レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Voor het eerst iets terug gestuurd met DHL, zelf de verzendkosten betaald en u heb ik het pakket weer thuis, moet ik nog een keer de verzendkosten betalen om het terug te sturen. Bestel hier in ieder... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Badpak 2 juli 2024 retour gedaan. Alle 2 de retourformulieren keurig ingevuld. Gelukkig foto van gemaakt en verzendbewijs retour bewaard. Tot vandaag 31 juli 2024 geen terugbetaling of mail van bew... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Duurde lang voordat ik wat hoorde over mijn bestelling. Had inmiddels ergens anders mijn bh gevonden. Via de app contact gehad dat er 1 bh niet op voorraad wad. Andere wel. Ik gaf aan dar de bestellin... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Bedrijf claimt retour niet te hebben ontvangen. Track & Trace bewijst integendeel. Bedrijf blijft schuld bij mij neerleggen. Alsjeblieft; koop hier niets! Had ik ook maar eerst de recensies gel... もっと見る

企業情報

1. ランジェリー専門店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Onze missie is om vrouwen aan de juiste sport bh te krijgen. Meer dan de helft van de Nederlandse vrouwen doet aan sport en nog maar één op de vier gunt zichzelf het plezier en gemak van een professionele sport bh. Tijdens het sporten worden je borsten behoorlijk in beweging gebracht en ze kunnen die klappen niet opvangen. Het bindweefsel rekt uit en raakt beschadigd, met als gevolg dat je borsten gaan hangen en er zelfs littekenweefsel (striae) gevormd kan worden. De schade is onherstelbaar en daar komt nog bij dat stuiterende borsten ronduit vervelend en zelfs pijnlijk kunnen zijn. Daarom hebben alle borsten tijdens het sporten goede ondersteuning nodig en maken dat je je op je sport kan concentreren in plaats van op je borsten, in de wetenschap dat ze goed beschermd zijn.

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Bestel hier niet!

Bestel hier niet!! Heb twee artikelen gekocht in deze webwinkel, 1 gehouden en 1 geretourneerd. Kreeg mijn geld niet terug, want mijn artikel zou zogenaamd gewassen zijn. Ik kon het terugkrijgen als ik de hoge retourkosten zelf zou betalen. Uiteindelijk gedaan, artikel kreeg ik terug maar het kaartje zat er gewoon aan (dus hoezo gewassen??). Nu zit ik met een artikel dat ik zelf niet pas.
Helaas las ik net pas de slechte reviews.

2025年1月7日
5つ星のうち5の評価

Fijne web shop, goede bh's

Na verwijderen implantaten en borstlift zocht ik goede bh voor 6 weken dag en nacht. Bh support geeft goede voorlichting op de site. Eerst 1 bh besteld en zit goed. Binnen 3 dagen in huis. Nog 1 besteld en ook snel in huis. Ik ben heel erg tevreden. Ook erg blij met bh's want dat luistert heel nauw.

2025年1月24日

Koop hier niet

Ik ben zwaar teleurgesteld in de service van BH Support. Mijn vrouw had een badpak gekocht waar zij niet tevreden over was en heeft dit geretourneerd. Tot haar verbazing moest zij niet alleen zelf de retourkosten betalen, maar werd ook de oorspronkelijke verzendkosten van het terug te betalen bedrag afgetrokken.
Na dit te hebben opgemerkt, heeft zij een e-mail gestuurd, maar daar kwam geen enkele reactie op. Vervolgens heb ik gebeld en werd ik te woord gestaan door een zeer geïrriteerde medewerker die absoluut nergens voor openstond. Haar houding was ronduit onbeschoft en klantonvriendelijk.
Mijn advies: koop hier niets. Er zijn genoeg andere zaken waar men wel klantgericht is en de service wél op orde heeft. Dit bedrijf laat duidelijk zien dat klanttevredenheid geen enkele prioriteit heeft.

2025年1月20日

Terugbetaling niet ontvangen

Zelf meerdere mails gestuurd en gebeld, omdat ik de terugbetaling van mijn retouren na 14 dagen niet terug had ontvangen. Aan de telefoon zeer kortaf en totaal niet klant vriendelijk.
Werd.mij beloof binnen 2 dagen het bedrag op mijn rekening te ontvangen......ik ben benieuwd.

2024年12月30日
5つ星のうち1の評価

Let op! Dit is een oplichter!!

Heb een bh en sportlegging in november gekocht. De bh was niet naar mijn smaak dus ik heb hem meteen teruggestuurd. Moest al verzendkosten betalen om het terug te sturen… maar goed. De volgende dag was de pakket weer terug bij de verkoper. Na een week zonder iets meer horen heb ik gevraagd voor de status van mijn terugbetaling. Toen zei de verkoper dat ze niets heeft ontvangen. Dit leek me heel sterk omdat de trackingsgegevens iets anders zeiden, maar goed, ik heb dan een onderzoek met DHL geopend. DHL kwam een paar dagen terug met een bevestiging dat de pakket gewoon geleverd was. Ze hebben de bezorger gepraat en zijn checklists gecontroleerd. Er was niets misgegaan. Met dit informatie ging ik terug naar BHSupport. En nu reageert ze gewoon niet meer. Dus ik ben nu €52,47 voor de bh plus een €5 extra voor de verzendkosten kwijt. Vind ik echt niet oké! Wou dat ik hier eerst kwam om andere recensies te lezen. Lijkt dat deze vrouw vaker oneerlijk doet. Niet kopen!! Ze verdiend geen zaken meer.

2024年12月11日

Hier niet kopen!

Producten worden niet geleverd, geld niet terugbetaald (ook al voldoe je aan alle voorwaarden) en klantenservice is zeer onbeschoft.

2024年12月19日

Nooit iets kopen hier!

Zeer onbetrouwbaar! Slechte service. Eigenaresse is zeer bot, onbeleefd en handeld naar alles behalve klantvriendelijkheid. Overigens heeft de eigenaresse blijkbaar meerdere keren voor de rechtbank moeten komen voor onbetrouwbaarheid in eerdere bedrijven van haar. Zie hieronder haar respons op een vraag die ik gestuurd had:

"Het spijt mij maar dit is werkelijk te dom voor woorden. In de winkel als je geen geld terug rkijt, krijg je toch ook geen geld terug als u alleen een slipje koopt????"

Ik snap niet waarom je een winkel hebt als je blijkbaar niet normaal met anderen om kunt gaan. Iemand uitschelden om een vraag, dat is te belachelijk voor woorden.

2024年11月29日

Waardeloos, geen service

Bestelling gedaan. Meteen een e-mail bedankt voor uw bestelling uw pakket is bij dhl aangemeld. Daar bleef het bij. Op e-mail wordt niet gereageerd. Toen gebeld met ene Anita. Wat een stuk chagrijn met rot smoesjes. Dat Dhl mijn pakket kwijt zou zijn. Na drie weken kwam mijn bestelling. Maat klopte niet dus teruggestuurd op eigen kosten.Let op doe dit met track and trace. Nou beloofd wordt binnen 14 dagen terug betaling. Nou niet dus gemaild, geen reactie. Toen maar weer met die Anita gebeld, nog steeds chagrijnig. Pittig gesprek gevoerd en toen kon ze wel binnen 5 minuten mijn geld teruggstorten. Wat een waardeloos bedrijf. NOOIT MAAR DAN NOOIT MEER HIER BESTELLEN.

2024年11月22日

Opletten

Let op! Rekenen is niet de sterkste kant, reken zelf na want je betaald zo te veel, als je meerdere keren terugstuurt. Bij elke keer terug sturen betaal je ook bezorgkosten, je bh wordt op deze manier wel duurder.

2024年10月3日

Slechte service

Heb in april een badpak gekocht. Nu is het stof al rot. Kan natuurlijk gebeuren dat er een fout in het stof zit. Maar na een onvriendelijk gesprek aan de andere kant van de telefoon!!! Wordt totaal geen oplossing geboden!

2024年11月13日

Nooit bestellen

Ik heb een sport BH van Anita besteld in de maat die ik normaal altijd heb bij verschillende andere merken. De levering heeft enige dagen op zich laten wachten waardoor ik de BH niet meer heb gepast voordat ik naar Amerika moest vertrekken. Helaas bij thuiskomst bleek de maat van Anita te klein. Direct gebeld, moest een foto maken. Waarom dat moest geen idee, want ik kreeg gewoon de mededeling per e-mail terug dat ik te laat was. Ik kon de BH wel terugsturen naar Almere maar dan stuurde ze deze weer terug. Ik ben slechts 3 werkdagen te laat. Dit is de slechtste service die ik ooit bij een webshop heb ervaren. Ook onaardig aan de telefoon, niet te geloven. Kortom NIET BESTELLEN bij deze webshop

2024年11月8日

weer een nieuw verdienmodel

weer een nieuw verdienmodel ! Zij biedt aan de 2e BH voor de helft. Maar dat type is "nu net niet meer leverbaar" en dus stuur zij - na herhaaldelijk vragen - slechts de helft van het geld van die 2e BH terug. Dus je betaalt gewoon het volle pond voor de 1e BH. Wat een doorzichtige oplichting zeg, BAH !!

2024年10月29日
5つ星のうち1の評価

Zeer slechte klantenservice en verkeerd artikel.

