レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Voor het eerst iets terug gestuurd met DHL, zelf de verzendkosten betaald en u heb ik het pakket weer thuis, moet ik nog een keer de verzendkosten betalen om het terug te sturen. Bestel hier in ieder... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Badpak 2 juli 2024 retour gedaan. Alle 2 de retourformulieren keurig ingevuld. Gelukkig foto van gemaakt en verzendbewijs retour bewaard. Tot vandaag 31 juli 2024 geen terugbetaling of mail van bew... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Duurde lang voordat ik wat hoorde over mijn bestelling. Had inmiddels ergens anders mijn bh gevonden. Via de app contact gehad dat er 1 bh niet op voorraad wad. Andere wel. Ik gaf aan dar de bestellin... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Bedrijf claimt retour niet te hebben ontvangen. Track & Trace bewijst integendeel. Bedrijf blijft schuld bij mij neerleggen. Alsjeblieft; koop hier niets! Had ik ook maar eerst de recensies gel... もっと見る

企業情報

1. ランジェリー専門店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Onze missie is om vrouwen aan de juiste sport bh te krijgen. Meer dan de helft van de Nederlandse vrouwen doet aan sport en nog maar één op de vier gunt zichzelf het plezier en gemak van een professionele sport bh. Tijdens het sporten worden je borsten behoorlijk in beweging gebracht en ze kunnen die klappen niet opvangen. Het bindweefsel rekt uit en raakt beschadigd, met als gevolg dat je borsten gaan hangen en er zelfs littekenweefsel (striae) gevormd kan worden. De schade is onherstelbaar en daar komt nog bij dat stuiterende borsten ronduit vervelend en zelfs pijnlijk kunnen zijn. Daarom hebben alle borsten tijdens het sporten goede ondersteuning nodig en maken dat je je op je sport kan concentreren in plaats van op je borsten, in de wetenschap dat ze goed beschermd zijn.

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

goede retourservice

Bestellen gaat eenvoudig. Ik heb een keer gebruik moeten maken van de retourservice; dit verliep heel vlot. In overleg met de klantenservice had ik de tweede keer de juiste maat.

2025年7月23日

BHSUPPORT からの回答

Bedankt dat u de tijd nam om uw ervaring te delen! We vinden het belangrijk dat iedereen de juiste pasvorm vindt, en zijn blij dat het overleg met onze klantenservice daarbij heeft geholpen. We wensen u veel plezier van uw aankoop en helpen u bij een volgende bestelling natuurlijk graag weer verder.

5つ星のうち1の評価

Wat een waardeloos ruk bedrijf

Wat een waardeloos ruk bedrijf. Als ik Trustpilot had bekeken had ik hier nooit besteld. 5 juli zending via PostNL retour gestuurd. 10 juli afgeleverd volgens track & trace. Zij zegt niets ontvangen te hebben. Mail contact gehad en legt de schuld bij PostNL neer. Die moeten een onderzoek instellen en ze zegt in de mail dat ze het schandalig vind hoe PostNL met hun klanten omgaat. Je bent zelf een oplichter. Meerdere klanten, waaronder Karin hebben ook een review geschreven met precies hetzelfde probleem. Er staat niet eens een KvK nummer op de site. NOOIT IETS KOPEN HIER. Mijn geld krijg ik niet terug.

2025年7月24日

BHSUPPORT からの回答

Bedankt voor uw bericht. We vinden het vervelend dat uw retourzending niet volgens verwachting is verlopen en lichten de situatie graag toe.

Volgens uw eigen informatie is uw retour op 5 juli verzonden via PostNL als brievenbuspakket zonder verzekering of handtekening bij ontvangst. Op de Track & Trace is te zien dat de zending op 10 juli is afgeleverd, maar wij hebben deze helaas nooit ontvangen of geregistreerd. Ook na controle is er bij ons geen zending met uw naam of ordernummer binnengekomen.

Wij hebben u per e-mail meerdere keren uitgelegd dat een bezorgstatus op zichzelf geen sluitend bewijs is dat een pakket daadwerkelijk op ons adres is afgeleverd. PostNL bevestigt bovendien dat er bij dit type zendingen geen GPS-tracking beschikbaar is en dat zij daarom geen onderzoek kunnen starten. Dit maakt de situatie voor beide partijen ingewikkeld.

Als webshop zijn wij afhankelijk van de correcte aflevering van retourzendingen. Wanneer een zending niet bij ons aankomt, kunnen wij deze ook niet verwerken of terugbetalen. Wij begrijpen dat dit erg frustrerend is, maar dit betekent niet dat er sprake is van oplichting.

Tot slot willen wij u erop wijzen dat ons KvK-nummer vermeld staat op de contactpagina van onze website.

Wij blijven beschikbaar voor inhoudelijk contact als u nadere informatie van PostNL kunt aanleveren.

Slechte ervaring

Helaas een slechte ervaring met dit bedrijf. Dat tevens gevestigd in een woonhuis.

Ik heb een bestelling (€113) geretourneerd omdat de maat niet goed was. (Op de site staat ook niet of je EU of UK maat selecteerd). Helaas is het pakket vermist geraakt bij PostNL...samen de dupe van een fout van PostNL dus samen de kosten dragen denk ik dan maar nee.
Verzekeren was voor bedragen tot 50 euro en ik heb vertrouwen in PostNL (niet meer dus...) dus had niet gedacht dat het nodig was, tevens moest ik dan 20 euro betalen voor een retour! Dan had ik nu misschien 50 euro teruggehad en was ik alsnog 83 euro kwijt geweest.

Zodra er dingen mis gaan wordt er niet meer gereageerd op mailtjes, jammer. Niet coulant of meedenkend. Ik ben 113 euro armer...

Misschien komt het ooit nog terrecht en hoop ik alsnog mijn geld terug te ontvangen...

2025年6月17日

BHSUPPORT からの回答

BHSupport is géén onderdeel van PostNL. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het bezorgproces van uw retourzending. U heeft ervoor gekozen om het pakket onverzekerd via een brievenbuszending te retourneren. Dat mag, maar het risico bij verlies of vermissing ligt in dat geval – zoals wettelijk bepaald – bij de verzender. Verzekerde verzending is altijd een optie, zeker bij een waarde van €113.

Volgens de track & trace van PostNL is uw pakket nooit bij ons afgeleverd. Wij kunnen daarom niets terugbetalen: we hebben geen retour ontvangen. We hebben bovendien meerdere keren per e-mail op uw zorgen gereageerd en uitgelegd hoe u bij PostNL een klacht of onderzoek kunt starten. Helaas krijgen wij als ontvanger geen toegang tot die gegevens – dat kan alleen de afzender zelf aanvragen.

Dat u hierover teleurgesteld bent, begrijpen we. Maar ons hiervoor verantwoordelijk houden, of zelfs spreken van oplichting, is onterecht en onjuist. Wij staan volledig buiten de fout van PostNL en kunnen alleen verwerken wat ook daadwerkelijk bij ons aankomt. Team BHSupport

Retour

Op 3 juli bestelling geplaatst en op 9 juli geretourneerd via Post.nl. Volgens Post.nl is mij retour afgeleverd op 10-7 bij Bh Support. Bh support beweerd echter dat ze niks hebben ontvangen. Dat de track and tracé aangeeft dat het bezorgd is, accepteren ze niet als bewijs. Alleen de gps tracking gegevens gelden als bewijs. Post.nl geeft deze gegevens echter niet. Ik vrees dus dat ik niks van mijn geld terug ga zien, zeker nu ik veel negatieve reviuws lees van BH support. Zeer regelmatig worden retours niet ontvangen, en bestellingen niet verzonden. Volgens Bh support ligt het altijd aan Post Nl. Daar liggen de magazijnen vol met pakketjes, dus moet ik daar maar gaan zoeken. Heb melding gemaakt bij ACM, Rechtsbijstand is ingeschakeld om het verder te onderzoeken. Wees dus op je hoede als je iets besteld bij BH Support.

Update,
Ongeveer 2 maanden na mijn retournering is deze boven water. 1 Bedrag wordt dezelfde dag teruggestort, over het andere moet ik weer mailen. Nadat ik een mail had gestuurd, ook dit bedrag ontvangen. Echter, beide bedragen komen niet onder de €65,-, de bestelling is volledig geretourneerd, en toch is er 2 x €5,95 kisten afgehouden. Zoals ik de voorwaarden lees is dit niet oké. Ik laat het erbij, heeft me nu genoeg tijd en energie gekost.

2025年7月23日

BHSUPPORT からの回答

Bedankt voor uw bericht. We begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer een retourzending niet aankomt zoals verwacht. Dat is voor u vervelend, en ook voor ons een lastige situatie. We leggen daarom graag nogmaals uit hoe het zit, zoals we ook in eerdere e-mails hebben geprobeerd zo duidelijk mogelijk te doen.

Uw bestelling is op 9 juli retour gestuurd via PostNL als brievenbuspakket. Op 10 juli geeft de track & trace aan dat het pakket “bezorgd” is, echter niet bij BHSupport . In totaal hebben we hierover zo’n 10 tot 12 keer met u gemaild, waarbij we geprobeerd hebben u zo goed mogelijk te helpen en de situatie toe te lichten. Zonder dat wij de retourzending ontvangen, kunnen wij deze ook niet verwerken. Dit betekent niet dat wij u iets verwijten, maar evenmin dat de fout bij ons ligt.

We merken helaas vaker dat wanneer een zending ergens misgaat, de webshop daar automatisch op wordt aangekeken — ook als het probleem bij de bezorgdienst ligt. PostNL ontvangt dagelijks veel klachten over verloren of verkeerd bezorgde pakketten, ook op platforms zoals Trustpilot.

We begrijpen uw teleurstelling, maar vinden het jammer dat deze nu volledig op ons wordt gericht, terwijl we hier zelf geen invloed op hebben gehad.

Oplichters!!

Oplichters!!!
Reageren niet op mail, betaald en geen producten.

Nav reactie:
Bijzonder dat er hier wel gereageerd kan worden en niet op mijn eerder verstuurde mails!! Sinds 27 juni is er geen reactie meer geweest van jullie kant. Ik wil mijn betaalde producten ontvangen zonder nogmaals verzendkosten te moeten betalen, dat slaat echt nergens op! Maar als dat nodig is om voor altijd van jullie af te komen en mijn spullen te ontvangen dan ontvang ik hiervan graag een mail met bevestiging. En zal ik de kosten voldoen als het pakket daadwerkelijk binnen is. Dan lijkt het me ook een kleine moeite om zoals gevraagd de juiste maat op te sturen. Ben benieuwd of dit zo opgelost wordt en ik mijn review naar vijf sterren kan aanpassen.

30-8:
natuurlijk nog geen reactie ontvangen. Hier reageren kunnen ze wel, maar iets oplossen ho maar!!!
Mensen, bedenk je twee x voordat je hier iets besteld. Maar dat mag wel duidelijk zijn met al die reviews hier. Ik betreur het dat ik voor het bestellen niet even hier gelezen heb. Zolang je niks retour hoeft te sturen zal het vast allemaal oké zijn, maar anders begint de ellende.
Dus ik blijf bij mijn standpunt, stelletje oplichters.

2025年7月16日

BHSUPPORT からの回答

We vinden het jammer dat u ons publiekelijk als “oplichters” bestempelt, terwijl wij u herhaaldelijk per e-mail hebben geïnformeerd en de situatie helder hebben uitgelegd.

U heeft op zaterdag 17-5-2025 12:05 uur besteld, de bestelling is zondag 18-05 ingepakt en maandag 19-05 opgehaald door de vervoerder en vervolgens de volgende dag 20 mei bij u bezorgd!

Wij zijn transparant over onze retourvoorwaarden, die u voorafgaand aan de aankoop heeft kunnen inzien. Uw retour is bij ons aangekomen ruim nadat de termijn was verstreken. Wij hebben u hierover gemaild, evenals dat de artikelen naar u toe terug worden gestuurd zodra de verzendkosten zijn voldaan. Tot op heden is daar geen reactie op gekomen.

Uw uitleg dat u de artikelen pas later kon passen vanwege uw verblijf in het buitenland, is iets waarmee u bij het plaatsen van de bestelling zelf rekening had moeten houden. Ook in dat geval blijft de retourtermijn onverminderd van toepassing

Wij hebben niets fout gedaan en betreuren het dat u ervoor kiest om onjuiste en schadelijke uitspraken te doen. Onze communicatie is volledig en transparant geweest, en uw mails zijn netjes en op tijd beantwoord.

5つ星のうち5の評価

Zaterdag besteld en dinsdag binnen…

Zaterdag besteld en dinsdag binnen gekregen. Reviews las ik achteraf waardoor ik spijt had van mijn bestelling maar eerlijk is eerlijk, snel geleverd en helemaal in orde, blij mee.

2025年7月15日

BHSUPPORT からの回答

Wat fijn om te lezen dat alles snel en naar tevredenheid is verlopen! Dank voor het delen van uw ervaring. We begrijpen dat online bestellen soms spannend kan zijn, maar we doen er alles aan om iedere bestelling netjes en op tijd te leveren. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop en helpen u graag weer een volgende keer. Team BHSupport

Minstens onprofessioneel, mogelijk oplichting

Aankoop gedaan voor mijn vrouw, geen ontvangstbevestiging, geen factuur, niets.
Bellen werkt niet, niemand neemt op en ook op mail geen reactie.
Na een melding bij de ACM en na de bestelling via de mail geannuleerd te hebben wordt men opeens wakker en gaat men er met gestrekt been in.

Het zal wel onze fout zijn want het zit vast bij de spam is de reactie. En hoe halen we het in ons hoofd om te stellen dat dit naar oplichting ruikt.
Maar nog altijd geen bevestiging, geen factuur en al helemaal geen bevestiging van het annuleren van de bestelling. Ook niet in de spam!

Indien er geen terugbetaling plaats vindt binnen 14 dagen doen we aangifte van oplichting.

Edit: naar aanleiding van de reactie.

Wat een nonsens. Natuurlijk kan er een mail in de spam terecht komen maar de telefoon beantwoorden valt wel degelijk binnen jullie mogelijkheden. Als het ding rinkelt moet je gewoon de hoorn even oppakken. Kun je met mensen praten op afstand. Echt een geweldige uitvinding. Probeer het eens.

Na de melding bij de ACM kwam plots een hoop mail binnen. Was een filter het probleem dan zouden deze mails logischerwijs ook niet zijn aangekomen. Er zat niets in de spam. Ik denk dat ik dat met 35 jaar werkervaring in de ICT met enige autoriteit kan zeggen.

Wat betreft toon en dergelijke. Lees het eigen whatsapp bericht eens na. Ik zou in jullie plaats geschreven hebben 'wat vervelend, heeft u gekeken of het bericht wellicht in de spam zit'. Maar jullie schreven 'in plaats dat je mensen begint te beschuldigen toch maar beter in je spam kijken'. Ik zou dat geen toppunt van zakelijke communicatie noemen.

Bovendien hadden we dus de order geannuleerd. U weet wel. Dat recht om je te bedenken. Ik zie nog altijd geen bevestiging dat de order is geannuleerd en dat ik mijn geld terug ontvang binnen de 14 dagen. Ik heb de spam al gecontroleerd.

2025年7月15日

BHSUPPORT からの回答

Wij hebben uw bericht ontvangen en betreuren de toon en beschuldigingen die u uit. Wij zien in ons systeem dat uw bestelling correct is verwerkt en dat zowel de bestelbevestiging als de factuur direct per e-mail zijn verstuurd naar het door u opgegeven e-mailadres.
Bovendien hebben wij deze documenten – ook nog eens per WhatsApp doorgestuurd.

Wij begrijpen dat het frustrerend kan zijn als e-mails niet worden ontvangen, maar dit is doorgaans te herleiden tot spamfilters of instellingen aan de ontvangende kant. Dit valt buiten onze invloedssfeer en wij hebben u hier ook netjes op gewezen.

Het is onjuist en onterecht om ons te beschuldigen van oplichting. Wij zijn een legitiem en professioneel bedrijf, wat ook blijkt uit onze jarenlange aanwezigheid en tevreden klantenkring. Beschuldigingen als deze zijn niet alleen lasterlijk, maar ook zeer ongepast.

Wij verzoeken u vriendelijk om de communicatie zakelijk en respectvol te houden. Team BHSupport

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel. Echt asociale oplichters. Bestel hier nooit!

2025年6月19日

BHSUPPORT からの回答

Wat jammer dat u onze service zo beoordeelt. Uw bestelling is op donderdagavond 19 juni geplaatst en op vrijdag 20 juni verzonden. Het pakket is op zaterdag 21 juni bij u afgeleverd.

Uw retourzending hebben wij op 27 juni ontvangen. Dezelfde dag hebben wij u hierover geïnformeerd. Op 7 juli is het aankoopbedrag terugbetaald, ruim binnen de wettelijke termijn van 14 dagen.

Gezien dit verloop vernemen wij graag van u waar volgens u sprake is van oplichting.

5つ星のうち1の評価

te weinig terugbetaald voor een artikel wat niet op voorraad was.

ik besteld 2 sets bikini's. beide online op voorraad.
Ik kreeg nadien een mail dat 1 van de 2 setjes niet meer op voorraad was. ik zou een terugbetaling krijgen. Ik betaalde 99.90 euro en de terugbetaling is 89.91 euro.
Ik zou zogezegd een korting van 10% bij aankoop ontvangen hebben wat helemaal niet zo is..ik heb hierover info gevraagd per mail maar nog steeds geen antwoord ontvangen over wat er misgelopen is. Ik vind dit geen manier van online zaken doen. Als iets niet op voorraad is verwacht je het totaal betaalde bedrag terug.
update 16 juli : ik heb vandaag het resterende bedrag ontvangen via PayPal, prima dus - alleen was hiervoor een review voor nodig.

2025年6月26日

BHSUPPORT からの回答

Dank voor uw feedback. Eén bikiniset uit uw bestelling van €99,90 bleek helaas niet leverbaar. Het bedrag van €89,91 is toen binnen enkele dagen via PayPal terugbetaald.

Later ontdekten we een vergissing in het bedrag en hebben we het resterende €9,99 alsnog teruggestort. We hopen dat hiermee alles is opgelost en waarderen het dat u ons hierop attendeerde. Team BHSupport

5つ星のうち1の評価

Geen contact mee te krijgen

Geen contact mee te krijgen! Bestelling hebben ze niet compleet op gestuurd en als ik de reviews lees is dit niet het enige probleem met dit bedrijf!

2025年7月1日

BHSUPPORT からの回答

Wat jammer dat u op deze manier reageert, terwijl we juist zorgvuldig met uw bestelling zijn omgegaan.

Op het moment dat uw bestelling bij ons binnenkwam, vermoeden wij al dat u per ongeluk twee keer exact hetzelfde badpak had besteld. Omdat er geen telefoonnummer bij uw bestelling was ingevuld, hebben wij u direct meerdere e-mails gestuurd om te vragen of dit de bedoeling was.

Toen daar geen reactie op kwam, hebben wij op 6 juni besloten de bestelling te verzenden met één badpak en het dubbele exemplaar te annuleren. Het bedrag van €39,95 is op 7 juni netjes aan u terugbetaald.

Op 8 juni ontvingen wij alsnog een e-mail van u waarin u zelf aangeeft dat het om een vergissing ging en dat u het bedrag graag retour ontvangt — iets wat op dat moment al geregeld was.

We vinden het jammer dat u een negatieve review plaatst waarin wordt gesuggereerd dat u geen contact met ons kon krijgen, terwijl wij juist herhaaldelijk hebben geprobeerd u te bereiken om verwarring te voorkomen.

No complaints. Well done

I bought a couple of bra's and they arrived within the time that was written in the products.
One of them didn't fit well and I sent ik back. I got my money back as was written about returns as well.

I will definitely keep buying underwear at this shop.
Thank you Anita

2025年6月30日

BHSUPPORT からの回答

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen — dank voor uw mooie woorden! Goed om te horen dat zowel de levering als het retourproces soepel zijn gegaan. We waarderen het enorm dat u opnieuw bij ons wilt bestellen. Graag tot een volgende keer, en bedankt voor uw vertrouwen!

5つ星のうち1の評価

Wel betaald, niks ontvangen en geen reactie

Update: fijn dat BH Support wel reageert op een openbare review maar reageren op emails of retouren tijdig afhandelen zou nog prettiger zijn. Ik check dagelijks mijn spam folder en heb nooit een email ontvangen dat een artikel vertraagd zou zijn. Na ruim 5 weken zonder bericht of reactie ontving ik opeens een email dat mijn bestelling onderweg was (als ik die wel ontvang klopt de filter theorie ook niet). Deze bestelling heb ik meteen geretourneerd vanwege de gang van zaken, waarbij de retourkosten ook nog voor eigen rekening zijn. Deze retour is op 22 juli afgeleverd en ik wacht nog altijd op de terugbetaling.
------------

Op 6 juni een bestelling geplaatst en betaald. Nadat ik deze na ruim 2 weken nog niet ontvangen had een mail gestuurd met een screenshot van de betaling. Hier wordt niet op gereageerd, op Facebook wordt verwezen naar de klantenservice die zich hult in stilzwijgen.
Hiervoor nooit problemen gehad met bestellen, een maand eerder zelfs nog een sport bh besteld en gewoon ontvangen, dus begrijp niet goed wat hier opeens aan de hand is. Problemen met de webshop? Website gehackt? Zou BH support in ieder geval sieren als ze reageren op mails en een oplossing zoeken voor gedupeerde klanten...

2025年6月6日

BHSUPPORT からの回答

Bedankt voor uw bericht. Op 7 juni hebben wij u gemaild over uw bestelling, omdat één van de bh’s een langere levertijd had dan vermeld op de webshop. In totaal hebben wij u zeven e-mails gestuurd met de vraag of u wilde wachten, of eventueel een alternatief wilde kiezen. Helaas hebben wij op geen van deze berichten een reactie mogen ontvangen. Ook was er geen telefoonnummer ingevuld bij de bestelling, waardoor wij u niet via andere kanalen konden bereiken.

We betreuren het dat onze berichten u blijkbaar niet hebben bereikt. Soms komen e-mails helaas terecht in de spammap of worden ze automatisch gefilterd. Zodra de ontbrekende maat weer op voorraad was, is uw bestelling alsnog verzonden.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard weer voor u klaar en graag uw telefoonnummer invullen in de checkout. Je weet maar nooit!

5つ星のうち1の評価

Koop hier nooit iets want service hebben ze nog nooit van gehoord, slecht bedrijf!

Krijg een mail over bandjes die af gaan zakken bij oude bh’s. Gereageerd dat ik juist net een nieuwe heb besteld waar de bandjes tijdens sporten langer worden, dus ongebruikt in de kast nu. Krijg als reactie dat er technisch gezien geen oorzaak voor is…. De praktijk is anders, klacht ingediend 0 reactie meer ontvangen, dan maar zo om anderen te waarschuwen.
Ik koop bh’s voortaan elders bij Lace.

Reactie op reactie BH Support. De BH is door mij op 29 november besteld en in december gebruikt sindsdien ligt ie in de kast.
Op 31 mei heb ik op jullie reactie (vanuit de fabrikant) gereageerd/klacht ingediend en daar geen reactie op gehad. Dat vind ik slecht, als je een klacht krijgt moet je die oplossen!

Tja geen wonder dat de revieuws zo slecht zijn, een bedrijf wat klanten waardeert en een goede naam wil hebben zou voor een oplossing/tegemoetkoming zorgen en niet alle schuld bij de klant leggen. Ik zal nooit meer iets bestellen in ieder geval

2025年6月17日

BHSUPPORT からの回答

Dank voor je review en je openheid. Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring als zo teleurstellend hebt ervaren — dat is uiteraard niet wat wij willen.

We hebben je klacht serieus genomen en hiervoor contact opgenomen met de producent/leverancier, Anita Nederland. Zij hebben bevestigd dat de schouderbanden technisch gelijk zijn gebleven aan het eerdere model. Dat neemt natuurlijk niet weg dat het voor jou als klant vervelend blijft als het in de praktijk anders aanvoelt. Dat begrijpen we goed en daarom hebben we hier ook zo snel mogelijk op gereageerd.

De bh waar het om gaat is inmiddels ruim een jaar geleden bij ons besteld, uit de sale. In dergelijke gevallen zijn we in de mogelijkheden beperkt, maar dat betekent niet dat je klacht niet gehoord is. We vinden het spijtig dat je onze terugkoppeling als ‘geen reactie meer’ hebt ervaren — we hebben juist geprobeerd transparant te zijn over wat wij voor je konden uitzoeken.

We hopen dat je in de toekomst toch weer de weg naar ons weet te vinden. Mocht je ooit opnieuw advies willen of ergens tegenaan lopen, dan staan we graag voor je klaar.

Team BHSupport
Dank voor uw aanvullende reactie. Er is geen sprake van een gegronde klacht. Zoals aangegeven hebben we uw klacht doorgestuurd naar de leverancier en hun technische afdeling heeft bevestigd dat er geen verschil zit in de constructie van de schouderbanden ten opzichte van het eerdere modellen. We hebben deze informatie met u gedeeld, juist om zo transparant mogelijk te zijn - al begrijpen we dat dat voor u geen oplossing biedt.

Uw klacht, hoewel het product inmiddels al langere tijd geleden in de sale is aangeschaft, hebben we serieus de moeite genomen om het uit te zoeken. Er is dus geen sprake geweest om uw klacht te negeren en mocht u op termijn nog hulp of advies nodig hebben, staan we alsnog graag voor u klaar.

Anita: groot assortiment

Prachtige BH's kunnen kopen met goede steun en zonder beugel!! Maat ruilen perfect en snel geregeld!!

2025年6月5日

BHSUPPORT からの回答

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze bh’s zonder beugel én onze service bij het ruilen van de maat! Daar doen we het voor. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer!

Hartelijke groet,

5つ星のうち1の評価

Dit bedrijf is nog geen ster waard

Dit bedrijf is nog geen ster waard, 17 mei is mijn bikinitop al bij hun binnen gekomen moet de centen nog terug betaald krijgen,ze geven aan dat het 3 juni terug is gestort op de rekening, maar is helemaal niks bijgeschreven, als ik vraag waar het dan wel naar toe gestort is krijg ik totaal geen antwoord meer terug, ook op mijn vervolg app word niet gereageerd of ze het uit willen zoeken, ik word compleet genegeerd, dit gaat nu al een aantal dagen, ze heeft gewoon dikke schijt aan je als je klant zijnde.Mijn schijt is nog groter want ze komt niet van mij af, als het niet rechtsom kan dan maar linksom maar mijn centen zou ik terug krijgen. Ze loopt niet maar rent om haar bedrijf om zeep te helpen!! Koop hier nooit want je moet je geld met een knijptang halen, als je het al krijgt!!

2025年6月12日

Oplichters!!!!

Oplichters. Ik heb contact gehad binnen de ruil-retourtermijn maar zij gaven niet gelijk reactie terug. Later super goed contact, mocht nog even passen en anders mocht ik ruilen. Pinksteren zat er tussen en nu zeggen ze dat ik te laat ben en buiten de termijn val. En opeens niet meer ruilen. Schandalig en oplichters. Noemen ze klantenservice die is nergens te bekennen. Krijg 1 zin tekst terug zonder enige reactie op mij zelf

2025年6月11日

BHSUPPORT からの回答

We willen graag toelichten waarom we uw verzoek tot ruilen helaas niet meer kunnen honoreren. Uw bestelling is op 23 mei bij u afgeleverd. U heeft ons op 3 juni per e-mail benaderd met enkele vragen. Op 4 juni hebben wij u hierop gereageerd. Wanneer u toen de bh’s had geretourneerd of aangegeven dat u had willen ruilen en retourneren, dat was dit nog binnen de termijn geweest.

Uw vervolgmail op 9 juni (tweede Pinksterdag) geeft u pas aan te willen ruilen en dit valt helaas buiten deze termijn. In het weekend en op feestdagen zijn wij gesloten, zoals ook aangegeven op onze website. Uw eerdere WhatsApp-bericht op zaterdag 1 juni viel eveneens buiten onze openingstijden.

Uw e-mail van 3 juni om 19:59 uur hebben wij de volgende werkdag op 4 juni om 11:12 uur beantwoord. Dat is binnen onze normale responstijd.

Ons systeem staat het verwerken van retouren buiten de wettelijke termijn technisch niet toe, zodat we een eerlijke en heldere werkwijze kunnen aanhouden voor al onze klanten.

Grote maat? BH Support!

Ben een vrouw met een grotere maat, dat weet ik. Wat weten andere bedrijven niet? Hoe moeilijk dat is. Wat weet BH support? Hoe ze dat WEL moeten doen!

Ik ben hier zo ontzettend blij mee. Jullie hebben geen idee hoe geweldig het is dat ik hier een groot gedeelte van het assortiment gewoon kan shoppen!

Deze klant raken jullie nooit meer kwijt. Bedankt!

2025年5月27日

BHSUPPORT からの回答

Wauw, dankjewel voor je hartverwarmende woorden! Dit is precies waar we het voor doen: vrouwen in elke maat helpen aan een bh die wél goed zit én waarin je je prettig voelt. We zijn ontzettend blij dat je ons gevonden hebt – en nog blijer dat je zo tevreden bent. Je bent altijd welkom bij ons, nu en in de toekomst!

Lieve groet,

De klantenservice is onbeleefd

De klantenservice is onbeleefd, ze komen de afspraken en beloftes die ze maken met betrekking tot retourneren niet na.

2025年6月8日

BHSUPPORT からの回答

Wat jammer om te horen dat uw ervaring met onze klantenservice niet naar wens was.

Om op review te kunnen reageren, ontvangen we graag uw factuur- of ordernummer. U kunt deze mailen naar info@bhsupport.nl, dan reageren we zo snel mogelijk.

Team klantenservice
BHSupport.nl

Waardeloze service

Al zo’n slecht cijfer, daar zal mijn 1 ster weinig invloed ophebben. Wat een slechte klantenservice. Voor mijn bruiloft bh’s besteld. Door alle hectiek iets later met terugsturen, maar totaal geen begrip of meedenken.

2025年6月3日

BHSUPPORT からの回答

Wat jammer om te lezen dat je onze service zo hebt ervaren. We begrijpen heel goed dat een bruiloft een drukke en bijzondere periode is – en dat er veel tegelijk op je afkomt. Toch hanteren we een duidelijk retourbeleid, juist om eerlijk en hygiënisch te kunnen werken voor ál onze klanten.

Omdat het hier om lingerie gaat, zijn we vanuit hygiënisch oogpunt extra voorzichtig. We maken daarin geen uitzonderingen meer, hoe graag we ook met je hadden willen meedenken. Uit het verleden hebben we geleerd dat soepelheid hierin vaak leidt tot discussies - iedereen heeft nu eenmaal een andere interpretatie van wat ‘schoon’ is en dat willen we voorkomen.

We hopen desondanks dat je een prachtige trouwdag hebt gehad en wensen je alle geluk toe voor de toekomst.

Hartelijke groet,

Super behulpzaam!

Laatst mijn bestelling ontvangen, alles weer tiptop in orde! Bestel hier nu al ruim 5 jaar, waar ik bij mijn eerste bestelling netjes werd geholpen met het uitzoeken van mijn juiste BH maat. :) Super blij weer met alles, ontzettend bedankt!

2025年5月21日

Trustpilot エクスペリエンス