レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

KÞbte d. 1. maj en Giant Propel Advanced pÃ¥ billigcykel.dk. Fin cykel og fin levering. Pakkede cyklen ud af kassen og fandt en skramme pÃ¥ skrÃ¥rÞret. Ligner en umbraconÞgle eller skruetrÊk... もっず芋る

Köpte min cykel (Avenue) och nÀr jag fick den var den skadad i fÀrgen med repor. NÀr jag kontaktade Ã¥terförsÀljaren var deras ursÀkt att sÃ¥dant hÀnder och inte var sÃ¥ farligt. Jag hÀvdade min lagli... もっず芋る

Bestilte en retro cykel, hvor jeg sparede 1000 kr i forhold til alle andre forhandlere. Grundet corona var der lÊngere leveringstid. Afhentede i falkoner cykler idag, fik fin service af en gut med ful... もっず芋る

En af de bedste cykelhandler jeg har prÞvet! SÞd og hjÊlpsom kundeservice der svare hurtigt, derudover ogsÃ¥ gode priser. Har selv handlet der to gange og har fÃ¥et en strygende service begge gange... もっず芋る

䌁業情報

1. 自転車屋
  2. バむク アクセサリヌ専門店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

CYKLER - Billige cykler! - KÞb din nye cykel online og spar mange penge! Vi har altid et stort udvalg af billige cykler og de bedste tilbud på cykler du kan finde hos nogen cykelhandler på nettet. Hos os kan du handle dine cykler dÞgnet rundt via vores hjemmeside. Vi har alle typer cykler: MTB cykler, BMX cykler, racercykler, citybikes sportscykler, Herrecykler,damecykler. Vi har alle de store mÊrker Avenue cykler, Trek cykler, Giant cykler, MBK cykler, Felt cykler, GT cykler, Gary fisher cykler, Everton cykler, Ebsen cykler. Kort fotalt vi har billige cykler til alle.

3.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

God kommunikation og afhjÊlpning

Som de fleste andre har oplevet, blev jeg på samme måde tilbudt en nyere model af den oprindeligt bestilte cykel, da denne var udsolgt.
DesvÊrre, havde cyklen adskillige skrammer ved modtagelsen - Efter lidt korrespondance med kundeservice, blev jeg dog hurtigt tilbudt et beskendt afslag i prisen eller en omlevering af cyklen.
Der blev hurtigt bestilt en ny cykel hos leverandÞren, som blev leveret ugen efter.

Super service, på trods af en lidt kedelig overraskelse.

2019幎7月11日
自発的なレビュヌ

Fin cykel til god pris - god service ved problemer.

Bestilt cykel ikke på lager - tror det er en bevidst strategi, da cykel stadig stod til at vÊre på lager noget tid efter
Men blev tilbudt tilsvarende / bedre model til samme pris så helt ok.
Et par problemer med justering af bremser/gear som tog lidt til at diskutere med support. Fik hjÊlp hos lokal cykelmekaniker og belÞbet refunderet fra Billigcykel - god service.
Kan anbefales!

2019幎7月8日

Intet svar ved reklamationssag

KÞbte d. 1. maj en Giant Propel Advanced på billigcykel.dk.

Fin cykel og fin levering.

Pakkede cyklen ud af kassen og fandt en skramme på skrårÞret. Ligner en umbraconÞgle eller skruetrÊkker er blevet tabt og har slået en flig af.

Jeg tog straks nogle billeder af skrammen og sendte til kundeservice hos billigcykel.dk.

Jeg har intet hÞrt tilbage fra kundeservice efter to uger.

Kan derfor tilslutte mig Þvrige anmeldelser som omtaler god levering men ignorerer reklamationsager.

2019幎5月18日
自発的なレビュヌ

Jeg har netop kÞbt en cykel på

Jeg har netop kÞbt en cykel på billigcykel.dk - her er forlÞbet:

1) Jeg bestiller cyklen
2) Vi aftaler leveringsdato og -sted over mail
3) Cyklen stilles ved en anden lejlighed end aftalt, og endda uden kvittering - dette har PostNord dog taget på deres kappe
4) Jeg kommer hjem, hiver cyklen ud af kassen og opdager en stor skramme på stellet
5) Jeg tager et par billeder og sender dem i en mail til billigcykel.dk, hvor jeg udtrykker min utilfredshed med min nye cykels stand
6) Larmende tavshed fra billigcykel.dk, til trods for at de uden problemer kunne besvare mails flere gange om dagen da vi aftalte levering

Der er nu gået en uge, og stadig ingen respons.

De 2 stjerner gives for fÞlgende positive oplevelser:

1) Et ganske fint tilbud på cyklen
2) Forholdsvis hurtig levering

2019幎5月16日
自発的なレビュヌ

Cyklen blev meldt forsinket en time fÞr

Cyklen blev meldt forsinket en time fÞr afhentning. Havde allerede ventede lÊngere en lovet. Blev så tilbudt en bedre og dyrere cykel til omgående levering. Jeg takkede ja og er meget tilfreds, da det også var et mega godt tilbud. TÞr godt handle der igen da personalet trods alt var meget engagerede og gjorde hvad de kunne i sidste ende. Cyklen er usandsynlig lÊkker til at fair pris.

2019幎5月14日

Sikke et useriÞst firma

Sikke et useriÞst firma, kan ikke anbefales :(

Bestiller en giant roam 2- 2018 model, sat ned til 3999 fra 5499, enten den 12 ell 13. (fik aldrig en ordrebekrÊftelse så derfor tvivl om dato)

16. April kl 16.53 dukker der en mail op at "Den bestilte model cykel er nu desvÊrre totalt udsolgt i den bestilte i stelstÞrrelse Large/20”, dette bÃ¥de hos leverandÞren Giant og hos os selv, Billigcykel.dk, hvilket vi er kede af og beklager mange gange."

Men de kan tilbyde 2019 model, som nomalt koster 4999,- for 3999,-

Det er i og for sig ok tilbud, men undrer mig over 2018 model er 500 dyrere end 2019 model med nÊrmest identiske specs...BemÊrker så at 2019 sÊlges UDEN pedaler...

Svarer billigcykel samme dag (16/4) at det er da trÊls den ikke er på lager men hvis jeg skal tage en 2019 model til samme pris skal det vÊre med pedaler....

Efter en hel/endt arbejdsdag (17/4) har de stadig ikke svaret på min min mail så jeg begynder at kigge efter en anden cykel.

Kommer også forbi billigcykel.dk igen og hvad finder jeg her...Den cykel jeg havde bestilt...på lager...men nu er den 500kr dyrere....FÞj...

/Thomas

2019幎4月17日
自発的なレビュヌ

Ja men alt gik som smurt i olie

Ja men alt gik som smurt i olie kundebetjening super og levering super og cyklen blev afprÞvet da jeg havde sat det på cyklen som der skulle vÊre der, det var let at montere og kÞrte en tur alt fungerede som det skulle og så var der en pose med reflekser og ringeklokke med flot får man ikke ret mange steder og ja i skal have 5 stjerner herfra
Hilsen
Leif Hansen

2019幎3月28日
自発的なレビュヌ

Dette er anden gang at jeg handler hos

Dette er anden gang at jeg handler hos Billigcykler, kÞbte min fÞrste MTB "Giant" i 2010 hvor jeg valgte at afhente den selv, venlig og imÞdekommende og ingen problemer med den, var derfor ikke i tvivl om at jeg skulle kÞbe den nÊste MTB, som blev hentet her i dag den 18.marts 2019.

2019幎3月18日

Nem overskuelig hjemmeside

Nem overskuelig hjemmeside - fornuftige priser - kÞbte cykel hos dem, og den er blevet leveret hos mig idag (på det aftalte sted i garagen)

Kassen var helt intakt og cyklen pakket meget beskyttende ind, nu er den samlet og jeg er glad - så 5 ***** er helt på sin plads

2019幎3月7日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