Zakupilem obraz w wersji premium i to byla pomylka, obraz w swietle dziennym od strony okna blyszczy sie, malo widac to co na obrazie. Wina lezy w tym zelu. Nie polecam tej opcji.To porazka
レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
Sceptycznie podchodziłem do zakupu obrazu XXL i jego formy składanej. Samo złożenie okazało się niezbyt wymagające. Instrukcja jest jasna i klarowna. Wszystko odpowiednio spasowane, a płótno odpowiedn... もっと見る
企業が回答しました
Szybko, sprawnie, zamówione, zapłacone, szybko dotarło, idealnie zapakowane, bardzo dobra jakość zamówionych obrazów. Wybrałem opcje premium druku i faktycznie obrazy wyglądają jak malowane pędzlem.... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Bimago.pl to sklep internetowy, który od ponad dekady specjalizuje się w tworzeniu wyjątkowych dekoracji ścian.Nasza oferta obejmuje ręcznie malowane obrazy, wydruki na płótnie, plakaty, fototapety oraz parawany , które są nie tylko dowodem najwyższej jakości, ale również wyrazem dobrego gustu. Współpracujemy z utalentowanymi artystami, którzy dbają o to, by każdy wzór był oryginalny i intrygujący. W Bimago przykładamy wielką wagę do kontroli procesu produkcji.Od początku do końca każdy etap jest starannie nadzorowany, aby zapewnić, że nasze dekoracje ścienne są perfekcyjnie dopracowane. Dzięki temu możemy zagwarantować, że każdy produkt, który opuszcza naszą halę produkcyjną, spełnia najwyższe standardy. Nasza strona internetowa oferuje szeroką gamę inspiracji dla różnorodnych wnętrz. Niezależnie od tego, czy szukasz pomysłów na dekorację salonu, sypialni, czy kuchni, znajdziesz u nas coś dla siebie. Zachęcamy również do odwiedzenia naszej strony na Facebooku, gdzie regularnie publikujemy nowe pomysły i inspiracje, które mogą pomóc Ci przemienić Twój dom w miejsce wyjątkowe i stylowe. Zapraszamy do Bimago, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie, niezależnie od swojego gustu i potrzeb. Odkryj z nami, jak piękne mogą być Twoje ściany! Bimago - odkryj unikatowe dekoracje ścian! Ręcznie malowane obrazy, wydruki na płótnie i więcej. Perfekcyjne wykonanie, oryginalne wzory. Inspiracje do każdego wnętrza czekają na Ciebie!
連絡先
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Zakupilem obraz w wersji premium i to…
Super jakość, ekspresowa wysyłka.
Bardzo polecam zakupy na stronie Bimago.
Fototapeta jest świetnej jakości - w przystępnej cenie.
Ekspresowa wysyłka. Towar otrzymałam w przeciągu 2 dni roboczych.

Fototapeta premium
Fototapeta premium jest gruba i dobrze układa się na ścianie, łączenia praktycznie są niewidoczne. Materiał jest bardzo dobrej jakości a kolory intensywne - takie jak na zdjęciu Polecam.

Efficacité du service clients
Après une erreur dans la livraison (cde non conforme) le service clients a été exceptionnel.La réclamation traitée par mails a été prise en compte très rapidement. Le service est remarquable d'efficacité. Le tableau commandé est magnifique et de très belle qualité . Je recommande vivement ce site.

Bimago からの回答
Papier jungle non 148800 de tres bonne…
Papier jungle non 148800 de tres bonne qualite, faciles a poser

Bimago からの回答
Dziękuję za miłą niespodziankę w…
Dziękuję za miłą niespodziankę w sylwestra bałam się że paczka nie przyjdzie ale się zdziwiłam ponieważ tryptyk wczoraj dotarł owszem czas oczekiwania trwał 10 dni ale było warto poczekać

Brak odpowiedzi na maile
Brak odpowiedzi na maile. Nie da sie dodzwonic. Dostalam niekompletne zamówienie i nie moge skontaktować sie ze sklepem.

Bimago からの回答
Zamówiłam tapetę 4 grudnia po…
Zamówiłam tapetę 4 grudnia po konstatacji telefonicznej z pracownikiem firmy. Czas oczekiwania 3 dni robocze na wyprodukowanie plus gora 2 dni wysyłka. Dziś mija 19 dni i zero informacji brak przesyłki. Nie odpisują na maile infolinią nieczynna. Wyłudzono pieniądze

Bimago からの回答
Beste Qualität die den Preis gerechtfertigt…
Der Raumteiler entspricht exakt der Beschreibung und den Abbildungen. Hervorragende Qualität. Auch der Kundendienst und die Kommunikation ist ausgezeichnet. Herzlichen Dank
Dramat
Jestem załamany. Brak kontaktu ze sklepem, infolinia nieczynna, zero informacji o realizacji zamowienia pomimo, że mineło już 7 dni. Oczywiście zamówienie opłacone....
Czytajając wcześniejsze recenzje mam coraz mniejszą nadzieję na pozytywny finał przygody z tą firmą:(

Bimago からの回答
Złożyłem zamówienie jakiś czas temu i…
Złożyłem zamówienie jakiś czas temu i zupełny brak kontaktu ze strony sklepu o aktualizacji statusu zamówienia. Przy próbie kontaktu z infolinią, informacja że infolinia jest nieczynna, a na wiadomości e-mail nie ma odpowiedzi od kilku dni.

Dramat!!
Dramat!!! Na dostawę czeka się nie wiadomo ile, zupełny brak kontaktu ze sklepem, nie odpisuja na emaile a dodatkowo infolinia również jest nieczynna, kontakt w dni robocze w godzinach 8-17 a pojawia się komunikat że zapraszaj do kontakt w dniu godzinach pracy sklepu. To z pewnością moje ostatnie zamówienie w tym nieszanującym klienta sklepie. Wszystko co piszą inne osoby to prawda, wyłączyli infolinię i po problemie. Ja tego na pewno tak nie zostawię, konsultowałem już sprawę z prawnikiem w Urzędzie Ochrony Konkurencji i konsumenta. Ta firma to synonim oszustwa i niekompetencji. Uważajcie!

Bimago からの回答
Nie polecam, czas realizacji miał być 2 dni tymczasem po 11 dniach jest cisza nie odpowiadają na wiadomości.

Bimago
Kupilam w Bimago fototapete. Produkt przyszedł szybko. Kolory i jakość nie odpowiadały mi. Zdecydowałam się zwrócić tapete i tu zaczeły się problemy. Kontakt e-mailowy zerowy, nie odpisują na wiadomości. Nie otrzymałam zwrotu środków. Na pewno tego tak nie zostawię. Nie polecam. Lepiej kupić stacjonarnie. Żałuje, ze nie przeczytałam wcześniej opinii o sklepie. Mój przypadek to nie pierwszy.

Fototapeta- śródziemnomorski pejzaż
Jedna dodatkowa gwiazdka za szybkość dostawy. Zamówiłam fototapetę śródziemnomorski pejzaż, niestety jakość wydruku bardzo słaba. Kolor ok, ale jedna wielka pikseloza...

Bimago からの回答
Tapeta zamówiona jakiś czas temu
Tapeta zamówiona jakiś czas temu , niestety jestem rozczarowana jakością materiału , kiedy chciałam delikatnie przemyć plamę - schodzi kolor i się rozmazuje. Tapeta premium .

Bimago からの回答
Zamówiony obraz przyszedł z dużym…
Zamówiony obraz przyszedł z dużym opóźnieniem, na dodatek w słabo zabezpieczonej przesyłce,co skutkowało jego lekkim uszkodzeniem.Z tego względu został udzielony rabat, a sam obraz okazał się bardzo ładny.

Bimago からの回答
Bardzo słaby kontakt nie odebrana…
Bardzo słaby kontakt nie odebrana paczka zwrócona dość dawno do sklepu niestety mimo maili ani kontaktu ze strony sklepu ani zwrotu pieniędzy. Brak zainteresowania klientem czekam nadal na zwrot pieniędzy za tapetę….

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。