レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Voor het eerst iets terug gestuurd met DHL, zelf de verzendkosten betaald en u heb ik het pakket weer thuis, moet ik nog een keer de verzendkosten betalen om het terug te sturen. Bestel hier in ieder... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Badpak 2 juli 2024 retour gedaan. Alle 2 de retourformulieren keurig ingevuld. Gelukkig foto van gemaakt en verzendbewijs retour bewaard. Tot vandaag 31 juli 2024 geen terugbetaling of mail van bew... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Duurde lang voordat ik wat hoorde over mijn bestelling. Had inmiddels ergens anders mijn bh gevonden. Via de app contact gehad dat er 1 bh niet op voorraad wad. Andere wel. Ik gaf aan dar de bestellin... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Bedrijf claimt retour niet te hebben ontvangen. Track & Trace bewijst integendeel. Bedrijf blijft schuld bij mij neerleggen. Alsjeblieft; koop hier niets! Had ik ook maar eerst de recensies gel... もっと見る

企業情報

1. ランジェリー専門店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Onze missie is om vrouwen aan de juiste sport bh te krijgen. Meer dan de helft van de Nederlandse vrouwen doet aan sport en nog maar één op de vier gunt zichzelf het plezier en gemak van een professionele sport bh. Tijdens het sporten worden je borsten behoorlijk in beweging gebracht en ze kunnen die klappen niet opvangen. Het bindweefsel rekt uit en raakt beschadigd, met als gevolg dat je borsten gaan hangen en er zelfs littekenweefsel (striae) gevormd kan worden. De schade is onherstelbaar en daar komt nog bij dat stuiterende borsten ronduit vervelend en zelfs pijnlijk kunnen zijn. Daarom hebben alle borsten tijdens het sporten goede ondersteuning nodig en maken dat je je op je sport kan concentreren in plaats van op je borsten, in de wetenschap dat ze goed beschermd zijn.

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Waardeloos hoe je te woord word…

Waardeloos hoe je te woord word gestaan.
Met een grauw en een snauw.....
Na 3 dagen nog geen bevestiging dat er maar iets verstuurd is!!!!

2025年5月21日

Beste,

Om u goed op de hoogte te houden, vermelden wij de geschatte levertijd van de door u gekozen producten op de betreffende productpagina's, direct boven de oranje bestelknop en in de e-mail bevestiging.

Zo zijn er producten die uit voorraad en voor 12:00 uur zijn besteld, dezelfde dag worden verstuurd en producten waarbij een levertijd wordt aangegeven. Bestel je artikelen met verschillende levertijden? Houd dan rekening met de langste levertijd.

Omdat je anoniem hebt gereageerd, kunnen we je niet direct helpen. We nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen via info@bhsupport.nl, zodat we dit samen kunnen oplossen.

Verbazing!!

Verbazing!!
Wat een bagger bedrijf is dit.
Zoveel negatieve beoordelingen en t ligt altijd aan de klant! Stuitend....
KOOP HIER NOOIT.

2025年5月6日

BHSUPPORT からの回答

Wat jammer om te lezen dat u zo'n negatieve indruk van ons heeft. We vinden het belangrijk om elke klant zo goed mogelijk te helpen en nemen feedback serieus, ook als die anoniem is.
We herkennen ons niet in het beeld dat het ‘altijd aan de klant ligt’ — we proberen juist altijd mee te denken en oplossingen te bieden waar mogelijk.

Mocht u zelf een vervelende ervaring hebben gehad, dan nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. We kijken graag samen wat er is misgegaan en hoe we dit kunnen herstellen.

Absoluut niets kopen!

Anita is een ongekend onsympathiek, onbetrouwbaar mens. Ik herken de negatieve verhalen in de reviews allemaal. Ik heb geen zin om op de details van mijn avontuur met Anita in te gaan want het heeft me veel negatieve energie gegeven maar het komt er op neer dat ze haar hele leven (kennelijk) bezig is met oplichten. Ze liegt over retouren (bv data van ontvangst, aantoonbaar onjuist) en wel of geen labels aan product bij retourzending. Betaalt niet terug, enz, enz, enz. Ze liegt en bedriegt. Wat een triest leven moet deze vrouw hebben dat ze haar hele leven, dag in dag uit, bezig is met liegen, oplichten, vals zijn, onaardig zijn enz. Wat een leven. Gelukkig zijn er niet veel van dit soort onwaarschijnlijk onaardige mensen op de wereld.

2024年8月30日

Klantvriendelijkheid 🙄

Was mij niet duidelijk hoe ik het product moest retourneren. Gebeld met Anita, ik moest maar eens leren lezen en dat ze me echt niet uit gaat leggen hoe dat werkt. Toen ik zei dat zij niet echt klantvriendelijk is, ging ze helemaal tekeer. Na verschillende reviews gelezen te hebben, wordt het niets eens tijd dat Anita een functioneringsgesprek krijgt.

2025年4月17日

Niet betrouwbaar en onvriendelijk

Ik heb op 10 april een bestelling gedaan en via ideal betaald. Na 6 dagen nog niets binnen (ook geen mailbevestiging), dus gebeld. Waar ik zeer onvriendelijk te woord ben gestaan. Mijn webshop nummer zou niet kloppen, terwijl op mijn afschrijving toch echt staat bhsupport via rabo smart pay. Nog gevraagd voor een controle van het rekeningnummer, maar ze had geen tijd voor deze onzin. Terwijl ik opperde dat er misschien fraude via hun naam wordt gepleegd. Dus maar aangifte gedaan bij de politie , de bank en natuurlijk gemeld op consuwijzer.

2025年4月10日

Beste mevrouw,

Dank u wel voor uw bericht. We vinden het ontzettend vervelend dat u deze ervaring heeft gehad en nemen uw zorgen serieus. We willen toch graag enige toelichting geven vanuit onze kant.

U heeft telefonisch contact met ons opgenomen over een bestelling. We hebben u toen gevraagd of u het ordernummer kon doorgeven dat begint met een 8 en uit zes cijfers bestaat – dit is het formaat dat onze webshop gebruikt. Helaas kwam het nummer dat u doorgaf hier niet mee overeen. Ook hebben we gevraagd of u een screenshot van uw betaling kon sturen als bewijs, maar dit was op dat moment niet mogelijk.

We hebben verder gecontroleerd op het opgegeven e-mailadres, maar ook dat bleek niet in onze administratie voor te komen. Daarnaast gaf u aan geen account te hebben aangemaakt, waardoor we de bestelling ook niet via die weg konden traceren. Zonder concrete gegevens zoals een correct ordernummer of betalingsbewijs kunnen wij helaas niets voor u terugvinden in ons systeem – hoe graag we dat ook zouden willen.

Mocht u alsnog aanvullende informatie kunnen aanleveren – bijvoorbeeld een screenshot van uw afschrijving met datum, webshoporder nummer (6 getallen welke begint met een 8), bedrag – dan kijken we uiteraard nogmaals met u mee.

5つ星のうち1の評価

Helaas door een fout van DHL

Helaas door een fout van DHL, kreeg ik het pakket wat retour gestuurd was, weer thuis in de brievenbus. Gelijk met BH support gebeld wat er aan de hand was en dat ik het direct opnieuw zou versturen. Hier hadden ze geen boodschap aan. Als later dan 14 dagen na aankoop bij hun binnen zou zijn, was dat mijn eigen schuld! Erg slecht! Zeer klant onvriendelijk !!

2025年4月9日

BHSUPPORT からの回答

Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over je ervaring met onze service. We begrijpen dat dit vervelend voor je was.
Hoewel we uiteraard begrijpen dat dit erg frustrerend is, zijn wij helaas gebonden aan onze retourvoorwaarden – en daar hoort ook een correcte verzending binnen de gestelde termijn bij. We hebben dit ook telefonisch met je besproken en geprobeerd duidelijk uit te leggen.
We vinden het jammer dat je dit als klantonvriendelijk hebt ervaren. Dat is uiteraard niet onze bedoeling. We waarderen je feedback en nemen dit mee om onze communicatie nog duidelijker te maken in de toekomst.
Met vriendelijke groet, Team BHSupport

5つ星のうち1の評価

Ik heb een week geleden besteld en…

Ik heb een week geleden besteld en betaald maar het wordt maar niet verstuurd... dus maar een mail gestuurd waar mn bestelling blijft. Spontaan krijg ik een paar uur later bericht dat t verstuurd is
Nu ik onderstaande lees... spijt dat ik hier wat besteld heb!!

2025年4月8日

Beste Madelon,

Dank u wel voor uw feedback. We begrijpen heel goed dat het vervelend is als u het gevoel heeft te moeten wachten op een bestelling zonder duidelijke update.

Zoals wij u ook per e-mail hebben uitgelegd, geven wij op de website bij elk product de verwachte levertijd aan. In uw geval ging het om een artikel met een levertijd van 5-7 werkdagen. Wij combineren bestellingen met verschillende levertijden tot één zending om extra verzendkosten en milieu-impact te beperken — en dat kan soms tot verwarring leiden als één van de producten een langere levertijd heeft.

We vinden het uiteraard jammer dat u spijt heeft van uw bestelling bij ons. We doen er alles aan om duidelijk en transparant te zijn over onze levertijden en helpen u graag bij vragen of onduidelijkheden.

TOP Services

Na een keer dragen van mijn nieuwe bh was de beugel er al uit. Nog nooit gehad met dit merk bh.
Maar ik heb de gevraagde foto's opgestuurd en ik ontvang een nieuwe bh! Wat een TOP service!

2025年4月7日
5つ星のうち5の評価

Zondagavond een mooi badpak besteld

Zondagavond een mooi badpak besteld, woensdag netjes geleverd door DHL
(Na keurige mailtjes van zowel BHSupport als DHL)
Badpak past goed en kwaliteit is top..ook nog een prachtig strandlaken cadeau gekregen…
Ben zeer tevreden, voor de 2e keer alweer..
Mijn volgende badpak zal ik hier zeker weer bestellen.

2025年3月27日

Eindelijk goede bh

Ik ben eigenlijk al jaren aan het zoeken naar een bh die echt comfortabel zit maar wel de ondersteuning biedt die ik nodig heb. Eerst een beetje sceptisch, omdat ik eerder teleurgesteld was door online en winkel aankopen. Maar dat ik eraan dach om een review te gaan schrijven, getuigd over hoe ontzettend blij ik met mijn nieuwe bh ben!

Bestelproces kan wat lang zijn, omdat er zoveel producten zijn. Maar wanneer je aangeeft in de filters waar je precies opzoek naar bent, dan is er een enorm mooi aanbod aan producten! Wat ik heel fijn vind is dat er cupmaat hulp is de website.

Zeer tevreden klant hier en ik ga zeker vaker bestellen!

2025年3月12日
5つ星のうち4の評価

Weer een bestelling gedaan

Weer een bestelling gedaan, 3 dagen later in huis, de bh zat helaas deze keer niet goed. 14 dagen later netjes mijn geld terug op mijn rekening hoor! Denk dat de andere mensen misschien gewoon niet goed kijken!

2025年3月25日
5つ星のうち5の評価

Ik heb een wat lastige maat, maar niet voor BH Support!

Ik heb een wat lastige maat, wat ik slecht in de winkels kan vinden. Hierdoor ben ik enorm blij met het aanbod van BH Support. Vooral nu we richting de zomer gaan, houd ik de website goed in de gaten voor de nieuwe bikini’s!

Ik raad deze webshop dus zeker aan, vooral voor iedereen die opzoek is naar kwalitatieve producten en snelle bezorging.

2025年3月20日
5つ星のうち5の評価

Badpak met mooie pareo gekocht

Badpak met mooie pareo gekocht, binnen 2 dagen bezorgd met nog een leuke strandtas gratis erbij, goede service!!!! Dat mag ook wel eens gezegd worden ❤️

2025年3月12日

BHSUPPORT からの回答

Bedankt voor uw prachtige review! 💙 Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw badpak en pareo – en natuurlijk de extra strandtas! We wensen u veel plezier ermee en hopen u snel weer te mogen verwelkomen. Team BHSupport

5つ星のうち1の評価

Totaal niet klant vriendelijk en behulpzaam

2 bikini' s gekocht, dacht ik. Maar waren helaas alleen de topjes. Gebeld en ze vertelde dat ik de broekjes apartmoest bestellen. De vrouw was al lichtelijk geiriteerd en kon ook mijn opdracht niet vinden in de pc. Na haar verteld te hebben dat ik een hersenafwijking heb en ik liever retour stuur omdat ik een hele bikini wil bestellen voor mijn eigen gemak werd ze boos en hielp me niet eens meer. Ze zei gelijk ook boos ok nou dan fijne dag en hing op. Echt onbeschoft en totaal niet empathisch. Ik had gewoon een nieuwe order gedaan maar nu koop ik hier helemaal niks meer. Een kleine klantvriendelijkheidstraining kan geen kwaad bij dit bedrijf in ieder geval :(.
Ze had ook kunnen zeggen ik kijk even met u mee en zoek de broekjes erbij voor u en stuur ze op. Het is toch een hoop geld wat je bij dit bedrijf besteed. Echt super teleurgesteld .... deze terugkerende klant ben je in ieder geval kwijt

