レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastisk oplevelse! Vores datter fik en session mod tandlÊge skrÊk og gik efterflg. gennem en stÞrre operation i munden uden skrig og skrÃ¥l. Bille er faglig dygtig og et super behageligt menneske,... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kontaktede Bille for at blive hypnotiseret. Mit problem var, at jeg ikke kunne kÞre eller gÃ¥ over broer og Ã¥bne pladser pÃ¥ grund af angst. Jeg havde aldrig prÞvet at blive hypnotiseret og var mege... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞge Hypnose Jeg har prÞvet Ã¥ndedrÊtholdet i 4 uger, og er i gang igen. Jeg har fÃ¥et lÊrt mange gode teknikker som hjÊlper mig bl.a. med at finde ro, stresshÃ¥ndtÊring, og bedre sÞvn. Meditation /... もっず芋る

䌁業が回答したした

Var hos Bille til en omgang massage som endte med hypnose. Egentlig kendte jeg kun til hypnose gemmen tv, hvor mennesker gÞr nogle fjollet ting ! Denne hypnose er helt anerledes og meget pro... もっず芋る

䌁業情報

1. 催眠療法サヌビス

圓該䌁業による蚘述

KÞge Hypnose og Coaching ligger centralt i KÞge, og er med mere end 15 års erfaring en stÊrk partner i at hjÊlpe dig med at slippe dine udfordringer og begrÊnsninger. Hos KÞge Hypnose er det områder som afhÊngighed, vÊgttab, rygestop og angst som oftes ses i klinikken. Der er mulighed for online sessioner via zoom, eller 1 - 1 sessioner i klinikken hos KÞge Hypnose. Lige som der jÊvnligt vil vÊre både workshops, udannelse, og foredrag omkring hypnose, mere information om dette kan findes på hjemmesiden.

4.9

4.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

Bedre sÞvn og sundere helbred

Jeg har vÊret i et forlÞb over 10 gange for at stoppe med at ryge, bedre at kunne falde i sÞvn samt at blive mindre stresset. Det har virkelig vÊret nÊrende og givende at blive healet og hypnotiseret af Bille. Faktisk mindblowing. Jeg har fået adgang til nogle indre rum, som hjÊlper mig hver dag med at kunne hvile bedre og derved få mere overskud i hverdagen.

2022幎12月19日
自発的なレビュヌ

Fantastisk oplevelse at vÊre i hypnose

Fantastisk oplevelse at vÊre i hypnose for rygestop.
Det er 1 uge siden at jeg var i hypnose for rygestop, og kan varmt anbefale andre at bruge Bille hvis man har behov for hjÊlp. Jeg har ikke haft lyst til at ryge og jeg med lethed stå sammen med andre der ryger uden selv at få trang til rÞg.

2023幎3月6日
自発的なレビュヌ

God modtagelse og information inden

God modtagelse og information inden start. Tryghed i hele forlÞbet og stor tillid. Kroppen slapper helt af, man er ikke bevidstlÞs men ved sig selv og fÞlger hvad der bliver sagt, selv om man er total afslappet mÊrker man ikke de signaler kroppen giver. Jeg havde Stor rygetrang lige inden. Den var/er forsvundet efter behandlingen.
💋❀ tusind tak Bille

2023幎2月27日

Fantastisk oplevelse

En utrolig grÊnseoverskridende, men samtidig fantastisk oplevelse. Ved ikke hvad Bille har gjort ved mig, men nu 14 dage uden overhoved at tÊnke på rÞg, efter 54 år som ryger. Så tusind tak for hjÊlpen Bille.

