Ik probeer Ben sinds 2 maanden te bereiken. Ik kan helaas niet bellen. De chatfunctie is een drama, op het forum vind ik geen enkel actief artikel dat BEN gerelateerd is. Uiteindelijk via via het cont... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kreeg tijdig bericht dat mijn abonnement verlengd kon worden evt met nieuwe telefoon. Ik heb een mooie uitgekozen met smartwatch cadeau. Kon zelf dag uitkiezen bij bezorgservice, bezorging ook heel a... ãã£ãšèŠã
De medewerker heeft me goed geholpen. Wat erg jammer is dat je als jaren vaste klant niet meer korting krijgt en dat er afgeweken kan worden van vaste vormen van abonnementen.
De ervaring is goed omdat de klantenservice medewerker precies begreep wat ik nodig heb en zou willen. Dat vind ik heel prettig. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en juist geïnformeerd. Daar b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Ik ben de mobiele aanbieder voor iedereen die op zijn eigen manier maximaal plezier uit zijn budget wil halen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Gemakkelijk en snel
Het proces rondom bestellen en aflevering gaan snel en eenvoudig. De keuzes/opties voor telefoon en type abonnement zijn helder.
De nieuwe simkaart werkt ook niet nogâŠ
De nieuwe simkaart werkt ook niet nog bedankt voor je moeite
Vlot geleverd en vriendelijk bezorgd
Vlot geleverd en vriendelijk bezorgd, handig op m'n werk. Mooi nieuw toestel voor nette prijs, en ook nog kunnen meedoen aan de Samsung actie.
Vlotjes allemaal.
De verlenging en levering van de nieuwe telefoon zijn netjes en snel geregeld.
Keurig netjes geleverd en mooi op tijd
Keurig netjes geleverd en mooi op tijd. De Galaxy A57 ziet er mooi uit en voldoet prima.
Het bestelproces was makkelijk enâŠ
Het bestelproces was makkelijk en duidelijk. Ook het maken van een afleverafspraak was eenvoudig. Op de gekozen bezorgdag kreeg ik een tijdvak van 2 uur. De bezorger was netjes op tijd, super vriendelijk en handelde alles snel af. Bedankt!
Eenvoudig verlengen
Het was eenvoudig om een jaar te verlengen met veel meer data voor bijna hetzelfde maandbedrag.
Al jaren klant en heel tevreden
Al jaren klant en heel tevreden, nooit klachten gehad en nog niet ð
herinnerings mail en goede aanbiedingâŠ
herinnerings mail en goede aanbieding met korting!
Weer verlengd bij Ben
Weer verlengd bij Ben. Nooit gedoe prima prijs voor ruim voldoende GB en onbeperkt bellen.
Goed
prijs-kwaliteit goed, vlotte veilige levering, informatie klantenservice klopt niet helemaal
Klantenservice helpt niet
Mijn abonnement werd altijd door mijn opa betaald en stond op zijn naam, nu is hij helaas komen te overlijden. Ik probeer nu al 2 maanden te regelen dat het op mijn naam wordt gezet. Als ik bel krijg ik alleen maar te horen dat ik het via de site moet regelen, alleen ik ondervind hier problemen dus dit lukt niet. Op de mail krijg ik geen reactie. Ik zou nu niet weten hoe ik dit moet oplossen? ondertussen worden er wel herinneringskosten in rekening gebracht, omdat de facturen niet betaald worden (wat logisch is want het rekeningnummer van mijn opa is komen te vervallen). Als ik de opzeglijn bel wordt ik weer doorverwezen naar de klantenservice, waarmee ik niet verder kom.
Ik had in juli een abonnement metâŠ
Ik had in juli een abonnement met Samsung A57 besteld. Toestel met abonnement is twee dagen later door bedrijf afgeleverd. Ik had nog een ander abonnement bij Ben. Ik heb van de 14 dagen bedenktijd gebruik gemaakt en het abonnement met toestel geannuleerd. Je krijgt mensen aan de lijn die vloeiend ABN spreken.Heb een paar dagen via mail retour adres gekregen. Toestel is terug gestuurd. Doos toestel is niet open geweest en zegel niet verbroken. Simkaart is niet geactiveerd en gebruikt. Kreeg na een paar dagen mail dat toestel geaccepteerd was en abonnement beëindigd. Krijg ik ik augustus een afschrijving van abonnement. Weer de klantenservice gebeld. Boel genoteerd en naar des betreffende afdeling gestuurd. Mensen moeilijk te verstaan. Werd gezegd dat met 8 werkdagen het geregeld zou zijn. Had termijnbedrag gestorneerd. Ik heb geprobeerd het nummer te bellen. Nummer bestond niet. Geprobeerd om in het contract te komen. Moet je nummer met geboorte datum opgeven. Krijg als reactie dat nummer niet bestaat. Maar wel abonnements kosten aftrekken. Ben is je vriend nauw niet de mijne
Het kost veel te veel moeite om hetâŠ
Het kost veel te veel moeite om het promotie artikel (jbl speaker) te verkrijgen.
Ik heb een goede offerte gekregen
Ik heb een goede offerte gekregen. De tweede medewerker met wie ik heb gesproken was vriendelijk en deskundig.
Ik ben al jaren een tevreden klant
Via de website en de klantenserviceâŠ
Via de website en de klantenservice mijn abonnement makkelijk en snel, via vriendelijke mevrouw, opnieuw met een goede aanbieding kunnen verlengen.
Al meer dan 8 jaar een tevreden klant!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã