KÞbte d. 1. maj en Giant Propel Advanced pÃ¥ billigcykel.dk. Fin cykel og fin levering. Pakkede cyklen ud af kassen og fandt en skramme pÃ¥ skrÃ¥rÞret. Ligner en umbraconÞgle eller skruetrÊk... ãã£ãšèŠã
Köpte min cykel (Avenue) och nÀr jag fick den var den skadad i fÀrgen med repor. NÀr jag kontaktade Ã¥terförsÀljaren var deras ursÀkt att sÃ¥dant hÀnder och inte var sÃ¥ farligt. Jag hÀvdade min lagli... ãã£ãšèŠã
Bestilte en retro cykel, hvor jeg sparede 1000 kr i forhold til alle andre forhandlere. Grundet corona var der lÊngere leveringstid. Afhentede i falkoner cykler idag, fik fin service af en gut med ful... ãã£ãšèŠã
En af de bedste cykelhandler jeg har prÞvet! SÞd og hjÊlpsom kundeservice der svare hurtigt, derudover ogsÃ¥ gode priser. Har selv handlet der to gange og har fÃ¥et en strygende service begge gange... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
CYKLER - Billige cykler! - KÞb din nye cykel online og spar mange penge! Vi har altid et stort udvalg af billige cykler og de bedste tilbud på cykler du kan finde hos nogen cykelhandler på nettet. Hos os kan du handle dine cykler dÞgnet rundt via vores hjemmeside. Vi har alle typer cykler: MTB cykler, BMX cykler, racercykler, citybikes sportscykler, Herrecykler,damecykler. Vi har alle de store mÊrker Avenue cykler, Trek cykler, Giant cykler, MBK cykler, Felt cykler, GT cykler, Gary fisher cykler, Everton cykler, Ebsen cykler. Kort fotalt vi har billige cykler til alle.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Trods problemer blev alting lÞst
Jeg er virkelig tilfreds med den service jeg fik hos billigcykler.
Efter at have afgivet min ordre fik jeg en mail om at den cykel jeg havde bestilt desvÊrre ikke var på lager alligevel. Dette var selvfÞlgelig irriterende, men i mailen fik jeg 3 alternative tilbud. Efter at have valgt et alternativt fik jeg hurtigt leveret cyklen og er nu meget tilfreds med pris og produkt som jeg fik. Professionel service der tager sine kunder alvorligt.
Hurtigt og nemt
Nem bestilling, hurtig levering og god service ved afhentning af cyklen på Frederiksberg.
En fin oplevelse.
Bestilling, levering og information undervejs var helt i orden. En fin oplevelse.
God handel
Alt i alt en rigtig fin oplevelse at handle hos billigcykel.dk, og jeg fik en cykel til en superskarp pris.
Fik rigtig fine svar fra kundeservice, og de vigtige punkter i deres mails, var markeret med farve, så der ikke var noget at tage fejl af. Jeg havde bestilt tilbehÞr til cyklen, og da jeg skulle have nogle andre skÊrme end dem jeg havde bestilt, rettede de til de korrekte skÊrme selvom disse var en anelse dyrere, end dem jeg har bestilt.
Cyklen blev leveret ved hoveddÞren på aftale dato, og alt er forlÞbet efter bogen.
God pris og sÊrlig indsats, men lang leveringstid
Bestilte d. 30/12 en Trek cykel på "Super tilbud" til en virkelig god pris. Den 4/1 får jeg at vide, at cyklen desvÊrre er oversolgt mellem jul og nytår og jeg får tilbudt et godt alternativ, som jeg imidlertid ikke er interesseret i.
Jeg får efterfÞlgende et kald fra Kasper, som gÞr sig den store ulejlighed, at kontakte den anden kunde og tilbyde ham alternativet, hvilket faktisk lykkedes.
Den ekstra indsats havde givet 5 stjerner, hvis det ikke havde fordi cyklen fÞrst kunne hentes d. fredag 11/1 kl. 16, hvilket i disse tider fÞles som enorm lang tid. Og fordi afhentningen i forretningen var temmelig prÊget af rod i papirstakkene med bestillinger.