2023幎1月17日
自発的なレビュヌ

Sund skepsis, masser af håb

Masser af skepsis, men samtidig en masse håb for, at Bille ville kunne hjÊlpe mig igennem et rygestop.
Hypnose var helt nyt for mig, og også en smule skrÊmmende.-Men alt dette blev pustet vÊk, da jeg mÞdte Bille på klinikken, og vi havde talt lidt sammen.
Trods stress og fÞlelsesmÊssige udsving, så har jeg ikke rÞget, hvor jeg ved alle andre afprÞvede metoder er faldet i. Men IKKE her ved denne metode, som Bille tilbyder.
Jeg har det som en ikke-ryger, tÊnker yderst yderst sjÊldent pÃ¥ en smÞg, fÞler ikke nogen “panik” ved ikke at ryge lÊngere. Det er FANTASTISK.
Jeg vil klart anbefale Bille til alle jeg kender. (Psst er allerede godt igang)

2022幎12月14日

Succesfuldt rygestop

Bille er et meget sympatisk menneske, som er meget dedikeret for at hjÊlpe andre. Jeg var til en session for rygestop, og det virkede. Det var i en rar, tryg atmosfÊre, og Bille virkede til at have al den tid i verden, der skulle til for at jeg fÞlte mig tryg og godt tilpas. De varmeste anbefalinger herfra.

2022幎12月11日
自発的なレビュヌ

Jeg kan varmt anbefale Billes hypnose

Jeg kan varmt anbefale Billes hypnose. Jeg har vÊret på klinikken til rygestop. Jeg blev varmt modtaget, vi talte sammen inden hypnosen, hvor han stillede nogle spÞrgsmål omkring mig og min rygevaner.
Hypnosen var rigtig behagelig, og jeg kunne gå hjem som ikke ryger. Bille fulgte op på hvordan det var gået for mig efter et par dage.
Tak Bille for behagelig måde at vÊre på.
Derfor 5 ⭐⭐⭐⭐⭐🔝fra mig.

2022幎11月30日
自発的なレビュヌ

Bille er et fantastisk menneske

Bille er et fantastisk menneske. Han udviser en ro der fÃ¥r selv det mest stressede menneske til at slappe af. Jeg har brugt Bille til et rygestop og det er bare kÞrt helt som jeg havde hÃ¥bet pÃ¥. Det eneste minus er at jeg efter et besÞg hos Bille pludselig finder en fantastisk ro ved at vaske op. 🀣🀣🀣🀣
Kan varmt anbefale at besÞge Bille

2022幎11月15日

TAK TAK TAK TAK

TAK TAK TAK TAK
Har i dag modtaget smertebehandling (ben/baller der sover) hos Bille og mÃ¥ sige at selvom jeg var skeptisk mÃ¥ jeg bÞje mig i stÞvet og sige at jeg blev meget positiv overrasket det tog ham ca 7 min at fjerne stort set alle mine smerter og han gav mig nogle super gode rÃ¥d med pÃ¥ vejen👍🙏🀗
Kan kun sige PRØV DET hvis du gÃ¥r rundt med smerter det er det hele vÊrd det der Êrger mig mest er at jeg har ventet sÃ¥ lÊnge fÞr jeg tog mig sammen for tÊnk hvad det kunne have sparet mig for af smerter 🀗
Bille du fÃ¥r de aller varmeste anbefalinger herfra og jeg glÊder mig til det nÊste forlÞb som hedder rygestop 🀗👍
Mvh Heidi

2022幎11月11日

KÊmpe anbefaling herfra

KÊmpe anbefaling herfra. Jeg mÊrkede en Êndring i krop og sind efter en gang hypnose.
Den ro jeg blev mÞdt med, gjorde at jeg kunne slappe af og turde sÊnke paraderne, så jeg fik fuld udbytte.
Jeg fik klaret mine issues med en behandling, men i virkeligheden ville jeg Þnske at jeg skulle afsted igen.

2022幎9月26日

Fantastisk oplevelse hos Bille

Har den 28 september vÊret hos Bille, sikke en fantastisk oplevelse.
Jeg har i mange år gået med daglige smerter efter en knÊoperation som ikke gik som håbet og desuden har jeg smerter i forbindelse med min fibromyalgi.
Jeg lÊste om Bille på Facebook og tÊnkte det skal jeg prÞve.
Jeg mÃ¥ sige det er den bedste beslutning, jeg har taget😊 Bille forklarede mig lidt om hans mÃ¥de og arbejde pÃ¥, inden han gik i gang med at hypnotisere. Man kan mÊrke at Bille brÊnder for sit virke og han er mega god til set.
Kan kun sige at her 36 timer efter har jeg nÊsten ingen smerter, hvilke gÞr at jeg bedre kan bevÊge mig. Det er til at blive glad i hele kroppen over, selv mine kollegaer kommenterede at jeg gik bedre end tidligere og de viste ikke at jeg havde besÞgt Bille.
Alle med kroniske smerter bÞr besÞge Bille, for der er hjÊlp at hente.
Endnu en gang tak for det du har fjernet mine smerter🙏🏻

2022幎9月28日
自発的なレビュヌ

Jeg kan SÅ MEGET anbefale Bille.

Jeg kan SÅ MEGET anbefale Bille.

Jeg har brugt Billes kompetencer af flere omgange.
FÞrste gang i 2020-21 hvor jeg selv i forbindelse med en livskrise, som min skilsmisse for mig var.
Jeg var hos Bille tre gange og det hjalp mig rigtig meget. Jeg kunne på det tidspunkt slet ikke få hold på mig selv og mine tanker, men med Billes hjÊlp fik jeg mit selvvÊrd tilbage som blev startskuddet til at blive glad igen.

I april 2022 var det min yngste som fik hjÊlp til at turde sove i sin egen seng - et problem vi havde haft i flere år og hvor en gang hos Bille var nok.
Hun var meget glad for den session og sagde “ham ville jeg kunne tale med i timevis)

Bille fÞlger op og hans omsorg og Êgte intention om at hjÊlpe rÞrer mig.

I denne måned har min yngste (12 år) igen vÊret hos Bille to gange, da hun lider meget af hjemve og ikke har kunnet sove ude i mere end et år.
Efter fÞrste gang sov hun ude to gange og nu har hun mod på det igen. Hun fortÊller mig hun har fået nogle ting hun kan aflede sig selv med når, det blir svÊrt.

Jeg er SÅ taknemmelig for Billes hjÊlp bÃ¥de til mig og min yngste.
Jeg anbefaler ikke kun Bille her men også til venner og bekendte, der kunne have brug for hans hjÊlp!!!

2022幎9月19日

Hypnose i ÞjenhÞjde

Bille er god til at skabe et rum af tryghed og trÊkke hypnose helt ned på jorden og i ÞjenhÞjde med den han sidder overfor.
Det er tydeligt at mÊrke Billes åbenhed, ro og oprigtige Þnske om at hjÊlpe!
En god fÞrstegangsoplevelse for en hyperstressramt og Êngstelig klient.

2022幎8月17日
自発的なレビュヌ

Jeg har gået med smerter i mange år

Jeg har gået med smerter i mange år, grundet ryg operation som gjort ondt vÊre.

Efter at have vÊret på et weekendkursus hvor Bille meget nemt fjernede mine smerter helt en lÊngere periode, lÊrte jeg med selvhypnose og meditation at jeg selv kan skrue ned for smerterne når de picker efter for meget fysisk aktivitet i hverdagen.
Mit liv har Êndre sig 180 grader efter dette kursus, og kan helt klart anbefales til folk der som jeg har kroniske smerter.

Charlotte.

2022幎8月12日
自発的なレビュヌ

Han har et oprigtigt Þnske om at hjÊlpe dig.

Jeg opsÞgte Bille da jeg havde meget eksamensangst. Lynhurtigt sporer han sig ind på "sagen kerne" og prikker til/sÊtter ord på hvad der egentlig er på spil for mig. Om selve hypnosen virkede er svÊrt for mig at svare på, men jeg kom godt igennem mine eksamener og som en fun fact, ja så tog jeg mig selv i at sidde og nynne på vej hjem i toget (efter begge gange jeg var der), hvilket det ellers er mange år siden jeg sidst har gjort.
Jeg sender de bedste anbefalinger herfra - Bille mÞder dig professionelt, bestemt (på den gode måde) og ikke mindst med et oprigtig Þnske om at hjÊlpe dig.

2022幎8月5日