2025年3月14日

BHSUPPORT からの回答

Het is jammer om te lezen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en duidelijkheid te geven over onze producten. Het spijt ons dat dit in uw geval anders is overgekomen. Mocht u alsnog vragen hebben of hulp wensen, dan staan we daar uiteraard voor open. We waarderen uw feedback en nemen dit mee om onze service verder te verbeteren. Team BHSupport

Onprofessionele behandeling van klant

Twee BHs gekocht. De maat was helaas niet goed. Dus ik deed mee aan de omruil service.
Dezelfde BH was er niet in die andere maat. Dus ik mocht een andere kiezen. Deze was goedkoper. Het resterende bedrag zou ik terug gestort krijgen. Dit is nooit gebeurd. Meerdere keren er achteraan gemaild. Alleen op andere vragen kreeg ik antwoord, maar op de vraag waar mijn resterende geld bleef kreeg ik geen antwoord meer. Heel frustrerend en onprofessioneel.

2024年11月1日

BHSUPPORT からの回答

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat uw omruilproces niet naar wens is verlopen en dat u geen duidelijkheid heeft gekregen over de terugbetaling van het resterende bedrag.

Wij streven ernaar om iedere klant snel en professioneel te helpen, en het is vervelend dat dit in uw geval niet goed is gegaan. Wij willen dit graag voor u oplossen en ervoor zorgen dat u het resterende bedrag zo snel mogelijk terug ontvangt.

Kunt u ons een e-mail sturen op info@bhsupport.nl met uw ordernummer en de relevante gegevens? Dan kunnen wij dit meteen voor u nakijken en afronden.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen dat we uw vertrouwen kunnen herstellen en u in de toekomst weer van dienst mogen zijn. BHSupport | Klantenservice

Nooit iets kopen hier

Nooit iets kopen hier! Wat een verschrikkelijke service. Ze "vergeten" om terug te betalen na retour. Na zelf contact te hebben opgenomen staat er ineens een bedrag op mijn rekening. Er is flink gegoocheld met bedragen waardoor ik veel te weinig terug krijg. Mooie spullen maar de service is zo dramatisch dat ik hier noooooit meer iets koop

2025年2月15日
5つ星のうち1の評価

Moest zelf bellen en mailen voor…

Moest zelf bellen en mailen voor retourzending werd terug betaald. Ze hopen er zeker op dat je het vergeet!!
Retourkosten zelf voldaan maar werd ook nog van het retour bedrag afgetrokken. Nog een mail daarover gestuurd maar niks meer gehoord. Ik laat het maar zo, mag al blij zijn dat ik m'n geld terug heb.

2025年2月24日
5つ星のうち1の評価

Retourbetaling komt maar niet!

Retourbetaling wordt niet naar behoren afgehandeld. Geld komt maar niet retour!
Al sinds de kerstvakantie bezig.
Dame zeer onaardig aan de telefoon!!!!
Dus niks meer kopen bij deze dame!!!!
Ze steelt gewoon 70 euro van mij!!!

2025年2月17日

Brutaliteit ten top

Wat een fantastische collectie heeft bh support, maar ik koop er niet meer!!!
10 januari een bestelling gedaan, volgende dag in huis.
Maar een deel paste niet,dus retour.
Ik belde met de vraag hoe te retourneren o.dat ik het niet goed snapte. Toen qers ik betiteld als DOMME GANS en de verbinding werd door hen abrupt verbroken. Uiteindelijk pas vandaag 13 februari mijn geld retour gekregen via PayPal omdat ze geen saldo hadden in PayPal. Heb nl contact met PayPal gehad om te vragen waar mijn geld bleef. Notabene trekken ze portokosten ook nog af bij retourneren.
Wat een ...... service

2025年1月10日

Oplichter

Ik heb twee panache sport bh’s besteld. Ik kreeg deze bh’s in een totaal andere maat opgestuurd. Deze dezelfde dag geretourneerd, bhsupport neemt deze retour niet aan, waardoor het weer bij mij thuis aankomt. Heb klantenservice gebeld, waarbij mij al duidelijk werd dat ik opgelicht was, bijzonder taalgebruik, telefoon neergooien etc. Ze reageert niet op e-mails, hanteert dat retouren binnen 2 weken terug moeten zijn, maar weigert de retouren aan de deur. Koop hier niet!

2024年12月29日

Trustpilot エクスペリエンス