Ben レビュヌ

9,868
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Ik probeer Ben sinds 2 maanden te bereiken. Ik kan helaas niet bellen. De chatfunctie is een drama, op het forum vind ik geen enkel actief artikel dat BEN gerelateerd is. Uiteindelijk via via het cont... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kreeg tijdig bericht dat mijn abonnement verlengd kon worden evt met nieuwe telefoon. Ik heb een mooie uitgekozen met smartwatch cadeau. Kon zelf dag uitkiezen bij bezorgservice, bezorging ook heel a... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

De medewerker heeft me goed geholpen. Wat erg jammer is dat je als jaren vaste klant niet meer korting krijgt en dat er afgeweken kan worden van vaste vormen van abonnementen.

5぀星のうち5の評䟡

De ervaring is goed omdat de klantenservice medewerker precies begreep wat ik nodig heb en zou willen. Dat vind ik heel prettig. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en juist geïnformeerd. Daar b... もっず芋る

䌁業情報

1. 移動䜓通信事業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Ik ben de mobiele aanbieder voor iedereen die op zijn eigen manier maximaal plezier uit zijn budget wil halen.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 2,949ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Een contractverlenging per september

Een contractverlenging per september 2026 via Ben.nl met levering van een iPhone 17 geen bevestiging hiervan ontvangen.
Opnieuw via Belsimpel aangevraagd en ondertekent zou reeds geleverd moeten zijn. Maar kreeg een bericht van Belsimpel dat er nod geen sprake is van verlenging. Vreemde gang van zaken want je mag 4 maanden voor het einde contract verlengen. Weet niet wat voor problemen er zijn met Ben.nl. Geen reactie of bevestiging van Ben.nl ontvangen.

2026幎8月30日
5぀星のうち1の評䟡

Twee keer abonnement aangevraagd

Twee keer abonnement aangevraagd. Verlenging met telefoon. twee keer zonder communicatie niks ontvangen. Dit terwijl het een verlenging is. 1 keer met de vriendelijke klantenservice gesproken maar advies was 'even afwachten tot de order terugwordt gegeven'' we zijn twee weken verder... Ik ga wel naar een andere provider als het zo moeilijk is om je klanten op de hoogte t ehouden

2026幎8月30日
5぀星のうち4の評䟡

Extra bezorgkosten.

De bestelling is zonder problemen geleverd, maar omdat het best wel lang duurde eer de eerste afspraak gemaakt kon worden, was mijn levering op een zaterdag, wat extra kosten met zich meebracht. Jammer.

2026幎8月29日
5぀星のうち2の評䟡

Helpdesk zonder help...

Ben beloofde mij om uit te zoeken waarom ik geen melding krijg dat er een voicemail bericht op mijn nummer wordt achtergelaten. Na een belletje met de helpdesk heb ik nooit meer iets gehoord. Waardeloze service wat mij betreft. Niet eens een berichtje van kun kant.

2026幎4月17日
5぀星のうち3の評䟡

Verlenging mobiel en sim only

Ik kon tijdens het verlengen niet goed vinden hoeveel ik per maand zou gaan betalen. Pas toen ik de keuze had gemaakt om te verlengen kwam het bedrag op 15 euro uit. Ik betaalde eerst 13 euro. En ik heb mijn eigen mobiel gehouden. Had verwacht dat het 13 euro zou blijven of minder zou worden, omdat ik alleen sim only heb gekozen.

2026幎8月28日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス