Ik probeer Ben sinds 2 maanden te bereiken. Ik kan helaas niet bellen. De chatfunctie is een drama, op het forum vind ik geen enkel actief artikel dat BEN gerelateerd is. Uiteindelijk via via het cont... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kreeg tijdig bericht dat mijn abonnement verlengd kon worden evt met nieuwe telefoon. Ik heb een mooie uitgekozen met smartwatch cadeau. Kon zelf dag uitkiezen bij bezorgservice, bezorging ook heel a... ãã£ãšèŠã
De medewerker heeft me goed geholpen. Wat erg jammer is dat je als jaren vaste klant niet meer korting krijgt en dat er afgeweken kan worden van vaste vormen van abonnementen.
De ervaring is goed omdat de klantenservice medewerker precies begreep wat ik nodig heb en zou willen. Dat vind ik heel prettig. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en juist geïnformeerd. Daar b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Ik ben de mobiele aanbieder voor iedereen die op zijn eigen manier maximaal plezier uit zijn budget wil halen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Gemakkelijk te bestellen,correcte enâŠ
Gemakkelijk te bestellen,correcte en snelle levering
Augustus vorig jaar op mobiel.nl eenâŠ
Augustus vorig jaar op mobiel.nl een bestelling gedaan om over te stappen naar odido, heb me toen bedacht en gelijk geannuleerd. Vanuit mobiel.nl is alles geannuleerd en is een terugbetaling gedaan. Kreeg alleen van Ben een bevestiging van verlenging met een nieuw toestel. Via de klantenservice (zeer slecht Nederlands sprekende mevrouw) werd mij verteld dat het zou worden herroepen. Uiteraard is dat nooit gebeurd en na 10 keer bellen met klantenservice nog steeds niet. Ik betaal nu al meer dan een jaar voor een nieuw toestel wat ik nooit gehad heb en aan Ben terwijl ik nooit verlengd heb. Ongelooflijk slecht, dit is gewoon diefstal.
Ik ben heel goed en vriendelijkâŠ
Ik ben heel goed en vriendelijk geholpen door de medewerker van Ben. Maar nu is het probleem de koerier. Er wordt nog eens ⬠10,00 aan kosten doorberekend om de telefoon te bezorgen. Het is pas mogelijk over 2 weken en je moet een dag ervoor vrijnemen.
Chaos troef bij BEN
Ben een prima provider zolang je nieuwe abonnementen wilt afsluiten echt prima medewerking , alleen als je een abonnement i.v.m. overlijden wilt opzeggen ben je aan de goden overgeleverd, medewerkers die geen idee hebben wat ze moeten doen en vijf keer het script voorlezen die is opgemaakt door een manager die het zelf amper begrijpt .
Kortom chaos persoonlijke gegevens die doodleuk kwijt zijn en afgedaan worden met ;âdan stuurt u het nog maar een keerâ !!?
En het dan ook nog vreemd vinden dat de eerste de beste hacker binnen wandelt.
Voor mij nu niet en nooit niet BEN !
Service is ver te zoeken!
Ben al jaren tevreden over Ben maar zodra je de servicedesk nodig hebt zakt je broek af van de slechte service. Ze luisteren niet, ze bellen niet terug, ze lossen het probleem niet op, zijn niet pro-actief, ze noteren niks waardoor je elke keer je probleem opnieuw mag gaan uitleggen en als je uiteindelijk boos word gijzelen ze je omdat je nergens anders terecht kan als bij de SERVICEDESK! Te zot voor woorden dat de medewerkers van deze desk nog een loon krijgen voor hun service! Na weken contact over het niet kunnen bellen besloten om over te stappen. Zo toch nog aan de gijzeling van de Ben servicedesk kunnen ontsnappen!
Probleem goed en snel opgelost enâŠ
Probleem goed en snel opgelost en vriendelijke toon
Het verlengen van mijn abonnement gingâŠsoepel
Het verlengen van mijn abonnement ging soepel, ben ik al jaren gewend van Ben.
åçã« AI æ¯æŽãå©çšããå ŽåããããŸã詳现ã衚瀺
Ze beloven van alles maar komen niets na
Alles ging hier mis. Ik heb persoonlijk mijn abonnement opgezegd en ben overgegaan naar een andere provider.
