Virkelig god kundeservice og hurtig levering. Vi havde et problem, som var vores egen skyld, men Beslagbutikken lÞste det på en måde, der var langt mere, end man kan forvente.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg fik, ved en fejl, bestilt nogle forkerte greb til vores kÞkkenskuffer. Efter henvendelse hos kundeservice fik jeg forklaret problemet og de hjalp med en returseddel samt alle penge retur pÃ¥ nÊr f... ãã£ãšèŠã
Svensk hjemmeside, sÃ¥ var lidt kritisk angÃ¥ende levering . Brugte derfor Klarna betalingsform fÃ¥ varen fÞrst og betal derefter.Havde bestilt 28 stk greb til kÞkken/badevÊrelse Tirsdag d.3-10-2023 mege... ãã£ãšèŠã
Ufattelig dÃ¥rlig service, bestildte dupper til vores kantinestole og rykkede efter en mÃ¥ned pÃ¥ ordren. Fik svar at de ikke havde varen pÃ¥ lager men de ville sende ordren hurtigst muligt. Efter yderlig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Beslagsbutikken leverer MÞbelbeslag, KÞkkengreb, MÞbelknopper, Skuffeskinner, HÊngsler, Belysning etc. til håndvÊrkere, institutioner og mÞbelindustrien.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hurtig levering. Havde bestilt 10 greb i bÞrstet messing og de levede fuldstÊndig op til forventningen. Prisen var fornuftig.
Meget tilfreds
Bestilte nogle skuffe skinner sÞndag aften, og havde dem tirsdag formiddag. Mega god og hurtig service.
Flot, billigt og hurtig levering
Bestilte en lille prÞvepakke for at se om beslagene var som på hjemmesiden. Ankom 2 dage senere og produkterne er prÊcist som på hjemmesiden. Meget positivt og bestemt ikke sidste gang jeg bestiller herfra.
Super hurtig levering og varer iâŠ
Super hurtig levering og varer i topkvalitet ðð»
Mega tilfreds med vores nye greb tilâŠ
Mega tilfreds med vores nye greb til kÞkkenet! Fornuftig priser og super hurtig levering! Ikke sidste gang vi handler greb der. Kan varmt anbefale :-D
Har modtaget mine greb til voresâŠ
Har modtaget mine greb til vores badevÊrelse og bryggers og mÃ¥ sige, at jeg er vild med de smukke greb. God kvalitet og til en fantastisk pris. Grebene var pakket forsvarligt ind og ankom hurtigt efter bestillingen - 5 store stjerner herfra pÃ¥ alle parametre âïžâïžâïžâïžâïž
God oplevelse
Vi bestilte 6 stk. metal greb til vores kommode til en rimelig pris og modtog dem ret hurtigt efter. Grebene var forsvarligt og pÊnt pakket og kvaliteten af varen var helt efter vores forventninger.
God mail advisering under hele forlÞbet.
Tak for handlen.
Super god kommunikation
Super god kommunikation.
Så god en service skal man lede lÊnge efter.
Kan varmt anbefales!
Rigtig god service og flotte greb
Bestilte 2 varer
Bestilte 2 varer, der blev leveret 2 dage senere. Top kvalitet og super pris, og hurtig levering fra Sverige. Ikke sidste gang jeg handler her.
Skrev til kundeservice
Skrev til kundeservice, og fik svar morgenen efter. Bestilte grebene i starten af ugen som allerede er kommet, og de er bare så fine. Tak for rigtig fin service.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã