Ik probeer Ben sinds 2 maanden te bereiken. Ik kan helaas niet bellen. De chatfunctie is een drama, op het forum vind ik geen enkel actief artikel dat BEN gerelateerd is. Uiteindelijk via via het cont... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kreeg tijdig bericht dat mijn abonnement verlengd kon worden evt met nieuwe telefoon. Ik heb een mooie uitgekozen met smartwatch cadeau. Kon zelf dag uitkiezen bij bezorgservice, bezorging ook heel a... ãã£ãšèŠã
De medewerker heeft me goed geholpen. Wat erg jammer is dat je als jaren vaste klant niet meer korting krijgt en dat er afgeweken kan worden van vaste vormen van abonnementen.
De ervaring is goed omdat de klantenservice medewerker precies begreep wat ik nodig heb en zou willen. Dat vind ik heel prettig. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en juist geïnformeerd. Daar b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Ik ben de mobiele aanbieder voor iedereen die op zijn eigen manier maximaal plezier uit zijn budget wil halen.
é£çµ¡å
ãªã©ã³ã
- www.ben.nl
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Was makkelijk alleen vond ik de keuzeâŠ
Was makkelijk alleen vond ik de keuze beperkt in de lagere GB range kom nu al lang niet aan 4 GB per maand toe laat staan 7.5 GB dus dat had van mij niet hoger gehoeven.
Very good experiences with thisâŠ
Very good experiences with this company. Good service and on top of that an app that is easy to use and informative. Been a happy customer for a long time with no issues whatsoever.
Goed gesprek keurige oplossing bedankâŠ
Goed gesprek keurige oplossing bedank daarvoor groetjes
Onacceptabele service en misleidende administratie door Ben: Buiten eigen schuld om promotie van gratis Samsung Watch misgelopen
âIk ben genoodzaakt deze review te schrijven na talloze vergeefse pogingen om via de klantenservice, telefonisch en via de chat een ernstige administratieve fout van provider Ben recht te zetten.
âOp 10 juli heb ik een samsung toestel gekocht en het gehele bedrag direct per omschrijving voldaan. De voornaamste reden dat ik dit toestel via Ben heb aangeschaft â terwijl het elders voordeliger verkrijgbaar was â was de lopende actie van @Samsung voor een gratis smartwatch. Deze promotie liep tot en met 12 juli.
âBen heeft administratief echter een orderdatum van 14 juli en een startdatum van 16 juli op het aankoopbewijs gehanteerd. Dit is feitelijk en aantoonbaar onjuist: de daadwerkelijke aankoop en betaling vonden immers plaats op 10 juli.
Toen ik de actie aanstuurde bij Samsung, werd mijn aanvraag uiteraard afgewezen omdat de datum op het document buiten de actieperiode viel. Samsung neemt geen genoegen met een officieel bankafschrift waarop de betaling van 10 juli helder te zien is.
âVervolgens heb ik herhaaldelijk contact opgenomen met Ben met het dringende verzoek om de daadwerkelijke betaaldatum (10 juli) correct op het aankoopbewijs/de factuur te vermelden. Keer op keer werd mij beloofd dat dit opgepakt zou worden, vergezeld van het standaardantwoord dat het "3 tot 5 werkdagen" zou duren.
Inmiddels zijn we weken verder, is er vanuit Ben nul inhoudelijke actie ondernomen, en is de uiterste aanmeldtermijn voor de promotie verstreken.
â
Door de nalatigheid en het weigeren van een adequate correctie door de administratie van Ben, zit ik nu met lege handen en ben ik definitief benadeeld. Ben is aantoonbaar in gebreke gebleven.
âIk eis dat Ben deze situatie onmiddellijk op gepaste wijze excuseert én financieel compenseert voor de gemiste smartwatch waar ik recht op had. Het kan niet zo zijn dat een consument de dupe wordt van het trage en gebrekkige administratieve handelen van een provider.
âMocht Ben niet op korte termijn met een passende oplossing komen, dan zie ik mij genoodzaakt de zaak formeel voor te leggen aan de Geschillencommissie Telecom en volgt er tevens een beoordeling over de starre opstelling van Samsung.
Gewoon goed en behulpzaam
Gewoon goed en behulpzaam, ik ben 75 jaar en fijn geholpen . Bedankt.
hulp bij verlenging + goed aanbod. Kortom: goede service.
hulp bij verlenging + goed aanbod contract
Ik ben erg vriendelijk geholpen
Ik ben erg vriendelijk geholpen, op een snelle manier.Erg tevreden.
Het is nog best onduidelijk enâŠ
Het is nog best onduidelijk en onpraktisch om de tekst op het plaatje pas op het einde te laten invullen.
Als je de keuze maakt om een tekst te laten graveren moet je ook meteen de mogelijkheid krijgen om te laten weten welke tekst.
Zeer duidelijk ben al jaren klant bijâŠ
Zeer duidelijk ben al jaren klant bij ben.
Zeer tevreden
Gezegd was dat de iphone op voorraadâŠ
Gezegd was dat de iphone op voorraad was. Dit bleek niet zo te zijn en daardoor moesten we ipv 3 werkdagen, 1,5 week wachten.
Service van Ben
Kreeg tijdig bericht dat mijn abonnement verlengd kon worden evt met nieuwe telefoon. Ik heb een mooie uitgekozen met smartwatch cadeau. Kon zelf dag uitkiezen bij bezorgservice, bezorging ook heel accuraat.
Erg blij met nieuw abonnement en mijn nieuwe telefoon!
Gemakkelijk te bestellen,correcte enâŠ
Gemakkelijk te bestellen,correcte en snelle levering
Augustus vorig jaar op mobiel.nl eenâŠ
Augustus vorig jaar op mobiel.nl een bestelling gedaan om over te stappen naar odido, heb me toen bedacht en gelijk geannuleerd. Vanuit mobiel.nl is alles geannuleerd en is een terugbetaling gedaan. Kreeg alleen van Ben een bevestiging van verlenging met een nieuw toestel. Via de klantenservice (zeer slecht Nederlands sprekende mevrouw) werd mij verteld dat het zou worden herroepen. Uiteraard is dat nooit gebeurd en na 10 keer bellen met klantenservice nog steeds niet. Ik betaal nu al meer dan een jaar voor een nieuw toestel wat ik nooit gehad heb en aan Ben terwijl ik nooit verlengd heb. Ongelooflijk slecht, dit is gewoon diefstal.
Ik ben heel goed en vriendelijkâŠ
Ik ben heel goed en vriendelijk geholpen door de medewerker van Ben. Maar nu is het probleem de koerier. Er wordt nog eens ⬠10,00 aan kosten doorberekend om de telefoon te bezorgen. Het is pas mogelijk over 2 weken en je moet een dag ervoor vrijnemen.
Chaos troef bij BEN
Ben een prima provider zolang je nieuwe abonnementen wilt afsluiten echt prima medewerking , alleen als je een abonnement i.v.m. overlijden wilt opzeggen ben je aan de goden overgeleverd, medewerkers die geen idee hebben wat ze moeten doen en vijf keer het script voorlezen die is opgemaakt door een manager die het zelf amper begrijpt .
Kortom chaos persoonlijke gegevens die doodleuk kwijt zijn en afgedaan worden met ;âdan stuurt u het nog maar een keerâ !!?
En het dan ook nog vreemd vinden dat de eerste de beste hacker binnen wandelt.
Voor mij nu niet en nooit niet BEN !
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã