レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos OJA Biler fra start til slut. Hele processen var bÃ¥de tryg og professionel, og man mÊrker tydeligt, at de har styr pÃ¥ tingene og sÊtter kunden i fokus.... もっず芋る

⭐⭐⭐⭐⭐ Vi siger tak for en god, grundig og gedigen gennemgang af elbilens mange muligheder. Som nye ejere af vores fÞrste elbil fÞler vi os bÃ¥de glade og trygge i vores valg. En sÊrlig t... もっず芋る

NÊrmest perfektion fra fÞrste kontakt over telefon. Ved fysisk fremmÞde i butikken ca. en uge senere, mÞdes vi af yderst behagelig og meget kompetent sÊlger (Peter Henningsen), der vidste, hvad vi... もっず芋る

Vi har netop kÞbt vores bil hos OJ Autohandel og har nu for 2. gang handlet her. Peter og hans medarbejdere har vÊret utrolig hjÊlpsomme, tÃ¥lmodige og super professionelle gennem hele vores overveje... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ

OJA Biler に぀いお

圓該䌁業による蚘述

OJA-Biler - Salg af Elbiler, Benzin- og Dieselbiler, autovÊrksted og glade kunder siden 1976

✔Syddanmarks Elbil Center
Vi rådgiver vores kunder ved kÞb af elbiler, så de er godt klÊdt på inden kÞbet. Uanset om du Þnsker en helt ny elbil eller en af vores nyere brugte elbiler, kan du forvente den helt samme gode kundeservice

OJA Biler
VW ID3

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

64件のレビュヌ

KÞb af elbil

Jeg havde overvejet at kÞbe el bil og samtidig får solgt min diesel som jeg synes var ved at vÊre for dyr at kÞrer i.
Så min hustru kigget lidt på nettet og fandt i en el bil Aiways U 5 ved OJA biler.
Ved OJA biler kunne man skrive lidt om den bil som man evt. ville sÊlge. Som sagt som gjort.
Ca 1 time efter blev hun kontaktet af Claus fra OJA Biler, som synes at vi skulle komme forbi og kigge hvad de havde af biler stående.
Vi kÞrt til OJA Biler, hvor vi blev mÞdt af Claus, som er en nÊrvÊrende og imÞdekommende person.
Han viste os hvad de havde af biler stående, og jeg skal straks tilstå at jeg ikke ved noget om el bil markedet, men jeg fÞlt mig godt vejledet af Claus.
Det endt med at vi kÞrt en tur i Aiways U 5, og min hustru og jeg blev hurtigt enig om, at hvis det var muligt, ville vi gerne kÞbe denne bil.
Tilbage ved OJA Biler fik vi drÞftet de mulighed som der var for en finansiering af bilen og igen gav Claus råd og vejledning. Han fikset det, så enden på vores besÞg ved OJA Biler var at vi var blevet Aiways U 5 bil ejer.
Alt i alt har jeg haft en god og positiv oplevelse ved at handle biler ved OJA biler og det tror jeg skyldes isÊr Claus’ evner til at rÃ¥d og vejlede os gennem lang processen.
SÃ¥ jeg vil helt klart anbefale OJA Biler hvis man skal handle el bil i fremtiden.

2026幎4月24日

RÃ¥dgivning og vejledning

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos OJA Biler fra start til slut. Hele processen var både tryg og professionel, og man mÊrker tydeligt, at de har styr på tingene og sÊtter kunden i fokus.

Jeg blev mÞdt med super god rådgivning og grundig vejledning hele vejen igennem. De tog sig tid til at forklare alle detaljer, så jeg fÞlte mig helt sikker i mit valg hvilket betyder rigtig meget, når man kÞber bil.

En sÊrlig tak til Jakob, som var virkelig hjÊlpsom, imÞdekommende og professionel. Han svarede på alle mine spÞrgsmål med tålmodighed og sÞrgede for, at hele kÞbsoplevelsen var nem og overskuelig.

Alt i alt en topklasse oplevelse med god service, god kommunikation og en fÞlelse af, at man er i trygge hÊnder. Kan klart anbefales til andre, der leder efter en seriÞs bilforhandler.

2026幎4月28日

Godt og trygt bilkÞb

KÞbte brugt elbil hos Oja og er 100 % tilfreds med hele processen og bilen. Fik alt gået igennem inden kÞb, og det hele var meget trygt og ordentligt. Og der var styr på, at bilen var klargjort og i bedste stand, da jeg hentede den.

2025幎5月28日
自発的なレビュヌ

EkstraordinÊr god service i salgsafdelingen og på vÊrkstedet.

Efter at have kÞbt 2 biler samt brugt vÊrkstedet til nogle små reparationer, vil jeg gerne rose specielt mekaniker Levi for hans tilgang til mig som kunde. Levi er altid smilende, forstående og går gerne et ekstra skridt for at imÞdekomme mig. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger med til OJA biler - salg og vÊrksted.

2025幎8月11日
自発的なレビュヌ

PÃ¥ jagt efter den rette mavefornemmelse

Efter vi var forbi to af de store bilforhandlere, hvor vi ikke havde den rette “fÞlelse” ( hvis man kan kalde sÃ¥dan ) kom vi tilfÊldigvis forbi OJA

Indenfor de fÞrste par minutter var vi sikker på at vi vil kÞbe vores ny dyt her.

Peter og hans team skriver kundeservice med stor K, stemningen er meget familiÊr, vÊrkstedet kan Ã¥benbart trylle☺ istedet for at vi skulle vente 14 dage ( som aftalt! ) var bilen klar allerede tre arbejdsdage senere. Jeg er klar over at det ikke kan lykkes hver eneste gang, men vi var sÃ¥ heldig 🍀

Er der nogen som sÞger efter sin ny dyt , så stÞt de mindre forhandler og ikke dette tilfÊlde: LÊg vejen forbi OJA , I vil helt sikkert blive glade for det !!

2025幎7月16日
自発的なレビュヌ

5 stjerner - Fantastisk oplevelse hos OJA Biler!

Jeg har netop kÞbt en Skoda Enyaq hos OJA Biler, og jeg kan ikke andet end at give dem de bedste anbefalinger! Jakob, der var min rådgiver, var helt utrolig. Han var yderst professionel, venlig og tålmodig, og han gjorde hele kÞbsoplevelsen både nem og behagelig. Jeg blev godt vejledt gennem hele processen, og Jakob sÞrgede for, at alle mine spÞrgsmål blev besvaret grundigt.

Servicen hos OJA Biler var i topklasse fra start til slut, og jeg fÞler mig tryg ved min beslutning om at kÞbe bilen hos dem. Jeg kan varmt anbefale OJA Biler til alle, der er pÃ¥ udkig efter en ny bil – isÊr hvis man fÃ¥r Jakob som rÃ¥dgiver. Tak for en fantastisk oplevelse!

2025幎1月15日

Kanon god oplevelse hos OJA

Vi tog turen fra Østfyn og over til OJA biler da de havde en bil holdende som matchede vores Þnske. Det endte ud i handel hvor vi gav vores “gamle” diesel bil i bytte for en ny brugt el-bil. Virkelig god kommunikation og god behandling hele vejen igennem. Super god og grundig gennemgang af den nye bil ved levering.
Fuld tilfredshed hele vejen igennem.

2025幎2月11日

Professionel vejledning

⭐⭐⭐⭐⭐

Vi siger tak for en god, grundig og gedigen gennemgang af elbilens mange muligheder. Som nye ejere af vores fÞrste elbil fÞler vi os både glade og trygge i vores valg.

En sÊrlig tak til OJAbiler og isÊr til Jakob Skjold Nielsen, der har vÊret en umådelig dygtig formidler. Han gav os et klart overblik over både Þkonomien og bilens mange fortrÊffeligheder.

Vi har haft en fantastisk oplevelse og kan varmt anbefale OJAbiler til andre, der Þnsker kompetent og professionel vejledning.

2025幎1月21日
自発的なレビュヌ

KÞbte en bil hvor motorlampen begyndte

KÞbte en bil hvor motorlampen begyndte at lyse på vej hjem.
Jeg får tester på, og kan se fejlen har vÊret slettet kort forinden.
Vi lader handelen gå tilbage, men jeg får ikke mine hjul med fra byttebilen.
Vi aftalte jeg skulle finde nogle nye og få pengene retur.
Da jeg finder et sÊt, mener sÊlger han kan gÞre det billigere.
Han giver så nogle udtjente hjul i anden stÞrrelse jeg ikke kan bruge i stedet for.
Det har taget ca et halvt år og jeg mangler stadig mine hjul.

2025幎1月7日
自発的なレビュヌ

Hurtig hjÊlp med at finde vores nye bil efter vores Þnsker

Vores Gl bil var blevet totalskadet og vi stod uden bil OJA biler ( James ) var hurtig til at hjÊlpe med at finde lige den bil vi Þnsket os i den rigtige farve og udstyr og de hjalp også med et skap finanserings tilbud på vores nye bil så 3 dage efter vi havde fundet den rette bil var vi kÞrende i vores nye bil tak for hjÊlpen til OJA og James for hjÊlpen det var hurtig og nem betjening

Mvh Per

2024幎12月11日

KÞb af bil

KÞbte en ID4 af James og fik en rigtig god byttepris for vores gamle bil. Oplevede en god service og svar på alle mine spÞrgsmål. Reagerer hurtigt via mail og holder hvad der er aftalt. En rigtig god oplevelse alt i alt.

2024幎12月8日

Oja biler

Julegaven kom tidlig i Ã¥r. Det var Oja biler der leverede en Skoda enyaq 80x lige efter min Þnske list med ✔ i alt.ringede og snakket med James og 2 dagen efter sÃ¥ er bilen pÃ¥ vej hjem fra Tyskland. 🧐sÃ¥ nem kan det gÞres ikke sidste gang TAK

2024幎11月26日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。