Ben レビュヌ

9,862
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Ik probeer Ben sinds 2 maanden te bereiken. Ik kan helaas niet bellen. De chatfunctie is een drama, op het forum vind ik geen enkel actief artikel dat BEN gerelateerd is. Uiteindelijk via via het cont... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kreeg tijdig bericht dat mijn abonnement verlengd kon worden evt met nieuwe telefoon. Ik heb een mooie uitgekozen met smartwatch cadeau. Kon zelf dag uitkiezen bij bezorgservice, bezorging ook heel a... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

De medewerker heeft me goed geholpen. Wat erg jammer is dat je als jaren vaste klant niet meer korting krijgt en dat er afgeweken kan worden van vaste vormen van abonnementen.

5぀星のうち5の評䟡

De ervaring is goed omdat de klantenservice medewerker precies begreep wat ik nodig heb en zou willen. Dat vind ik heel prettig. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en juist geïnformeerd. Daar b... もっず芋る

䌁業情報

1. 移動䜓通信事業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Ik ben de mobiele aanbieder voor iedereen die op zijn eigen manier maximaal plezier uit zijn budget wil halen.

連絡先

(9,862)

過去12か月のレビュヌ数: 2,939ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Augustus vorig jaar op mobiel.nl een

Augustus vorig jaar op mobiel.nl een bestelling gedaan om over te stappen naar odido, heb me toen bedacht en gelijk geannuleerd. Vanuit mobiel.nl is alles geannuleerd en is een terugbetaling gedaan. Kreeg alleen van Ben een bevestiging van verlenging met een nieuw toestel. Via de klantenservice (zeer slecht Nederlands sprekende mevrouw) werd mij verteld dat het zou worden herroepen. Uiteraard is dat nooit gebeurd en na 10 keer bellen met klantenservice nog steeds niet. Ik betaal nu al meer dan een jaar voor een nieuw toestel wat ik nooit gehad heb en aan Ben terwijl ik nooit verlengd heb. Ongelooflijk slecht, dit is gewoon diefstal.

2026幎1月23日

Chaos troef bij BEN

Ben een prima provider zolang je nieuwe abonnementen wilt afsluiten echt prima medewerking , alleen als je een abonnement i.v.m. overlijden wilt opzeggen ben je aan de goden overgeleverd, medewerkers die geen idee hebben wat ze moeten doen en vijf keer het script voorlezen die is opgemaakt door een manager die het zelf amper begrijpt .
Kortom chaos persoonlijke gegevens die doodleuk kwijt zijn en afgedaan worden met ;‘dan stuurt u het nog maar een keer’ !!?
En het dan ook nog vreemd vinden dat de eerste de beste hacker binnen wandelt.
Voor mij nu niet en nooit niet BEN !

5぀星のうち1の評䟡

Service is ver te zoeken!

Ben al jaren tevreden over Ben maar zodra je de servicedesk nodig hebt zakt je broek af van de slechte service. Ze luisteren niet, ze bellen niet terug, ze lossen het probleem niet op, zijn niet pro-actief, ze noteren niks waardoor je elke keer je probleem opnieuw mag gaan uitleggen en als je uiteindelijk boos word gijzelen ze je omdat je nergens anders terecht kan als bij de SERVICEDESK! Te zot voor woorden dat de medewerkers van deze desk nog een loon krijgen voor hun service! Na weken contact over het niet kunnen bellen besloten om over te stappen. Zo toch nog aan de gijzeling van de Ben servicedesk kunnen ontsnappen!

2026幎9月2日
5぀星のうち1の評䟡

Ze beloven van alles maar komen niets na

Alles ging hier mis. Ik heb persoonlijk mijn abonnement opgezegd en ben overgegaan naar een andere provider.
In eerste instantie had ik mijn abonnement verlengd, maar dit heb ik geannuleerd. Nu werd mij een ander mobielnummer toegewezen, waarvoor ik niet getekend heb. Daarop een navraag gedaan en men vertelde mij dat dat nummer er voor was om mij te kunnen bereiken. Belachelijk gewoon weg. Het nummer wat door mijn nieuwe provider werd overgenomen, kenden ze bij Ben ook. Dus ze konden mij gewoon op dat nummer bereiken. Wat blijkt nu. Met dat nieuwe mobiele nummer liep mijn abonnement gewoon door tot op heden. Heb ondertussen wel 2 facturen gekregen voor iets wat ik niet gebruik en ook al geannuleerd had. Ik heb hierover 3 x klantenservice gebeld en in totaal wel 3 uren aan de telefoon gehangen. Ze zouden mij gisteren rond 16:00 terugbellen, maar dat is niet gebeurd. Toch maar weer contact opgenomen en moest voor de tweede keer alles opnieuw uitleggen. (Schijnbaar houden ze niets bij van de gesprekken). Vandaag opnieuw gebeld en weer alles moeten uitleggen en heb dat nieuwe nummer laten stopzetten/annuleren. Nu heb ik wel een bevestiging ontvangen.

Al met al een behoorlijke frustratie deze dagen en neem van mij maar aan, ik doe nooit meer zaken met BEN. Heb daar nu nog 1 contract lopen en die wordt gewoon uitgediend. Zoek daarvoor wel een andere provider

Heb een hele vieze smaak hiervan in mijn mond gekregen

Ben ロゎ

Ben からの回答

Hoi,

Wat balen zeg, om te lezen dat het nummerbehoud niet vlekkeloos is verlopen.

Ik vermoed dat jouw nieuwe provider ervoor heeft gekozen om je 06 nummer over te nemen met behoud van je lopende Ben abonnement met nieuw 06 nummer, hier heb je ook een e-mail over gehad, dit laat ik je altijd weten.

Wij gaan samen natuurlijk op onderzoek uit om te kijken wat er aan de hand is en hoe wij dit samen kunnen oplossen.

Zou je mij hiervoor een e-mail kunnen sturen? Dit kan naar contactformulier@ben.nl, onder vermelding van Trustpilot. Dan neem ik binnen 5 werkdagen contact met je op.

De groeten van Ben & Joost

5぀星のうち1の評䟡

Geld stelen en slechte service

Ik heb een google pixel 11 512 gb gekocht. Ik heb het toestel meteen helemaal afbetaald. Na een dag krijg ik nog een rekening van 696 euro. Ik hang al de hele week met klantenservice aan de lijn en word van links naar rechts gestuurd en er werden allemaal updates gegeven die niet bleken te kloppen. Na een week is mijn bestelling geannuleerd. Nu willen ze me nog een keer laten betalen om de telefoon te laten komen terwijl ik het gelad van de vorige telefoon nog niet eens terug heb. Na vandaag 8 keer doorverbonden te zijn weet ik precies niks meer behalve dat mijn bestelling is doorgezet naar de volgende afdeling. Ook is het toestel nu opeens 50 euro meer. Dus 744 euro. Al met al een grote middelvinger van ben. Alsjeblieft koop hier niks.

Ben ロゎ

Ben からの回答

Hey Joris,

Bedankt voor je review, en balen dat jouw bestelling voor een nieuw Ben abonnement niet vlekkeloos is verlopen.

Daarom kijk ik graag even met je mee, en hoe wij dit samen kunnen gaan oplossen, daar ben ik voor.

De groeten van Ben & Joost

Ben bijna failliet?

Volgens mij is dit bedrijf bijna failliet.
1. In de brief staat dat je kunt emailen voor hulp. Dat is helemaal niet zo, heb me rot gezocht.
2. Op de site staat overal dat je kunt chatten, maar dat kan helemaal niet, krijg foutmelding op foutmelding
3. Ik ben twee dagen onbereikbaar geweest doordat Ben iets niet goed had gedaan en ik heb hun klantenservice niet kunnen contacten, omdat het weekend was en bovenstaande opties niet werkten.
De hel op aarde is dit.

2026幎9月8日

echt heel slecht!

echt heel slecht!! geen abonnement nemen hier. dochter van odido, eerst raken ze ons gegevens kwijt aan criminelen en vervolgens leveren ze slechte service en kunnen ze niets regelen voor je.

2026幎9月8日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス