レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kÞbte et Trangia via nettet, og jeg bestilte et etui hertil. Butikken ringede uopfordret til mig, da jeg havde bestilt etuiet i forkert stÞrrelse, og spurgte om det var en fejl - hvilket det var,... もっず芋る

Jeg har gennem flere Ã¥r brugt butikken, og altid fÃ¥et super god service og vejledning, og vÊret tilfreds med alt jeg har kÞbt. VandrestÞvler, vandresko, rygsÊkke mm, altid i god kvalitet. For 2,5... もっず芋る

Ordered a couple of backpacks, which it turned out they didn't actually have in stock. They reached out to their supplier and fulfilled the order to the right address. Everyone on their side was accom... もっず芋る

Jeg havde bestilt et par Salomon-Sko, hvoraf stoffet pÃ¥ toppen gik hurtigt i stykker, jeg har ikke engang brugt skoen i et Ã¥r. Jeg skriver sÃ¥ til dem og fÃ¥r at vide at noget skulle have siddet fast... もっず芋る

䌁業が回答したした

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 16ä»¶

レビュヌを曞く

Mindre end 24 timer

Jeg skulle på ferie og manglede sandaler. Afsendte min bestilling kl 16.15 torsdag eftermiddag og hentede min pakke i den lokale GLS pakkeshop kl 15.00 dagen efter. Det er god service!

2022幎7月12日

Utrolig lavt serviceniveau

KÞber to produkter online - en trÞje og en hip pack. Bestiller i fÞrste omgang fordi jeg er interesseret i hip packen, men bestiller også trÞjen som et "merkÞb" mere end et reel behov. MerkÞbet udlÞste nemlig gratis fragt, total på nogle af 800 kr. TrÞjen ankommer 2 dage senere men uden hip packen. Ingen begrundelse eller info modtaget på mail eller i pakken med faktura om den manglende hip pack. Jeg ringer og får at vide at hip packen er udsolgt, selvom den kan bestilles online - og den vil ikke komme hjem forelÞbig, så det bare Êrligt. Men hvor er updaten omkring det? Hvorfor skal jeg selv ringe for at få besked? Herefter spÞrg jeg om jeg kan modtage et gratis returlabel såfremt jeg vÊlger at returnere "merkÞbet" aka. trÞjen. Jo, det koster 60 kroner så sender de gerne ét... puha, det opad bakke guys. Om igen.
/Marcus

2022幎3月1日

BjergkÊden からの回答

Hej Marcus. Vi beklager igen at vi ikke fik givet besked om at hippacken ikke var lager det gÞr vi normalt inden vi sender produktet. Vi betaler fragten når der kÞbes over 300,- og derfor fortalte du os at du kÞbte trÞjen sammen med hippacken. Nu Þnsker du at returnere trÞjen og du skal selv betale returfragten det skulle du have gjort selv om at hippacken var med i din leveringer. Vi kan desvÊrre ikke ud at bestillingerne se hvad som er merkÞb og hvad som er det reaelle behov. Vi er Êrgelige over at du har brug for at give os en dårlig anmeldelse for ikke at give tilbyde dig gratis retur fragt. Du må dog have en god dag, med venlig hilsen Henrik BjergkÊden

Super dårlig service

bestilite en vest som var på lager da jeg kÞbte den. Fik så efter 3-4 timer af vide de måtte annullere, min ordre og de ikke fik nye vare hjem indtil agust.. og hvis det så kom hjem fÞr kunne jeg få den til fuld pirs... rigtig dårlig service...... kan ikke vÊre kundes problem i ikke har styr på jeres varelager

2022幎2月17日

BjergkÊden からの回答

KÊre Lasse jeg er ikke overraskede over din anmeldelse. Efter at have snakkede med dig forventet jeg at du ville give BjergkÊden en dårlig anmeldelse. Vi beklager vi er så dårlige til at holde styr på vores lager og at vi skal bruge 3 timer til at vende tilbage til dig. Dog skriver vi i vores fÞrste mail som du modtager lige efter at vi inden for 24 timer vil bekrÊfte din ordre om vi kan levere til dig eller om produktet er udsolgt. Jeg håber at du finde vesten et andet sted hvor de har styr på deres lager. Ha en dejlig aften. BjergkÊden

Man skal selv betale for retur

Man skal selv betale for retur, og da str ikke passede valgte jeg at sende retur (For egen regning) de fleste vedlÊgger returlabel i pakken.

Bagefter kÞbte jeg min varer et andet sted.

2022幎1月20日

BjergkÊden からの回答

Hej Anders vi skriver det på vores side at vi betaler når vi sender og igen hvis du vÊlger at få ombyttet til en anden stÞrrelse. Men du skal selv sende pakken retur til os. Trist at du giver vores side 1 stjerne når vi ikke har behandlet dig dårligt eller gjort noget forkert, i forhold til det som vi har lovet dig. MVH Henrik BjergkÊden

DÃ¥rlig service - ganske enkelt.

KÞbte et par handsker og en buff, men buffen var ikke på lager i rigtige farve. De tilbÞd mig et par i en anden farve, men annullerede ordren da jeg ikke ville have alternativet. Jeg blev oplyst at jeg nu ikke ville opnå gratis fragt, nu hvor min handel ikke oversteg de 300 kr.
Det er frÊkt at holde det imod mig, når det er dem der ikke har produktet, som jeg bestilte.

2022幎1月11日

BjergkÊden からの回答

Hej Jacob. Vi annullerede din ordre ved en fejl som vi skrev til dig. Men det er rigtigt at vi ville opkrÊve 50,- i fragt hvis din ordre er under. 300,-. Beklager vi ikke kunne sende de ting du bestilte hos os. Nogen gange lÞber vi tÞr. God dag Henrik - BjergkÊden

Opkald ved udgået vare

Jeg kÞbte min mands julegave ved BjergkÊden. Måtte desvÊrre bestille et par bukser i en stÞrre stÞrrelse for at få den rette farve. Dagen efter bestillingen bliver jeg ringet op af en yderst serviceminded medarbejder der fortÊller mig at den farve jeg havde bestilt, desvÊrre kun var i en stÞrrelse mindre. - min mands rigtige stÞrrelse. God service og hurtig levering.

Gaven blev vel modtaget.

2022幎1月10日

God og lynhurtig service

Jeg fik et par handsker i gave som desvÊrre gik i syningen efter brug fÞrste gang. Jeg henvendte mig til BjergkÊden, som hurtigt svarede tilbage, sendte et returlabel samt lynhurtigt sendte et nyt par handsker og et trackingnummer. Super god og hurtig service.

2022幎1月6日
自発的なレビュヌ

Det kalder jeg fantastisk smuk service

Jeg har kÞbt en varer i mandags og har kommet til at smide Kvitteringen vÊk. Var butikken idag, for at hÞre om jeg kunne få kvitteringen som en sikkerhed, i tilfÊldet af varen skulle til reklamation. De printede en faktura til mig og sagde hvis jeg vil returnere/ombytte varen så kunne jeg også have fået lov til det.
Det kalder jeg en fantastisk smuk service.
Jeg kommer igen, for at finde mig nogle lÊkre varer.
Tusinde tak fordi i findes.

2021幎11月3日

EkstraordinÊr god service!

EkstraordinÊr god service!
Havde kÞbt et par trekking bukser der skulle gives i gave, dog fÞrst tre måneder senere - Bukserne passede ikke, men i stedet for at holde på 14 dages fortrydelsesret, sendte BjergkÊden pengene retur - GOD service!

2021幎10月11日