster, så det var vist på tide at give hende fred, helt uden at have set hende..
Jeg fik forklaret i detaljer hvad lille Bellis fejlede, og fik anitbiotika og Þjendråber med hjem. Dryppede Þjnene da jeg kom hjem, og allerede samme aften var hun mere aktiv end hun havde vÊret i flere dage, hendes Þje så også allerede bedre ud. Så alt i alt er jeg yderst tilfreds med behandling både af Bellis og jeg selv. Kan varmt anbefale Bella dyreklinik. Jeg vil ihvertfald bruge dem fremover. Mange tak for en tryg og god oplevelse hos jer.

2023幎6月30日

En god dyrlÊge

Har haft en rigtig god oplevelse på Bella Dyreklinik. Jeg kom ind med min kat Frida som havde haft det skidt i et par dage og jeg var meget bekymret. Men heldigvis var dyrlÊge Irene rigtig god til at lytte og Frida var helt tryg i hendes hÊnder. Irene fandt hurtigt ud af hvad der var galt. Frida blev behandlet og i lÞbet af et par dage var hun frisk igen.

2021幎4月12日
自発的なレビュヌ

Vi har en lille hund med noget allergi.

Vi har en lille hund med noget allergi.
FÞrste problem var at den ene dyrlÊge anbefaler os noget allergivenligt foder, derfor kÞber vi en stor pose, nÊste gang vi kommer siger den anden dyrlÊge at det ikke er det rigtige foder.
Bagefter
skal vi have specificeret hvad vores hund er allergisk overfor. Vi får at vide at der skal tages en blodprÞve.
Regningen blev 3250 kr. uden varsel om regningens stÞrrelse. Man kunne godt have oplyst belÞbet inden, så vi selv kunne undersÞgt om der var et billigere sted, for har nu fundet ud af hvor meget forskel der er på priserne.

2021幎3月14日
自発的なレビュヌ

De bondefanger med prisen.Ankommer og

De bondefanger med prisen.Ankommer og beder om pris på et kloklip af min papegÞje. De oplyser 80 Kr. Det tager under 10 min og ved betaling er prisen 423 kr. Forklaringen konsultation samt pigen i skranken er ny og ikke kender priser.Kommer aldrig til at bruge denne klinik igen og vil fraråde mine venner at bruge denne klinik

2018幎10月8日

Fantastisk dyrelÊge

Den bedste oplevelse jeg til dags dato har haft hos en dyrelÊge.
Min skÞnne som jeg har adopteret fra internat har et angst problem hva klipning af klÞr angår.
Og derfor skulle han ha en let bedÞvelse. Og fremgangsmåden og den måde de håndterede situationen kan jeg absolut ikke sÊtte en finger på.
Havde fået en pris er andet sted på over 900 kr for prÊcis det samme men hos Bella blev det kun 358 kr. Er så glad for jeg har den klinik i nÊrheden. Bruger aldrig nogen anden dyrelÊge og vil varmt anbefale klinikken.
Tak for en super behandling.
Mvh Nick

2016幎8月3日

Danmarks bedste dyrlÊge

Vi er kommet hos Bella dyreklinik siden 1989, og har altid vÊret glade og tilfredse, og har intet haft at udsÊtte på deres behandling af vores mange forskellige dyr gennem tiden. TvÊrt imod har de altid fundet årsag og rigtig behandling. FÞrste gang vi kom til dem var med vores fÞrste broholmer, som haltede. Vi havde frekventeret en del andre dyrlÊger, og forslagene til behandling var mange, uden virkning. Det tog Bella dyreklinik 10 minutter at finde ud af at han havde revet et ledbånd over i knÊet, noget alle de andre dyrlÊger havde overset. Han blev opereret og fik mange gode år efterfÞlgende. Da den sÞrgelige dag kom, hvor vi måtte tage den svÊre beslutning at ende hans liv pga af aldersbetinget sygdom, sparede de ham turen til dyrlÊgen og kom hjem til os istedet. Aldrig har jeg mÞdt en mere diskret og etisk tilgang, og Bullrog fik lov at dÞ hjemme i armene på min mand. Siden har der vÊret mange andre af vores dyr på besÞg i klinikken, og vi og de har altid fÞlt os godt modtaget. Senest igår har de gjort alt for redde livet på vores kat, der kom hjem med en afrevet hale. Tak til Bella dyreklinik, der brugte en hel dag på at redde vores kat, selvom vi kom akut. Vi håber stadig på at han overlever, men gÞr han ikke, ved jeg at der er gjort hvad der kunnes for at redde hans liv fra Annettes side og vi er dybt taknemmelige

2012幎9月13日

DyrlÊge uden Etik.

Har brugt Bella dyreklinik i nogle år og har så vÊret flyttet til jylland og er nu kommet tilbage til KÞbenhavn, er desvÊrre på fÞrtidspension, har ikke noget familie og ej heller venner, min eneste holdepunkt er min utrolige dejlige hund og så min hustru.

Nu er det desvÊrre sådan at min dejlige 10 år gammel blandning ikke har det godt, han kan nÊsten ikke stÞtte på sit ene bagben og piver og er meget ked af det, så hvad gÞr man, havde det kun vÊret til et eftersyn, tog jeg ham til dyrlÊgen, men jeg ved desvÊrre at en regning, måske vil komme op på 3-4000 kr, et belÞb som jeg ikke har.

Skrev så pÊnt til DyrlÊgen, må jeg ikke nok betale over 3 gange, for han betyder alt for mig og her kom så dyrlÊgens Etik på prÞve.

Etik versus penge på bordet, en dyrlÊge er her for at hjÊlpe vores dyr uanset hvad, ja det troede jeg, men nej, indirekte var svaret, har du ingen penge må dyret lide.
Ja så må jeg jo spare sammen i 2-3 mdr og håbe at han kan holde sig og så bliver det hos anden dyrlÊge og mine nÊste hunde bliver også hos anden dyrlÊge.

2011幎12月5日
自発的なレビュヌ

DyrlÊger med empati for dyr OG ejere.

Super proffessionelle dyrlÊger. Med et fantastisk og kÊrligt tag på dyr. KÊrlige, venlige, rolige og taler ikke "hen over hovedet" på dig, når de skal beskrive dit dyrs tilstand og behandling. Jeg flyttede vÊk fra kvarteret, brugte en anden dyrlÊge én gang, gik ikke godt, så vendte tilbage til Bella Dyreklinik og har vÊret trofast siden, nu gennem 16 år til min sidste kat skulle ha fred. Mine 2 nye maine coons skal derop i nÊste uge, der er ingen steder jeg hellere går hen, med mine 2 killinger, og Bella Dyreklinik vil vÊre min faste dyreklinik, for de har overskud til dyret OG ejeren. ANBEFALES!!!

2011幎2月25日

BrÞnshÞjs bedste dyrlÊge(r)

Som ejer af en efterhånden sÊrdeles gammel kat (20+), er det rart at vide at ens dyrlÊge bekymrer sig om ens kÊledyr og aldrig tager nogen chancer. PrismÊssigt ligger klinikken måske ikke i den billige ende (har ikke så meget at sammenligne med), men de er super sÞde at besÞge og ved en imponerende mÊngde om dyr. Annette kan kun anbefales på det kraftigste (den eneste af dyrlÊgerne jeg har erfaring med) i forbindelse med katte i alle aldre, endda selvom hendes ekspertise så vidt jeg husker ligger indenfor krybdyr. Susan i receptionen er altid flink, den sidste dyrlÊge har jeg ingen erfaring med, men han virker også som en flink fyr.
Under alle omstÊndigheder er det et sted jeg gerne lÊgger mine penge, når jeg ved hvor dygtige og venlige de er på klinikken.
Jeg savner måske nogle lÊngere åbningstider, men det kan man jo ikke altid bestemme over.
Kort opsumeret en dyrlÊge praksis jeg aldrig har tvivl omkring og som altid kan hjÊlpe. :)

2011幎1月25日