Uovertruffen kundeservice
Jeg bestilte i sidste uge en Giant Reign 2 (GE) ved Billigcykel.dk. Det var en fornÞjelse at handle på hjemmesiden, og bestillingen af det nye Enduro-bÊst fungerede perfekt. Jeg havde lÞbende nogle spÞrgsmål omkring levering og blev mÞdt af et ekstremt professionelt og venligt personale. Jeg kommunikerede med Kasper fra billigcykel via henholdsvis mail og telefon, og i begge tilfÊlde blev der svaret hurtigt og venligt på mine spÞrgsmål.
Leveringen var hurtig - som angivet på virksomhedens hjemmeside, og hele processen var genrelt smertefri!
Det var fedt at handle ved billigcykel.dk af tre årsager:
1) De forhandler nogle cykelmodeller, som andre danske cykelforhandlere ikke har på lager. For os, der elsker enduro og mere aggressiv mountainbiking, er det sindsyg fedt at de udfylder det tomrum, der ellers har eksisteret på det danske markede.
2) Alt interaktion mellem kunde (mig) og forhandler har båret prÊg af venlighed og et imÞdekommende personale, der har haft styr på tingene.
3) Cyklen var helt samlet og alt var spÊndt ordentligt efter (Jeg tjekkede alt med min egen momentnÞgle ved modtagelse af cyklen). Man kan selvfÞlgelig tÊnke, at dette burde vÊre en selvfÞlgelighed, men jeg har ved kÞb hos andre forhandlere ofte oplevet, at cyklen ikke var justeret og efterspÊndt - hvilket altså IKKE var tilfÊldet her!
God pris, men manglende service og kommunikation
5* - For pris - billigste pris på markedet for en 2019 Avenue med en del udstyr.
2* - For at cyklen skulle leveres på den aftalte dag (ej fastsat af jeg selv), hvorfor jeg bliver hjemme fra job den dag, men ingen cykel kommer og ingen besked om en evt. forsinkelse modtages.
2* - For at vi aftalte cyklen skulle afleveres komplet samlet, da jeg intet vÊrktÞj har selv, men cyklen blev afleveret med et styr som vender forkert (sikkert pga. fragt, men ikke iht. aftale og jeg kunne ikke selv justere det). Pedalerne var ikke monteret, så måtte betale den lokale cykelhandler for disse ting.
1* - For igennem hele ovenstående forlÞb, ikke at svare på mine henvendelser.
1* - Pga. enkelte ridser på fÊlgen på forhjulet, men dette opgav jeg at kommunikere til Billigcykler, da jeg intet svar modtog på de Þvrige henvendelser - så vil ikke klage over manglende svar på denne.
Alt i alt et Êrgeligt forlÞb, for sådanne ting kan jo ske, men det er måden et firma håndterer det på som er det afgÞrende.
Intet svar og kommunikation er det mest frusterende som kunde, og det manglede jeg klart her.
Har kÞbt en Giant racer til en virkeligâŠ
Har kÞbt en Giant racer til en virkelig skarp pris.
Afhentede selv cyklen i deres sÞster-forretning og fik super service og venlig betjening.
Absolut ikke sidste gang jeg handler her.
Super service
Super service. Kunne ikke levere den fÞrste bestilte cykel, men fik en anden model af nyere årgang til en super skarp pris. Derefter kunne den fÞrst leveres i uge 49 men det lykkedes den at få den frem 2 uger fÞr thumps up. Igen super service ikke sidste gang jeg handler med billigcykel.dk
Excellent service, good prices
Just bought my second bike at billigcykel.dk and once again had a really great shopping experience. I had to call them because I had some questions regarding delivery times and they were easy to reach and so friendly on the phone. Prices also seem to be the best out there (for Avenue bikes at least).
Super service
Bestilte trek marlin 6 2019 udgaven men da den var blevet udsolgt og samt udsolgt hos trek. Lavede de en liste med gode tilbud på lignende cykler. Besluttede mig for at gå med marlin 7 2019 udgaven som de var så flinke er tilbyde til samme pris som 6ern. Cyklen blev leveret i nÊsten klar Stand, bag derailleur sku lige fintunes en smule. Der har vÊret super email korrespondance under hele salget.
Så alt i alt lÊkker service og cykel ikke mindst.
Den manglende stjerne er for den lidt lange leverings tid 8 dage fra bestilling til cyklen var landet hos mig. Vil klart anbefale dem til andre.
Perfekt handel
Perfekt handel. Ingen kunne matche pris. Jeg er super tilfreds. Eneste årsag til 4 og ikke 5 stjerner er at cyklen er bestilt i small og leveret i ekstra small !! Men meget heldigt for mig, for cyklen passer perfekt og havde vÊret for lang hvis det var en small :-) tak for venlig betjening ved afhentning i butikken på Frederiksberg.
FÞrste klasse service og levering
FÞrste klasse service og levering.
Pris niveau er på de billigste tyske e-butiker men billigere levering fra dk. Plus dansk butik er en fordel når man kÞber en hel cykel.
Hilsen Bennerman
LÊkker og billig cykel
Fin hjemmeside, dog med nogle mangler i forhold til beskrivelse af cyklerne. Men man kan selvfÞlgelig altid tjekke producenternes hjemmeside for alle detaljerne.
Hentede cyklen på Frederiksberg. Venlig betjening. Fik justeret sadlen og en faktura på cyklen.
Hos andre cykelhandlere, også dem på nettet, plejer man at få en "servicebog" og en dato for serviceeftersyn 1 og 2 år. Det får man åbenbart ikke her. Tror egentlig ikke de servicerer cykler. Men ved det faktisk ikke.
Men rigtig gode priser på hjemmesiden, min lokale cykelforhandler kunne slet ikke matche prisen på den cykel jeg kÞbte.
Meget utilfreds kunde
Meget utilfreds kunde. Meget dårlig service. Jeg bestilte 2 cykler derfra og ombestemte mig og ville annullere ordrerne, og beklagede pÊnt (man har fuld retur ret, så jeg gÞr i princippet bare hvad jeg har ret til) men blev nÊrmest svinet til i telefonen og blev kaldt 'åndssvag'. Hvad bilder de sig ind. Det var ovenikÞbet butikschefen der gjorde det. Efter han havde fået sin vrede ud, siger han vredt 'HEJ' og lÊgger rÞret fra sig, hvorefter jeg står tilbage i chok, men kan hÞre at han ikke har lagt på, men bagtaler mig med sin kollega. Jeg skriver en klage mail og fortÊller min dårlige oplevelse og beder dem sende mine penge retur, får jeg svaret at 'Han blev sur med rette'. JEG har RET til at bestille lige så mange cykler jeg vil. Og jeg kan RETURNERE eller AFBESTILLE lige så mange cykler jeg vil. INGEN har ret til at tale sådan til mig, når det er min fulde ret. Så må I gennemlÊse jeres vilkår og returbetingelser eller finde jer et andet job. Hvad bilder I jer ind. Jeg er mega sur og utilfreds. Heldigvis fik jeg mine penge retur, men det var den vÊrste kÞbs-oplevelse jeg har haft!
Top klasse
- Helt klart et sted, som kan anbefales!
- General service i topklasse!
- Hurtig klargÞring / levering!
- Sindssyg god mail kommunikation!
Godkendt
Levering til tiden.
Cykel flot klargjort.
Til den rigtige pris.
Sublim og super service
Rigtig god og personlig kÞbsoplevelse. Havde en korrespondance kÞrende over mail og telefon for at få detaljer omkring bestilling på plads. Blev mÞdt med en sjÊldent set hÞj grad af service, samt en venlig og personlig betjening. Hurtig og seriÞs respons på mail og tlf. Tak for handlen, jeg kommer igen. Kan varmt anbefales