Jeg kÞbte et Trangia via nettet, og jeg bestilte et etui hertil. Butikken ringede uopfordret til mig, da jeg havde bestilt etuiet i forkert stÞrrelse, og spurgte om det var en fejl - hvilket det var,... ãã£ãšèŠã
Jeg har gennem flere Ã¥r brugt butikken, og altid fÃ¥et super god service og vejledning, og vÊret tilfreds med alt jeg har kÞbt. VandrestÞvler, vandresko, rygsÊkke mm, altid i god kvalitet. For 2,5... ãã£ãšèŠã
Ordered a couple of backpacks, which it turned out they didn't actually have in stock. They reached out to their supplier and fulfilled the order to the right address. Everyone on their side was accom... ãã£ãšèŠã
Jeg havde bestilt et par Salomon-Sko, hvoraf stoffet pÃ¥ toppen gik hurtigt i stykker, jeg har ikke engang brugt skoen i et Ã¥r. Jeg skriver sÃ¥ til dem og fÃ¥r at vide at noget skulle have siddet fast... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Mindre end 24 timer
Jeg skulle på ferie og manglede sandaler. Afsendte min bestilling kl 16.15 torsdag eftermiddag og hentede min pakke i den lokale GLS pakkeshop kl 15.00 dagen efter. Det er god service!
Bedste pris og lynhurtig levering
KÞbte en taske jeg fandt billigst ved bjergkÊden, bestilte den torsdag eftermiddag og sÃ¥ kom den fredag morgen. Alle tiders âºïžð
Hurtigt og billigt
Fik mine stÞvler efter 2 dage, og 300 kr, billigere end andre steder.
Bedre bliver det ikke
Fremragende service
Det kan siges kort: Fremragende kundeservice, hurtigt arbejde og endda til attraktive priser. Hvad mere kan man bede om?
Virkelig god kundeservice i BjergkÊdenâŠ
Virkelig god kundeservice i BjergkÊden KÞge! Man kunne spÞrger ind til hvad som helst og fik et uddybende svar! Rigtig glad for min Osprey taske
Fremragende service i butikken og nogleâŠ
Fremragende service i butikken og nogle virkelig engagerede medarbejdere, som tydeligvis brÊnder for friluftslivet. Har handlet der flere gange og gÞr det helt sikkert ogsÃ¥ fremover â
Hurtig levering
Hurtig levering, af de rigtige varer, i rigtige stÞrrelser og farverð
Dejlig nem handel og hurtig levering.
Utrolig lavt serviceniveau
KÞber to produkter online - en trÞje og en hip pack. Bestiller i fÞrste omgang fordi jeg er interesseret i hip packen, men bestiller også trÞjen som et "merkÞb" mere end et reel behov. MerkÞbet udlÞste nemlig gratis fragt, total på nogle af 800 kr. TrÞjen ankommer 2 dage senere men uden hip packen. Ingen begrundelse eller info modtaget på mail eller i pakken med faktura om den manglende hip pack. Jeg ringer og får at vide at hip packen er udsolgt, selvom den kan bestilles online - og den vil ikke komme hjem forelÞbig, så det bare Êrligt. Men hvor er updaten omkring det? Hvorfor skal jeg selv ringe for at få besked? Herefter spÞrg jeg om jeg kan modtage et gratis returlabel såfremt jeg vÊlger at returnere "merkÞbet" aka. trÞjen. Jo, det koster 60 kroner så sender de gerne ét... puha, det opad bakke guys. Om igen.
/Marcus

Fremragende!
Bestilte en rygsÊk fredag den 25/2 22, fik den leveret
dagen efter.
Bedre kan det ikke gÞres!
Bent Brodersen
Super dårlig service
bestilite en vest som var på lager da jeg kÞbte den. Fik så efter 3-4 timer af vide de måtte annullere, min ordre og de ikke fik nye vare hjem indtil agust.. og hvis det så kom hjem fÞr kunne jeg få den til fuld pirs... rigtig dårlig service...... kan ikke vÊre kundes problem i ikke har styr på jeres varelager

Elsker Jeres butik
Elsker Jeres butik, udvalg og personale - altid en fornÞjelseðð»
FÞrsteklasses!
FÞrsteklasses, venlig rådgivning i butikken og den hurtigste dag-til-dag-levering ved bestilling online
Man skal selv betale for retur
Man skal selv betale for retur, og da str ikke passede valgte jeg at sende retur (For egen regning) de fleste vedlÊgger returlabel i pakken.
Bagefter kÞbte jeg min varer et andet sted.

BjergkÊden ããã®åç
DÃ¥rlig service - ganske enkelt.
KÞbte et par handsker og en buff, men buffen var ikke på lager i rigtige farve. De tilbÞd mig et par i en anden farve, men annullerede ordren da jeg ikke ville have alternativet. Jeg blev oplyst at jeg nu ikke ville opnå gratis fragt, nu hvor min handel ikke oversteg de 300 kr.
Det er frÊkt at holde det imod mig, når det er dem der ikke har produktet, som jeg bestilte.

Opkald ved udgået vare
Jeg kÞbte min mands julegave ved BjergkÊden. Måtte desvÊrre bestille et par bukser i en stÞrre stÞrrelse for at få den rette farve. Dagen efter bestillingen bliver jeg ringet op af en yderst serviceminded medarbejder der fortÊller mig at den farve jeg havde bestilt, desvÊrre kun var i en stÞrrelse mindre. - min mands rigtige stÞrrelse. God service og hurtig levering.
Gaven blev vel modtaget.
God og lynhurtig service
Jeg fik et par handsker i gave som desvÊrre gik i syningen efter brug fÞrste gang. Jeg henvendte mig til BjergkÊden, som hurtigt svarede tilbage, sendte et returlabel samt lynhurtigt sendte et nyt par handsker og et trackingnummer. Super god og hurtig service.
Det kalder jeg fantastisk smuk service
Jeg har kÞbt en varer i mandags og har kommet til at smide Kvitteringen vÊk. Var butikken idag, for at hÞre om jeg kunne få kvitteringen som en sikkerhed, i tilfÊldet af varen skulle til reklamation. De printede en faktura til mig og sagde hvis jeg vil returnere/ombytte varen så kunne jeg også have fået lov til det.
Det kalder jeg en fantastisk smuk service.
Jeg kommer igen, for at finde mig nogle lÊkre varer.
Tusinde tak fordi i findes.
Gode priser og lynhurtig levering
EkstraordinÊr god service!
EkstraordinÊr god service!
Havde kÞbt et par trekking bukser der skulle gives i gave, dog fÞrst tre måneder senere - Bukserne passede ikke, men i stedet for at holde på 14 dages fortrydelsesret, sendte BjergkÊden pengene retur - GOD service!