God information omkring bilen. Sælger meget venlig og havde tid til alle vores spørgsmål. Levering og alt gik meget fint.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Kæmpe ros til Ford Thybo for helt igennem fantastisk service! Både da jeg fik lavet service på min Ford Mustang Mach-E – og igen i dag – er jeg blevet mødt af venlige, hjælpsomme og ekstremt... もっと見る
企業が回答しました
Min oplevelse med bilhuset thybo Mmmm ved ikke hvordan jeg næsten skulle starte men har aldrig mødt så ubehagelige ejer og og medarbejdere. Købte en Ford kugle og tænkte jeg vil støtte lokale og... もっと見る
企業が回答しました
En behagelig modtagelse en hurtig vurdering af skade og tidshorisont på afslutning. Ved afslutning bliver bilen leveret vasket. Et værksted hvor man glæder sig til at komme igen.
企業情報
当該企業による記述
Autoriseret Ford værksted i Vissenbjerg på Fyn.
Bredgade 74, 5492, Vissenbjerg, デンマーク
- thybo@bilhusetthybo.dk
- www.bilhusetthybo.dk
ネガティブなレビューの 40%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hvordan vi blev de glade ejere af en Mach E
Henover vinteren har vi set på den ene test efter den anden af el-biler og rettede efterhånden blikket mod Kia EV6 og Ford Mustang Mach E. Begge er nye biler med lang leveringstid. Efter en prøvekørsel af Mach E hos Bilhuset Thybo var jeg temmelig sikker på at det var bilen. Men hvordan kommer man så videre, når der er måske 40 ugers levering ? Jo Ford vil gerne have at man bestiller bilen online, men det er jo ikke en option, når man kan mærke ens gamle diesel bil står for at miste værdi så snart verdens forsyningskæder igen fungere. Løsningen er at gå til forhandleren og se om der er en vej igennem junglen, som man ikke lige selv kan se. Efter snakken med sælgeren hos Bilhuset Thybo fulgte et par spændende uger. Finder de en køber som har ventet i 35 uger og springer fra eller en helt anden løsning ? Lige pludselig er der bid efter at sælgeren havde fundet en anden forhandler med en demo Mach E som tilfældigvis manglede en Kuga til hurtig levering og som Thybo havde på lager. Så bingo ! På 2 lange uger havde vi sprunget en leveringskø på 40 uger over og blev de glade ejere af en rød Mache E Long Range.
Altid en fornøjelse at komme ved Thybo.
Utrygge reparationer
Jeg skriver dette for en pårørende.
Hun købte for nogle år siden en Passat ved bilhuset Thybo i Vissenbjerg, og har senere fået lavet reparationer for næsten 50 tusinde kr. Reparationer der ifølge synshallen aldrig er blevet fortaget.
Bremserne skulle bl.a have været lavet, det blev de dog ikke trods betaling.

Dårligste bilforhandler/værksted i…
Dårligste bilforhandler/værksted i Danmark!
Gearkablerne gik i stykker efter 1 år på en fabriksny Ford Fiesta (købt hos Thybo Vissenbjerg) og blev skiftet på fabriksgaranti. Et par måneder efter at de 2 års fabriksgaranti udløb, var der nøjagtig samme fejl på gearkablerne. Thybo kommer efter flere måneder frem til, at det ikke er dækket af nogen garanti. FDM's jurist modsiger dem og siger, at det er dækket jævnfør købeloven.
Thybo holder fast i at de ikke vil dække.
Jeg har mistet al tiltro til Thybo og sætter aldrig mine ben der igen. Og jeg deler gerne min holdning med alle jeg møder..
Det er uanstændigt ikke at leve op til sit ansvar overfor folk som er afhængige af deres bil..

Bilhusetthybo からの回答
Efter 10 år som kunde hos Bilhuset…
Efter 10 år som kunde hos Bilhuset Thybo (og livslang medlem af FDM) har jeg ikke oplevet én eneste gang, at firmaet ikke har levet 100% op til mine temmelig strenge krav - og jeg kan på ingen måde genkende tidligere negative beskrivelser af hverken værksted eller salgsafdeling. Min Fiesta kører perfekt (+30.000km /år)
Dårlig rådgivning og personale der…
Dårlig rådgivning og personale der taler nedladende til kunderne.
Indehaverens opførsel er arrogant og man føler sig på ingen måde velkommen.
Vil på ingen måde anbefale at man benytter Bilhuset Thybo.

Bilhusetthybo からの回答
Meget god og høj service
Meget god og høj service. Der bliver også altid tilbudt en låne bil, hvis behovet er der. Vores varmeste anbefaling til Bilhuset Thybo og deres team.
Brug ALDRIG bilhusetthybo
Aldrig har jeg oplevet så dårlig og amatøragtig service.
1: Man skal selv ring til værkstedet for at høre hvordan det går med sin bil/stumper osv.
2: "Værkføren" aner ikke hvad han snakker om og det lyder ærligt talt som om han overhovedet ikke aner hvad han taler om når han prøver at fortælle en løgn om bilen. Derefter ringede jeg til direktøren som næsten lyder endnu værre - De kunne ligeså godt stå i en bagerforretning. Der er der prisskilte de kan kigge på
3: De tager på ingen måde ansvar når de laver en fejl
4: Jeg ringede til andre værksteder for at spørge om råd til min sag. Uden jeg havde sat en navn på hvor min bil var på værksted gættede de det selv. IKKE
5: Man bliver lovet en lånebil, men det får man ikke
6: De snakker på ingen måde pænt når man ringer.
Jeg kunne nævne mange flere ting, men min anbefaling til andre er blot: Kør ALDRIG ind til bilhusetthybo

Bilhusetthybo からの回答
Jeg købte en Ford Kuga hos Thybo den 15…
Jeg købte en Ford Kuga hos Thybo den 15 maj 2019, og selvom bilen var brugt ville jeg gerne støtte op om den lokale Ford forhandler, så jeg fik foretaget service m.v hos Thybo, altså lige indtil jeg den 28 april 2020 var nede og bestilte tid til olie-service og samtidig udskiftning af venstre forhjulsleje, da det var begyndt "at snakke". Jeg fik tid til den 06 maj 2020 klokken 07.00, og da jeg afleverede bilen gjorde jeg endnu en gang opmærksomt på, at det var VENSTRE forhjulsleje, der skulle skiftes ... De ville så ringe når bilen var klar ... Der blev ringet klokken 11.30 med ordene: "Nu er din Kuga klar, og når du kommer ned, så skal vi lige aftale en tid til næste uge, så det venstre forhjulsleje kan blive skiftet" ... Hvad ind i h... var det jeg havde bestilt tid til ... Jeg kom således til at betale 2.100 kr for at få skiftet et oliefilter og 5,5 liter olie, da jeg også skulle betale for at de havde lavet "fejlfinding" ... Jeg er uddannet "NATO-bodyguard" i forsvaret hvor jeg har kørt rigtigt meget "specielkørsel" og efterfølgende har jeg været taxichauffør i 15 år, jeg tror nok jeg ved, hvad jeg taler om, når jeg bestiller tid til service ... Det var sidste gang ever, at jeg sætter mine ben hos Thybo

Bilhusetthybo からの回答
God og kompetent rådgivning.
Vi har i August 2020 købt en bil hos bilhuset Thybo. vi har igennem hele processen fået en god og kompetent behandling. Selv ved eftermontage af ekstraudstyr har behandlingen været i top. Jeg anbefaler gerne dette bilhus.
Altid god service
Altid god service. De har min fulde tillid. Prisen er ikke lav, men man får hvad man betaler for.
Vanvittig værkstedspriser
Vanvittig værkstedspriser!
værste service og holder ikke hvad de lover ift. pris og tid!!
Desværre kan man ikke give 0 stjerner!
Køb ikke en brugt bil her…
Vi købte en brugt bil hos Thybo biler. Den kunne være købt billigere privat, men vi ønskede at være dækket ind med garanti og købte den derfor hos en forhandler. Af kontrakten fremgår det, at der er 6 mdr. forhandler garanti.
Helt fra starten af, hvor vi viste interesse for bilen, har kundeservice været en mangelvare – dvs. når vi ringede eller skrev, måtte vi ofte rykke for svar. Dette har været typisk hele vejen igennem.
Før vi kørte sydpå i ferien, havde de bilen inde til tjek, da der var en mislyd i motoren. Der var ikke noget galt, fik vi at vide – uden at noget var skilt ad.
Da vi kom til Hannover, lyste motorstyringslampen og vi kørte ind på nærmeste værksted. Det viste sig at være en defekt tændspole (regning på kr. 3.000 betalte vi selv). Mislyden i motoren, som ikke skyldtes tændspolen, udtrykte mekanikeren stor bekymring for. Gennem hele forløbet havde vi tæt kontakt med Thybo Biler, som sagde at vi ikke skulle køre videre, hvis mekanikeren mente det. Thybo lægger nu pludselig mere vægt på en tysk mekanikers vurdering end deres egen mekanikers, der jo i første omgang havde negligeret fejlen.SOS DK kunne ikke hjælpe os, da bilen kunne køre.
Retur fra ferie fik de bilen igen til eftersyn. Denne gang skilte de dog noget ad. Men afviste at garantien dækkede, på trods af, at det ikke er sliddele, som er defekte, men en fejl der ville være dækket ved en reel forhandler. Det er en standardfejl på den type motor.
Føler vi os tørret – ja, mon ikke. Vores udgift for de to fejl ved bilen, som er konstateret under garantiperioden kommer til at koste os kr. 10.000.
Vi har skrevet direkte til direktør Jan Thybo med to konstruktive løsningsforslag:
1. De reparerer fejlen under garanti uden beregning.
2. Hvis sagen indbringes for Forbrugerombudsmanden, om Thybo Biler så vil følge afgørelsen.
Mailen er kvitteret for læsning, men med den manglende kundeservice, har vi ikke modtaget svar tilbage.
På deres hjemmeside fremgår det, at de kun accepterer 100% tilfredse kunder - en målsætning, de ikke kan leve op til. Vi undrer os meget over, at de kan være en autoriseret forhandler.
Vi har haft kontakt til DBFU Dansk Bilforhandler Union for at høre, om vi var urimelige med vores krav – det var vi ikke. Desværre er Thybo ikke medlem af denne forening, ellers ville DBFU være gået ind i sagen.
Normal kutyme for medlemmer af DBFU er, at uopsættelige omkostninger afholdt af køber dækkes af forhandler med, hvad det ville koste dem at udbedre fejlen.
Vi kan vælge at indbringe det for Forbrugerombudsmanden, men firmaet er ikke forpligtet til at følge en afgørelse og med den mangel på kundeservice forventer vi ikke, at de vil følge en afgørelse.
Vi kan ikke gøre andet end at ærgre os. Og den bil vi havde glædet os til, ser vi nu på med mindre fornøjelse.
Så skal du købe brugt bil hos en forhandler, vil vi anbefale, at du finder en, som er medlem af DBFU.
Hold jer væk derfra! Spild af tid og penge!
Vil aldrig sende min bil derned igen efter at have været loyal kunde hos dem i mange år.
Normal service og praksis går ikke hånd i hånd. De kommer med pludselige efterregninger på noget man ikke har fået noget for og når de så bliver konfronteret med det, så truer de med inkasso hvis der ikke betales prompte.
De lytter ikke til hvad man beder dem om og når dagen er omme så er den endelige opgave ikke udført og man står selv med håret i postkassen.De virker mega arogante når man giver udtryk for at man vil trykprøve deres priser. Når selv Thansen kan gøre det billigere for præcis samme arbejde og reservedele så er der noget galt.
Hold jer langt væk og find et andet værksted!
Vi har lige hentet en ny bil hos Jakob…
Vi har lige hentet en ny bil hos Jakob ved Bilhuset Thybo i Vissenbjerg og vi følte os godt behandlet. Vi vil ikke tøve med at handle der igen og kan kun anbefale Bilhuset Thybo til andre. God kundebetjening og god til at give tilbagemeldinger til os på mail eller telefon. Fin instruktion da vi hentede bilen.
Hvad har spørgsmål om dæk slid med en salgsaftale at gøre?
Jeg så en Ford Transit til 20.000.- på deres hjemmeside jeg havde meget interesse i.
Men da det ikke fremgik af siden om dækkene på bilen var brugbare. Havde jeg den frækhed at spørge til en procentvis dækslitage på siden.
Jeg blev efterfølgende ringet op af en sælger der fortalte at der var 60-70% mønster tilbage, da han lige havde været ude at kigge...!
Men efterfølgende, ville han da godt lige vide hvilke bil vi talte om. (?!?)
Jeg fortalte sælger at jeg var meget interesseret, og måske nok ville kigge forbi søndag da jeg pt. var på job langt fra dem.
Han henviste til det var hans kollega jeg ville møde.
Søndag blev jeg ringet op af benævnte kollega.
Han spurgte meget bistert om jeg kom forbi eller va'? For han havde 2 andre der ville købe bilen!
Jeg kunne så fortælle ham at jeg var kaldt på arbejde andet sted i landet. Og desværre ikke kunne komme forbi.
Herefter blev han yderst ubehøvlet og fortalte mig at bilen var reserveret til mig (hvilket jeg ALDRIG har bedt om)
Og der jo var andre der ville købe bilen (Hvilket de så kan få lov til)
Magen til ubehøvlet behandling skal man sgu lede længe efter!
Jeg finder i fremtiden mine næste biler andet steds.
Svar.
NEJ!! Jeg har ikke reserveret nogen tid. Jeg ringede og spurgte om punkter til bilens stand.
Og da sælger ikke kunne svare så fik jeg som sagt et brugtvognssælger svar. Øhh...Bøøø... Bilen er 110% iorden. KOM og KIG, Kom og Køb!
Mit svar var så: Jeg kigger MÅSKE forbi på søndag.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。