Jeg kÞbte et Trangia via nettet, og jeg bestilte et etui hertil. Butikken ringede uopfordret til mig, da jeg havde bestilt etuiet i forkert stÞrrelse, og spurgte om det var en fejl - hvilket det var,... ãã£ãšèŠã
Jeg har gennem flere Ã¥r brugt butikken, og altid fÃ¥et super god service og vejledning, og vÊret tilfreds med alt jeg har kÞbt. VandrestÞvler, vandresko, rygsÊkke mm, altid i god kvalitet. For 2,5... ãã£ãšèŠã
Ordered a couple of backpacks, which it turned out they didn't actually have in stock. They reached out to their supplier and fulfilled the order to the right address. Everyone on their side was accom... ãã£ãšèŠã
Jeg havde bestilt et par Salomon-Sko, hvoraf stoffet pÃ¥ toppen gik hurtigt i stykker, jeg har ikke engang brugt skoen i et Ã¥r. Jeg skriver sÃ¥ til dem og fÃ¥r at vide at noget skulle have siddet fast... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
SjÊlden god service
Jeg sidder pt. i Bolivia og planlÊgger en tur videre her fra gennem Peru. Eneste problem: jeg havde ikke et telt med mig, som ville kunne klare de strabadser, der venter i Andesbjergene i Peru.
En henvendelse til BjergkÊden i KÞge gav mig dog fornyet håb: de indvilligede i at sende mig et Hilleberg Allak telt (tak fordi I - efterhånden som nogle af de eneste - fÞrer også svÊrvÊgterne i deres sortiment af fÊnomenale telte). Teltet var ikke på lager i butikken, men blev hurtigt rekvireret fra producenten. Da pakkelevering til Bolivia er en noget risikabel affÊre, turde jeg ikke tage i mod BjergkÊdens venlige tilbud om at sende med Post Danmark. I stedet fik jeg arrangeret med en person, der skulle rejse herover, at han skulle agere kurer. Tiden var knap, og her viste BjergkÊden igen uovertruffen service, idet de bragte teltet (forsvarligt indpakket) til vedkommendes dÞr.
Beredvillighed og effektiv problemlÞsning fra personalet i KÞge har gjort, at jeg nu sidder med det telt, som muliggÞr min videre fÊrd gennem Perus barske bjerge. Det burde vÊre muligt at fÞje en ekstra stjerne til de maksimale fem af slagsen.......
Super butik - nethandel
Har netop bestilt et par bukser, som var svÊre at finde i omegnen af min bopÊl i fysiske butikker og fandt derfor BjergkÊden på nettet. Bestilte mine bukser mandag aften og kunne hente dem onsdag eftermiddag i min lokale Dagli brugs. Meget tilfreds. Jeg vil helt sikkert handle der igen.
De bedste i DK
Jeg bor i nÊrheden, så jeg benytter primÊrt den fysiske butik i KÞge. Fremragende betjening, stort udvalg og altid gode priser.
Henrik er en fin fyr - med hans oprigtige rådgivning går du aldrig galt i byen.
Extrem flot butik i KÞge med rigtig god service og know how
Jeg var lige et smut I BjerkÊden I KÞge som jeg har fulgt siden dens start I små lokaler, nu har de en virkelig flot og stor butik, skulle have et par tevas mm. alt var på hylderne, hurtig og prÊcis betjening, har stor indsigt I tingene , og god taxfree retur betjening.
deres Go Pro section er overfed.
De må da have den stÞrste menu af Travellunch hvis man er til det, jeg kunne sagtens spise en uden at vÊre på bjerget, det er god mad.
Therma rest, ja de har alt.
Tager der ind imorgen for at kÞbe mere
Tip top.
