Ben レビュヌ

9,862
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Ik probeer Ben sinds 2 maanden te bereiken. Ik kan helaas niet bellen. De chatfunctie is een drama, op het forum vind ik geen enkel actief artikel dat BEN gerelateerd is. Uiteindelijk via via het cont... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kreeg tijdig bericht dat mijn abonnement verlengd kon worden evt met nieuwe telefoon. Ik heb een mooie uitgekozen met smartwatch cadeau. Kon zelf dag uitkiezen bij bezorgservice, bezorging ook heel a... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

De medewerker heeft me goed geholpen. Wat erg jammer is dat je als jaren vaste klant niet meer korting krijgt en dat er afgeweken kan worden van vaste vormen van abonnementen.

5぀星のうち5の評䟡

De ervaring is goed omdat de klantenservice medewerker precies begreep wat ik nodig heb en zou willen. Dat vind ik heel prettig. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en juist geïnformeerd. Daar b... もっず芋る

䌁業情報

1. 移動䜓通信事業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Ik ben de mobiele aanbieder voor iedereen die op zijn eigen manier maximaal plezier uit zijn budget wil halen.

連絡先

(9,862)

過去12か月のレビュヌ数: 2,939ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Abonnement kosten tussentijds ineens gewijzigd.

Ik heb eind maart een contract afgesloten bij Ben (telefoon + bundel) voor 6,50 euro per maand. Ik had 200 bel minuten wat voor mij meer dan voldoende is, maar ik ben eind juli verhuisd en moest door de alle zaken om de verhuizing heen een hoop telefoontjes plegen.

Al vrij snel was mijn bel bundel dus (bijna) op, maar dat is uiteraard geen probleem want je kunt gewoon voor 1 maand je bundel wijzigen. Dus ik bel op naar de klantenservice om te informeren dat als ik volgende maand mijn (bel) bundel terug zet of ik dan gewoon terug ga na het originele bedrag. Ja hoor, u gaat dan gewoon weer het oude bedrag betalen. Klinkt ook heel logisch, maar dat wilde ik even checken voor de zekerheid.

Dus een paar weken later, voor het ingaan van de nieuwe maand ga ik naar de app om mijn bel bundel terug te zetten. Maar wat zie ik, als ik de bel bundel terug zet naar wat ik had ga ik ineens veel meer betalen. Voor de duidelijkheid, met onbeperkt bellen geactiveerd betaal ik nu (nog steeds) 10 euro per maand en ik betaalde dus 6,50 euro per maand wat ik heb afgesloten voor een tweejarig abonnement. Als ik mijn bel bundel nu in de app terug zet naar 200 minuten (enigste twee opties), dan gaat er slechts 1 of 1,50 euro (kan het niet checken nu, want in de app staat dat er al een wijziging actief is) van de abonnement kosten af wat in totaal op 8,50 of 9 euro per maand uit komt.

Hier was ik al een beetje bang voor, dat was dus ook de reden dat ik eerst de klantenservice gebeld had. Nu bel ik net dus de klantenservice op om te vragen hoe dit zit, helaas was deze meneer slecht te verstaan en moest ik eindeloos vragen of hij zich a.u.b. wilde herhalen. Ik heb de situatie in totaal vier keer uitgelegd, want elke keer bleek uit zijn reactie dat hij mij niet begrepen had.

Na de vierde keer uitleggen zei hij ineens echter dat in de tussentijd de tarieven verandert waren. Dit klinkt en voelt echt als een antwoord dat de klantenservice het of niet weet of er gewoon van af wil zijn.

Ik vind het echt bizar dat ik als ik een 2 jarig contract afsluit dat dan na een paar maanden de kosten ineens veranderen. Ik snap dat ik de bundel (tijdelijk) gewijzigd heb, maar hier word mee geadverteerd dat als je bijvoorbeeld 1 maand door omstandigheden meer bel minuten of data nodig hebt dat je dit voor 1 maand kunt veranderen. En als ik dan dus informeer bij de klantenservice of ik daarna weer terug ga naar mijn originele abonnement kosten en dit word volmondig bevestigd, dan ga ik er ook vanuit dat dit gehonoreerd word. Dit is dus niet het geval en nu betaal ik dus 3,50 euro per maand meer voor iets wat ik dus niet gebruik.

En voor de duidelijk, ik kan de bundel dus wel terug zetten naar 200 minuten maar dat scheelt dus maar 1 a 1,50 euro per maand nu (kan het nu dus niet checken in de app, want er staat dat er al een wijziging actief is). En het verschil tussen 200 minuten en onbeperkt is der mate groot uiteraard dat ik het tot nu toe maar zo heb gelaten.

Maar ik wil dus gewoon terug naar mijn oude abonnement kosten van 6,50 euro per maand wat staat beschreven in mijn abonnement wat ik voor 2 jaar heb afgesloten.

2026幎9月8日
自発的なレビュヌ

Dikke pluim

Dikke pluim
Ben heeft mij prima op de hoogte gehouden, en het bedrijf van de bezorging? Zij hebben mij ook goed op de hoogte gehouden, via de mail kreeg ik een tijdstip van/tot levering, half uur voor de daadwerkelijke levering kreeg ik een bericht met een link, waar een soort van stopwatch, de tijd aftelde en dit klopte helemaal, De bezorger was ook TOP, (ga zo door)

2026幎9月7日
5぀星のうち1の評䟡

Mijn bestelde telefoon is niet geleverd

Mijn bestelde telefoon is niet geleverd doordat BEN heeft gekozen samen te werken met partner de AMP groep. Dit is een ongelofelijk slecht bedrijf die hun afspraken niet nakomt en dus mijn telefoon niet hebben geleverd. Echter doe ik zaken met BEN en niet met AMP, zij zijn een tussenpartij. BEN denkt hier anders over en zegt dat ik bij AMP moet zijn met mijn klacht. Uiteraard had ik dit ook al gedaan maar ook daar snappen ze het begrip ‘klantenservice’ ook niet. Terwijl ik aan de telefoon zit met BEN over mijn klacht, zetten ze mij ongevraagd door naar AMP???!!! Ongehoord en schandalig!! Ik zit mijn contract uit, helaas geen keuze en stap over naar een andere provider, nooit meer BEN!

2026幎9月7日
自発的なレビュヌ