Zeer slechte service! Twee BH’s besteld van dezelfde maat maar waren totaal anders (zowel cupmaat als omtrek). Wanneer ik dit aangeef krijg ik te horen dat ik de BH kan terugsturen maar dat ik zelf de verzendkosten moet betalen. Ik krijg geen antwoorden op mijn vraag. Waardeloos en onvriendelijk.

2024年11月6日

Wat een verschrikking!!

Wat een verschrikking!!
Op 20 augustus 2 bh’s bestelt. Na weken niets gehoord te hebben gebeld. 1 BH kreeg ik gelijk toegestuurd, over de ander een heel verhaal (alles ligt buiten hun schuld) of ik een andere kleur wilde… ja! Ook deze kwam niet. Begin oktober weer gebeld… een zeer onvriendelijke vrouw (onbegrijpelijk dat zij aan de telefoon zit als het gaat om klantvriendelijkheid) vertelde weer vanalles waarom het merk Feline niet leverde. Of ik een zwarte wilde?
Ik was al blij dat er iets verstuurd zou worden!
Vorige week maandag een bericht van DHL. … Yes!!! Het bleef bij dat bericht (is aangemeld en niet ontvangen 😕)
Vandaag maar weer een belpoging!
Ontkende dat het was aanmeld bij DHL… zoeken zoeken zoeken… er waren productieproblemen bij… blablabla…. Ik werd nu wat duidelijker dat het bizar is hoe het gaat. Beloftes, beloftes en niets!
Ze reageerde ‘mevrouw het gaat maar om een bh … doe niet zo gestrest (ik was alleen maar verbaasd en zeker geïrriteerd) ik stelde me aan… dit kan allemaal gebeuren etc. Ze bleef maar praten en vertelde wel ‘ik zal het geld terugstorten’. Nu maar hopen dat dat gebeurt… zij verbrak vervolgens na haar tirade ineens de verbinding! Een cursus klantvriendelijkheid en communicatie zou een advies zijn!
KOOP ER VOORAL NIETS!

2024年10月24日

Nooit meer

Nooit meer. Ik had een sportbh besteld en kreeg een bericht of ik het merk wel kende. Aangegeven wat voor maat ik normaal draag van verschillende merken, maar moest volgens bhsupport echt een cupmaat groter hebben. Deze ontvangen en cup bleek veel te groot, waarschijnlijk was mijn 'normale ' maat wel goed geweest. Bij terugsturen moet je de verzendkosten zelf betalen ondanks dat ik verkeerd geadviseerd ben. Artikel retour gestuurd, op de website staat dat je je geld 14 dagen na melden! van het retour sturen teruggestort krijgt. Helaas is dit niet het geval. In de mail bevestigde ze het retour te hebben ontvangen en dat je binnen 14 dagen je geld retour krijgt. Ook dit heeft langer geduurd dan 14 dagen na nogmaals te hebben gemaild. De vriendelijkheid in de mail laat ook te wensen over. Dus voor mij nooit meer.

2024年10月7日

slecht retourbeleid

Eerste aankoop was prima, maar 2e aankoop niet, dus retour, maar net over de 14 dagen, oke dat is van mij niet handig. Maar enige service of tegemoetkoming is er niet. Ze hebben als goed ontvangen en toch willen ze t niet meer retour nemen, zo flauw, ik koop hier dus nooit meer!

2024年10月20日

Betalen niet terug

Deze webshop is niet te vertrouwen!

Ze geven aan dat je mag ruilen totdat je tevreden bent, maar dat menen ze niet!
Verder betalen ze je retour niet terug, als je hebt aangegeven dat je van de koop wilt afzien!

Ik wacht nog steeds op een terug betaling van 45 euro!

2024年10月16日

Super onvriendelijk

Mijn eerste aankoop bij dit bedrijf was meteen de laatste. Twee weken geleden mijn bestelling geretourneerd, gezien de maat niet goed was. Ik had het artikel al betaald. Vandaag nog niets vernomen (ook geen mail van verwerkte retour o.i.d.), toch maar eens gebeld. Bijzonder onprettig telefoontje, de verbinding werkte niet mee, wat me ook nog werd bevestigd toen ik het aangaf. Toen ik vroeg te herhalen wat mevrouw zei (het artikel is een week geleden retour gekomen) en ik dus enthousiast reageerde met "blij om te horen dat 'ie retour is", zei ze snauwend "DAT ZEI IK NET." ..... Het zou handig zijn als jullie mailtjes gaan sturen waaruit blijkt dat een artikel als retour is geregistreerd. Nog handiger om niet zo te vitten tegen klanten.

2024年10月16日

Trustpilot エクスペリエンス