Jeg er rigtig glad og tilfreds med hele forlÞbet! Det var fornemt at bestille skydedÞrene, selvom jeg ikke har bestemt kendskab til emnet. Varerne blev leveret til tiden og vognmanden var sÃ¥ flink o... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi kÞbte et badevÊrelsesmÞbel som desvÊrre havde skader som enten opstod fÞr eller under transporten. Samme dag som jeg tog kontakt til billigskabe blev der sendt en ny frontlÃ¥ge til vores adresse.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fra at tro man selv skulle klare alt selv på deres hjemmeside, har jeg virklig fået god hjÊlp til at få kÞbt de mÞbler jeg skulle bruge. Flinke og hjÊlpsomme medarbejdere i deres showruum.
Er godt tilfreds med kÞbet den eneste minus er at der var nogle lÃ¥ger jeg havde bestilt forkert og bestilte derfor nye, men der manglede sÃ¥ lige nogle nye rawplugs til montering da de gamle ikke var... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

Karlskogavej 5b , 9200, Aalborg SV, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 70ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Levering som aftalt, og skydelÃ¥gerne passede perfekt. Grund til âkunâ 4 stjerner er, at monteringsvejledningen ikke indeholdt beskrivelse af, hvor medfÞlgende bÞrstebÃ¥nd skulle monteres, ligesom vi fik et par smÃ¥ beslag i overskud ð
De var heller ikke beskrevet i vejledningen. Men lÃ¥gerne kÞrer perfekt uden beslagene, hvor de end skulle side ð

Billigskabe ããã®åç
God service og hurtig levering- produktet lever op til forventningerne

Billigskabe ããã®åç
God kundeservice og regerer hurtig (i forbindelse med reklamation) - ganske tilfredsstillende

Billigskabe ããã®åç
Levering efter få dage som lovet. Skabe fint embalerede og uden transport skader.

Billigskabe ããã®åç
Alt var i orden hurtig levering og god kundeservice klart en anbefaling herfra

Billigskabe ããã®åç
Det inventar jeg har modtaget til mit skab er nÊsten ubrugeligt. Jeg må have en tÞmrer på, for at få det til at virke. Jeg håber at lågerne er gode nok

Billigskabe ããã®åç
Laveste pris og lynhurtig forsendelse
God kommunikation ved bestilling og frem til levering. God hjemmeside.

Billigskabe ããã®åç
Hurtig levering, gode priser og hÞj kvalitet!

Billigskabe ããã®åç
Positivt: Jeg har fået et skab
Negativt: Der var et hak i hjÞrnet, så laminatet var slået af. Der manglede en af de runde dimser man skruer fast til skruen, så det ene hjÞrne af skabet kunne ikke fastgÞres. Manualen var kun 2/3 fyldestgÞrende. Der fulgte en dobbeltside med, som ikke var fyldestgÞrende, og en QR kode til en manual som var et helt andet skab.
Konklusion: Jeg skulle have kÞbt et billigt skab fra feks. Kina

Billigskabe ããã®åç
Det var nemt at bestille selv for en handy woman som mig og jeg fik hurtigt leveret varerne supergodt