Billetlugen A/S レビュー

1,588
TrustScore 5段階評価の2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Selve bestillingen var OK, men gebyret var højt. Det værste er at firmaet, der arrangerede den koncert vi købte billetter til, var ret nyt, uden kapital og har skiftet direktør flere gange på to år. N... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Satt i kö till Rammsteinbiljettsläppet, fick tag i 2 st Feuerzonebiljetter, skriver in kortuppgifter, sidan laddar i 1,5 timme tills det tillslut avbryts och mina biljetter försvinner ur varukorgen! O... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Havde billetter til Den Eneste Ene der blev aflyst 1/4 pga sygdom - og en måned efter venter jeg stadig på refusion. Det er ganske urimeligt at billetlugen holder pengene i over en måned - det bør vær... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har for første gang skulle købe ledsagerbilletter hos billetlugen og forsøger i går at komme igennem på tlf, da billetterne ikke kan købe direkte på nettet. Men grundet kø på tlf., så vælger j... もっと見る

企業情報

1. イベント チケット販売業者

さまざまな外部ソースから提供された情報

Vi brænder for de store øjeblikke, for de unikke og de exceptionelle oplevelser. Vi arbejder hver dag målrettet for at gøre vores services og platforme så effektive og brugervenlige som muligt - til glæde for partnere og vores fælles kunder. Med internationale erfaringer fra Eventim, leverer Billetlugen det bedste indenfor billetsalg og live events. Vi har hovedkontor i København med lokale kontorer i Göteborg, Stockholm og Oslo.

連絡先

(1,588)

過去12か月のレビュー数: 22

レビューを書く

5つ星のうち4の評価

Jeg skulle rette min e-mail add.

Jeg skulle rette min e-mail add., da jeg havde tastet forkert. Det kunne jeg ikke. Måtte vente de 10 min og så starteforfra, og håbe der var flere.. det var der heldigvis.

2023年11月6日

Hej Kim,

Vi er glade for at de lykkedes dig at købe billetter trods udfordringerne undervejs!

Bogforum

Let at finde det man søger på hjemmesiden. Nem betaling for billetter.

Hej Marianne,

Vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse hos Billetlugen!

5つ星のうち1の評価

På BogForum 2023 havde jeg via…

På BogForum 2023 havde jeg via Ældresagen mulighed for en rabat på 15%. Billetlugen gav mig ikke denne rabat trods korrekt udfyldt felt. Så ærgerligt, så det kan kun give 1 stjerne.

Hej Sanne,

Vi er ked af at høre at du har haft en dårlig oplevelse med køb af billetter hos Billetlugen.

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at du deler din oplevelse med os!

Mange hilsner,

Dejlig nemt

Dejlig nemt, og billetten havde jeg i telefonen.

Hej Lillian,

Vi er super glade for at du har haft en god oplevelse ved køb af billetter på Billetlugen.

Tilfreds kunde

Jeg har brugt billetlugen flere gange og har altid kun haft gode erfaringer.
Senest har jeg købt Mike Oldfield billetter til næste år.
Det er nemt at bruge selv for en it-idi som mig.

2023年11月1日

Hej Mona,

Tusind tak for din fine feedback - vi sætter stor pris på at du deler dine erfaringer med Billetlugen med os!

Supernemt at bestille

Hjemmesiden er overskuelig.
Nem at navigere.
Hurtig bekræftelse på ordren.
Lige som det skal være.

2023年10月31日

Hej Sofia,

Vi sætter stor pris på at du deler din gode oplevelse med os!

5つ星のうち3の評価

Jeg er ikke helt tilfreds.

Jeg er ikke helt tilfreds.
Jeg købte min billet og ville bare have en print-ud billet.
Men, uden at jeg opdagede det, har jeg åbenbart bestilt en forsendelse af min billet. Så nu afventer jeg spændt om den kommer... der står nemlig ikke noget om forsendelsesomkostninger, og gratis kan jeg ikke tro det er.

2023年10月28日

Hej Henriette,

Jeg kan se at det drejer som en ordre med Billetlugen.pass-billetter, som er tilgængelige via vores Billetlugen App.

Hvis der skulle være mere tvivl angående dine billetter, er du altid velkommen til at sende os en mail eller ringe til i tidsrummet: mandag-torsdag 09:00-17:00 og fredag 09:00-16:30.

Telefonnummer er +45 70 26 32 67.
E-mail: kundeservice@billetlugen.dk

Jack Whitehall

Jack Whitehall
Har den 4/10-2023 bestilt 2 billetter til Jack Whitehall, pengene blev trukket den 5.og den 9. fik jeg en mail om at billetterne nu var afsendt. Den 23.10 sendte jeg en mail til kundeservice og efterlyste mine billetter. Nu er det den 26. og ingen billetter modtaget, intet hørt fra billetlugen,og først var planen at søster og svoger skulle have dem i gave den 16.da de havde kobberbryllup. Så måtte jeg jo ud og finde en ny gave, tænkte så at de kunne blive fødselsdagsgave til søster den 27.10 så nu står jeg igen og mangler gaven. Dælme hurtige til at hæve pengene og så forsvinde fra jordens overflade, og havde jeg kunnet forudse dette,havde jeg aldrig valgt en gave til over 1000 kr som ikke dukker op... og havde da ihvertfald ikke valgt at betale ekstra for porto

2023年10月4日

Hej Irene,

Vi er ked af at høre, at du har haft en ærgerlig oplevelse hos Billetlugen.

Lige så snart billetter er sendt afsted fra vores afdeling, kan der være mange årsager til de ikke når frem i tide.
Bl.a. kan de være gået tabt i posten eller en længere leveringstid hos postvæsnet.

Men vi siger tak for din feedback og sætter pris på at du deler din oplevelse med os!

5つ星のうち4の評価

Nemt og enkelt da jeg kom igennem,.

Nemt og enkelt da jeg kom igennem,.. men inden ! da jeg skulle anvende mit log in... skulle jeg have et nyt,.. det var ikke enkelt,.. og log in skulle indeholde bogstaver- tal OG min. Ét tegn - hvor man normalt aldrig må anvende tegn..

2023年10月26日

Hej Alan,

Tak for din feedback - vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os!

5つ星のうち5の評価

Det gik smertefrit og hurtigt

Skulle købe billetter og må sige at jeg kom hurtigt igennem på trods af at det var et stort band og forventede kø, kom i kø men kom hurtigt igennem.

Hej Berit,

Tusind tak for at du deler din gode oplevelse med os!

5つ星のうち2の評価

Mit firma fik 22 billetter uden…

Mit firma fik 22 billetter uden grupperabat på 10%. Det var ikke muligt at bestille gruppebilletter, men jeg kunne sjovt nok fint klikke 20 + 2 billetter af ved siden af hinanden, men de skulle altså bestilles enkeltvist.

Dyrt og besværligt.

Skrevet til Billetlugen uden at få svar.

2023年10月19日

Hej Søren,

Vi er ked af at høre at du har haft en ærgerlige oplevelse ved at køb af billetter hos Billetlugen.

Vi siger tak for din feedback - vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at gøre os opmærksomme på hvordan vi kan forbedre vores hjemmeside!

Fik billetter til Rammstein

Fik billetter til Rammstein - vigtigt .....

Det eneste der gik i kage var da jeg ville købe nogle T-shirts via link som kom efter billetterne var i hus.
Det gik helt i u-do.

Hej Jan,

Det glæder os at høre at du fik dine billetter til Rammstein.

Du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis der opstår udfordringer.

Telefonnummer er +45 70 26 32 67.
E-mail: kundeservice@billetlugen.dk

5つ星のうち4の評価

Købet af billetter til Rammstein…

Købet af billetter til Rammstein koncerten d. 5/7-2024 foregik ganske tilfredsstillende, med den forventede ventetid på ca. 10 min.

Selve bestillingen, betalingen og modtagelse af billetterne foregik lige efter bogen.

Hej Søren,

Det glæder os at høre at du har haft en god oplevelse med køb af billetter til Rammstein 2024 - trods ventetiden.

5つ星のうち1の評価

Tvunget til at downloade deres app!

Jeg synes ikke, det er OK, at man kun kunne vælge at få billetterne i deres app til det arrangement, jeg har købt billet til. Så tvinger de jo folk til at dowloade deres app, og det synes jeg ikke, man kan være bekendt. Jeg foretrækker klart billetter på email.
Synes i øvrigt også, at de er alt for grådige med deres billetgebyr. 50 kr. pr. billet (!!!) og dernæst 15 kr. i ordregebyr. Det er godt nok for meget!

2023年10月21日

Hej!

Vi beklager, at du ikke kunne få den ønskede billettype.

Billetlugen.Pass er skabt til at beskytte mod tyveri og snyd i forhold til billethajer.
Billetter med Billetlugen.Pass kan nemlig kun overføres og videresælges gennem officielle Billetlugen sider.

ift. til gebyrer så lever Billetlugen af at formidle billetter mellem arrangører (teatre, spillesteder, stadions m.m.) og de kunder, der gerne vil købe en billet.

De gebyrer du betaler går til at du som kunde kan ringe eller skrive til vores kundeservice hvis du har problemer med f.eks. hjemmesiden, bestillingen, eller hvis du ikke kan finde dine billetter.

Vi sætter pris på at du har taget dig tid til at dele din oplevelse og vi tager feedbacken til os!

Fik billetten.

Fik billetten.
Kort ventetid, hurtigt og problemfrit køb.

Hej!

Det glæder os at høre at du har haft en god oplevelse ved køb af billetter hos Billetlugen!

5つ星のうち2の評価

Selve systemet er ok men for dyrt.

Selve systemet er ok, men jeg har meget svært ved at forstå (og acceptere) at, man skal betale 55,- i “billetgebyr” pr. billet. Derudover skal man oven i købet også betale 15 i “ordregebyr”.!! Man printe selv billetten og gør selv alt arbejdet, så hvorfor de 55,- pr billet.?!?!! 15,- ordregebyr er acceptabelt (også pr billet) men bestemt ikke 55,- kr.!

2023年10月20日

Hej Søren,

Vi er glade for at du deler din oplevelse og vi tager feedbacken med os!

Billetlugen lever af at formidle billetter mellem arrangører (teatre, spillesteder, stadions m.m.) og de kunder, der gerne vil købe en billet.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。