Bestilte tre produkter, fra deres flotte produkt sortiment-bred målgruppe. Fandt prÊcis hvad jeg skulde bruge. RegnovertrÊk til almindelige sko+en genial pandelygte+regnovertrÊk til rygsÊk, sidstnÊvnte blev jeg kontaktet omkring da den ikke var på lager og ikke kunde fremskaffes. Fik tilbudt et tilsvarende produkt. Det hele blev leveret som lovet. Varene er af god kvalitet til en helt acceptabel pris.
ukompliceret handel - hurtig levering
KÞbte et par bÊlter hos BjergkÊden i KÞge
De blev leveret to dage efter. Ukompliceret handel.
Blev informeret m e-mail m status på min ordre.
Der var en lille Êndring til leveringen, hvilket BjergkÊden håndterede uden problemer.
Jeg vil helt sikkert benytte webbutikken hos bjergkÊden.dk igen
God pris og hurtig levering
KÞbte en northface hue. Alt gik fint bortset fra, at deres mails endte i spam, hvilket jeg fandt ud af senere.
Hurtig levering
Bestilte tirsdag fÞr kl. 13.00 og fik leveret nÊste dag. Super. Lavede min bestilling her fordi de var billigst.
Kunne godt tÊnke mig fri retur porto.
Super god service og billige priser
BjergkÊden levere super god service og lave priser. Hurtig og nem levering. Kan klart anbefales til andre at handle dér.
Perfekt
Bestilte om aftenen modtog eftermiddagen efter, kan kun anbefale. Desuden var det gratis fragt og de billigste priser på markedet. Det er dÊlme i orden!
Det dur !!
Selv om der var en lille fejl i min levering får de alligevel 5 stjerner fordi der bliver reageret prompte (en sÞndag) på min henvendelse.
Handler her igen til min nÊste vandretur.
UdsÞgt kundeservice
Overskriften siger det hele. En forbilledlig kundeservice. Handler hos jer igen og igen.
Alt gik som forventet.....SUPER...
Har kÞbt et par Salomon XA Pro 3D Ultra 2 til 600 kr incl. levering.
Hvilket er en rigtig superpris.
Bestilte varen i lÞrdags og fik det leveret tirsdag. Pengene blev fÞrst
trukken fra min konto, da jeg havde fået varen leveret.
Alt er gået som forventet.
Fast delivery, good service = Excellent customer experience
All as expected....will shop here again.
Hurtig levering
Leveret dagen efter med PostDK . Dejligt at det er biligere at få leveret til pakkeboksen :-)
De sendte også T&T på mail :-)
Imponerende god service!!!
Jeg har nu handlet hos dem 2 gange. Begge gange har jeg kÞbe om eftermiddagen og dagen efter er varen kommet med postdanmarks pakkepost. Sådan! Hurtigere kan det vist ikke gÞres!!! Tusind tak herfra for en speedy service! :-)))
Pakket og afsendt en lÞrdag!
Min pakke blev pakket og afsendt en lÞrdag, og leveret i begyndelsen af ugen. Prisen var lige til den hÞje side, men servicen i top samt leveringstid gratis!
Problemfrit og hurtig levering - AnbefalesvÊrdig!
Jeg bestilte en vare fredag aften, hvorefter den blev afsendt lÞrdag. Hurtigt og nemt! Bjergkaeden.dk er bestemt et sted, jeg vil handle igen!
Perfekt
Alt er gået strygende og hurtigt, da varen var på lager.
Og da jeg bestilte fÞr kl 16, blev varen afsendt samme dag og modtaget dagen efter.
Valget at kÞbe varen her, var helt og holdent fordi den var nogle hundreder kroner mindre dyr hos bjergkÊden end hos lignende butikker.
Der er også indtil flere forsendelsesmåder man kan vÊlge imellem.
Også om det er med omdeling til modtager, eller det kan afhentes et sted.
Super hjemmeside kÞb
KÞbte som en del af deres sommerudsalg en vandrerygsÊk på deres hjemmeside. 20 minutter efter bestilling er lagt, fremsendes mail med track&trace nummer på tasken. Modtog tasken dagen efter. Imponerende hurtig håndtering af ordre og pakken var forsvarligt indpakket.
Kan klart anbefale BjergkÊden.dk