Ik probeer Ben sinds 2 maanden te bereiken. Ik kan helaas niet bellen. De chatfunctie is een drama, op het forum vind ik geen enkel actief artikel dat BEN gerelateerd is. Uiteindelijk via via het cont... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kreeg tijdig bericht dat mijn abonnement verlengd kon worden evt met nieuwe telefoon. Ik heb een mooie uitgekozen met smartwatch cadeau. Kon zelf dag uitkiezen bij bezorgservice, bezorging ook heel a... ãã£ãšèŠã
De medewerker heeft me goed geholpen. Wat erg jammer is dat je als jaren vaste klant niet meer korting krijgt en dat er afgeweken kan worden van vaste vormen van abonnementen.
De ervaring is goed omdat de klantenservice medewerker precies begreep wat ik nodig heb en zou willen. Dat vind ik heel prettig. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en juist geïnformeerd. Daar b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Ik ben de mobiele aanbieder voor iedereen die op zijn eigen manier maximaal plezier uit zijn budget wil halen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
tevreden lange gebruiker.
Al jaren sim only lid en al meerdere keren het abonnement verlengt voor een voordelige data/prijs verhouding.
altijd goed bevallen.
Super klantvriendelijk vooral voor vaste klant
Ik ben al jaren klant met een mobiel abonnement en mijn kinderen ook. Altijd als ik bel word ik bijzonder vriendelijk en goed geholpen en krijg ik een mooie deal omdat ik al zolang klant ben. Echt super!!
Meld ben bij consuwijzer . Wordt tijd dat ze onder microscope worden bekeken
Al jaren gedoe met ben en het houdt maar niet op. Van weigering service tot blokkades, ze verzinnen redenen om je te blokkeren of dwars te zitten . Weigeren abonnement op te zeggen mrt reden je staat onder bewind . Bizar , want het was niet zo . Plus bij afsluiten van abonnement kwam dat niet ter spraken . Ze weigeren daarna uberhaupt contact aan te gaan , en moest ik via klacht formulieren en juridische stappen ben duidelihk maken dat war ze doen niet volgens de wet is . Een tijd geleden kreeg ik een mail van ze " u staat onder bewind " ... eeer dezelfde liedje . En als je belt zeggen ze ' nee hoor , bij ons staat alles goed " waarom krijg ik dan mails over onder bewind gesteld ...daar konden ze geen antwoo4d op geven .
Bel maandelijks met klantenservice. Maar elke maand verzinnen ze iets nieuws . Ze hebben nu blokkade gezet op 0900 numme , kon politie niet bereiken . Je belt ze zeggen rekening nirt betaald , wat niet kan, ik betaal alles handmatig. Toch nog even bank rekening nagekeken , nee hoor alles betaald . Ben tovert opeens een betalingsachterstand. Opzeggen ivm mrt wanservice kennen ze niet . Dus maakt niet uit hoeveel fouten ze maken , hoe vaak ze je als klant treiteren , hoe vaak ze ook dingen uit duim zuigen en zelfs betalingen wegwerken . Mag je niet opzeggen , of je meot gewoon betalen . Ik ben van onderstelling dat ben express zo een slechte service " verleend " zodat mensen vroegtijdig opzeggen en ben geld van ze incasseert.
Vriendelijk gesprek.
Slechtste service tot nu toe...........
Ik was mij aan het orienteren en dacht blijf toch bij Ben, toestel die ik wilde hebben was "direct leverbaar" wat schetst mijn verbazing was na het bestellen dat ik moest 5 dagen wachten op mijn telefoon, toch klantenservice gebeld, toen zei een ongeinteresseerde en nonchalante vrouw dat mijn toestel NIET voorraadig was, dat ik geduld moest tonen, niet wat ik verwachtte. Belabberd service, dit is mijn laatste abonnement bij BEN, zoek ik verder bij een ander.
De aanbiedingen pasten niet bij mijn verbruik. Gebeld met Uw medewerker en die heeft een passende oplossing gevonden voor een acceptabele prijs.âŠ
De aanbiedingen pasten niet bij mij verbruik.
Gebeld met Uw medewerker en die heeft een passende oplossing gevonden, voor een acceptabele prijs.
Goed geholpen met verlenging van mijnâŠ
Goed geholpen met verlenging van mijn contract aardige meneer.
Ben regelt alles binnen enkele minuten
Ben regelt alles binnen enkele minuten. Zeer tevreden
goed pakket voor een nette prijs
goed pakket voor een nette prijs. Snel en goed online te regelen. Al jaren tevreden klant
Prima gelukt
Ik heb een sim only abonnement en benâŠ
Ik heb een sim only abonnement en ben daar tevreden over. Facturen kloppen ook, geen gedoe verder. Prima zo.
Vriendelijk en behulpzaam telefonischâŠ
Vriendelijk en behulpzaam telefonisch te woord gestaan.
Graag een contract tot opzeggen
Ik vindt het niet zo prettig dat ik moet verlengen, een contract tot wederopzegging zou mij beter uitkomen.
Alles duidelijk en snel geregeld.
Alles duidelijk en snel geregeld.
We hebben met jullie netwerk goede dekking en nagenoeg geen problemen. Top !
Makkelijk te verlengen online
Vlekkeloos verlopen.