In eerste instantie had ik mijn abonnement verlengd, maar dit heb ik geannuleerd. Nu werd mij een ander mobielnummer toegewezen, waarvoor ik niet getekend heb. Daarop een navraag gedaan en men vertelde mij dat dat nummer er voor was om mij te kunnen bereiken. Belachelijk gewoon weg. Het nummer wat door mijn nieuwe provider werd overgenomen, kenden ze bij Ben ook. Dus ze konden mij gewoon op dat nummer bereiken. Wat blijkt nu. Met dat nieuwe mobiele nummer liep mijn abonnement gewoon door tot op heden. Heb ondertussen wel 2 facturen gekregen voor iets wat ik niet gebruik en ook al geannuleerd had. Ik heb hierover 3 x klantenservice gebeld en in totaal wel 3 uren aan de telefoon gehangen. Ze zouden mij gisteren rond 16:00 terugbellen, maar dat is niet gebeurd. Toch maar weer contact opgenomen en moest voor de tweede keer alles opnieuw uitleggen. (Schijnbaar houden ze niets bij van de gesprekken). Vandaag opnieuw gebeld en weer alles moeten uitleggen en heb dat nieuwe nummer laten stopzetten/annuleren. Nu heb ik wel een bevestiging ontvangen.
Al met al een behoorlijke frustratie deze dagen en neem van mij maar aan, ik doe nooit meer zaken met BEN. Heb daar nu nog 1 contract lopen en die wordt gewoon uitgediend. Zoek daarvoor wel een andere provider
Heb een hele vieze smaak hiervan in mijn mond gekregen

Ben ããã®åç
Geld stelen en slechte service
Ik heb een google pixel 11 512 gb gekocht. Ik heb het toestel meteen helemaal afbetaald. Na een dag krijg ik nog een rekening van 696 euro. Ik hang al de hele week met klantenservice aan de lijn en word van links naar rechts gestuurd en er werden allemaal updates gegeven die niet bleken te kloppen. Na een week is mijn bestelling geannuleerd. Nu willen ze me nog een keer laten betalen om de telefoon te laten komen terwijl ik het gelad van de vorige telefoon nog niet eens terug heb. Na vandaag 8 keer doorverbonden te zijn weet ik precies niks meer behalve dat mijn bestelling is doorgezet naar de volgende afdeling. Ook is het toestel nu opeens 50 euro meer. Dus 744 euro. Al met al een grote middelvinger van ben. Alsjeblieft koop hier niks.

Ben ããã®åç
Duidelijke informatie
Duidelijke informatie over abonnementskosten en -vormen. Niks te mopperen.
Omdat het aanbod super is nergens goedâŠ
Omdat het aanbod super is nergens goed koop en ook betaal baar
Verkeerde kleur telefoon
Ik zou een Galaxy Watch 7 krijgen bijâŠ
Ik zou een Galaxy Watch 7 krijgen bij mijn verlenging.
Niet gekregen. Gebeld met een medewerker die niet naar mijn verhaal luisterde en zelf maar bleef doortetteren.
Hele slechte service tot nu toe.
En ook boos dat ik de Galaxy Watch 7 inmiddels nog niet in mijn bezit heb.
Ben bijna failliet?
Volgens mij is dit bedrijf bijna failliet.
1. In de brief staat dat je kunt emailen voor hulp. Dat is helemaal niet zo, heb me rot gezocht.
2. Op de site staat overal dat je kunt chatten, maar dat kan helemaal niet, krijg foutmelding op foutmelding
3. Ik ben twee dagen onbereikbaar geweest doordat Ben iets niet goed had gedaan en ik heb hun klantenservice niet kunnen contacten, omdat het weekend was en bovenstaande opties niet werkten.
De hel op aarde is dit.
echt heel slecht!
echt heel slecht!! geen abonnement nemen hier. dochter van odido, eerst raken ze ons gegevens kwijt aan criminelen en vervolgens leveren ze slechte service en kunnen ze niets regelen voor je.
kan het nog ingewikkelder.
gewoon vragen of ik mijn huidig abbonement wil verlengen.en geen gedoe eromheen.want volgens mij ben ik nu duurder uit.wat helemaal niet de bedoeling was.ik wil alles laten zoals het was.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã